مجلات ایمپکت دار
نشریات بنا بر سطح علمیشان به دو دسته ی ایمپکت دار و غیر ایمپکت دار تقسیم میشوند. نشریات ایمپکت دار به مجلاتی گفته میشود که دارای ضریب اثر بخشی (impact factor) باشند . ایمپکت فاکتور (impact factor) به صورت میانگین تعداد دفعاتی که مقالات یک مجله در دو سال قبل از آن رفرنس داده می شود تعریف می شود. این شاخص ارزیابی نشریات هر ساله برای مجلاتی که در لیست مجلات تامسون رویترز قرار دارند تعیین می شود. در پایان هر سال، مجله های تحت پوشش فهرست نویسی ISI که در فهرست وبگاه علمی (Web of Science=WOB) قرار گرفته اند، ارزیابی می شوند. این موسسه هر سال در ماه ژوئن (ماه 6 میلادی) ایمپکت فاکتورهای مجلات در سال قبل را منتشر می کند که البته دسترسی به این ایمپکت فاکتورها هم رایگان نیست. مثلا در ماه جون 2013 ایمپکت فاکتورهای مجلات در سال 2012 انتشار پیدا کرد و این ایمپکت فاکتور به مدت یکسال هم معتبر است یعنی تا انتشار ایمپکت فاکتور سال بعد. این شاخص مهم ترین و در عین حال کاربردی ترین شاخص ارزیابی مجله ها از نظر ISI است.
JCR چیست؟
ضریب اثر بخشی (impact factor) هر ساله توسط (ISI) بر اساس استنادات به هر یک از نشریات علمی محاسبه می شود و نتایج در گزارشات ارجاع نشریه یا همان Journal Citation Reports که (JCR) ٬ است منتشر می شود. این ضریب٬ برای مقاله و نویسنده٬ محاسبه نشده بلکه برای نشریه محاسبه می شود. محاسبه برمبنای یک دوره سه ساله صورت می گیرد. برای مثال اگر در سال ۸۴ جمعا ۴۰ استنادات به یک نشریه صورت گرفته باشد و در آن نشریه در سال ۸۲ تعداد ۲۶ مقاله و در سال ۸۳ تعداد ۲۴ مقاله چاپ شده باشد٬ ضریب ارجاع آن مجله٬ از تقسیم ۴۰ بر ۵۰ به دست می آید که ۸/۰ میشود. یعنی به طور میانگین٬ هر مقاله آن نشریه ۸/۰ مرتبه مورد استناد مقالات دیگر قرار گرفته است.
اکثر نشریات جی سی آر (JCR) برای داوری ،پذیرش و چاپ مقاله هزینه ای دریافت نمی کنند و رایگان میباشند. اما داوری سخت و پروسه ی طولانی تری دارند.
موسسه ی اشراق بعد از دریافت مقاله از طرف شما و بررسی آن توسط کارشناسان خبره، مجله های تخصصی مرتبط با مقاله با ایمپکت های مختلف را به شما پیشنهاد می کند تا بعد از بررسی های لازم و اخذ تائید آن از سوی دانشگاه محل تحصیل و استاد راهنمای خود، یکی از انها را انتخاب نماید. سفارش دهندگان عزیز باید در نظر داشته باشید که مجلات با ایمپکت بالا ،نیازمند مقاله ای با بار علمی قوی و موضوعی خاص و به روز است و داوری خیلی سختی دارند .پس بایستی فرد،ب عد از دریافت اسم مجلات، با بررسی کیفیت علمی مقالات چاپ شده در آرشیو مجله ،مجله ای متناسب با مقاله ی خود انتخاب نماید.
دو نکته ی مهم که در پذیرش مقاله ایمپکت دار باید به آن توجه نمود:
•ابتدا با بررسی اسکوپ نشریه ، نشریه تخصصی مناسب با مقاله خود را انتخاب کنید.
• انتخاب نشریه ای با ایمپکت مناسب بار علمی مقاله ی خود (نشریات با ایمپکت بیشتر احتمال پذیرش را کم می کنند.)
ما به شما این اطمینان را خواهیم داد که کمترین مبلغ جهت اکسپت مقاله ایمپکت دار و چاپ آن را خواهید پرداخت. این هزینه پایین نشان از کیفیت پایین موسسه نمی باشد بلکه برای ارائه بهترین خدمات به تمامی عزیزان با بودجه های متفاوت می باشد تا تمامی پژوهشگران، موفق به ثبت مقالات ارزشمندشان در مجلات معتبر شوند.
در ابتدای امر شما بدون پرداخت هیچ گونه هزینه ای، نام نشریه به همراه لینک سایت اینترنتی آن را در قبال چکیده مقاله خودتان و اطلاعات شخصی تان و رشته تخصصی تان دریافت می نمایید. با این روش شما می توانید از اطمینان اصل بودن و معتبر بودن نشریه اطمینان حاصل فرمایید. علاوه بر آن تمامی مقالات ایمپکت دار شما در نشریات مورد تایید وزارت علوم تحقیقات و فناوری مورد اخذ پذیرش و چاپ قرار می گیرند.
خدمات موسسه اشراق:
- ترجمه فوق تخصصی و تضمینی مقالات و کتاب
- پذیرش فوری و چاپ مقاله به صورت تضمینی در مجلات مورد تایید وزارت علوم
- پذیرش و چاپ مقاله در مجلات داخلی و خارجی
- پذیرش و چاپ مقاله در کنفرانس بین المللی
- چاپ کتاب در تیراژ دلخواه شما
- تبدیل پایان نامه به کتاب
- استخراج و چاپ مقاله از پایان نامه
- معرفی کتاب های جدید خارجی و ترجمه و چاپ و ثبت آن با نام شما
- پرداخت انواع حوالجات دلاری و یورویی