در مصاحبههای علمی و اپلای برای دانشگاههای خارج از کشور، ملاک ارزشیابی، تعداد مقالات چاپ شده در مجلات معتبر ISI می باشد.
مقالات ISI جزو مجموعه مقالات علمی قرار میگیرند. مقاله علمی به مقالهای گفته میشود که برای نگارش آن از انواع تحقیقات، پژوهشها، آزمایشات و همچنین تجزیه و تحلیل نتایج استفاده میشود. معمولا مقالههای علمی درباره موضوعات جدید و بروز توسط یک یا چند نویسنده نوشته میشوند.
ISI مخفف عبارت Institute for Scientific Information یا موسسهی اطلاعات علمی است. آیاسای نوعی بانک اطلاعاتی در همهی زمینههای علمی محسوب میشود که شامل هزاران مقاله معتبر و قوی از سرتاسر جهان است که توسط محققین و پژوهشگران و دانشجویان نوشته شده است. هر ساله چندین هزار مقاله به این مجلات برای چاپ ارسال میشوند منتها از بین انبوهی از مقالات فقط تعداد اندکی برای چاپ تایید میشوند دلیل آن هم به محتوای مقالهها برمیگردد؛ هرچه یک مقاله از نظر محتوا قویتر، بروزتر و جدیدتر باشد احتمال بیشتری برای انتخاب و چاپ شدن دارد. سیستم ایاسای بگونهای است که میزان بازدید از هر مقاله را شمارش میکند؛ این پایگاه داده به یک محقق اجازه میدهد تا تشخیص دهد که به کدام مقالات بیشتر مراجعه شده و چه کسی به آنها استناد کرده است.
هرچه یک مقاله بازدید بیشتری داشته باشد، امتیازی که نویسنده آن کسب میکند هم بیشتر خواهد بود. بانک اطلاعاتی آیاسآی با توجه به مطالب یک مقاله و تاثیرات آن بر جامعه محققین، ممکن است با نمایش بیشتر مقاله و ارائه برچسب کیفیت ، تأثیر و میزان بازدید آنها را افزایش دهد. میزان دیده شدن مقالات نشان میدهد که ظاهر شدن در این بانک اطلاعاتی می تواند تعداد استنادهای دریافت شده توسط یک مقاله معین را دو برابر کند. در برخی موارد که میزان بازدید یک مقاله در حد خیلی کم باشد پایگاه اطلاعاتی آن را تشخیص داده و بعد از مدتی از سیستم ای اس ای حذف میشود.
ISI همچنین سالانه گزارش استناد های انجام شده به مقالات و ژورنالها را منتشر می کند این یک عامل تأثیرگذار برای هر یک از ژورنالها و مقالات است. علاوه بر تعداد استنادهای هر مقاله، میزان استناد به پژوهشگران را هم منتشر میکند. ممکن است یک پژوهشگر بیش از یک مقاله در ISI داشته باشد. این عمل اعتبار بسیار زیادی به نویسنده و رتبه بندی دانشگاه محل تحصیل یا تدریس او میدهد.
نوشتن مقالات علمی یکی از مهمترین راههای تولید علم در جهان است. نگارش مقاله نیازمند تحقیقات و پژوهشها و آزمایشات فراوان است. یکی از دغدغه های پژوهشگر این است که چگونه میتوانند نتیجهی تحقیق خود را انتشار دهد؟ یکی از روشهای انتشار اطلاعات علمی، چاپ مقاله در مجلات مختلف بین المللی و ISI است.هر اندازه کیفیت مقاله ای بالا باشد شانس پذیرش و چاپ آن در مجلات معتبر بیشتر است.در ایران نیز چاپ مقاله در مجلات ISI برای دانشجویان مقاطع تحصیلی تکمیلی و افرادی که میخواهند رزومهی علمی داشته باشند، جایگاه ویژهای دارد.
⬛مجلات JCR ( مجلات دارای ایمپکت فکتور )
⬛⬛مجلات ISI listed ( مجلات بدون ایمپکت فکتور)
مجلات JCR: گزارش استنادی مجلات یا به اختصار (Journal Citation Reports)، سالانه توسط موسسه ISI در دو نسخه علوم (Sciences) و علوم اجتماعی (Social Sciences) منتشر می شود. امکان چاپ مقالات در JCR بسیار سخت است.برای ورود باید قوانین و استانداردهای بسیاری را که ISI تعیین گردیده است، رعایت نمایند. مجلات پس از ورود به JCR نیز مورد ارزیابی قرار می گیرند و در صورتی که قوانین و استانداردهای ISI رعایت نشده باشد، نام آنها از JCR حذف می شود. در واقع معتبرترین مجلات علمی، مجلاتی هستند که در JCR چاپ می شوند.
مجلات ISI listed: این مجلات به مجلات پولی مشهور هستند. دارای تاییدیه از دانشگاههای معتبر داخلی و خارجی هستند و برای مقاطع کارشناسی ارشد و محاسبه دکتری توصیه میشوند. این مجلات بدون ایمپکت فکتور هستند.
امتیاز دهی به مقاله isi در پایان نامه کارشناسی ارشد :
🔵موسسه اشراق: آمادگی لازم و کافی برای ارسال مقالات علمی به بهترین مجلات داخلی و خارجی دارد.
🔶چاپ مقالات در JCR بستگی به محتوای مقاله شما دارد و موسسه تنها 30 درصد حق رایزنی با مجلات را دارد.
🔶زمان داوری 1 الی3 ماه میباشد.
🔶چاپ مقاله در مجلات معتبر ISI listed، تضمینی بوده و هزینه ی آن بسته به نوع مجله متفاوت است و زمان داوری این مجلات 3 الی 4 هفته است.