خدمات مقاله

خدمات ترجمه

خدمات ویراستاری

خدمات کتاب

ثبت سفارش

درباره ما

چگونگی اکسپت مقاله در مجلات علمی_پژوهشی

انتشار 2 خرداد 1397
مطالعه 4 دقیقه

اکسپت مقالات شما در مجلات علمی پژوهشی داخلی و خارجی داری 7 امتیاز در مصاحبه ی دکتری میباشد.

چگونگی اکسپت مقاله در مجلات علمی_پژوهشی

مجلات علمی-پژوهشی

هر توليدی که به دنبال حقیقت جویی و کشف بخشی از شناخت و انتشار آن در  ميان مردم به قصد حل مشکل يا بيان تفکری در مورد موضوعی از موضو ع های علمی، از طريق مطالعه ای منظم، برای يافتن روابط اجتماعی ميان پديده های طبيعی به دست آيد و شانل دو خصیصه اصالت و ابداع باشد و نیز نتايج آنها به استفاده در روشها و مفاهيم و مشاهدات جديد در حوزه علمی با هدف پيشرفت و توسعه مرزهای علمی شود، علمی  پژوهشی شمرده می شود. هدف اصلی مقاله علمی پژوهشی ایجاد یک استدلال است. یکی از بخش های چنین مقاله ای مرور ادبیات است. در یک مقاله علمی پژوهشی، ادبیات بعنوان اساس و بنیان کار ارائه می شود و بینش جدیدی را که پژوهشگر به دنبال ایجاد آن است، پشتیبانی می کند.مخابين اصلی اين گونه مجلات پژوهشی، اساتيد دانشگاهها، دانشجويان دوره های دکتری و کارشناسی ارشد، پژوهشگران شاغل در مراکز علمی، تحقيقاتی و توليدی هستند.

بخش های اساسی یک مقاله علمی پژوهشی به ترتیب زیر است:

عناوین - اسامی نویسندگان - چکیده - بدنه مقاله ، شامل مقدمه-پیشینه تحقیق- روش تحقیق- نتایج- بحث و مقایسه- کاربرد نتایج در دنیای واقعی- پیشنهاد تحقیقات آینده- سپاسگزاری و منابع
ما سعی میکنیم در این مقاله هرکدام از این بخش ها را به تفصیل بیان کنیم.
  1. عنوان مقاله علمی پژوهشی : این قسمت موضوع تحقیق را به طور چکیده برای مخاطب ارائه می کند و باید با موضوع مقاله و اهداف پژوهش منطبق باشد. این بخش بهتر است بیش از یک سطر نباشدو تا حد امکان جامع و مانع باشد. عنوان مقاله میشه گفت ستون اصلی یک تحقیق است اگه این بخش با نواقصی روبه رو شود در کل تحقیق اثراتش را خواهد گذاشت.
  2. اسامی نویسندگان (افیلیشن) مقاله علمی پژوهشی : اسامی نویسندگان معمولا در زیر عناوین مقالات نوشته می شود. مشخصات، آدرس، تلفن، فاکس و مشخصات نویسندگان در این بخش آورده می شود.
  3. چکیده مقاله علمی پژوهشی : این بخش اغلب بین 150 تا 400 کلمه میباشد . در خلاصه با بیانی گذشته نگرانه ابتدا موضوع و یا هدف تحقیق در حداکثر دوسطر شرح داده می شود. سپس روش تحقیق که شامل جامعه، نمونه،روش اجرا، زمان و مکان اجرای پژوهش و ابزار جمع آوری داده ها است در حداکثر سه تا چهار سطر توضیح داده می شود و آنگاه تحلیل یا نتایج کلی تحقیق در دو تا سه سطر نوشته می شود. چکیده باید آیینه تمام مقاله باشد. 
  4. کلمات کلیدی مقاله علمی پژوهشی: کلید واژه، حاوی یک تا سه کلمه می باشد و در جستجوها به عنوان پل ارتباطی بین جستجوگر و موضوع مطلب قرار گرفته و او را به محتوا نزدیک میکند. نویسنده مقاله کلماتی که اصل مقاله بر پایه آن نوشته شده را به عنوان کلمات کلیدی معرفی میکند. هر چه در این کار بیشتر دقت کنیم، بهتر میتوانیم جستجو کنندگان را به مقالاتمان نزدیک تر سازیم.
  5. مقدمه مقاله علمی پژوهشی: این بخش خود در سه مرحله انجام میشود: ابتدا برای خوانندگان تعریف کلی از موضوع مقاله داده می شود بعد از این قسمت به اهداف در نظر گرفته شده از انجام تحقیق پرداخته می شود و در قسمت آخر نیز به ساختار های بعدی مقاله اشاره می شود.
  6.  ادبیات پژوهش مقاله علمی پژوهشی: این قسمت شامل ارایه مبانی نظری است که قبلا توسط افراد دیگری انجام شده است و سعی می شود نقاط ضعف و قوت کارهای قبل مورد ارزیابی قرار گیرد. مقاله انجام شده در حال حاضر هم با با کارهای قبلی مقایسه میشود.
  7. روش تحقیق مقاله علمی پژوهشی: این بخش نوع تحقیق را مشخص میکند. روش نمونه گیری، ابزار تحقیق، جامعه و نمونه، میزان پایایی و روایی تو چگونگی انجام پژوهش را مشخص می کند.
  8. نتایج و یافته ها مقاله علمی پژوهشی: در قسمت نتیجه و یافته ها معلوم می شود که نتیجه به دست آمده فرضیات پژوهش را تایید میکنند یا خیر. اگه فرضیات مورد تایید واقع شود به شیوه ای شفاف بیان می شوند.
  9. سپاسگزاری : در طول مدت تحقیقات از افرادی که به محقق یاری رسانده اند قدردانی میشود که این بخش به همین منظور می باشد. این قسمت بهتر است بین دو تا پنج سطر باشد که البته آوردن این بخش اختیاری است .
  10. منابع:  یکی از معیار های ارزشیابی یک مقاله چگونگی استفاده از منابع موثق و آپدیت میباشد .هر چه بار علمی منابع استفاده شده در مقاله بیشتر باشد مقاله از ثبات علمی بیشتری برخوردار است .

شرایط اکسپت در مجلات علمی-پژوهشی 

مجلات علمی-پژوهشی به دودسته ی  مجلات علمی پژوهشی خارجی و مجلات علمی پژوهشی داخلی تقسیم میشوند  .چاپ مقالات شما چه در مجلات علمی و پژوهشی خارجی و چه در مجلات علمی پژوهشی داخلی حائز اهمیت میباشد و دارای امتیاز بوده و باعث ارتقاء رزومه و سطح علمی شما خواهد بود. اکسپت مقالات شما در ه ردو نوع مجلات چه داخلی و چه خارجی برای مصاحبه ی دکتری 7 امتیاز در بر خواهد داشت.
اگر پژوهشگران اصرار داشته باشند که مقالات آنها در مجلات علمی پژوهشی داخلی به چاپ برسند، محتوای مقالات آنها باید از نظر علمی و ساختاری بالا باشد زیرا تا هفتاد درصد پذیرش مقاله به محتوا بستگی داشته و موسسه تا سی درصد حق رایزنی در این مجلات را دارد. شرایط اکسپت مقالات در مجلات علمی پژوهشی خارجی راحت تر بوده و موسسه اشراق به صورت تضمینی پذیرش و چاپ مقالات شما را در مجلات خارجی به عهده خواهد گرفت و در تحقق این امر تمام تلاش خود را خواهیم نمود.
خدمات موسسه اشراق:
  1. ترجمه فوق تخصصی و تضمینی مقالات و کتاب
  2. پذیرش فوری و چاپ مقاله به صورت تضمینی در مجلات مورد تایید وزارت علوم
  3. پذیرش و چاپ مقاله در مجلات داخلی و خارجی
  4. پذیرش و چاپ مقاله در کنفرانس بین المللی
  5. چاپ کتاب در تیراژ دلخواه شما
  6. تبدیل پایان نامه به کتاب
  7. استخراج و چاپ مقاله از پایان نامه
  8. معرفی کتاب های جدید خارجی و ترجمه و چاپ و ثبت آن با  نام شما
  9. پرداخت انواع حوالجات دلاری و یورویی
     
لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری


خدمات موسسه انتشاراتی اشراق