یکی از عوامل مهم در افزایش شانس پذیرش در این دانشگاهها و مؤسسات معتبر و همچنین تقویت رزومه تحصیلی، شرکت در کنفرانسهای بینالمللی از طریق درگاههای جهانی و انتشار مقاله در نشریات علمی و ایندکس شده جهانی میباشد.
امروزه تمایل دانشجویان به پذیرش در دانشگاهها و مؤسسات معتبر خارجی و همچنین سختگیری در پذیرش، بیش از پیش شده است. لذا برای تحقق این امر باید رزومه تحصیلی قوی را به دانشگاه مقصد ارسال کرد تا شانس قبولی افزایش یابد. یکی از عوامل مهم در افزایش شانس پ دانشگاهها و مؤسسات معتبر و همچنین تقویت رزومه تحصیلی، شرکت در کنفرانسهای بینالمللی از طریق درگاههای جهانی و انتشار مقاله در نشریات علمی و ایندکس شده جهانی میباشد. هنگامیکه دانشجویان در رشتههای مختلف در نشریات بینالمللی، مقالات کمی یا کیفی (qualitative/quantitative) منتشر میکنند و مقاله آنها با ارجاعات (citation) مختلف همراه میشود، اگر این پیام به گروه پذیرش دانشگاه مقصد ارسال شود نشان خواهد داد که دانشجو فردی تحقیق محور و علاقمند به موضوعی هست که بر اساس آن قصد اپلای دارد. برای دانشگاهها اهمیت بسیاری دارد که داوطلبان، با کارهای پژوهشی انجام داده با فضای تحقیقات آکادمیک مستقل، آشنایی کافی داشته باشند. به همین دلیل دانشجویان بسیاری قصد دارند که در طول تحصیل خود، در کنفرانسهای بین المللی مرتبط با رشته خود شرکت کنند تا ضمن آشنایی با اساتید و محققان، فرصت انتشار نتایج تحقیقات گوناگون خود را در رشته مورد نظر، در نشریات بین المللی کسب کنند. انتشار مقاله در نشریات وابسته به کنفرانسهای معتبر بینالمللی باعث میشود که دانشجویان به دام نشریات غیر معتبر که ارزش علمی خاصی ندارند نیفتند و پول و وقتشان هدر نرود.
شرکت افراد در کنفرانسهای بینالمللی به منظورهای متفاوتی صورت میگیرد که در ادامه به چند مورد از آنها اشاره میکنیم:
۱-ممکن است شخصی صرفاً جهت حضور به عنوان سخنران اصلی یا اسپانسر حقوقی در کنفرانس شرکت کند. معمولاً شرکتها و مؤسسات علمی و تحقیقاتی و تجاری، اسپانسرهای برخی از همایشهای بینالمللی معتبر میشوند که در صورت شرکت در کنفرانس به عنوان سخنران اصلی، هیئت علمی کنفرانس بایستی با این موضوع موافقت کند.
۲-اگر قصد شرکت در کنفرانس، حضور عادی باشد، میبایست هزینه شرکت در کنفرانس را در اسرع وقت پرداخت کرده و نامه تأیید پرداخت و شرکت در کنفرانس را که از طرف کنفرانس مذکور صادر میشود، به سفارت آن کشور در تهران برد و درخواست روادید کرد اما صدور روادید برای این افراد حتمی نیست. لذا ارسال یک مقاله یا پوستر جهت ارائه یا چاپ در مجلات کنفرانس، باعث ترغیب سفارت برای present آن میشود و شانس صدور روادید را بیشتر میکند.
۳-شرکت در کنفرانس تنها بدلیل دریافت نامه پذیرش و ضمیمه کردن آن به رزومه، نیازی به پرداخت هزینههای شرکت در کنفرانس، هزینه انتشار مقاله در ژورنال کنفرانس و دریافت روادید و امثالهم ندارد. فقط کافی است از کنفرانس نامه تأیید پذیرش مقاله درخواست شود. نکته مهم این است که تأیید مقالهای در یک کنفرانس بینالمللی بدون انتشار آن، امتیاز خاصی برای رزومه در فرآیند پذیرش، نخواهد داشت.
۴-ممکن است قصد شرکت شخصی در کنفرانس جهت انتشار یافتههای تحقیقاتی و پژوهشی خود در مجلات کنفرانس باشد. این کار برای تقویت رزومه و افزایش شانس دریافت پذیرش و بورس از دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی سراسر جهان، یک گزینه شایسته است.
۵-ارائه و انتشار پوستری از نتایج مقالات علمی در مجلات کنفرانس، از دیگر دلایل شرکت در کنفرانسهای بینالمللی است که عاملی برای تقویت رزومه نیز میباشد. لذا برای اینکار باید فایل یا اصل پوستر را به نشانی کنفرانس ارسال کرد.
۶-حضور در کارگاههای جنبی کنفرانسها، برای کسانی که به دنبال تعامل با اساتید و کارشناسان تخصصی در حوزه مورد نظر خود هستند، انتخاب خوبی خواهد بود که معمولاً هزینه بیشتری نسبت به سایر کنفرانسها دارد.
شرکت در کنفرانسهای بینالمللی، فرصتی برای شناخت بهتر فعالان کسب و کار و تحقیقات در رشته مورد نظر است، لذا انتشار مقاله در ژورنالهای کنفرانسها، فرصتی برای تجربه حضور در نشریات بینالمللی و مطرح شدن نظرات و یافتههای تحقیقاتی کمی و کیفی است و از طرفی اعتبار انتشار مقالات در برخی از کنفرانسهای بینالمللی، کمتر از نشریات ISI نیست. بدین منظور آماده کردن خلاصه خوبی از مقاله، احتمال پذیرش و همچنین شانش FINAL ACCEPTANCE را افزایش خواهد داد.
موسسه اشراق می تواند به صورت تضمینی پذیرش و چاپ مقالات شما را در کنفرانس های بین المللی معتبر و همایش های داخلی در بازه زمانی کوتاه اخذ نماید. شما می توانید درخواست خود را در زمینه پذیرش و چاپ تضمینی مقالاتتان در همایش ها و کنفرانس های داخلی و خارجی از طریق سایت موسسه و یا ایمیل برای ما ارسال نمایید تا کارشناسانمان شما را در زمینه نحوه ارسال مقالاتتان راهنمایی نمایند.