خدمات مقاله

خدمات ترجمه

خدمات ویراستاری

خدمات کتاب

ثبت سفارش

درباره ما

اکسپت مقاله علمی پژوهشی

انتشار 26 شهریور 1398
مطالعه 6 دقیقه

مقالات علمی پژوهشی مقالاتی هستند که دارای نوع آوری باشند و در مورد موضوعات به روز دنیا نوشته شده باشند. چندین نوع مقاله علمی وجود دارد اما مقلات علمی پژوهشی بیشرین سطح نوآوری را دارند. جهت اخذ پذیرش از ژورنالهای معتبر می‌توانید با کارشناسان موسسه اشراق در ارتباط باشید.

اکسپت مقاله علمی پژوهشی

انواع مقالات علمی

مقالات علمی ترویجی: مقاله علمی ترویجی می‌تواند تفسیری جدید از مقالات و کارهای قبلی ارائه دهد. یا اطلاعاتی جدید را با تفاسیر قبلی در هم آمیزد، یا سیر جریان پیشرفت فکری حوزه موردبحث و مباحثات مربوط به آن را ترسیم کند. مقاله علمی ترویجی بسته به‌موقعیت ممکن است مقالات و منابع را مورد ارزیابی قرار دهد و مناسب‌ترین و مربوط‌ترین منابع را به خواننده پیشنهاد کند.

مقالات مروری: یک مقاله مروری تحقیقات اخیر در یک موضوع  تحقیقی را برای فهم و درک بهتر افراد و همچنین تجمیع یک موضوع تحقیقی بگونه‌ای خلاصه سازماندهی می‌کند. مقاله مروری در واقع نوعی مقاله می‌باشد که در یک موضوع علمی، پیشینه را بررسی می‌کند.

مقالات کنفرانسی: مقالات پذیرفته یا ارائه شده در یک کنفرانس تحت عنوان مقاله کنفرانس یا Proceeding نامیده می‌شود. در یک کنفرانس، افرادی که در زمینه خاصی به تحقیق و پژوهش مشغول هستند، به تبادل اطلاعات می‌پردازند. بیشتر اوقات، ایده ای که در آغاز به ذهن می‌رسد به صورت یک مقاله کنفرانسی چاپ شده و به جامعه علمی عرضه می‌شود.

مقالات علمی پژوهشی: مقاله علمی پژوهشی به مقالاتی گفته می‌شود که دارای نوآوری باشند و در حوزه موضوعات جدید بحث کنند. نگارش مقالات علمی پژوهشی دشوار تر از سایر مقالات می‌باشد. در واقع مقاله پژوهشی به مقاله بیس یا پایه‌ای اطلاق می‌شود که برای نگارش آن از داده‌های خامی که خود محقق آن‌ها را به دست آورده است، استفاده شده باشد. مقاله علمی پژوهشی بر روی تجزیه و تحلیل و هم‌چنین تفسیر این داده‌ها شکل گرفته است و روی تجزیه اطلاعات کسب شده از تحقیقات پیشین تمرکزی ندارد.

تصویر

مقالات علمی پژوهشی چه مقالاتی هستند؟

در طول تاریخ تحقیقات و پژوهش های بسیاری توسط محققین به نام ثبت شده است. که در بین تمامی تحقیقات آنهایی بیشترین ارزش را دارند که کاملا ناب و جدید باشند و موضوعات جدیدی برای ارائه کردن داشته باشند. مقالاتی که قبلا در مورد آنها کاری نشده است و هیچ تحقیقی در آن حوزه صورت نگرفته است بسیار حائز اهمیت هستند. یکی از بخش های چنین مقاله ای مرور ادبیات است. در یک مقاله علمی پژوهشی، ادبیات به عنوان اساس وبنیان کار ارائه می‌شود و بینش جدیدی را که محقق به دنبال ایجاد آن است، پشتیبانی می‌کند. این مقالات برخلاف مقالات علمی ترویجی که هدف آن خلاصه کردن و استنتاج مباحث و ایده های دیگران است، این مقالات در پی ایجاد و ترویج موضوع جدیدی هستند.

اجزای مختلف یک مقاله علمی پژوهشی

همه مقالاتی که تا کنون با آنها آشنا شدید چهارچوب و قاعده اصولی دارند که باید فقط در آن چهارچوب نوشته شوند. چهارچوب مرتبط با مقالات به هیچ عنوان قابل تغییر یا جابه جایی نیستند. چهارچوب کلی یک مقاله علمی پژوهشی به ترتیب زیر می‌باشد:

عنوان, اسامی نویسندگان, چکیدهمقدمه، پیشینه‌تحقیق, روش تحقیق, نتایج, بحث و مقایسه، کاربرد نتایج در دنیای واقعی، پیشنهاد تحقیقات آینده, سپاسگزاری و منابع. 

عنوان مقاله علمی پژوهشی

همانطور که مطالعه فرمودید مقالات علمی پژوهشی جز دسته ای مقالات است که ناب و جدید باشند و اهداف جدید را دنبال کنند. از همین رو عنوان نیز باید ناب و جدید باشد و به هیچ عنوان نباید از عناوین طولانی و تکراری استفاده کنید. در عنوان مقاله تا حدی که می‌توانید از کلمات کلیدی استفاده کنید. 

اسامی نویسندگان یا افیلیشن

همه نویسندگانی که در بخش نگارش همکاری داشته‌اند باید در این بخش اشاره شود. و نام نویسنده و نام دانشگاه هر یک از نویسندگان را بنویسید و علاوه بر این باید آدرس ایمیل نویسنده مسئول را نیز در این بخش بنویسید.

چکیده مقالات

داشتن خلاصه برای هر مقاله علمی بسیار حائز اهمیت می‌باشد، چون باید محتوای کامل یک مجله علمی را برای خواننده انتقال دهد و خواننده با خواندن چکیده مطلب بتواند تمامی محتوای مقاله را متوجه شود و چکیده باید به صورتی نوشته شود که خواننده را به خواندن تمام مقاله تشویق نماید. حتی داوران مجلات برای داوری مقاله در ابتدا چکیده را مطالعه می‌نمایند و در صورتی که چکیده مقاله بتواند نظر آنها را جلب کند اقدام به مطالعه و تجزیه و تحلیل تمام مقاله می‌پردازند.

مقدمه مقاله

مقدمه یکی از بخش های اصلی تحقیق به حساب می‌آید. این بخش در واقع فرصتی است برای اینکه بتوانید خواننده و داوران را به مطالعه ادامه مقاله تشویق کنید. باید نکات کلی و جزئی مقاله را در قالب جملات کوتاه اما مفید بیان کنید. برگ برنده مقاله شما در این قسمت رقم می‌خورد سعی کنید نکات دقیق را در نگارش مقاله رعایت کنید تا حتما مقاله پذیرفته شود. 

پیشینه تحقیقات

این بخش شامل مبانی نظری و تحقیقاتی است که قبلا توسط اشخاص دیگری انجام شده است که سعی می‌شود نقاط ضعف و قوت این کارهای قبلی مورد سنجش قرار گیرد. مقاله انجام شده کنونی هم  با کارهای قبلی مقایسه می‌شود.

روش تحقیق

این بخش نوع تحقیق را مشخص می‌کند. روش نمونه گیری، ابزار تحقیق، جامعه و نمونه، میزان پایایی و روایی تو چگونگی انجام پژوهش را مشخص می‌کند.

نتایج تحقیق

نتایج حاصل از تحقیقات خود را در این بخش قرار دهید. فرضیاتی که نتایج آنها مشخص هستند باید به عنوان نتایج تحقیق نوشته شوند. نتایج حائز اهمیت هستند و هر تحقیق باید نتایجی داشته باشد.

 پیشنهادات مقاله 

اگر فرضیاتی از مسئله وجود دارد که هنوز به هیچ نتیجه ای در آن مورد نرسیده اید می‌توانید در این بخش به عنوان پیشنهاد بنویسید که یا در آینده در تحقیقات بعدی خود از این موارد استفاده کنید و یا به محققین دیگر پیشنهاد کنید.

سپاسگزاری مقاله

این بخش کاملا اختیاری است و می‌توانید در این بخش از تمامی کسانی که به شما در نگارش این مقاله کمک کرده اند تشکر و قدردانی کنید.

منابع یا رفرنس ها

بخش پایانی در تمامی مقالات و کتابها به رفرنس یا منابع تعلق می‌گیرد که اشاره به تمامی منابعی که در طول تحقیق از آنها استفاده کرده اید الزامی می‌باشد. 

تصویر

مزایای چاپ مقاله علمی پژوهشی

همه مقالات علمی برحسب اعتبار مزایایی دارند اما مقالات علمی پژوهشی باتوجه به کیفیت و نوآوری و ابداعاتی که دارند بیشتر حائز اهمیت هستند و اعتبار و امتیازات بیشتری دارند. از جمله مزایایی که از طریق چاپ مقالات علمی پژوهشی می‌توانید به دست آورید شامل موارد زیر می‌باشد:

دانشجویان می‌توانند با کسب این امتیاز در مصاحبه های استخدامی و شغلی در اولویت باشند. همچنین می‌توانند با کسب این امتیاز در مصاحبه آزمون دکتری موفق شوند.

اساتید از این طریق می‌توانند به عنوان هیئت علمی استخدام شوند و یا درجه شغلی‌شان افزایش پیدا کند که در پی آن افزایش حقوق و مزایا خواهد بود. در حالت کلی مزایای بسیاری از طریق چاپ مقاله علمی پژوهشی در ژورنالهای معتبر کسب می‌شود که مهمترین امتیازات این چند مورد می‌باشد.

نحوه سابمیت مقاله علمی پژوهشی و دریافت اکسپت

برای چاپ مقالات علمی پژوهشی چند نکته است که باید حتما آنها را رعایت فرمایید. مراحل چاپ به ترتیب زیر خواهد بود.

کیفیت ترجمه موضوع بسیار حائز اهمیتی است و داوران ژورنالهای علمی پژوهشی در خصوص این موارد توصیه های بسیاری داشته اند. سعی کنید برای ترجمه متون و مقالات علمی پژوهشی حتما از مترجمین خبره کمک بگیرید که موسسه اشراق با سالها سابقه درخشان در زمینه ترجمه متون تخصصی به 37 زبان دنیا می‌تواند مقالات تخصصی شما عزیزان را در تمامی رشته ها به صورت کاملا تخصصی و تضمینی ترجمه کند. ترجمه متون تخصصی در این موسسه دارای 72 ساعت گارانتی کیفی می‌باشد. 

همچنین مقالات علمی پژوهشی با توجه به اینکه باید کاملا ناب باشند باید قبل از سابمیت پارافریز شوند در این مورد نیز موسسه اشراق خدمات تضمینی و تخصصی ارائه می‌کند.

موسسه اشراق با ارائه خدمات آنلاین و تضمینی آماده همکاری با شما عزیزان در صفرتا صد مراحل چاپ مقالات می‌باشد. فایل مقاله خود را به کارشناسان موسسه اشراق تحویل دهید تا ما تا زمان اخذ نامه پذیرش در کنار شما خواهیم بود. این مجموعه خدمات خود را با کمترین هزینه و بیشترین کیفیت ارائه می‌کند.

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری

پرسش ها و دیدگاه های کاربران
بازدیدکننده
تیم پشتیبانی
4 سال پیش
سلام و اخترام بله حتما در خدمتتان هستیم . لطفا با کارشناسان موسسه در ارتباط باشید و رشته و گرایش را بفرمایید تا اطلاعات حضورتان تقدیم گردد . شکاری 09149724933 پور باقر09149724933
بازدیدکننده
حميد
4 سال پیش
با سلام ممنون ميشم هزينه و زمان اكسپت مقاله علمي پژوهشي را بفرماييد . با تشكر
بازدیدکننده
تیم پشتیبانی
5 سال پیش
با سلام وا حترام ممنون و سپاس از حسن توجهی که به موسسه اشراق دارید .
بازدیدکننده
هما سیدی
5 سال پیش
سلام خسته نباشید مطلب بسیار مفیدی بود متشکرم


خدمات موسسه انتشاراتی اشراق