خدمات مقاله

خدمات ترجمه

خدمات ویراستاری

خدمات کتاب

ثبت سفارش

درباره ما

آئین نامه ارتقای مرتبۀ اعضا هیات علمی

انتشار 31 خرداد 1397
مطالعه 13 دقیقه

ارتقـای اعضـای هـیات علمـی دانشـگاههـا و مؤسسـات آمـوزش عالـی و پژوهشی، با توجه به فعالتیهای آموزشی، پژوهشی و خدمات علمی ـ اجرایی آنان و براساس مفاد این آئین نامه امکانپذیر میباشد.

آئین نامه ارتقای مرتبۀ اعضا هیات علمی

آئین نامه ارتقای مرتبۀ اعضا هیات علمی

عضو هیئت علمی دانشگاه عنوان کلی برای مدرسان دانشگاه است که به مراتب اصلیِ مربی (Instructor)، استادیار (Assistant Professor)، دانشیار (Associate Professor) و استاد (Professor) یا «استاد تمام» (Full Professor) تقسیم می‌شود.هیئت علمی در ایران به دو دستهٔ هیئت علمی آموزشی و هیئت علمی پژوهشی تقسیم‌بندی می‌شود.عضو هیئت علمی پژوهشی، به‌صورت موظف تدریس انجام نمی‌دهد و به امور پژوهشیِ صِرف می‌پردازد (در پژوهشگاه‌ها بسیار رایج است)؛ ولی عضو هیئت علمی آموزشی، علاوه بر امور پژوهشی، موظف است ساعاتی در هفته را (بین ۱۰ تا ۱۶ ساعت، بسته به مرتبهٔ علمی و بعضی معیارهای دیگر) به امور آموزشی بپردازد.در آئیننامه ی زیر به موارد قابل توجه برای ارتقاء هیئت علمی اشاره شده است.

(پیوست آئیننامه استخدامی اعضای هیات علمی دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی)
مقدمه:
ارتقـای مرتـبه اعضـای هـیات علمـی دانشـگاههـا و مؤسسـات آمـوزش عالـی و پژوهشی، که از این پس در این آئیننامه «مؤسسه های آموزشی یا پژوهشی» نامیده میشوند، با توجه به میزان فعالتیهای آموزشی، پژوهشی و خدمات علمی ـ اجرایی آنان و براساس مفاد این آئیننامه امکانپذیر است.
ماده 1 .فعالیتهای آموزشی
1-1 کیفیت تدریس ـ ارزیابی کیفیت تدریس با نظر خواهی از دانش آموختگان و دانشجویان انجام میشود و در آخر هر نیمسـال تحصـیلی امتیاز کسب شده در هر درس در پرونده عضو هیات علمی ضبط میگردد. در زمان ارتقای امتیاز کسـب شـده در هـر درس (حداکـثر 20 امتیاز) در تعداد واحد آموزشی آن درس ضرب میگردد و از تقسیم حاصل جمـع این اعداد بر تعداد کل واحدهای تدریس شده امتیاز کیفیت تدریس بهدست میآید. اختلاف امتیاز کسب شده از کیفیـت تدریـس و حداقل امتیازهای مندرج در بند 1-1 جدول شماره 2 جزء امتیازهای بند 1-1 محاسبه میشود. حداکثر این اختلاف امتیاز در مرتبههای مربی، استادیار، و دانشیار بهترتیب 6 ،5 و 4 است.
تبصره: اعضای هیات علمی مؤسسات آموزشی که حداقل امتیاز کیفیت تدریس مندرج در بند 1-1 جدول شماره 2) جدول حداقـل امتـیازهای لازم بـرای ارتقـای مرتـبۀ اعضـای هیات علمی مؤسسات آموزشی) را کسب ننموده باشند واجد شرایط لازم برای ارتقا مرتبه نمیباشند.
1 1-2 کمیّـت تدریـس ـ تدریس یک واحد درس در مقطع کاردانی و کارشناسی امتیاز و در مقطع تحصیلات تکمیلی 12 امتـیاز، حداکـثر امتـیاز بـرای اعضـای هیات علمی مؤسسات آموزشی در هر نیمسال تحصیلی 6 امتیاز برای اعضای هـیات علمـی مؤسسـات پژوهشـی 3 ،میباشد. سقف امتیاز این بند برای اعضای هیات علمی مؤسسات آموزشی و پژوهشی بهترتیب 35,15 امتیاز است.
تبصره 1 :اگر عضو هیات علمی در یک نیمسال تحصیلی یک درس را در چند کلاس تدریس نماید، امتیاز کسب شده برای 1 اولین کلاس با ضریب 1 و برای کلاسهای تکراری با ضریب 2
منظور میشود.
 تبصـره 2 :اگـر چـند عضو هیات علمی یک درس را به طور مشترک در یک کلاس تدریس نمایند، امتیاز آن درس بر تعداد همکاران به میزان مشارکت آنان در تدریس تقسیم میشود.
تبصـره 3 :امتـیاز کمیّـت تدریـس اعضـای هیات علمی مؤسسات پژوهشی درصورتی قابل احتساب است که حداقل امتیاز کیفیت تدریس بند 1-1 جدول شماره 2 را کسب نموده باشند.
1-3 راهنمایی پروژه دانشجویان دوره کارشناسی 25/0 امتیاز برای هر واحد. 
ماده 2 .فعالیتهای پژوهشی
2-1 اخـتراع یا اکتشاف ثبت شده و آثار پژوهشی و فنی برگزیده در داخل یا خارج از کشور دارای تایید رسمی از مراجع ذیربط تا 10 امتیاز
2-2 اثر، بدیع و ارزنده هنری با ارائه مبانی نظری آن بهصورت مکتبوب برای اعضای هیات علمی گروه هنر تا 8 امتیاز تبصره: اعضای هیات علمی گروه هنر میتوانند 30 %از حداقل امتیاز بند 2-3 جدول 2 یا 3 را از بند 2-2 کسب نمایند.

2-3 مقاله علمی پژوهشی، چاپ شده در نشریه علمی معتبر، تا 7 امتیاز تبصره: برای ارتقا به مرتبۀ دانشیاری و یا استادی بهترتیب دارا بودن حداقل یک و یا دو مقاله در نشریات علمی معتبر نمایه (index (شده الزامی است. در زمینههای تخصصی که نشریه علمی معتبر نمایه شده در داخل کشور منتشر نمیشود، تشخیص الزامی بودن با هیات ممیزه است.
2-4 مقالـۀ علمـی مـروری چـاپ شده در نشریه علمی معتبر، که نویسنده در زمینه موضوع مقاله صاحب نظر باشد، تا 4 امتیاز
2-5 مقاله علمی ترویجی چاپ شده در نشریه علمی معتبر تا 3 امتیاز
2-6 مقاله علمی کامل چاپ شده در مجموعه مقالههای کنفرانس علمی معتبر تا 2 امتیاز
2-7 خلاصه مقاله علمی چاپ شده در مجموعه مقالههای کنفرانس علمی معتبر تا 1 امتیاز
2-8 مقالـه علمی صد در صد مستخرج از رساله (پایاننامه) متقاضی ارتقا، چاپ شده در نشریه علمی معتبر، بدون درنظر گرفتن ترتیب اسامی و سهم همکاران تا 1 امتیاز 2-9 گزارشـهای علمی طرحهای تحقیقاتی یا فنّی، که با موافقت مؤسسه محل خدمت عضو هیات علمی انجام شده باشد. متناسـب بـا میزان نوآوری و حل مشکلات کشور تا 5 امتیاز برای مجموع گزارشهای هر طرح گزارشها باید به تایید هیات داوران شورای پژوهشی مؤسسه یا کارفرما رسیده باشد.
تبصـره: امتـیاز گـزارش طـرحهای کاربـردی کـه مـنجر بـه حل یکی از مشکلات کشور شده باشد بهجای 20 %از حداقل امتیازهای بند 2-3 جدول 2 یا 3 قابل احتساب است.
2-10 تألـیف یـا تصـنیف کتاب چاپ شده که حاوی تجربیات علمی و فعالیتهای پژوهشی نویسنده یا نویسندگان آن باشد. حسب اعتبار محتوی، کیفیت نگارش و کمیت اثر و اعتبار ناشر در چاپ اول تا 20 امتیاز تبصره: فقط به یک کتاب در مرحله چاپ با گواهی معتبر چاپ از یکی از ناشران معتبر امتیاز داده میشود.
2-11 تجدید چاپ کتاب تالیفی یا تصنیفی در صورتی که همراه با افزودن مطالب جدید باشد تا 3 امتیاز
2-12 بررسـی و نقـد چـاپ شـده در نشـریات علمی معتبر و یا ویرایش علمی هر کتاب مشروط بر اینکه نام ویراستار در شناسـنامه کتاب به چاپ رسیده باشد و یا همراه با گواهی معتبر مبنی بر ویراستاری کتاب توسط متقاضی ارتقا باشد، تا 2 امتیاز
تبصره: برای اعضای هیات علمی موسسات پژوهشی، که ویراستاری علمی از وظایف اصلی آنها است، سقف امتیاز این بند بهجای 8 ، 12 میباشد.
2-13 تصحیح انتقادی کتاب معتبر تا 10 امتیاز 
تبصـره: تصحیح انتقادی شامل معرفی نسخه بدلهای موجود در جهان و تشخیص صحیحترین و نزدیکترین نسخه به مولف و ارائه روش تحقیق و ذکر ماخذ و منابع مورد استفاده با استناد به شواهد و کتابشناسی آن و تکمیل نقائص چه در عبارت و چه در محتوی و داوری در بهترین برداشت و نظایر آن
2-14 راهنمایـی پایـاننامـه دوره کارشناسـی ارشد یا دکتری حرفهای برای هر واحد 5/0 امتیاز و حداکثر 3 امتیاز برای هر پایاننامه.
2-15 راهنمایی رساله دکترای تخصصی برای هر واحد 5/0 امتیاز و حداکثر 8 امتیاز برای هر رساله.
تبصره 1 :30 %امتیاز راهنمایی پایاننامه یا رساله به نسبت مساوی بین مشاوران مربوط تقسیم میشود.
تبصـره 2 :بـه پایـاننامـه یا رسالهای امتیاز داده میشود که با موافقت مؤسسه محل خدمت عضو هیات علمی در مؤسسات آموزشـی یـا پژوهشی مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فنّاوری یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی انجام شده باشد.
2-16 تـرجمه کـتاب در بعضی از رشته های خاص علوم انسانی که مستلزم تحقیق و تفحص است، حسب تشخیص هیات ممیزه تا 10 امتیاز
تبصـره 1 :مـرجع تعییـن اعتـبار علمـی مجلـه هـای داخلی، وزارت علوم، تحقیقات و فنّاوری یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و مجله های خارجی هیات ممیزه است.
تبصـره 2 :مقالـه هـای گروه هنر چاپ شده در سایر مجلهها، که دارای هیات تحریریه معتبر باشند به تشخیص کمسیونهای تخصصی هیات ممیزه، برای محاسبه در بندهای 2-3 تا 2-5 پذیرفته میشوند.
تبصره 3 :فقـط به دو مقاله که برای چاپ در نشریات علمی معتبر پذیرفته شده و دارای گواهی چاپ معتبر باشند امتیاز داده میشود.
تبصـره 4 :بـه مقالههای چاپ شده در نشریات علمی، ادواری و غیرادواری که دارای هیات تحریریه معتبر باشند ولی اعتبار آنهـا هنوز مورد تایید قرار نگرفته است، به تشخیص هیات ممیزه تا 2 امتیاز برای محاسبه در بندهای 2-3 تا 2-5 حسب مورد تعلق میگیرد.
تبصـره 5 :امتـیاز فعالیـتهای پژوهشی پس از اخذ درجۀ دکتری تخصصی (تخصص در مورد گروه پزشکی) و قبل از احراز مرتـبه اسـتادیاری مشـروط بر اینکه مستخرج از رساله دکتری نباشد در جمع امتیازهای هر یک از بندهای ماده 2 حسب مورد (به استثنای حداقل امتیاز لازم از بند 2-3 برای ارتقا) قابل احتساب است.
تبصـره 6 :چـنانچه فعالیتـی از یکـی از بـندهای ماده 2 ،به استثنای بندهای 2-14 و 2-15 امتیاز کسب نماید همان فعالیت مجدداً نمیتواند از سایر بندهای همین ماده کسب امتیاز نماید.
تبصره 7 :در مواردی که اعضای هیات سهم خود را در فعالیتهای پژوهشی مشترک تعیین کرده باشند امتیاز فعالیت به نسبت اعلام شده تقسیم میشود، در غیر این صورت امتیازهای کسب شده طبق جدول شماره 1 توزیع میگردد.

تبصـره 8 :در مواردی که مقاله مستخرج از پایاننامه یا رساله دانشجو باشد، نام دانشجو باید بهعنوان همکار اول درج شود، ولی امتیازهای مربوط به همکار اول در جدول شماره 1 به همکار بعد از دانشجوی مذکور در ترتیب اسامی تعلق میگیرد و امتیاز سایر همکاران مطابق معمول محاسبه میشود.
ماده 3 .خدمات علمی ـ اجرایی
3-1 ترجمه کتاب از متن معتبر و ارزنده خارجی به زبان فارسی و یا فارسی به زبان خارجی با درنظر گرفتن اعتبار عملی و کمیت متن اصلی و کیفیت ترجمه و اعتبار ناشر تا 12 امتیاز
تبصره 1 :فقط به یک کتاب در مرحله چاپ، با گواهی معتبر چاپ از یکی از ناشران معتبر امتیاز داده میشود.
تبصـره 2 :امتـیاز تـرجمه کـتاب بـرای اعضـای هـیات علمی گروههای آموزشی فاقد تحصیلات تکمیلی بهجای امتیازهای بندهای 2-14 و 2-15 قابل احتساب است.
3-2 ترجمه کامل یک مقاله علمی، چاپ شده در نشریه علمی معتبر، با ذکر مأخذ تا 5/0 امتیاز
3-3 تدویـن و تألـیف جـزوه درسـی مشـروط بر آنکه مشتمل بر قسمت عمده مطالب یک درس کامل و دارای فهرست مندرجات و مĤخذ بوده و مورد استفاده دانشجویان باشد، با توجه به حجم مطالب و کیفیت آن تا 2 امتیاز به ازای هر درس
3-4 برپایـی نمایشـگاههای پژوهشی، فناوری و هنری و اجرای کنسرت و صحنه تئاتر با ارائه مستندات مربوط تا 2 امتیاز در هر مورد
1 3-5 طراحـی و راه اندازی آزمایشگاه یا کارگاه (با دستورالعملهای آموزشی لازم برای تدریس) یا واحدهای نیمه صنعتی و یا بخش درمانی و یا بالینی جدید تا 3 امتیاز در هر مورد
تبصره: اگـر چند تن همکار در موضوع بندهای 3-1 تا 3-5 فعالیت کرده باشند امتیاز مربوط طبق تبصره 7 سایر تبصره های ماده 2 ،تقسیم میشود.
3-6 امتـیاز همکـاری در امـور سـتادی دو وزارت علوم، تحقیقات و فنّاوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و امور اجرایی مؤسسات آموزش عالی یا پژوهشی، وابسته به این دو وزارت متناسب با حجم فعالیت به شرح ذیل میباشد.
3-6-1 وزیران علوم، تحقیقات و فنّاوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی 12 امتیاز برای هر سال کامل
3-6-2 رئـیس دانشـگاه یـا مؤسسـه آمـوزش عالی و پژوهشی و معاونان دو وزارت علوم، تحقیقات و فنّاوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تا 10 امتیاز برای هر سال کامل
3-6-3 معـاون دانشـگاه یا مؤسسه آموزش عالی و پژوهشی و مدیریتهای دو وزارت علوم، تحقیقات و فنّاوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تا 7 امتیاز برای هر سال کامل
3-6-4 رئیس دانشکده، پژوهشکده و یا رئیس واحدهای پژوهشی مستقل تا 5 امتیاز برای هر سال کامل
3-6-5 رئـیس بیمارسـتان و یـا معـاون دانشکده و یا رئیس مراکز و واحدهای پژوهشی و خدمات علمی وابسته تا 4 امتیاز برای هر سال کامل
3-6-6 سـایر سـمتهایی که طبق مقررات متصدیان آنها باید عضو هیات علمی باشند نظیر مدیران گروههای آموزشی و یا پژوهشی و پستهای ستارهدار در مجموع پستهای سازمانی مصوب تا 4 امتیاز برای هر سال کامل
تبصره 1 :میزان امتیاز فعالیتهای اجرایی مورد 3-6-2 تا 3-6-6 توسط مقام بالاتر تعیین میشود.
تبصـره 2 :امتـیاز فعالیـتهای اجرایـی (موضوع بند 3-6 (خارج از مؤسسه محل خدمت عضو هیات علمی با موافقت رئیس مؤسسه متبوع برای همکاری مربوط قابل احتساب است.
تبصـره 3 :در مـورد سـمتهایـی کـه ذکـر نشـده است و یا سمتهای جدید. چنانچه فعالیت در زمینه مشاغل آموزشی و پژوهشی باشد هیات ممیزه به امتیاز فعالیتهای مندرج در بند 3-6 برای هر سال کامل همطرازی خواهد نمود.
تبصـره 4 :اگـر مـیزان فعالیـت در این ماده در مدت کمتر یا بیشتر از یک سال کامل انجام گرفته باشد حداکثر امتیاز مربوط متناسب با طول مدت فعالیت محاسبه میشود.
3-7 فعالیـت مؤثـر در کمیسـیونها و شـوراهای رسمی مؤسسات آموزشی یا پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فنّاوری، وزارت بهداشـت، درمـان و آمـوزش پزشکی، فرهنگستانها و شورای عالی انقلاب فرهنگی به ازای هر 50 ساعت 1 امتیاز
3-8 خدماتـی کـه با کسب موافقت قبلی دانشگاه یا مؤسسه آموزش عالی و پژوهشی محل خدمت انجام گیرد به ازای هر 100 ساعت 1 امتیاز این گونه خدمات عبارتند از:
3-8-1 خدمات پزشکی، کشاورزی، فنی، علمی و پژوهشی، هنری، تربیتبدنی
3-8-2 همکاری علمی و فنی با نهادهای انقلابی و سازمانها و مؤسسات دولتی
3-8-3 همکاری در امور فرهنگی و سایر اموری که در پیشبرد اهداف جمهوری اسلامی ایران مؤثر واقع شود.
3-8-4 عضویت در هیات مدیره انجمنهای علمی رسمی و هیات تحریریه و سردبیری مجلات علمی
3-8-5 همکاری در تشکیل جلسات سخنرانیها و سمینارهای علمی
3-8-6 همکاری در ایجاد مراکز تحقیقاتی و یا ایجاد هماهنگی و کمک برای انسجام نظام تحقیقاتی کشور
3-8-7 همکاری در تهیه، ارائه و انجام طرحهای تحقیقاتی مصوب
3-8-8 همکاری در فعالیتهای میدانی برای اکتشاف آثار باستانی
3-8-9 همکاری در ایجاد رشتههای جدید دانشگاهی یا برگزاری کارگاههای آموزشی
3-8-10 همکاری در تدوین برنامههای جدید دورههای آموزشی، پژوهشی که تصویب شده و به مرحله اجرا درآمده باشد.
3-8-11 ارزیابـی و داوری مقالـههـای علمـی و گـزارش طرحهای تحقیقاتی، اختراعات، اکتشافات و ابداعات هنری، ادبی، علمی
3-9 زبـان خارجـی دوم و سـوم، که از آن در مطالعه و تحقیق برای رشتۀ تخصصی استفاده شود، برحسب تسلط و میزان آشنایی برای هر زبان تا 3 امتیاز
تبصره 1 :کسب امتیاز برای زبان خارجی دوم و سوم منوط به احراز یکی از شرایط زیر است:
الف) استفاده متقاضی از زبان مورد نظر در آثار و تالیفات خود
ب) ارائه مدرک یا گواهی مورد تایید مبنی بر تسلط متقاضی به زبان خارجی دوم یا سوم
تبصره 2 :به زبان خارجی دوم و سوم فقط در یک مقطع ارتقا امتیاز تعلق میگیرد.
ماده 4 .ارتقا عضو هیات علمی از یک مرتبه به مرتبه دیگر، پس از طی مراحل اداری حسب مورد در هیات ممیزه ذیربط، به شرح زیر انجام میگیرد:
4-1 مربـی آموزشیاران و مربیانی که با موافقت مؤسسه آموزشی یا پژوهشی متبوع موفق به اخذ مدرک تحصیلی بالاتر، از دانشـگاههـا و مؤسسـات آموزشـی عالی و پژوهشی معتبر و مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فنّاوری یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی میشوند، به مرتبه بالاتر ارتقا مییابند.
4-2 ارتقـا از مرتـبۀ مربی به مرتبۀ استادیاری برای مربیانی که دارای مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد در رشته مربوط (یا دکترای حرفهای در رشتههای وابسته به گروه پزشکی و دامپزشکی) میباشند با احراز شرایط زیر امکانپذیر است:
الف) کسب حداقل امتیازها لازم برای ارتقا مرتبه، مندرج در جدولهای شماره 2 یا 3 حسب مورد.
ب) ارائه یک رساله در سطح رساله دکتری
تبصره 1 :پس از احراز شرایط مندرج در بند «الف» توسط کمیسیونهای تخصصی هیات ممیزه، متقاضی برای تهیه رساله، به یکـی از دانشگاههای مجری دوره دکتری تخصصی رشته تحصیلی متقاضی در داخل کشور معرفی میشود. متقاضی ارتقـا بـا اخـذ مأموریـت تحصـیلی از مؤسسه متبوع زیر نظر استاد راهنمای تعیین شده از طرف دانشگاه با رعایت مقـررات مربوط به مرحله پژوهشی دوره دکتری تخصصی نسبت به انجام مراحل پژوهشی و تدوین رساله در سطح رسـاله دکـتری اقـدام مـیکـند و در صورت موفقیت در دفاع از رساله مربوط و چاپ (ارائه گواهی معتبر پذیرش) حداقـل یـک مقالـه علمـی پژوهشـی مسـتخرج از رساله در نشریات علمی معتبر پس از تایید هیات ممیزه به مرتبه استادیاری ارتقا مییابد.
تبصره 2 :تدوین رساله در سطح رساله دکتری صرفاً برای ارتقا میباشد و منجر به اخذ مدرک نمیگردد.
4-3 حداقـل مـدت اشـتغال بهمنظور ارتقا به مرتبه بالاتر در مرتبه مربی 5 سال و در مرتبه استادیادری 4 سال و در مرتبه دانشـیاری 5 سال به صورت تمام وقت در موسسات آموزشی یا پژوهشی معتبر و مورد قبول هیاتهای ممیزه میباشد.
 برای اعضای هیات علمی مؤسسات آموزشی لااقل این مدت باید 3 سال در مؤسسات آموزشی باشد.
تبصـره: حداقل مدت اشتغال در مرتبههای استادیاری و دانشیاری برای ارتقا با رعایت سایر مقررات مربوط میتواند تا یک سال کاهش مشروط بر اینکه مجموع مدت اشتغال در مرتبههای مذکور کمتر از 8 سال نباشد.
4-4 برای ارتقا از یک مرتبه به مراتب بالاتر کسب حداقل امتیازهای مذکور در جدول شماره 2 برای اعضای هیات علمی مؤسسـات آموزشـی و حداقـل امتـیازهای مذکـور در جدول شماره 3 برای اعضای هیات علمی مؤسسات پژوهشی ضروری است.
تبصـره 1 :کسـب حداقـل امتـیازهای بـندهای 2-3 و 2-3 تـا 2-8 جدولهای 2 ،3 ،4-1 و 5-1 برای اعضای هیات علمی دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی تازه تاسیس و در حال توسعه تابع مقررات آئیننامه ارتقا باشد.
تبصـره 2 :رعایـت حداکـثر امتـیازهای مذکـور در جدولهـای شـماره 4 و 5 بـهترتیب برای اعضای هیات علمی مؤسسات آموزشـی یـا پژوهشـی در محاسبه امتیازهای مربوط به ارتقای مرتبه الزامی است. در ستونهایی از جداول 4 و 5 که امتیازی درج نشده حداکثر امتیاز درنظر گرفته نشده است.
تبصره 3 :حداکثر امتیاز قابل قبول ماده 1 برای دانش آموختگان دوره دانشوری در مرتبه مربی تا 5 امتیاز افزایش مییابد.
تبصـره 4 :مؤسسـات اداری هـیات ممـیزه بـا حفـظ حداقل امتیازهای مندرج در جدولهای شماره 2 و 3 و رعایت حداکثر امتیازهای قابل قبول در جدولهای شماره 4 و 5 ،میتوانند مقررات خاصی را پیشنهاد و پس از تصویب هیات ممیزه مرکزی و ابلاغ وزیر علوم، تحقیقات و فنّاوری صرفاً برای اعضای هیات علمی خود اجرا نمایند.
تبصره 5 :حداقل 80 %امتیازهای کسب شده در ماده 1 و 2 باید مستقیماً در زمینه تخصصی متقاضی ارتقا باشد.

 

4-5 بـرای ارتقـا از مرتـبهای بـه مرتـبه دیگـر منحصراً امتیازهایی که در مرتبه فعلی کسب شده است مورد استفاده قرار میگیرد.
4-6 تـاریخ اجرای حکم ارتقا مرتبه از تاریخ تکمیل و تحویل پرونده توسط عضو هیات علمی به کمیته منتخب میباشد. مشروط بر آنکه کلیه امتیازهای لازم به تشخیص کمیسیون تخصصی هیات ممیزه تا آن زمان کسب شده باشد.
تبصره 1 :تـاریخ اجرای حکم ارتقای مرتبه پروندههایی که بهدلیل عدم کسب حداقل امتیازهای لازم از طرف کمیته منتخب، کمیسـیون تخصصـی و یـا هـیات ممـیزه مـربوط رد شده باشد، تاریخ تکمیل و تحویل مجدد بوده مشروط بر آنکه تکمیل پرونده به تایید کمیته منتخب یا کمیسیون تخصصی حسب مورد رسیده باشد.
مـاده 5 .ایـن آئیـننامـه در 5 مـاده، 51 بـند، 38 تبصـره، 5 جدول و 3 پیوست (موضوع مقررات مربوط به طرز تشکیل و اختـیارات هـیات ممـیزه دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی، هیات ممیزه مرکزی و مقررات مربوط به طـرز تشـکیل کمیـته منتخـب دانشـکده شامل 26 ماده، 26 بند و 18 تبصره) در تاریخ 1380/9/6 به تصویب وزیر علـوم، تحقـیقات و فـنّاوری رسـیده و جایگزیـن آئیـن نامه ارتقا مصوب 1366/5/6 میگردد. از تاریخ اجرای این مصـوب کلـیه مقـررات قبلی مربوط به ارتقای اعضای هیات علمی دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی لغو میگردد.

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
(امتیاز 0 توسط 0 نفر)
  ارسال به دوستان:

در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری

پرسش ها و دیدگاه های کاربران
بازدیدکننده
موسسه آرمان
7 سال پیش
باسلام خدمت شما.ممنون میشم درخواستتان را کامل از طریق gmail موسسه برای کارشناسان ما ارسال فرموده تا بتوانیم در خدمتتان باشیم.با تشکر
بازدیدکننده
راز راد
7 سال پیش
با احترام من نیاز به ارتقا رتبه علمی دارم. چطور میتوانم اقدام کنم؟


خدمات موسسه انتشاراتی اشراق