TOEFL آزمونی بین المللی می باشد که برای دانشجویانی که قصد تحصیل در دانشگاههای خارجی زبان دارند طراحی شده است.
بیش از 9000 کالج، دانشگاه و مرکز مطالعاتی در 130 کشور مختلف دنیا این مدرک را به رسمیت شناخته و آن را تایید میکنند. پس اگر قصد ادامه تحصیل در ایالات متحده آمریکا و یا کانادا را دارید پیشنهاد ما به شما آزمون تافل است. تافل از زمان تاریخ صدور تنها دو سال اعتبار دارد و اگر طی این مدت نتوانید بورس تحصیلی گرفته و موفق به ثبت نام در دانشگاه مورد نظر شوید باید دوباره در این آزمون شرکت کنید.
اگر شما در سطح پیشرفته یا Advanced هستید نیازی به شرکت در کلاس های آمادگی آزمون تافل ندارید و با مطالعه کتاب های مرجع Barrons و حل تست ها ی آن براحتی می توانید قبول شوید.
امتحان تافل به 4 گروه spicking، lestening، reading و writing تقسیم می شود که هرکدارم دارای 30 نمره هستند. حداقل نمره مورد نیاز برای دانشگاهای خارجی 80 است ولی با کسب امتیاز بیشتر شانس ورود خود را برای پذیرش افزایش می دهید. .این آزمون در شهرهای آمل، تبریز، شیراز، ارومیه، زنجان به صورت اینترنتی، در جزیره کیش و کرج به صورت کتبی، و در اصفهان و تهران به هر دو صورت برگزار میشود.
برای شرکت در آزمون تافل، می بایست از طریق سایت ETS.org/toefl ثبت نام کرده و کشور و محل و روز برگزاری آزمون را در صورتی که فرصت ثبت نام به شما می داد، انتخاب و هزینه را پرداخت کنید.
آزمون تافل اینترنتی در اواخر سال ۲۰۰۵ میلادی توسط ETS معرفی شد و جایگزین تافل کاغذی و کامپیوتری مرسوم دوره های قبلی شد. آزمون تافل، بر مبنای سیستم آموزشی آمریکا می باشد ولی آزمون آیلتس بر اساس سیستم زبان انگلیسی می باشد. شرکت کنندگان در ساعت و روزی مشخص، در محل آزمون حاضر می شوند و به سوالات به صورت آنلاین جواب می دهند. در تافل اینترنتی، تاکید بر روی کلیه مهارت هایی است که در آزمون پرسش می شود. تافل قدیمی، بسیار گرامر محور بود اما ساختارهای جدید آموزش زبان، گرامر محوری را از آموزش و آزمون حذف کرده است و راه های جایگزین بهتری را برای سنجش دانش زبان انگلیسی داوطبان طراحی می کند.دریافت نتیجه حدود ۱۴ روز پس از امتحان داده می شود. آزمونی ۴ ساعته دارای ۴ بخش و ۱۲۰ پرسش، ساختار تافل اینترنتی را تشکیل می دهد. پرسش ها در این آزمون برای هر ۴ مهارت به صورت تصادفی روی صفحه نمایش هر کاربر به صورت تصادفی نمایش داده می شود.
بخش درک مطلب reading: بخش درک مطلب از سه قسمت تشکیل می شود و هرقسمت در خدود 600 تا 800 کلمه دارد که داوطلب متن ها را خوانده و با توجه به درک مطلب آن به سوالات جواب می دهد. در این قسمت طراحی سوالات با رعایت استانداردهای طراحی آزمون تافل انجام گرفته و لازم است که داوطلبان، با شیوه های طراحی پرسش ها و رد کردن گزینه های نادرست و حدس زدن گزینه های درست و انتخاب نهایی، آشنا شوند.
بخش شنیداری : آزمون تافل، توانایی داوطب در درک مکالمات انگلیسی ارزیابی می شود. البته لهجه گوینده بخش پرسش های شنیداری تافل، آمریکایی است. بخش شنیداری تافل اینترنتی با نسخه قبلی تفاوت های زیادی ندارد و داوطلبان باید به ۲ مکالمه و ۴ سخنرانی درسی که با پرسش های مختلفی همراه شده است، در مدت زمان معلومه پاسخ دهند.
بخش نوشتاری: برای فردی که قصد تحصیل در دانشگاه خارجی را دارید باید بتوانید یک متن علمی در حد مناسب بنویسید. استانداردهای نوشتن برای مقالات و نشریات علمیرا یاد بگیرید بخش نوشتاری تافل اینترنتی از دو قسمت تشکیل شده است که یکی بخش تلفیقی یا integrated و دیگری بخش مستقل یا independent است.
بخش گفتاري (Speaking): اين بخش جديد از آزمون تافل داراي شش تکليف (task) ميباشد که دو تکليف آن به صورت مستقل (independent) و چهار تکلیف به صورت تلفيقي است. بخش گفتاري آزمون تافل داراي قسمتهاي زير است: دو تکليف مستقل (independent) درباره موضوعات معمولي و آزاد: شرکتکنندگان بايد با استفاده از دانش و تجارب شخصي خود در مورد موضوع خاصی توضیح دهند.
برای اطلاعات بیشتر می توانید به سایت تافل مراجعه نمایید.