خدمات مقاله

خدمات ترجمه

خدمات ویراستاری

خدمات کتاب

ثبت سفارش

درباره ما

پروسه چاپ مقاله در نشریات خارجی

انتشار 1 خرداد 1397
مطالعه 3 دقیقه

چاپ مقالات علمی دانشجویان عزیز در نشریات خارجی زیر نظر کادری مجرب در موسسه اشراق انجام می شود

پروسه چاپ مقاله در نشریات خارجی

نشریات خارجی بر دو نوع نشریات ایمپکتدار و نشریات بدون ایمپکت تقسیم بندی می شوند در اینجا شما را با چگونگی چاپ مقالات علمی در انواع نشریات خارجی آشنا می کنیم.

نشریات خارجی ایمپکت دار

این نشریات سطح علمی بالایی دارند و مقالاتی که ارسال می شوند باید قوی و پرمحتوا باشند. نشریات علمی پژوهشی ایمپکت دار برای دانشجویان دوره دکتری که در مرحله دفاع از رساله خود هستند، و نیز هیات علمی که قصد ارتقاء سطح دارند، الزامی می باشد. نشریات ISI ایمپکت دار (JCR) و نشریات اسکوپوس سطح Q1، Q2 از نوع نشریات علمی پژوهشی خارجی ایمپکت دار هستند. Q1، Q2 بالاترین سطح نشریات Scopus هستند که سطح علمی بسیار بالایی دارند و با نشریات ISI  ایمپکت دار برابری می کنند. نشریات Pubmed دسته ای دیگر از نشریات خارجی هستند که نیمه تضمینی اند.

نشریات ایمپکت دار همانطوری که از نامشان پیداست، دارای ضریب تاثیر می باشند. پس دانشجویان فرهیختگان عزیزی که قصد چاپ مقاله در این ژورنال ها را دارند باید مطالب علمی ویافته های جدید و با ارزش در مقاله خود داشته باشند. قطعا مقالاتی که در این نوع نشریات چاپ می شوند محتوایی پربار و دقیق دارند و از مهمترین منابع علمی جهان محسوب می شوند. 
در پروسه داوری این مقالات 70 درصد به محتوای مقاله اهمیت داده می شود و موسسات تنها 30 درصد حق رایزنی برای اکسپت و چاپ مقاله دارند.

نشریات خارجی بدون ایمپکت

دانشجویان کارشناسی ارشد و متقاضیان مصاحبه دکتری میتوانند با چاپ مقالات خود در نشریات خارجی بدون ایمپکت نیز نمره مورد نیاز خود را کسب  نمایند. نشریات  خارجی بدون ایمپکت همان نشریات ISI LISTED ، نشریات اسکوپوس سطح Q3 وQ4 ،نشریات علمی پژوهشی خارجی و نشریات ISC هستند که تضمینی می باشند. نشریات ISI در سایت تامسون رویترز نمایه می شوند و نشریات اسکوپوس (Scopus) از محصولات شرکت الزویر (Elsevier) است که Q3،Q4 از نوع نشریات بدون ایمپکت هستند.

نشریات ISC که پایگاه استنادی علوم جهان اسلام Islamic World Science Citation Index است . این پایگاه سومین پایگاه استنادی معتبر برای مقالات ونشریات علمی معتبر بعد از پایگاه های ISI و اسکوپوس است.

انواع نشریات خارجی

 نشریات ISI: به تمام ژورنال ها و مجلات ارائه شده در پایگاه اطلاعاتی تامسون رویترز به اصطلاح ISI  گفته میشود که نامگذاری با استناد به نام قدیمی این موسسه Institute for Scientific Information می باشد. برای اطمینان از ایندکس بودن یک مجله در ISI می توانید به آدرس سایت زیر مراجعه کنید:

WWW.ip-science.thomsonreuters.com/mjl/ تامسون رویترز

www.bioxbio.com/if/   :سایت JCR

 نشریات ISC: پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)  یک سامانه اطلاع رسانی علمی است که در صدد تجزیه و تحلیل مجلات علمی کشورهای اسلامی بر اساس معیارهای علم سنجی معتبر اسلامی می‌باشد. پس از تامسون و اسکوپوس، ISC (پایگاه استنادی علوم جهان اسلام) سومین پایگاه استنادی برای سنجش عملکرد پژوهشی کشورها محسوب می شود که ۵٧ کشور در آن مشارکت دارند. برای اطمینان از ایندکس بودن یک مجله در ISC می توانید به آدرس سایت زیر مراجعه کنید:

 WWW.mjl.isc.gov.ir/ :پایگاه داده  ISC

نشریات SCOPUS: اسکوپوس یکی از نمایه‌های استنادی معتبر و شناخته‌ شده‌ می باشد که اطلاعات کتاب‌ شناختی حدود ۲۵ میلیون سند را در خود جمع‌آوری کرده‌ است. اسکوپوس اطلاعات محصولات حدود ۵هزار ناشر علمی را از سراسر جهان در خود جای داده‌است. در مجموع اسکوپوس اطلاعات ۱۶ هزار و پانصد مجله علمی پژوهشی را در خود نمایه کرده‌است. اسکوپوس(Scopus) یکی از محصولات الزویر(Elsevier) است که استفاده از اطلاعات آن نیاز به اشتراک و پرداخت هزینه می باشد. برای اطمینان از ایندکس بودن یک مجله در موسسه اسکوپوس می توانید به آدرس سایت زیر مراجعه کنید:

اسکوپوس (Sjr): www.scimagojr.com/journalsearch.php

اسکوپوس دات کام: www.scopus.com/

نشریات PUBMED: پاب‌مِد (PubMed) مهمترین ابزار برای جستجوی پایگاه داده‌های آزاد (دیتابیس) مدلاین است، که حاوی اطلاعات بیبلیوگرافی پژوهشی برای تمام رشته‌ های علوم پزشکی و زیست‌شناسی می باشد. این دیتابیس تا سال ۲۰۰۸ حاوی ۱۷ میلیون عنوان بود که قدیمی ترین آنها به سال ۱۸۶۵ باز می‌گردد. پاب مد مجموعه‌ای از اطلاعات کیفی مرکز ملی اطلاعات زیست‌فناوری و سایر نهادهای و سازمان‌های دولتی حوزه سلامت ایالات متحده آمریکا است. این دیتابیس بطور رایگان برای جهانیان قابل دسترس است. برای اطمینان از ایندکس بودن یک مجله در پاب مد می توانید به آدرس سایت زیر مراجعه کنید: 

www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/

مراحل چگونگی چاپ مقاله در ژورنال ها

  1. انتخاب ژورنال مناسب
  2. مطالعه راهنمای نویسندگان
  3. سابمیت ویا ارسال مقاله به مجله
  4. بررسی اسکوپ مقاله
  5. روند بررسی و داوری مقاله
  6. وضعیت مقاله پس از داوری
  7. اصلاح و بازبینـی مقاله
  8. پذیرش و چاپ مقاله
  9. ریجکت شدن مقاله

مراحل ثبت سفارش چاپ مقاله در موسسه اشراق :

  1. ارسال درخواست خود به ادرس ایمیل  isiisc2011@gmail.com 
  2. بررسی درخواست شما و ارسال ایمیل یا تماس تلفنی برای درخواست چکیده مقاله شما و مدارک دیگر برای بررسی توسط کارشناسان
  3. معرفی مجلات مناسب در اسکوپ مقاله شما یا بررسی مجله پیشنهادی شما
  4. تائید نهایی مجله انتخابی از سوی شما
  5. ارسال مقاله به مجله و قرار دادن در پروسه داوری
  6. پیگیری وضعیت مقاله و دریافت پاسخ نهایی از سوی مجله (در صورت پذیرش، ارسال نامه اکسپت به ایمیل نویسندگان مقاله)
لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری


خدمات موسسه انتشاراتی اشراق