چگونگی چاپ مقاله علمی پژوهشی و ISI ( آی اس آی) حسابداری
ثبت اصولی و جامع معاملات مالی مربوط به تجارت و کسب و کار است.همچنین حسابداری به روند خلاصه سازی،تجزیه و تحلیل ،اندازه گیری ،طبقه بندی ، تفسیر اطلاعات مالی مطابق معیارهای از پیش تعیین شده و گزارش این معاملات به سازمان های نظارتی و مالیاتی می پردازد.به روز رسانی اصول و استاندارهای حسابداری مطابق با عوامل محیطی از دیگر مواردی مهم در رشته ی حسابداری محسوب می گردد.هدف رشته ی حسابداری، مشخص شدن سود یا زیان یک دوره ی معین ،ارزش و ماهیت دارایی های شرکت و درآمد و بدهی صاحبان سهام می باشد.
از دیگر اهداف رشته ی حسابداری،تربیت نیروی انسانی متخصص و آگاه به اصول و استانداردهای حسابداری،قوانین مالیاتی و تجارت و مدیریت ریسک می باشد.
حسابداری تقریبا یکی از اصلی ترین کارکردهای هر کسب و کار است که ممکن است توسط یک یا چندین حسابدار در شرکت های کوچک یا بزرگ اداره شود.
اهمیت رشته ی حسابداری زمانی آشکار می گردد که بسیاری از شرکت ها و موسسات بازرگانی و دولتی برای برنامه ریزی و کنترل کارهی مالی خود نیازمند حسابدارانی متخصص هستند که بتوانند کارهای مالی خود را به آنها بسپارند.
داوطلبانی که در گروه های ریاضی و فیزیک،علوم انسانی و علوم تجربی آزمون داده باشند می توانند رشته ی حسابداری را برای تحصیل در دانشگاه انتخاب نمایند.درس ریاضی مهمترین درس این رشته است و یک حسابدار موفق بایستی علاقه مند به این درس ،دقیق و منظم باشد تا بتواند گزارش کارهای خود را به خوبی ارائه دهد و به مشکل برنخورد.
امروزه به دلیل افزایش نیاز به حسابدار در شرکتهای کوچک و بزرگ،اکثر فارغ التحصیلان حسابداری مشغول کار هستند و تعداد بیکاران در این رشته کمتر از سایر رشته ها است.
فارغ التحصیلان این دو رشته از فرصت های شغلی متنوعی برخوردارند و میتوانند در زمینههای مختلف از جمله حسابداری مالی،دولتی، مالیاتی، مدیریت و بیمه مشغول به کار شوند.وظایف یک حسابدار و یا حسابرس عبارت است از:
دروس پایه
جامعه شناسی ،ریاضیات پایه ،روانشناسی عمومی ،اصول علم اقتصاد ،ریاضیات کاربردی ،مبانی کاربرد کامپیوتر ،آمار کاربردی ،مدیریت تولید ،حقوق بازرگانی،پژوهش و عملیات ،پول و ارز بانکداری ،توسعه اقتصادی ،مبانی سازمان مدیریت ،مالیه عمومی و روش تحقیق.
دروس تخصصی
حسابداری پیشرفته،حسابداری میانه ،اصول حسابداری ،حسابرسی ،حسابداری صنعتی ،حسابداری مالیاتی ،اصول تنظیم و کنترل بودجه ،مباحث جاری حسابداری ،مدیریت مالی و متون حسابداری
در اکثر دانشگاه های کشور،دانشجویان حسابداری برای دریافت بخشی از نمره ی پایان نامه می بایست مقاله ی علمی خود را به چاپ برسانند.هم چنین جهت ادامه تحصیل در مقطع دکتری در داخل کشور و یا تحصیل در دانشگاههای کشورهای خارجی، در جلسه ی مصاحبه یا زمان بررسی پرونده، داشتن مقاله ی استخراجی از پایان نامه و چاپ آن در مجلات معتبر ISI (آی اس آی) و علمی پژوهشی، از ضروریات است.
از آنجایی که اکثر دانشجویان ارشد و دکتری تجربه ی استخراج مقاله را ندارند موسسه ی افق می تواند با استفاده از محققین متخصص رشته ی حسابداری ، از پایان نامه ی کارشناسی ارشد شما حداکثر 3 مقاله و از رساله ی دکترا حداکثر 5 مقاله استخراج نماید .
دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری رشته ی حسابداری،برای دریافت مدرک تحصیلی نیازمند چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی و آی اس آی( ISI) هستند.برای چاپ مقاله مجلات ISI نیز مقاله بایستی به زبان انگلیسی برگردانده شود.موسسه اشراق با دارا بودن مترجمین متخصص رشته ی حسابداری، کار ترجمه مقاله ی شما را به بهترین نحو ممکن انجام می دهد.همچنین دانشجویانی که برای مصاحبه ی دکتری زمان کمی دارند می توانند با ترجمه ی کتاب های لاتین در رشته ی حسابداری و چاپ آن،از امتیاز پژوهشی چاپ کتاب نیز برخوردار شوند.
موسسه ی افق با داشتن سابقه ی همکاری چندین ساله با مجلات علمی مختلف مانند مجلات علمی پژوهشی ،ISI ,ISC ,SCOPUS تخصصی حسابداری ،احتمال دریافت اکسپت و چاپ مقاله بیشتری دارد.شما می توانید مقاله ی خود را به موسسه ارسال نمایید و منتظر پذیرش مقاله از مجله مورد تاییدتان باشید.بعد از پذیرش کار چاپ نیز انجام شده و لینک چاپ شده ی مقاله برایتان ارسال خواهد شد.در ضمن در نظر داشته باشید که موسسه اشراق تا زمان پذیرش مقاله از شما هزینه ای دریافت نمی کند.در صورت عدم پذیرش مقاله (احتمال خیلی کم) مجلات دیگری پیشنهاد شده و مجددا برای داوری ارسال می گردد.