خدمات مقاله

خدمات ترجمه

خدمات ویراستاری

خدمات کتاب

ثبت سفارش

درباره ما

چگونه مقاله ISI بنویسیم

انتشار 23 اسفند 1396
مطالعه 4 دقیقه

تحقیق و پژوهش از اهمیت ویژه ای برخوردار است و به جرات میتوان گفت که همه پبشرفت های علمی صنعتی پژوهشی تکنولوژی و جامعه شناسی بر پایه تحقیق و پژوهش استوار میباشد، حال باید پژوهش را در یک ساختار

چگونه مقاله ISI بنویسیم

چهارچوب و قواعد مقاله نویسی

تحقیق و پژوهش از اهمیت ویژه ای برخوردار است و به جرات میتوان گفت که همه پبشرفت های علمی صنعتی پژوهشی تکنولوژی و جامعه شناسی بر پایه تحقیق و پژوهش استوار میباشد، اصلی ترین و مهمترین شیوه ارائه نتایج یک مطالعه و تحقیق،چاپ  مقاله علمی-پژوهشی است  و پژوهشگری که در تولید وانتشار و چاپ مقاله علمی موفق است که بتواند نتایج پژوهش خود را در مجلات معتبر پژوهشی به چاپ برساند.و از آنجاییکه که نوشتن صحیح و مناسب مقاله یک ساختار اساسی برای چاپ مقالات علمی را میطلبد، در اینجا سعی شده است که در اینجا به بررسی روش های صحیح نگارش مقالات علمی-پژوهشی میپردازیم. به طور کلی هر مقاله علمی-پژ وهشی شامل اجزای اصلی زیر می باشد:

  • عنوان
  •  نام نویسنده یا نویسندگان
  •  اطلاعات تماس
  •  چکیده 
  •  واژگان کلیدی
  •  مقدمه
  •  مبانی نظری تحقیق
  •  روش تحقیق
  •  یافته های تحقیق
  •  بحث و نتیجه گیری
  • فهرست منابع

عنوان مقاله 
1)    اولین بخش یک مقاله عنوان می باشد که باید مرتبط با موضوع اصلی تحقیق داشته باشد و به شکلی جذاب جمله‌بندی شود.
2)    عنوان مقاله باید دقیق وروشن باشد و از ایهام و به کار بردن اصطلاحات غیرمعمول یا اختصاری خودداری شود. 
3)    عنوان مقاله ترجیحا باید جمله خاصی باشد که نکات اصلی و عمده موضوع را در ایفا شود. 
4)   معمولا در نام‌گذاری اکثر تحقیق ها این نکات مد نظر داشته باشید: چه چیزی را میخواهیم بررسی کنیم، در چه جامعه ای، در کجا و در چه زمانی.
5)    عنوان باید «فاقد پیش داوری» باشد.
6)    اگر کلماتی در توصیف ویژگی مطالعه شما نقش اساسی دارند حتما آن را در عنوان خود قید کنید.
7)    هرگز در عنوان مقاله نتیجه پژوهش را به صورت ثابت شده، ذکر نکنید. 
نویسندگان و آدرس ها
اسامی نویسندگان و همکارانی که در مطالعه همکاری کرده اند بطور کامل ذکر کنید. و نویسنده مسئول که پلی ارتباطی با خوانندگان است باید مشخص شود و آدرس کامل و شماره تلفن او در اختیار خوانندگان قرار بگیرد. 
چکیده تحقیق 
چکیده بعد از عنوان بیشتر از سایر قیمت های یک مقاله مورد توجه و خوانده شدن قرار میگیرد در چکیده قسمت های مختلف مقاله شامل مقدمه، هدافها، روشها و نتایج تحقیقات بصورت خلاصه ذکر می شود. متن بسیاری از مقاله ها به طور کامل در دسترس ما نمی باشد و گاهی فرصت برای خواندن تمام مقاله صرف نمیکنیم و از این رو چکیده مقاله اهمیت زیادی دارد. در اکثر مجلات تعداد کلمات چکیده 150 تا 250 کلمه محدود شده است.
واژگان کلیدی
چند واژه کلیدی که در مقاله شما نقش کلیدی داشته و از اهمیت زیادی در مطالعه برخوردارند، در این قسمت ذکر کنید. حتی با ذکر کلید واژه ها در سایتهای علمی می توان به دنبال مقالات مرتبط نیز گشت.متوسط تعداد کلید واژه ها  حدود 6-5 کلمه در نظر می گیرند.
مقدمه
مقدمه یک مقاله پژوهشی ضمن بیان مسئله و تشریح موضوع به آن مسئله پاسخ میدهد که ارزش مطالعه حاضر برای انجام آن چه بوده است. در حقیقت با مطالعه مقدمه یک مقاله پژوهشی، خواننده با مسئله تحقیق آشنا شده و ضرورت انجام پژوهش را درک میکند. متن مقدمه باید روان باشد و حتی الامکان به صورت خلاصه و حداکثردر 2 صفحه تایپ شود. 
مبانی نظری تحقیق
ادبیات تحقیق یا مبانی نظری، به تشریح مفاهیم، تعاریف و تاریخچه موضوع تحقیق رسیدگی می کند. نویسنده باید بر ادبیات تحقیق مسلط بوده و مبانی نظری موضوع تحقیق خود را به صورت مختصر ولی کاربردی برای خوانندگان بازگو کند. مبانی نظری تحقیق باید با استناد و ارجاع و رفرنس علمی بیان شود. یک مقاله خوب باید بخش مبانی نظری قابل قبولی را کسب کند. 
روش تحقیق
در این قسمت از مقاله چگونگی و روش انجام یافتن پژوهش خود را توضیح دهید. همچنین نمونه های مورد بررسی، چگونگی نمونه گیری، جامعه هدف، مراحل اجرائی پژوهش و نحوه تجزیه و تحلیل داده ها بیان کنید. در این قسمت در مورد تغییر بیشتر بحث شده و روش اندازه گیری و میزان دقت و چگونگی کنترل آنها بیان می شود. 
یافته های تحقیق
در این قسمت نتایجی را که از تحقیق بدست اورده اید را ذکرکنید. نتایج کلیدی مطالعه باید با کلمات روان و دقیق و بدون اغراق بیان شود. از روشهای مختلفی برای ارائه نتایج مورد استفاده قرار می گیرد. استفاده از اعداد، جداول و نمودارها است که کمک شایانی به ارائه مطلب بصورت ساده تر بیان می کند اما لازم است داده های جداول و نمودارها به طور کامل توضیح داده شود و مورد تجزیه و تحلیل قرار بگیرند. در مواردی که از روش ها و آزمون های آماری برای بررسی نتایج و تحلیل داده ها استفاده شده باشد، باید نوع آن نیز ذکر شود. 
بحث و نتیجه گیری
در این قسمت به تفسیر نتایج ارائه شده پرداخته می شود. و می توان با مقایسه نتایج به دست آمده از تحقیق به مطالعه سایر تحقیق ها بپردازیم و نتیجه گیری کنیم در صورت نیاز می توانید پیشنهادهایی برای انجام بهتر و دقیق تر مطالعات در آینده ارائه بدهید. 
فهرست منابع 
 کلیه منابعی که در تحقیق از آن استفاده کرده اید، به شیوه ای مطلوب ذکر کنید. شیوه نگارش منابع در نشریات مختلف متفاوت است و بهتر است از راهنمایی این نشریات و شرایط نگارش مقالات بهره ببرید. 
چند نکته اساسی در ارسال مقالات به نشریات علمی
به یاد داشته باشید که قبل از ارسال چکیده مقاله خود به یک مجله، ابتدا فرمت بندی و نحوه نگارش مقاله را  در قالب فرم مجله تهیه و تایپ نمایید (به عنوان مثال تعداد کلمات، فونت، تعداد خطوط، فاصله خطوط از کناره های صفحه و…) 
دلایل عدم پذیرش چکیده یک مقاله در نشریات علمی

  •  ابهام و ایهام در موضوع مقاله و وجود تعداد زیاد مقالات مشابه قبل از مقاله شما
  • عدم تبیین زمینه اصلی تحقیق
  •  نمونه گیری نامناسب
  • عدم رعایت اصول مقاله نویسی مورد نظر نشریه
  •  عدم ذکر صحیح ارقام آماری
  •  فقدان بحث و پرداختن به نتایج
  • چکیده های خیلی کوتاه و خیلی زیاد
  •  بی دقتی در تهیه متن (غلط تایپی، اشتباهات متن)
  •  عدم ارتباط موضوع مقاله با رویکرد نشریه

موسسه علمی پژوهشی اشراق با بیش از 5 سال سابقه در زمینه چاپ مقالات در نشریات معتبر با ضریب تاثیر مثبت همواره با ارائه خدمات حرفه ای و تخصصی  و مشاوره های تخصصی رایگان در خدمت پژوهشگران بزرگوار است.
موسسه اشراق حاصل تلاش پژوهشگران و محققین برای چاپ مقالات ارزشمند خود در مجلات مورد تایید وزارت علوم را هموار می سازد و خدمات ترجمه، فرمت بندی و مشاوره را ارائه میدهند تا پژوهشگران بتوانند مقالات خود را در مجلات مورد تایید وزارت علوم چاپ کنند.
برای ثبت سفارش میتوانید با کارشناسان موسسه تماس حاصل نمایید و از مشاوره آنها بهره مند شوید و یا درخواست خود را از طریق ایمیل  isiisc2011@gmail.com  ارسال نمایید تا مشاور های مورد نیاز برای شما ارائه شود.

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری


خدمات موسسه انتشاراتی اشراق