مقاله ای که آماده و مناسب چاپ در مجلات ISI می باشد یعنی به درجه ای از خلاقیت و نوآوری رسیده است که نیاز است به جهانیان در آن عرصه از علم اعلام شود.چرا پژوهشگرانی که به این مرحله از علم و تحصیل رسیده اند که اقدام به چاپ مقاله در مجلات ISI می نمایند ، خود به نگارش مقاله نمی پردازند و دست به بزرگترین خیانت و سرقت می زنند.
مقاله ای که آماده و مناسب چاپ در مجلات ISI می باشد یعنی به درجه ای از خلاقیت و نوآوری رسیده است که نیاز است به جهانیان در آن عرصه از علم اعلام شود . مقاله ای که برای چاپ در مجلات ISI نگارش می شود باید حاوی مطالب جدیدی باشد و به مطالب و نتایج جدیدی دست یافته باشد . نویسنده مقاله ISI نتایج علمی حاصل از تحقیقات خودش را که منجر به ابداع یا ایجاد روشی نوین شده است در قالب مقاله می نویسد . با تمامی توصیفاتی که از مقالات مناسب برای چاپ در این مجلات شد چرا بعضا پژوهشگرانی پیدا می شوند که دست به تکرار نویسی و یا سرقت مطالب دیگران و کپی برداری از آنان می زنند. چرا پژوهشگرانی که به این مرحله از علم و تحصیل رسیده اند که اقدام به چاپ مقاله در مجلات ISI می نمایند ، خود به نگارش مقاله نمی پردازند و مسئولیت آن را به افراد دیگری که در قبال دریافت پول و یا بصورت رایگان بکار نگارش مقاله می پردازند ، می سپارند. این عمل بزرگترین خیانت و سرقت محسوب می شود .
چه شخصی برایمان مقاله بنویسد و چه خودمان با کپی برداری از مطالب دیگران ، برای خودمان و به اسم خودمان مقاله بنویسیم ؛ مرتکب سرقت علمی شده ایم .
دزدی علمی یا سرقت علمی که معادل انگلیسی آن plagiarism است در زبان فارسی به صورتهای مختلفی مانند دزدی علمی، سرقت علمی، دستبرد علمی و سوء استفاده علمی ترجمه شده است .
واژه plagiarism یا دزدی علمی برای اولین بار در قرن اول میلادی توسط شاعر رومی به نام “مارتیال” برای ربودن شعرهایش توسط شاعر دیگری به کار رفت. این واژه در سال ۱۶۰۱ توسط ( بن جانسون ) به معنی کسی که متهم به دزدی ادبی است توصیف شد و واژه دستبرد یا دزدی علمی در حوالی سال ۱۶۲۰ از آن مشتق شد.
سرقت علمی ممکن است ندانسته و بدون اطلاع شخص صورت گیرد ، در این صورت او بازهم مرتکب سرقت علمی شده است اما بدون آنکه خودش بداند . شاید این فرد زحمت بسیاری در گردآوری اطلاعات مقاله خود کشیده است و به نتیجه ای هم رسیده است و مقاله خود را مناسب ارسال به مجله ISI می داند. اما به دلیل کمبود اطلاعات نگارشی و مهارتهای لازم نگارشی ، ممکن است عینا و یا کپی مقاله ای که از آن اطلاعات اولیه خود را اقتباص کرده است را در مقاله اش نوشته باشد ، بی آنکه غرضی داشته باشد . با این وجود مقاله این نویسنده بدون اینکه خودش اطلاعی داشته باشد ؛ یک سرقت علمی محسوب شده و از جانب داوران مجلات ISI مورد اتهام قرار گرفته و رد می شود .
در اینجاست که موسسه اشراق با سابقه درخشان در امر پذیرش و چاپ مقالات علمی ISI به کمک پژوهشگران عزیز می آید . موسسه اشراق با کادری مجرب در زمینه چاپ مقالات علمی توانایی کشف و استخراج موارد کپی شده و در اصطلاح سرقت علمی از مقالات علمی را دارد. متخصصان در این زمینه با استفاده از مطالعات دقیق مقالات و نرم افزار تشخیص سرقت علمی مورد تایید مجلات ISI ، که خود این مجلات نیز از این نرم افزار استفاده می کنند ؛ موارد کپی شده را پیدا می کنند و با مهارت ها و روش های اصولی و استاندارد آنها را رفع می نمایند . روش های متعددی برای رفع این معضل وجود دارد که همگی در تخصص کارشناسان این موسسه می باشد که به طور مختصر به برخی از این ها اشاره می کنیم . رفع سرقت علمی با استفاده از رفرنس دهی دقیق ، ذکر منابع به صورت کامل و دقیق ، یافتن نقل و قول ها و نگارش نقل و قول ها با استاندارد خاص ، استفاده از روش پارافرایزر و ایجاد تغیراتی در ساختار جملات بدون عوض شدن معنی و جایگزین کلمات با کلمات هم معنی ، تبدیل مطالب مستقیم به نقل و قول های غیر مستقیم یعنی درک مطالب کپی شده و نگارش به قلم و زبان خود نویسنده با ذکر منابع .
ترجمه فوق تخصصی در سایت شبکه مترجمین اشراق
پذیرش و چاپ مقاله در معتبریترین مجلات داخلی و خارجی
تبدیل پایان نامه به کتاب در تیراژ دلخواه شما
واریز و دریافت تمامی حوالجات دلاری و یورویی