موفقیت در مصاحبه دکتری. اگر به دنبال موفقیت در مصاحبه دکتری 1400 و 1401 هستید می توانید از همین حالا برای تقویت رزومه تان اقدام کنید و با اخذ پذیرش و چاپ مقاله و چاپ کتاب رزومه تان را قوی نمایید.راههای قبولی در مصاحبه دکتری به آسانی قابل دسترسی می باشد.
برای قبولی و موفقیت در مصاحبه دکتری در ابتدا باید نمره کافی را در آزمون کتبی آن اخذ نمود و به حد نصاب مجاز نمره جهت تعیین رشته و دانشگاه رسید. پس از آن نیاز است تا خود را برای موفقیت در روز مصاحبه دکتری آماده نمایید. در اینجا به این موضوعات اشاره می شود.
سعی کنید حتی اگر شده چکیده مقالات و یا خلاصه ای از مقالات جدیدی که در رشته شما در نشریات معتبر به چاپ رسیده است را مطالعه کنید و به نرم افزار ها و آزمایشگاهها و اختراعاتی که در این زمینه به بشر کمک می کند آشنای داشته باشید.اگر آشنایی شما با زبان زیاد نیست از منابع فارسی استفاده کنید.
همواره سعی کنید به تمامی اتفاقات جدید پیرامون خود آگاهی داشته باشید و از مسائل روز عقب نمانید.
یکی از موضوعات مهم در اخذ امتیاز مصاحبه دکتری، داشتن رزومه قوی در بخش پژوهشی می باشد. چاپ مقاله در نشرات معتبر و یا کنفرانس ها و همچنین چاپ کتاب و یا ترجمه کتابهای خارجی می تواند از موارد مهم این بخش باشد. هرچه تعداد مقاله درنشریات معتبر بیشتر باشد، شانس داوطلب برای موفقیت و جلب نظر اساتید بیشتر میشود.
برخی از دانشجویان ارشد می توانند در مقطع ارشد و با کمک اساتید خود در طرح های پژوهشی که از بخش های دولتی و یا خصوصی ارائه می شود شرکت نمایند تا در این صورت برای خود رزومه ای را در این بخش رقم بزنند. این پژوهش فارغ از اجرت بوده و تنها جنبه تقویت رزومه دارد.
قبل از روز مصاحبه حتما در رابطه با موضوع تز و رساله خود کامل تحقیق نمایید تا بتوانید اطلاعات کاملی را در اختیار داوران قرار دهید. این آمادگی شما باعث می شود تا داوران به اینکه تا چه اندازه برنامه ریزی برای دوره دکتری خود دارید، پی ببرند. و این موضوع می تواند امتیاز مثبتی برای شما داشته باشد.
در روز مصاحبه داوران به دنبال نقاط قوت و ضعف داوطلب هستند، به همین دلیل از شما در رابطه با کلیات رشته تان بیشتر سوال خواهد شدتا جزئیات آن. اما اگر داوری سوالات جزئی از شما برسد و شما پاسخ آن را ندانید می توانید با پاسخ دادن کلی به آن ، امتیاز دریافت کنید. سعی کنید هیچ سوالی را بدون جواب نگذارید.
یکی دیگر از مهمترین موارد در زمان مصاحبه دکتری داشتن توصیه نامه علمی از اساتید برجسته رشته مورد نظر و یا اساتید مقطع کارشناسی ارشدتان است. این امر باع می شود تا اساتید مصاحبه کننده با اطمینان خاطر بیشتری به شما رأی بدهند. زیرا اساتید بدون دلیل نامه نمی نویسند. این توصیه نامه منوط به شناخت کافی از یک دانشجو در بازه زمانی بلند مدت است که باعث می شود داوران به شما نیز اعتماد کنند.
جهت حضور در روز مصاحبه حتما با ظاهری آراسته و لباسی رسمی حاضر شوید. از غرور بپرهیزید و کارهای خارج از عرف مانند ناراحتی زیاد و خندیدن الکی و ... را به هیچ عنوان انجام ندهید. سعی کنید با خونسردی کامل و آرامش در جلسه مصاحبه شرکت کنید و تا پایان از یک روند ثابت و معقول رفتاری تبعیت نمایید.
داشتنن مدرک زبان انگلیسی و همچنین تخصص و مهارت کافی در مکالمه از نکات مهمی میباشد که باید اوطلب به آن توجه داشته باشد. به همین خاطر داوطلب باید از قبل خود را برای این مرحله از مصاحبه آماده نماید و بتواند مدارک معتبر زبان خود را دریافت کند. قطعاً در جلسه مصاحبه از داوطلبان خواسته میشود که برای چند دقیقه به زبان انگلیسی در مورد یک موضوع خاض سخن بگویند و یا اینکه متن مشخصی را ترجمه کنند. به همین دلیل داشتن این توان برای موفقیت بسیار ضروری است.
یکی از عوامل موثر در انتخاب دانشجوی دکتری توسط اساتید مرور سریع بر سابقه علمی و دانشگاههایی است که داوطلب در آنها دوره کارشناسی و ارشد خود را گذرانده است که در کنار نمرات کارنامه میتواند در انتخاب و یا رد آنها در آزمون مصاحبه موثر باشد.
ضمن آرزوی موفقیت برای تمامی داوطلبان عزیز جهت قبولی در مصاحبه دکتری، موسسه اشراق مفتخر است تا اعلام نماید این موسسه با داشتن کادری مجرب می تواند شما داوطلبان عزیز را در تقویت رزومه تان در روز مصاحبه دکتری همراهی نماید. پس زمان را از دست ندهید و همین حالا با ما تماس بگیرید.