قبولی مقاله های ایمپکت دار بیشتر به محتوای آنها بستگی دارد و موسسات سی درصد اجازه ی مشاوره در سهولت پروسه قبولی مقالات دارا میباشند.
مقالات علمی پژوهشی در کل به دو بخش ایمپکت دار و غیر ایمپکت دار تقسیم میشوند . (impact factor) همان ضریب اثربخشی یک نشریه است بدین معنا که میزان استناد و ارجاعات است از طریق دیگر مجله ها و مراجع پژوهشی و علمی به مقالات یک نشریه میشود. ایمپکت فکتور که به صورت خلاصه با حروف IF نشان داده میشود در هر مجله ای با مجلات دیگر و هر رشته ای با رشته ای دیگر متفاوت است که به طور سالیانه در قالب (JCR) انتشار میابد. (JCR) اختصار عبارت (Journal Citation Reports) است.
این ضریب برای مجله محاسبه می گردد ، نه برای مقاله یا نویسنده آن. همچنین این محاسبه ای ست که در طول یک دوره سه ساله صورت می گیرد
آنچه که رایج است این مهم میباشد که قبولی مقالات در مجلات ایمپکت دار بستگی به محتوای مقاله و همچنین بار مفید علمی آن در حدود هفتاد درصد دارد و در صورت داشتن چنین شرایطی ، موسسات نیز تا سی درصد اجازه ی رایزنی برای سهولت در پیشرفت سریع پروسه قبولی خواهند داشت . مسأله ای که اینجا حایز اهمیت بسیار میباشد اینست که هنگامی مجله های ایمپکت دار را انتخاب میکنید میزان ایمپکت ان با محتوای مقاله ی شما هماهنگ باشد. برگزیدن مجلاتی با ضریب ایمپکت بالا امکان قبولی مقاله ی شما را پایین میآورد .
لازم به ذکر است که بار علمی JCR در پذیرش مقاله تاثیر بسیار زیادی دارا میباشد. (impact factor) برای یک مقاله و یا یک نویسنده تعیین نمی شود بلکه برای کل ارجاعات به یک مجله در محاسباتی کلی اعمال می شود. از این رو پژوهشگران و دانشجویان در مقاطع تحصیلی دکترا یا کارشناسیارشد هستند تلاش میکنند با بالا بردن کیفیت مقاله خود و بالا بردن بار علمی در آن، مقاله خود را در یک مجله با ایمپکت فاکتور بالا به چاپ برسانند. این موضوع اعتبار نویسنده را بالا می برد. برای دسترسی به میزان Impact factor یک نشریه می بایست به سایت همان نشریه علمی مراجعه کرد. ایمپکت فاکتور از تقسیم تعداد ارجاعات و استنادات به تعداد مقالات چاپ شده در دو سال قبل بر تعداد کل مقاله های به چاپ رسیده در مدت زمان دو سال قبل محاسبه می شود.
مجلات جی سی آر تنها مقالاتی را پذیرش و چاپ میکند که در قالب فرمت آن مجله باشند و همچنین بصورت تخصصی در همان رشته باشند. دانشجویان فارغ التحصیل از مقطع دکترا و اساتید برای بالا بردن درجه علمی به پذیرش و چاپ مقاله شان در مجلات جی سی ار نیازمند میباشند .موسسه اشراق پس از بررسی مقاله، مجلات JCR مرتبط با رشته و زمینه تخصصی به شما معرفی می نماید تا برحسب موضوع و محتوای مقاله از لیست مجلات معرفی شده برای اخذ پذیرش و چاپ انتخاب نمایید. پس از انتخاب مجله، هزینه ای برای فرمت بندی و قالب بندی مقاله ارزشمندتان دریافت و مراحل سابمیت انجام می گیرد و کارشناسان بعد فرمت دهی مکاتبه سریع با مجله مورد تاییدتان اقدام می کنند و بعد ۳ الی ۴ روز گزارش سابمیت مقاله خدمتتان تقدیم خواهد شد. فرآیند اخذ پذیرش و چاپ مقالات JCR در مجلات مختلف متفاوت میباشد.