پلاژیاریسم یا سرقت علمی که به معنای دزدیدن ایدهها و محتوای مقالات سایر نویسندگان میباشد باید قبل از سابمیت مقاله به ژورنال برطرف گردند وجود سرقت علمی در مقالات احتمالا موجب ریجکت مقاله خواهد شد و اعتبار نویسندگی وی را از بین خواهد برد.
در مقالات و کتاب های علمی هر آنچه که متعلق به خود نویسنده نباشد پلاژیاریسم محسوب میگردد ممکن است ایده اصلی متعلق به نویسنده نباشد و یا محتوای درج شده در مقاله خلاصه نویسندگان به دلیل کمبود آگاهی و یا غیر عمدی چنانچه به حقوق علمی سایر نویسندگان تجاوز کنند سرقت علمی محسوب میگردد. تمامی مقالات و تحقیقات علمی ثبت شده در دنیا حق کپی رایت دارند و به غیر از نویسنده اصلی هیچکس نمیتواند از این آثار بدون استناد و بدون اجازه نویسنده اصلی استفاده کند. تجاوز به مطالب و محتوای سایر نویسندگان و استفاده از متون تخصصی درج شده در آنها سرقت علمی محسوب میگردد که اصطلاحات پلاژیاریسم, پلاگیاریسم مصداق سرقت علمی میباشد. سرقت علمی ممکن است به دلایل متعددی اتفاق بیفتد که در اغلب موارد نویسنده ادعا میکند که از سرقت علمی موجود در مقالات اطلاعی ندارد و کاملا به صورت غیرعمدی اتفاق افتاده است.
پلاژیاریسم یا سرقت علمی در جامعه نه تنها موجب از دست دادن امتیاز چاپ مقاله خواهد بود بلکه باعث میشود که نویسنده اعتبار نویسندگی خود را نیز از دست بدهد. بهتر است تمامی مقالات تخصصی قبل از سابمیت به ژورنال ابتدا پارافریز و رفع سرقت علمی شوند تا ایرادات و مشابهت موجود در آنها برطرف گردد.
بررسی مقاله برای از بین بردن میزان مشابهت و ناب و تخصصی کردن آن توسط ابزارهای تخصصی انجام میشود. ابزارهای تشخیص سرقت علمی قابل اعتماد میباشند و میتوانید از این ابزارها برای بررسی مقالات استفاده کنید و بعد از بررسی میزان مشابهت و سرقت علمی مقالات را تشخیص دهید. مقالاتی را که قصد سابمیت به ژونالهای دارای ایمپکت فکتور و تضمینی دارید را بهتر است با ابزارهای تخصصی بررسی نمایید که با پرداخت حق اشتراک خدمات ارائه میکنند زیرا این ابزارها مقاله را در بازه وسیعی بررسی میکنند و بیشتر قابل اعتماد هستند ابزارهای زیر برای بررسی پلاژیاریسم حتما برای شما کاربردی خواهند بود.
و اما برخی از نرم افزار های معتبر در زمینه ارائه خدمات تشخیص پلاژیاریسم
بعد از تشخیص پلاژیاریسم باید اقدام به رفع آنها کنید که توسط سه روش زیر میتوانید به صورت قطعی پلاژیاریسم انجام دهید.
روش اول
کلمات مترادف و هم معنی را جایگزین لغات جدید نمایید. اکثر زبان آموزان سعی میکنند از این روش استفاده کنند، اما این روشی قدری سخت است. درست است که در زبان انگلیسی و فارسی برای یک لغت مترادف های زیادی وجود دارد. اما این مترادف ها همیشه همان معنی را نمیدهند. و با کاربرد کلمه ای هم معنی با کلمه اولیه معنی جمله عوض میشود هرچند که معنی کلمه یکی است ولی در شرایط و جملات مختلف معانی متفاوت میدهد.
روش دوم
ترتیب قرار گرفتن لغات در جمله را تغییر دهید. ترتیب و لغات کلمات موجود در جمله را تغییر دهید . تغییر ترتیب لغات در عبارت یا جمله معمولا راحت تر از پیدا کردن مترادف است و احتمال خطا در آن کمتر است. با این وجود، بعضی مواقع تعیین اینکه کدام لغات را تغییر دهیم ساده نیست. همچنین وقتی ترتیب لغات را تغییر میدهید، ممکن است لازم باشد که ساختار برخی لغات را نیز تغییر دهید. یا اینکه لازم باشد لغات دیگری را نیز اضافه کنید تا جمله از لحاظ گرامری درست باشد.
روش سوم
گرامر جمله را تغییر دهید . تغییر گرامر جمله به نظر سخت میآید، اما در واقع تغییر گرامر ساده تر از تغییر لغات است. بعلاوه، اگر از طریق تغییر گرامر، جمله را تغییر دهید و اشتباه هم کنید، باز هم جمله ی شما قابل فهم است. اما اگر برای تغییر جمله، لغت را تغییر دهید و اشتباه کنید، خواننده متن شما نمیفهمد که منظور شما چیست.
موسسه اشراق در زمینه تشخیص و رفع سرقت علمی و پلاژیاریسم مقالات خدمات ارزنده ای ارائه میکند. کارشناسان موسسه پژوهشبرتر با قویترین ابزارهای تشخیص پلاژیاریسم مقالات و متون تخصصی شما عزیزان را با بالاترین سطح کیفی بررسی خواهند کرد و ایرادات و مشابهت های موجود در آن را بررسی و ویرایش خواهند کرد. پارافریز و رفع پلاژیاریسم مقالات تخصصی در موسسه اشراق با هزینه بسیار پایین و کاملا تضمینی ارائه میگردد. برای استفاده از خدمات آنلاین موسسه اشراق میتوانید درخواست خود را به صورت آنلاین به کارشناسان موسسه ارسال فرمایید تا هر چه سریعتر فرآیند پیگیری و رسیدگی آغاز گردد. برای اطلاع از هزینه و زمان پارافریز مقالات درخواست خود را به صورت آنلاین ارسال فرمایید تا کارشناسان هرچه سریعتر فرآیند پیگیری را آغاز کنند.