چاپ مقاله در ژورنال های ISI و ISC چه تفاوتی باهم دارد؟
اعتبار مجلات بین المللی مختلف به ایندکس و نمایه مجله بستگی دارد. بصورت کلی چهار موسسه معتبر زیر وظیفه ایندکس مجلات رو برعهده گرفتند.
· تامسون رویترز (Thomson Reuters) معرفی مجلات ISI
· الزویر (Elsevier) معرف مجلات اسکوپوس(Scopus)
· موسسه NCBI معرف مجلات پابمد و مدلاین در گروه پزشکی (Pubmed ,Medlin)
· پایگاه استنادی جهان اسلام معرف ژورنال های ISC
در مصاحبه دکتری ،نمره مقاله از پایان نامه و اپلای در دانشگاههای خارجی امتیاز این نمایه ها متفاوت می باشد.
کلمه ISI به معنای موسسه اطلاعات علمی و مخفف کلمه Information Institute for Scientific است.این موسسه در سال 1960 توسط یوگن گرفیلد تاسیس شد و بعدا توسط فردی به نام تامسون خریداری شد و همچنان این موسسه با نام تامسون شناخته می شود. تمامی مجلاتISI در سایت تامسون رویترز (http://science.thomsonreuters.com/mjl ) نمایه می شوند.
ISC(Islamic Science Citation) به معنای پایگاه استنادی جهان اسلام است. isc ، اولین نظام رتبه بندی استنادی در ایران است که توسط مرکز اطلاع رسانی علوم و فناوری شهر شیراز تهیه شده است و در صدد تجزیه و تحلیل مجلات علمی کشورهای اسلامی بر اساس معیارهای علم سنجی معتبر اسلامی میباشد. پایگاه استنادی جهان اسلام بعد از isi و اسکوپوس ،سومین پایگاه استنادی برای سنجش نحوه عملکرد پژوهشی کشورها می باشد.57 کشور اسلامی در این پایگاه مشارکت دارند و ایران نخستین پایه گذار این نظام استنادی است.
برای اطمینان از ایندکس بودن یک مجله در ISC می توانید به آدرس سایت زیر مراجعه کنید:
از مهمترین اهداف ژورنالهای isc توسعه همکاری بین دانشمندان کشورهای مختلف اسلامی و مراکز علمی می باشد تا تحقیقات و پژوهش های جدید در بین کشورها انتشار یافته و به پیشرفتهای بیشتری در زمینه علم برسند.
افزایش اعتبار علمی پژوهشگر
پذیرش آسان در مقطع دکتری
هزینه کمتر نسبت به چاپ در مجلات ISI
داوری آسان و پذیرش سریع نسبت به مجلات ISI
افزایش حقوق و مزایای شغلی