ملاک ارزشیابی تحقیقات دانشجویان و پژوهشگران در مصاحبه های علمی و اپلای برای دانشگاه های خارج از کشور و اساتید، مقالات چاپ شده در مجلات معتبر ISI می باشد.
پايگاه اطلاعاتی مؤسسه اطلاعات علمی (ISI) آی اس آی Institute for Scientific Information از مهمترین و معتبرترین موسسات بین المللی جهت فهرست بندی مجلات علمی معتبر و پوشش فراگیر جدیدترین تحقیقات صورت گرفته در جهان است. موسسه ISI تمرکز اصلی خود را بر پایه علم سنجی و انتشار مجلات با مقاله های استاندارد پژوهشی می باشد. این موسسه در سال 1960 توسط گارفیلد Eugene Garfield (دانشمند آمریکایی دارای دکتری زبان شناسی ساختاری دانشگاه پنسیلوانیا) تاسیس شد. این موسسه توسط Thomson Scientific institute در سال 1992 خریداری شد و به ISI Thomson که امروزه به نام Thomson Scientific شناخته شده است، تغییر نام داد.
به تمام ژورنال ها و مجلات ارائه شده در پایگاه اطلاعاتی تامسون رویترز به اصطلاح ISI گفته میشود که نامگذاری با استناد به نام قدیمی این موسسه Institute for Scientific Information می باشد. مجلات نمایه شده تحت پوشش تامسون رویترز، به سه دسته با حوزه های متفاوت طبقه بندی می شود.
در غیر اینصورت مجلات به عنوان مجلات ISI Listed به شمار می روند. برای اطمینان از ایندکس بودن یک مجله در ISI می توانید به آدرس سایت زیر مراجعه کنید:
تامسون رویترز: آدرس http://ip-science.thomsonreuters.com/mjl/
سایت JCR: آدرس http://www.bioxbio.com/if/
طبق بخش نامه وزارت علوم و دانشگاه آزاد اسلامی امتیازات متفاوتی بر اساس نوع مجلات و ژورنال های نمایه شده در (Web of Science (WOS یا JCR، ISI Master List یا ISI Listed، و یا ISC برای پژوهشگر در نظر گرفته می شود. ملاک ارزشیابی تحقیقات دانشجویان و پژوهشگران در مصاحبه های علمی و اپلای برای دانشگاه های خارج از کشور و اساتید مجله ای می باشد که مقاله خود را در آن به چاپ رسانده اید. در ایران بیشترین امتیاز پژوهشگری به مقالات چاپ شده در مجلات معتبر ISI تعلق می گیرد.
ژورنال مورد نظر حتماً در لیست ژورنال های معتبری همچون ISI, SCOPUS,ISC, PUBMED نمایه شده باشد.
مجلات معتبر علمی اغلب به صورت تخصصی کار می کند و مقالات مربوط به یک اسکوپ را تحت پوشش قرار داده و مقالات ان را چاپ می کنند پس مقاله خود را برای مجله ای که در اسکوپ مقاله تان است بفرستید و یک نقطه بسیار مهم دیگر سخت گیری مجلات خیلی تخصصی می باشد داوری بسیار سختگیرانه تری دارند.بعنوان نمونه یک ژورنال که در اسکوپ بیماری قلبی مقالات علمی چاپ می نماید از اساتید مجرب این حیطه به عنوان داور استفاده میکنند و مقاله شما توسط آنان داوری میشود. اما یک مقاله در حیطه پزشکی احتمالاً از داورانی استفاده میکند که در حیطه شما دارای تخصص کافی نیستند و بنابراین خیلی سختگیری نخواهند کرد.
شاخص ایمپکت فاکتور برای یک ژورنال و در یک سال مشخص، از تقسیم تعداد مقالات ارجاع کننده، به مقالات منتشر شده آن ژورنال در دو سال قبل از آن، بر همه مقالات منتشر شده ای است که در ان ژورنال در دوره دو ساله به دست می آید. اگر قصد چاپ مقاله در ژورنال بسیار معتبری هستید باید ایمپکت فاکتور بالا انتخاب نمایید ولی اگر حس می کنید مقاله تان سطح علمی متوسطی را دارد از ژورنال بدون ایمپکت فاکتور یا با ایمپکت فاکتور پایین را انتخاب کنید تا شانس اخذ پذیرش بیشتری داشته باشید.
برخی ژورنال ها ۱ یا ۲ بار در سال چاپ میشوند در حالی که برخی دیگر ۴ بار یا ۶ بار و حتی گاهی اوقات ۱۲ بار و بیشتر. انتخاب مجله با تعداد چاپ بیشتر احتمال پذیرش بیشتر و زمانداوری کمتررا دارد.
هر ژورنالی یک درصدی مشخصی از تعداد مقالات ریجکت شده دارد که می توانید با استدلال آن در یابید که احتمال اکسپتو پذیرش مقاله شما چقدر می باشد.
ژورنال هایی که از هیئت داوران سرشناس استفاده میکنند جنبه علمی مقاله را به درستی بررسی می نمایند ونکات قابل تاملی را در مورد مقاله تان ذکر خواهند نمود که کمک بسیاری برای شما می باشد.
پروسه داوری در برخی مجلات در یک بازه زمانی مشخص انجام می شود و نتیجه را اعلام می نمایند اما برخی دیگر زمان مشخصی را ندارند و ممکن است یک مقاله چندین ماه در پروسه داوری قرار بگیرد.
قبل ار انتخاب مجله برای سابمیت مقاله حتما از بلک لیست نبودن مجله مطمئن شوید تا مقاله شما مورد تایید وزارت علوم، وزارت بهداشت و دانشگاه آزاد باشد
جدیدترین و آخرین لیست ژورنال های نامعتبر(Blacklist)
ژورنال های نامعتبر(Blacklist) وزارت علوم
ژورنال های نامعتبر(Blacklist) وزارت بهداشت
ژورنال های نامعتبر(Blacklist) دانشگاه آزاد اسلامی
موسسه علمی پژوهشی اشراق با بیش از 5 سال سابقه در زمینه چاپ مقالات در نشریات معتبر با ضریب تاثیر مثبت همواره با ارائه خدمات حرفه ای و تخصصی و مشاوره های تخصصی رایگان در خدمت پژوهشگران بزرگوار است.
موسسه اشراق، مسیر چاپ مقاله در مجلات مورد تایید وزارت علوم را برای پژوهشگران و محققین هموار می سازد و با ارائه خدمات ترجمه، فرمت بندی و مشاوره رایگان در خصوص انتخاب مجله مناسب، آنها را یاری می رساند.
برای ثبت سفارش میتوانید با شماره های 09149724933 و یا 04133373424 با کارشناسان موسسه تماس حاصل نمایید و از مشاوره آنها بهره مند شوید و یا درخواست خود را از طریق ایمیل isiisc2011@gmail.com ارسال نمایید تا مشاور های مورد نیاز برای شما ارائه شود.