حجم گسترده ای از نتیجه تحقیق و دست یافته های محققان است که با ارائه لیست از عناوین تحقیق امکان دسترسی آسان به مقالات و گزارشات محققان را جهت استفاده سایر پژوهشگران فراهم می آورد.
حجم گسترده ای از نتیجه تحقیق و دست یافته های محققان است که با ارائه لیست از عناوین تحقیق امکان دسترسی آسان به مقالات و گزارشات محققان را جهت استفاده سایر پژوهشگران فراهم می آورد. در واقع isi پایگاهی برای فهرست کردن مجلات منتشر شده مهم در دنیا جهت تبادل اطلاعات در بین محققان میباشد. برای بررسی اطلاعات مجله می توان از یکی از روش های زیر اقدام کرد:
هر مجله علمی قبل از فهرست شدن باید یکسری مراحل را پشت سر بگذارد. از جمله موارد استاندارد های بانک اطلاعاتی ISI نشر به موقع مجله و جایگاه نشرآن ، کمیته علمی منتخب مجله، تنوع بین المللی مقالات چاپ شده در آن می باشد.
که با بررسی مجموع این عوامل امتیاز کلی داده میشود.
Eugene Garfield بنیانگذار موسسه اطلاعات علمی ( (ISI در سال ۱۹۶۰، شاخص ایمپکت فکتور (Impact Factor) را بنا نهاد. ضریب تاثیر در واقع میزان تأثیری است که یک مقاله بر مقالات بعدی میگذارد. ایمپکت فاکتور نشان میدهد که به یک مقاله منتشرشده، چند بار رجوع شده است و روش محاسبه آن از تقسیم تعداد مقالات ارجاعکننده، به مقالات منتشرشده آن ژورنال در دو سال قبل از آن، بر تمامی مقالههای منتشرشدهای است که در آن ژورنال و در همان دورهی زمانی دوساله به دست میآید.
برای اگاهی از اعتبارسنجی مقالات آن مجله میتوانید از این سایتها استفاده کنید :
فهرست جامعی از سایت های علمی معتبر که در سایت اداره کل تامین تجهیزات و اطلاعات علمی دانشگاه تهران آمده است: