خدمات مقاله

خدمات ترجمه

خدمات ویراستاری

خدمات کتاب

ثبت سفارش

درباره ما

آموزش استخراج مقاله از پایان نامه..

انتشار 20 فروردین 1397
مطالعه 7 دقیقه

متاسفانه به دلیل عدم توانایی  محقق در زمینه تدوین مقاله، همه ی کارهای پژوهشی و تحقیقاتی به صورت مقاله ارائه و منتشر نمی گردد. استخراج مقاله از پایان نامه نیازمند داشتن مهارت در نویسندگی و آشن

آموزش استخراج مقاله از پایان نامه..

بعد از اتمام پایان نامه استخراج مقاله از پایان نامه می باشد که به دلیل عدم تجربه مقاله نویسی و استخراج به مشکل برخورد می کنند اما ما در این مقاله شما را با نحوه استخراج مقاله از پایان نامه را راهنمایی می کنیم.
تدوین و نگارش پایان نامه، یکی از مهمترین مراحل پژوهشی برای دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری می باشد. هر دانشجو پس از گذراندن واحد های درسی، با انتخابی موضوعی مرتبط با رشته ی تخصصی، به روز و جذاب به پژوهش و جمع آوری اطلاعات بپردازد. نوشتن یک پایان نامه، طبیعتا نیازمند صرف زمان و دقت زیادی می برد، زیرا در نهایت دانشجو بایستی در طی جلسه ای و در حضور داوران و اساتید، پژوهش انجام شده را ارائه دهد و از آن دفاع نماید. بعد از اتمام کار پایان نامه نویسی، دانشجویان تلاش می کنند تا تحقیق خود را در قالب یک مقاله منتشر کنند تا هم از امتیاز پژوهشی چاپ مقاله در مقاطع بالا و تقویت رزومه ی علمی خود بهره ببرند و هم نتایج یافته های خود را در سطح ملی و بین المللی، در اختیار جامعه ی پژوهشی و دانشمندان قرار دهند و به پیشرفت علمی دنیا کمک کنند.

آموزش استخراج مقاله از پایان نامه

اجزای اصلی یک مقاله علمی پژوهشی شامل موارد زیر می باشد:

  • عنوان مقاله
  • مقدمه
  • نام نویسندگان
  • کلمات کلیدی
  • مبانی نظری تحقیق
  • روش تحقیق
  • یافته های تحقیق
  • بحث و نتیجه گیری
  • فهرست منابع
  • چکیده

چگونگی نوشتن عنوان مقاله (Title)

عنوان مقاله بایستی کوتاه، روشن و بدون ابهام و نشان دهنده ی مفهوم و مضمون اصلی مقاله باشد.شما می توانید حتی می توانید برای مقاله ی استخراجی خود، همان عنوان پایان نامه را را انتخاب کنید اما اگر بیش از یک مقاله میخواهید استخراج عنوان را با توجه به مقاله انتخاب نمایید.

چگونگی نوشتن مقدمه ی مقاله (Introduction)

مقدمه (بیان مساله) اولین پاراگراف یک مقاله علمی است که از دو بخش زیر تشکیل می شود:

  1. معرفی کلی موضوع مورد بحث
  2. بیانیه پایان نامه یا مقاله

مقدمه را با نوشتن چند جمله که موضوع خود را به خواننده معرفی می کنید شروع کنید ابعاد وشرایط دقیق مساله را بیان کنید اما لازم نیست اطلاعات بسیار دقیقی ارائه نمایید، جزییات مقاله را بیان نکنید. به عبارت دیگر در مقدمه ، مساله چه چیزی است، چرا بوجود آمده و چه شرایطی باعث بوجود آمدن آن شده است بیان می شود. طول مقدمه ی مقاله، بستگی به طول مقاله و پیچیدگی آن دارد اما معمولا نباید از یک صفحه تجاوز کند. میانگین طول مقدمه مقاله نصف صفحه می باشد.

چگونگی نوشتن اسامی نویسندگان (Authors)

اسامی نویسندگان مقاله به توجه به میزان همکاری آنها در انجام تحقیق و پژوهش ذکر و شماره گذاری می شود. همچنین افیلیشن (مدرک تحصیلی، رشته ی تخصصی، نام دانشگاه یا موسسه ای که در آن مشغول به تحصیل است) مربوط به هر نویسنده در زیر اسامی برده می شود.

چگونگی نوشتن کلمات کلیدی (key words)

کلمات کلیدی مقاله، بیانگر مفاهیم و موضوعاتی است که در مقاله مورد توجه قرار داده است. کلمات انتخابی بیشترین رابطه ی معنایی با مقاله را دارد. به طور معمول، تعداد کلمات کلیدی یک مقاله،بین 3 الی 6 کلمه در نظر گرفته می شود.

چگونگی نوشتن پیشینه ی تحقیق (Literature Review)

در نوشتن پیشینه ی مقاله که جزء اصلی ترین بخش های یک مقاله است، نظریه های پایه در مورد یک یا چند متغیر که در مقاله مورد بررسی قرار گرفته،ذکر می گردد. پیشینه ی تحقیق در فصل دوم پایان نامه نوشته می شود و در مقاله باید جدیدترین و مرتبط ترین نظریه های ثبت شده در پایان نامه انتخاب شده و به صورت مختصر نام برده شود.

چگونگی نوشتن نتایج و یافته های مقاله (Results)

برای نوشتن نتایج مقاله، می توانید از فصل سوم پایان نامه (فصل یافته های پژوهش) استفاده نمایید. یافته هایی از پایان نامه را انتخاب کنید که مرتبط با فرضیه و سوالات ذکر شده در مقاله باشد و از نوشتن نتایج و جداول اضافه و نامربوط به مقاله، اجتناب کنید.

چگونگی نوشتن بحث و نتیجه گیری مقاله (Discussion and conclusion)

بحث و نتیجه گیری یک مقاله، از جمله مهمترین بخش های یک مقاله به بشمار می رود. برای نوشتن بخش نتیجه گیری از فصل چهارم پایان نامه استفاده کنید. نوع نتیجه گیری از تحقیق، به مهارت و تسلط پژوهشگر به موضوع وابسته است و یک نتیجه گیری خوب برای مقاله به پذیرش راحت تر مقاله در مجلات معتبر کمک می نماید.در این بخش، ابتدا یافته های مربوط به هر سوال و فرضیه به صورت مختصر ذکر کنید و سپس به چگونگی بدست آمدن این نتایج اشاره نمایید.

چگونگی نوشتن منابع مقاله (References)

در پایان لازم است کلیه منابعی که در مقاله استفاده شده به شیوه ای مناسب هم در داخل متن و هم در آخر مقاله ذکر شود. هر مجله برای رفرنس نویسی روش متفاوتی دارد و شما بایستی منابع مقاله خود را بر طبق منابع مجله مدنظرتان نگارش کنید.

چگونگی نوشتن چکیده مقاله (Abstract)

اگر قصد استخراج یک مقاله از پایان نامه ی خود را داشته باشید همان چکیده پایان نامه را برای مقاله ی خود ارائه دهید. اما بیش از یک مقاله می خواهید استخراج کنید مواردی از چکیده را انتخاب کنید که به موضوع شما مرتبط باشد و از ارایه یافته های مربوط به موضوع مقاله بعدی اجتناب نمایید. چکیده به معرفی موضوع می پردازد، معمولا حاوی 250-300 کلمه می باشد و یافته های پژوهش را به صورت مختصر بیان می کند.

نکات مهم در استخراج مقاله

1- از پرداختن به حاشيه ها خودداري نمايید و ذکر موضوعات فرعي وغير ضروري دوری کنید.

2-از تكرار غير ضروري مطالب مقاله اجتناب نمایید.

3-از منابع وماخذ در رفرنس دهی مطابق الگوی مجله ای که قصد چاپ مقاله در آن دارید پیروی نمایید.

4- مقاله علمي از لحاظ آداب نگارش بايد بدون غلط املایی باشد و برای این کار در انتهای کار از نرم افزارهای غلطگیر استفاده نمایید.

5- بايد بين مطالب، عنوان اصلي وفرعي، چكيده، مقدمه ومتن همواره یگپارچگی وجود داشته باشد وتصاوير، جداول ونمودار هاي استفاده شده، در یک فایل جداگانه آماده شده باشد و محل مناسب آن ها مشخص گردد.

6- در انتخاب فونت، حاشيه ها، پاراگراف بندي، عناوين اصلي و فرعي و... دقت لازم را داشته باشید و مقاله از ظاهر فيزيكي تميز و مرتب برخوردار باشد .

7-اخلاق علمي و آكادميك ايجاب مي كند كه نويسنده مقاله آن را فقط براي يك مجله علمي – پژوهشي ارسال كندو در صورت ریجکت به مجله دیگر سابمیت نمایید.

8- علاوه بر نسخه كاغذي يك نسخه نرم افزاري مانند فلاپي ، CD و... توسط محقق آماده و ارسال شود .

9-عنوان مقالات وكتب مورد استفاده در فهرست با حروف كج و ایتالیک تايپ شود.

10-رعايت نمودن اصول مقاله نویسی به هنگام استفاده از نام، تاريخ، عدد و رقم و... حتما در فهرست منابع و ماخذ به منبع آن استناد شود.

11-به كاربردن نشانه ها، مقياسهاي رايج وبين المللي با توجه به رشته علمي مورد نظر ويكسان سازي آن ها .

12- در صورت فارسي بودن مقاله بايد معادل لاتين واژه هاي تخصصي، اسامي و... اشاره شود .

موسسه علمی پژوهشی اشراق با بیش از 5 سال سابقه در زمینه چاپ مقالات در نشریات معتبر با ضریب تاثیر مثبت همواره با ارائه خدمات حرفه ای و تخصصی و مشاوره های تخصصی رایگان در خدمت پژوهشگران بزرگوار است. استخراج مقاله در موسسه اشراق انجام نمی شود و شما بعد از نگارش مقاله خود می توانید از طریق موسسه اشراق مقاله خود را در معتبرترین مجلات به چاپ برسانید.
موسسه اشراق حاصل تلاش پژوهشگران و محققین برای چاپ مقالات ارزشمند خود در مجلات مورد تایید وزارت علوم را هموار می سازد و خدمات ترجمه، فرمت بندی و مشاوره را ارائه میدهند تا پژوهشگران بتوانند مقالات خود را در مجلات مورد تایید وزارت علوم چاپ کنند.
برای ثبت سفارش میتوانید با کارشناسان موسسه تماس حاصل نمایید و از مشاوره آنها بهره مند شوید و یا درخواست خود را از طریق ایمیل isiisc2011@gmail.com ارسال نمایید تا مشاور های مورد نیاز برای شما ارائه شود.

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری


خدمات موسسه انتشاراتی اشراق