خدمات مقاله

خدمات ترجمه

خدمات ویراستاری

خدمات کتاب

ثبت سفارش

درباره ما

اصول استخراج مقاله از پایان نامه (قسمت اول)

انتشار 6 اردیبهشت 1397
مطالعه 5 دقیقه

یکی از راه های انتشار نتایج یک پژوهش یا تحقیق، استخراج مقاله از طرح تحقیقاتی یا پایان نامه و چاپ در مجلات معتبر علمی پژوهشی، ISC، ISI و یا SCOPUS و PUBMED می باشد.

اصول استخراج مقاله از پایان نامه (قسمت اول)

مطلع کردن جامعه علمی از یافته های یک پژوهش و یا پایان نامه در سطح ملی و بین المللی تنها از طریق انتشار مقاله استخراج شده از پایان نامه امکان پذیر خواهد بود. علاوه براین، چاپ مقاله برگرفته از پایان نامه، امکان استفاده دیگران از نتایج پژوهشی و افزودن به غنای جامعه علمی هرچند به میزان اندک را ممکن خواهد کرد. در نهایت این کار رزومه شما را برای ورود به دوره های تحصیلی بعدی یا ورود به شغل مورد نظر را تقویت خواهد کرد.

ساختار مقاله استخراج شه از پایان نامه 

  1.  عنوان مقاله
  2.  چکیده مقاله 
  3.  کلمات کلیدی 
  4.  مقدمه مقاله 
  5.  پیشینه تحقیق 
  6. پیشینه پژوهشی مقاله 
  7. فرضیه تحقیق
  8. روش پژوهش
  9. روش تحلیل داده ها 
  10. نحوه نوشتن نتایج تحقیق 
  11. بحث و نتیجه گیری 
  12. پیشنهادات کاربردی یا پژوهشی 
  13. محدودیت های پژوهش 
  14. نحوه نوشتن منابع 

 عنوان مقاله

به این نکته توجه کنید که لزومی ندارد عنوان مقاله عینا همان عنوان پایان نامه باشد. شما می توانید عنوان مقاله خود را تغییر داده و یا اگر پایان نامه شما قابلیت استخراج دو یا چند مقاله را دارد عنوان را متناسب با مسئله مورد نظر انتخاب کنید. عنوان مقاله خود را می توانید کمی مختصر تر و موجز تر در نظر بگیرید.

 چکیده مقاله 

می توانید خلاصه چکیده پایان نامه را بعنوان چکیده مقاله استفاه کنید. منتها اگر قصد استخراج دو مقاله از پایان نامه و یا چاپ مقاله را دارید تنها موارد از چکیده را در مقاله قرار دهید که مربوط به عنوان مقاله است و از ارائه یافته های مربوط به مقاله ای که قرار است بعدا استخراج کنید پرهیز کنید تا چکید مربوط به موضوع باشد.

نکات مهم ر نوشتن چکیده مقاله

  1. تعداد کلمات چکیده معمولا بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ کلمه می باشد.
  2. جمله هاي يک چکيده بايد خبري و به صورت گذشته یا ماضی بعید نوشته شده باشند.
  3. ابتدای چکیده را با ارائه هدف پژوهش و ضرورت آن دريک يا دو جمله شروع کنید.
  4. معرفي موضوع يا ارائه پيش زمينه در يک يا دو جمله
  5. به نحوه انجام یا اجرای پژوهش اعم از نحوه نمونه گیری، نحوه آزمایش یا شبیه سازی، نحوه گرآوری داده ها، ابزارهای پژوهش اشاره کنید.
  6. یافته های اصلی پژوهش را به صورت مختصر بیان کنید.
  7. به کاربرد اصلی یافته ها یا Contribution (بهره اصلی پژوهش) پژوهش اشاره کنید.

 کلمات کلیدی 

برای درج کلید واژه کلماتی را انتخاب کنید که بیشترین و نزدیک ترین رابطۀ معنایی را با محتوای مقاله دارد. به طور معمول بین سه تا شش کلمه را می توانید به عنوان کلید واژه در نظر بگیرید.

 مقدمه مقاله 

در مقالات بین المللی منظور از مقدمه همان مسئله اصلی و عوامل به وجود آورنده مسئله و زمینه های ایجاد مسئله است تا خواننده به صورت کامل به مشکل و مسئله اصلی پی ببرد. یک مقدمه خوب تبیین دقیق و روشن از مسئله ای که انگیزۀ اصلی نگارش یک مقاله بوده است را نشان می دهد. برای نگارش مقدمه مناسب شواهدی دال بر وجود مساله عرضه کنید، ابعاد و شرایط دقیق مسئله را بیان کنید، به این مطلب بپردازید که مسئله چه چیزی است، چرا بوجود آمده است، چه شرایطی باعث به وجدآمدن آن شده است.
پاراگراف اخر مقدمه یک مقاله را با بیان این که هدف شما از انجام پژوهش چیست و به طور کلی در طی فرایند پژوهش به دنبال چه چیزی هستید و چگونه مقاله را ساختار بندی کرده اید به پایان برسانید. به این نکته توجه کنید که هیچ گاه مقدمه و بیان مسئله در مقالات به خصوص مقالات بین المللی از هم جدا نیستند و منظور از مقدمه همان بیان مسئله می باشد.
اگر گاهی در مجلات علمی پژوهشی داخلی به موردی برخوردید که مقدمه و بیان مسئله جدا نوشته شده است زیاد آن مقالات را مبنای کار قرار ندهید. بهتر است یک مقاله از پایگاه های معتبر مانند Elsevier یا Springer را مبنا قرار دهید.

نحوه نوشتن پیشینه تحقیق 

دقت کنید که در این بخش که جزء اصلی مقاله می باشد حتما گذشته نظریه ای یک یا چند متغیر مورد بررسی را بنویسید. می دانیم که هر متغیری دارای نظریه های مختلفی در آن زمینه می باشد. پس بدون درج نظریه های پایه در مورد یک یا چند متغیر یک مقاله کامل نمی شود. مقالات فعلی در سطح بین المللی حتما این بخش از مقاله را در خود جای می دهند. معمولا پیشینه تحقیق در فصل دوم پایان نامه نوشته شده است منتها شما باید جدیدترین و مرتبط ترین نظریه های بحث شده در فصل دوم را در مقاله به صورت مختصر قرار دهید که ممکن است کار مشکلی باشد.
اگر می خواهید مقاله شما در مجلات ISC, ISI ، SCOPUS و PUBMED پذیرفته شود نظریات و تئوریهای مربوط به موضوع پژوهش را خلاصه کنید، به صاحب نظران اصلی اشاره کنید، متغیرهای پژوهش را با رفرنسهای جدید تعریف کنید و مولفه ها و مفاهیم مرتبط با آن را بررسی کنید و در پایان مبانی نظری پژوهش را جمع بندی بندی کرده و به خلاء به وجود آمده در راستای تکمیل یا تایید نظریه اشاره کنید تا داوران نیز به همراستایی کار شما و نظریه های پیشین پی ببرند. این کار امکان پذیرش مقاله را بالا خواهد برد.

پیشینه پژوهشی مقاله 

در این قسمت با نظرات نقدادانه به پژوهشهای قبلی اشاره کنید. برای این کار حتما پژوهش های جدید را بررسی کنید، پژوهش های مرتبط را درج کنید، اگر پژوهش مستقیمی وجود نداشت به پژوهشهای نزدیک اشاره کنید، حتما پژوهش ها را نقد کنید چون این کار نیز تصور داوران را به نسبت به پژوهش شما متبت تر خواهد کرد. یکی از اشتباهات ما در داخل کشور درج پشینه های پژوهشی به صورت ترجمه چکیده ها می باشد که نشان از عدم تسلط فرد به نتایج و نقد آن خواهد داشت. از اشکالات دیگر درج پیشینه های قدیمی می باشد که نشان از عدم تسلط پژوهش گر به پژوهش های جدید و نو در دنیای علم دارد. یکی از تکنیک های قوی در این زمینه درج جدول مقایسه ای پیشینه های پژوهشی به ترتیب سال می باشد.

نحوه نوشتن فرضیه ها یا سوالات پژوهش

بعد از اتمام پیشینه پژوهشی فورا به درج اهداف و فرضیه های مقاله بپردازید. این قسمت در فصل اول پایان نامه شما و یا در فصل سوم موجود می باشد.

برای کسسب اطلاعات بیشتر در خصوص بخش های یگر مقاله ادامه مطلب را مطالعه نمایید.

خدمات موسسه اشراق در زمینه استخراج مقاله از پایان نامه

  • دریافت فایل پایان نامه شما از طریق ایمیل موسسه   isiisc2011@gmail.com  
  • ارسال به کارشناس مربوطه برای بررسی اینکه چه تعداد مقاله از پایان نامه شما می توان استخراج کرد.
  • استخراج مقاله از پایان نامه شما بر اساس حجم آن (بسته به میزان دیتاهای پایان نامه شما حداقل یک مقاله و حداکثر سه مقاله می توان استخراج نمود.)
  • ارسال مقاله برای ترجمه (چون مقاله به زبان فارسی استخراج می شود.)
  • معرفی مجلات مناسب در اسکوپ مقاله شما برای چاپ مقاله
  • بررسی مجله از طرف شما و تائید آن از سوی استاد راهنما و دانشگاه محل تحصیل
  • انجام کلیه مراحل سابمیت مجله برای اکسپت و چاپ مقاله در مجله
  • اکسپت مقاله و در نهایت چاپ مقاله شما 

موسسه علمی پژوهشی اشراق با بیش از 5 سال سابقه در زمینه چاپ مقالات در نشریات معتبر با ضریب تاثیر مثبت همواره با ارائه خدمات حرفه ای و تخصصی  و مشاوره های تخصصی رایگان در خدمت پژوهشگران بزرگوار است.
موسسه اشراق، مسیر چاپ مقاله در مجلات مورد تایید وزارت علوم را برای پژوهشگران و محققین  هموار می سازد و با ارائه خدمات ترجمه، فرمت بندی و مشاوره رایگان در خصوص انتخاب مجله مناسب، آنها را یاری می رساند.
برای ثبت سفارش میتوانید با شماره های 09149724933 و یا 04133373424 با کارشناسان موسسه تماس حاصل نمایید و از مشاوره آنها بهره مند شوید و یا درخواست خود را از طریق ایمیل  isiisc2011@gmail.com  ارسال نمایید تا مشاور های مورد نیاز برای شما ارائه شود.

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری


خدمات موسسه انتشاراتی اشراق