خدمات مقاله

خدمات ترجمه

خدمات ویراستاری

خدمات کتاب

ثبت سفارش

درباره ما

مقاله علمی پژوهشی حقوق جزا

انتشار 10 شهریور 1398
مطالعه 4 دقیقه

مقاله نوشته‌ای است که معمولا در آن موضوعی را اثبات یا تجزیه‌ و‌ تحلیل و یا بررسی می‌کنند.

مقاله علمی پژوهشی حقوق جزا

 حقوق یک رشته‌ی پرطرفدار در گروه علوم انسانی است که آینده شغلی روشنی داری برای همین بیشتر داوطلبان سعی میکنند برگ قبولی در این رشته را بدست آورند. رشته حقوق به صورت مستقیم با روابط اجتماعی نظیر روابط دولت و مردم و روابط خصوصی مردم ارتباط دارد. به طور کلی تمام روابط اجتماعی که آثار حقوقی از آن ایجاد می‌شود ،در حیطه‌ی علم حقوق قرار می‌گیرد.

رشته‌ی حقوق ،به علت رسیدگی به قوانین حاکم بر روابط میان افراد، در جامعه جایگاه بخصوصی دارد. هر دانشجو برای اینکه بتواند در این رشته مطرح شود و پیشرفت کند؛ بایستی جسارت، خلاقیت ذهنی، فن بیان قوی و قدرت استدلال و متقاعدکنندگی بسیار خوبی داشته باشد. فردی که خجالتی و حساس باشد نمی تواند در این رشته موفق شود زیرا اگر در آینده وکیل و نایب مردم باشد بایستی از لحاظ باطنی و ظاهری، خود را حفظ کند در مقابل مسائل خودش را نبازد. همچنین یک وکیل و حقوقدان بایستی به اندازه ی کافی زرنگ کنجکاو و تیز باشد تا بتواند نقطه ضعف‌های طرف مقابلش را پیدا کند و از موکل خود به خوبی دفاع کند.

دانشجویان رشته حقوق برای اینکه آینده شغلی روشنی داشته باشند بایستی بسیار تلاش کنند و در همه‌ی زمینه‌ها اطلاعات کافی داشته باشند و همیشه به روز باشند اتفاقات مختلف را دنبال کنند؛ قوانین تازه تصویب شده را بررسی کنند؛ زیاد مطالعا کنند و به خبرهای کشور و دنیا توجه کنند.

مهمترین گرایش‌های رشته‌ی حقوق

حقوق خصوصی (بررسی روابط خصوصی میان افراد)

حقوق عمومی (بررسی روابط بین دولت و مردم)

حقوق جزا (بررسی جرایم و مجازات ها)

حقوق خانواده ( بررسی مسائلی مانند ازدواج و طلاق)

حقوق بین الملل (روابط میان نهادهای بین المللی در جامعه ی بین المللی)

یکی از راهکارهایی که افراد هیئت علمی و دانشجویان این رشته می‌‍توانند رزومه خودشان را بالا ببرند نوشتن مقاله و چاپ مقالات‌شان در مجله‌های معتبر است هرچه مجلاتی که مقالات را در آن چاپ می‌کنند معتبرتر باشد امتیاز حاصله هم بیشتر خواهد بود.

مقاله علمی پژوهشی:

اولین مرحله برای نگارش یک مقاله علمی پژوهشی انتخاب عنوان و موضوع است. موضوعی که می‌خواهیم برای آن مقاله بنویسیم باید یک موضوع جدید باشد بطوریکه چیزی را به علم اضافه کند و قبل از آن توسط فرد دیگری کار نشده باشد. محققی که می‌خواهد یک مقاله علمی پژوهشی بنویسد بایستی بگونه‌ای مقاله‌اش را نگارش کند که خوانندگان با خواندن و مطالعه آن علم جدیدی را بیاموزند و هدف نویسنده و نتایج حاصل از تحقیقات و پژوهش های اورا به خوبی ادراک کنند.

مراحل نگارش یک مقاله علمی پژوهشی:

عنوان

عنوان خاص و منحصر به فرد برای توصیف مطالب مقاله بسازید، اما نه آنقدر فنی که فقط متخصصان آن را درک کنند. عنوان باید برای مخاطب مورد نظر مناسب باشد. (بعضی اوقات عنوانی که نتایج را به طور خلاصه بیان می‌کند، مؤثرتر است)

نویسندگان

کسی که کار را انجام داده و مقاله را نگاشته است، به طور کلی به عنوان اولین نویسنده یک مقاله تحقیقاتی ذکر می‌شود. درمورد مقالات منتشر شده، سایر افرادی که سهم بسزایی در کار داشتند نیز به عنوان مؤلف‌های بعدی معرفی می شوند.

چکیده

خلاصه مقاله، همراه با یک مقاله پژوهشی منتشر می شود. نوعی پیش نمایش برای خواننده از آنچه که قرار است در مقاله بخواند، است. چنین چکیده‌هایی ممکن است به طور جداگانه منتشر شود. چکیده‌‌ها به دانشمندان دیگر این امکان را می‌دهند که سطح علمی مقاله شما را بررسی کنند و تصمیم بگیرند که آیا می‌خواهند مقاله‌تان را عمیق‌تر مطالعه کنند یا نه. چکیده باید کمی فنی‌تر از خود مقاله باشد.چرا که شما نمی‌خواهید مخاطبان قوی خود را از خواندن مقاله خود منصرف کنید.

 چکیده باید یک پاراگراف باشد ، از 100-250 کلمه ، که هدف، روش‌ها، نتایج و نتیجه‌گیری مقاله را خلاصه می‌کند. درج تمامی این اطلاعات فقط با چند کلمه کار ساده‌ای نیست. با نوشتن خلاصه‌ای شروع کنید که هر آنچه را که فکر می‌کنید مهم است در آن باشد، سپس به تدریج با حذف کلمات غیر ضروری، حجم متن را کم کنید و در عین حال مفاهیم لازم را حفظ کنید. از خلاصه یا نقل قول‌ها در خلاصه استفاده نکنید. باید بتواند بدون هیچ گونه پاورقی خلاصه بنویسید.

معرفی

کارها و اهدافی که قرار است در ادامه با طور مبسوط آن‌ها را بررسی و تجزیه تحلیل کنید، معرفی کنید.

روش‌ها

در مقاله باید اطلاعات کافی وجود داشته باشد تا پژوهشگر دیگری که می‌خواهد، بتواند پژوهش شما را تکرار کند. اگر پروتکل پیچیده‌ای داشتید، ممکن است یک نمودار، جدول یا نمودار جریان را برای توضیح روش‌هایی که استفاده کرده‌اید مفید باشد.

جداول و گرافها

اگر داده‌های خود را در یک جدول یا نمودار ارائه می‌دهید، عنوانی را که شرح دهد هدف شما از رسم جدول چیست، درج کنید. از جدول یا نمودار فقط برای فانتزی و زیبا کردن، استفاده نکنید. اگر می‌توانید اطلاعات را در یک جمله خلاصه کنید، پس جدول یا نمودار همیشه لازم نیست.

نتایج

در این قسمت شما نتایجی را که بدست آورده‌اید ارائه می‌دهید. در صورت لزوم از نمودارها و جداول استفاده کنید، اما یافته‌های اصلی خود را نیز در متن خلاصه کنید. لازم نیست لزوماً تمام داده‌هایی که در طول تحقیق به دست آورده‌اید درج کنید. این دفترچه خاطرات نیست. از روشهای مناسب برای نمایش داده‌ها استفاده کنید. سعی نکنید داده‌ها را دستکاری کنید تا به نظر برسد که شما بیشتر از آنچه واقعاً انجام داده‌اید، عمل کرده‌اید.

اعترافات

این بخش اختیاری است. می‌توانید از کسانی که در طول تحقیق و یا آزمایشات کمک کرده‌اند، تشکر کنید.

منابع

 

موسسه علمی پژوهشی اشـــراق

موسسه اشراق با بیش از 5 سال سابقه درخشان در خصوص چاپ مقالات در مجلات معتبر همواره آماده ارائه‌ی خدمات حرفه‌ای و مشاوره‌های رایگان برای تمامی دانشجویان و پژوهشگران است.

دیگر خدمات ما

✅ترجمه تخصصی مقاله

✅چاپ کتاب و تبدیل پایان نامه

✅فرمت بندی مقاله در کمترین زمان

✅ویرایش تخصصی مقاله

✅چاپ مقاله

✅ترجمه کتاب

✅شرکت در همایش

برای ثبت سفارش کلـــــیک کنید

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری


خدمات موسسه انتشاراتی اشراق