خدمات مقاله

خدمات ترجمه

خدمات ویراستاری

خدمات کتاب

ثبت سفارش

درباره ما

اکسپت و چاپ مقاله در مجلات ISI

انتشار 23 خرداد 1400
مطالعه 12 دقیقه

دانشجویان و پژوهشگران برای نیل به اهداف خود و همچنین تقویت رزومه تحصیلی و شغلی، اقدام به چاپ مقاله در مجلات معتبر علمی می‌کنند. یکی از این مجلات، مجله ISI می‌باشد که همه ساله تعداد زیادی از مقالات که صلاحیت داشته باشند در این مجله به چاپ می‌رسند. در این بخش از اشراق می‌خواهیم در مورد چاپ مقاله ISI صحبت کنیم پس تا انتهای این مطلب ما را همراهی کنید.

اکسپت و چاپ مقاله در مجلات ISI

مجلات ISI چه نوع مجلاتی هستند؟

در سال 1962 موسسه اطلاعات علمی ISI، پایه ریزی شد و در اختیار شرکت چند ملیتی تامسون رویترز قرار گرفت. ISI یکی از معتبرترین و بهترین نمایه‌ها در سطح جهان است که توانسته است رتبه اول را از آن خود کند. از زیر مجموعه‌های دیگر شرکت تامسون رویترز، شرکت WOS می‌باشد که این شرکت مجلاتی را که صلاحیت های لازم برای اخذ نمایه ISI را دارند بررسی و در صورت پذیرش، آن‌ها را وارد ایندکس ISI می‌کند. اگر بخواهیم دقیق تر مجلات ISI را بررسی کنیم، بهتر است بدانید که این مجلات به دو دسته تقسیم بندی می‌شوند: دسته اول مجلاتی‌اند که دارای ایمپکت فکتور یا صریب تاثیر بوده و برای به چاپ رساندن مقاله خود در این مجلات که با نام JCR شناخته شده‌اند، سطح علمی مقاله باید بسیار عالی باشد. دسته دوم نیز مجلاتی هستند که بدون ضریب تاثیر بوده و سخت گیری آنها نسبت به JCR ها کمتر است و با نام ISI LISTED مشهور شده‌اند. درواقع می‌توان گفت وظیفه این پایگاه، گردآوری آمار و اطلاعات علوم مختلف از پایگاه رویترز است. حجم مقالات چاپ شده در 10 سال اخیر این مجلات می‌باشد که حدود شامل 10 میلیون مقاله از 22 رشته خاص است که دوره روزآمد شدن آن هر دو ماه یک‌بار است. این پایگاه یک منبع فوق العاده مهم و بی بدیل در تجزیه و تحلیل کلی علوم پایه است که جایگاه آن در بین دوستداران علم و پژوهشگران بسیار ویژه است.

ISI

مزایای چاپ مقاله در مجلات ISI

داشتن مقاله ISI و موفقیت در پذیرش و چاپ مقاله در مجلات آن یکی از مهم ترین بخش های رزومه ی تحصیلی و پژوهشی هر دانشجویی در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری می باشد و برای دانشجویان و اساتید مزایای زیادی به همراه دارد. در ذیل به برخی از این امتیازات اشاره می گردد:

مزایا

  • تقویت رزومه علمی در مصاحبه دکتری

  • امتیازات پژوهشی برای داوطلبان دوره ی دکتری و ارتقاء اعضای هیئت علمی

  • تقویت رزومه برای اپلای و اخذ پذیرش از دانشگاه های معتبر بین المللی

  • دریافت مجوز دفاع دکتری برای دانشجویان مقطع دکتری

  • پذیرش گرفتن از دانشگاههای معتبر خارجی و برای مهاجرت به کشور های دیگر

  • ارتقای شغلی و افزایش حقوق و مزایا

  • شناخته شدن به عنوان یک نخبه علمی

  • تحصیل در مقطع، رشته و دانشگاه مورد علاقه در تمامی واحد های دانشگاه آزاد اسلامی بدون گرفتن آزمون ورودی

  • ثبت تحقیقات و مطالعات انجام شده به نام خود نویسندگان

چه کار کنیم تا مقالات ما در مجلات ISI اکسپت و چاپ شود؟

آماده سازی و ارسال مقاله پروسه ای است که هر قدر در انجام آن دقت به خرج دهید احتمال ریجکت مقاله تان کاهش پیدا خواهد کرد. پس بنابراین یا خودتان باید توانایی لازم برای انجام آن را داشته باشید و یا اینکه آن را به متخصصان این کار بسپارید. در ذیل به توضیح هر یک از مراحل میپردازیم:

ویرایش تخصصی مقاله

ویرایش مقاله، ابعاد و زوایای مختلفی دارد که در نگاه اول وقتی کلمه ویرایش به ذهنمان می آید، اصلاح غلط های املایی و همچنین علایم نگارشی را به یاد می آوریم. اما اگر بخواهیم به طور دقیق به معنای ویرایش اشاره کنیم می توان گفت ویرایش مقاله یعنی نوشته ای که از جهات مختلفی مثل زبان، آؤاستگی متن، انسجام متن، محتوا، رعایت نشانه گذاری ها و همچنین بازبینی دقیق متن از زوایای گوناگون. ویراستاری مقاله به سه نوع: ویرایش ساختاری، ویرایش فنی و ویرایش محتوایی تقسیم بندی میشود:

ویرایش

  • ویرایش ساختاری: اگر شما مقاله خود را از لحاظ دستوری و گرامری ویراستاری کنید، درواقع وارد حوزه ویرایش ساختاری شده اید. در این نوع ویرایش باید به ساختار جملات، نحوه قرار گیری افعال، ساختار زبانی و مواردی از این قبیل توجه و ایردات موجود را اصلاح کنید.

  • ویرایش فنی: اگر ویراستاری مقاله شما درمورد قواعد رسم الخطی، اصلاح جدوال و تصاویر، تنظیم صفحه عنوان و فهرست، اعراب گذاری های مربوطه، مشخص کردن عناوین و واژه ها و... باشد درواقع شما وارد حوزه ویرایش فنی شده اید.

  • ویرایش محتوایی: این نوع ویرایش نیز مربوط به اصلاح معایب موجود در حوزه علمی و فنی مقاله می باشد. میتوان گفت این نوع ویرایش، یک نوع ویراستاری تخصصی به حساب می آید و باید بوسیله متخصصان این حوزه انجام گیرد.

رفع سرقت ادبی

استفاده از مطالب و نوشته های سایر نویسندگان نه تنها ایراد نیست بلکه بسیار باعث ارزشمند شدن مقاله شما میشود زیرا نشان دهنده گسترده بودن مطالب و تحقیقات شما در حوزه تخصصی خودتان می باشد. اما گاها نیز اتفاق می افتد که این استفاده تبدیل به یک دردسر شده و مقاله ما متهم به سرقت ادبی میشود. اگر درصد مشابهت و هم پوشانی سایر مقالات در مقاله شما زیاد باشد مستلزم به رفع سرقت ادبی هستید. این کار با یک تکنیک موثر به نام پارافریز مقاله امکان پذیر است. پارافریز و بازنویسی تخصصی یکی از مهم‌ ترین توانایی‌ ها و مهارت‌ ها در دنیای نویسندگی است. این اصطلاح به معنای تغییر واژه‌ها و عبارات یک متن است. به عبارت دیگر وقتی شما نوشته دیگران را می خوانید و آن را با لحن خود و با استفاده از کلمات خود بازنویسی کرده و به رشته تحریر در می آورید پارافریزنویسی کرده اید. اگر درصد تشابهات مقاله شما کاهش نیابد مقاله تان ریجکت خواهد شد. پس به این امر مهم باید توجه ویژه ای داشت.

پارافریز

LCHDH

انتخاب مجله مناسب

انتخاب مجله مرتبط با مقاله شما بسیار حائز اهمیت می‌باشد. در این مرحله، انتخاب را بر اساس سطح موضوع مقاله پژوهشی خود انجام دهید. برای مثال فرض کنید مقاله‌تان را در حد عالی و با سطح علمی بسیار خوب نوشته باشید ولی آن را به یک مجله با سطح علمی پایین ارسال کنید و اتفاقاً آن مجله هم اقدام به چاپ مقاله شما کند با این کار درست است مقاله شما چاپ‌شده است ولی ارزش و اعتبار آن را پایین آورده‌اید. برعکس این اتفاق نیز ممکن است بیافتد شاید شما مقاله‌ای را با سطح متوسط یا پایین نگارش کنید و به یک مجله مثلاً JCR ارسال کنید و مقاله‌تان ریجکت شود، این کار نیز باعث اتلاف وقت و انرژی شما شده و ممکن است حتی از ادامه کار منصرف شوید و دست از تلاش بردارید. پس بنابراین به این امر مهم باید توجه ویژه‌ای داشت. علاوه بر آنچه که گفته شد موارد دیگری نیز در انتخاب مجله باید در نظر گرفته شود که در ذیل آورده شده است:

  • بررسی اعتبار و کیفیت مجله

  • ضریب تاثیر (میانگین تعداد ارجاعات به یک‌مورد قابل استناد)

  • اهداف و حوزه موضوعی مجله

  • بررسی نرخ پذیرش مقاله

  • بررسی محدودیت ­های مجله انتخابی

فرمت بندی مقاله

فرمت بندی مقاله به دو قسمت تقسیم می‌شود: فرمت محتوایی و فرمت ساختاری. به یاد داشته باشید که در هر دو مورد از فرمت بندی‌ مقاله، اولویت شما باید با اصولی که در فرمت بندی مجله آمده است باشد. فرمت محتوایی مقاله را بایستی خود پژوهشگر انجام دهد زیرا مربوط است به قسمت‌هایی از جمله چگونگی گردآوری تحقیق، نتایج تحقیق و قسمت‌های مختلف پژوهش؛ اما فرمت ساختاری مواردی از جمله اصلاح موارد ظاهری مقاله که شامل اندازه فونت، ترتیب قرار گرفتن بخش‌های مختلف مقاله مثل مقدمه، چکیده و... درواقع فرمت بندی ساختاری مقاله باعث اصلاح شکل و شمایل مقاله و جلب نظر داوران می‌باشد.

فرمت بندی

ترجمه

ترجمه تخصصی مقاله

برای ارسال مقاله خود به مجلات ISI باید یک ترجمه اصولی و تخصصی از مقاله خود ارائه دهید. مقالات زیادی وجود دارد که علیرغم داشتن محتوای خوب به دلیل عدم ترجمه تخصصی مناسب، مشکلات نگارشی زبان انگلیسی، عدم رعایت چارچوب قوانین ریجکت شده‌اند. ترجمه مقالات علمی می‌بایست از لحاظ گرامری کاملاً صحیح و بدون کوچک ترین مشکل نگارشی باشد. علاوه بر آن ترجمه مقاله باید روان، سلیس و قابل فهم باشد؛ و مترجمی که قصد ترجمه تخصصی مقاله را دارد باید به حوزه تخصصی آن و عبارات و اصطلاحاتی که در مقاله آورده می‌شود تسلط کافی داشته باشد.

اجزای یک مقاله استاندارد جهت ارسال به مجلات ISI به چه صورت است؟

برای اینکه مقالات شما شانس اکسپت و چاپ در مجلات ISI را داشته باشد، بایستی ضمن مطالعه قوانین مجله، استانداردهای کلی مقاله را نیز رعایت کنید. بطور کلی ساختار یک مقاله استاندارد باید به ترتیب زیر باشد:

  1. عنوان – TITLE

  2. مشخصات نویسنده – AUTHORS

  3. چکیده – ABSTRACT

  4. کلمات کلیدی– Key words

  5. مقدمه – INTRODUCTION

  6. پیشینه تحقیق -Literature review

  7. روش شناسی – RESULTS

  8. نتیجه گیری – DISCUSSION

  9. تشکر و قدردانی – ACKNOWLEDGMENTS

  10. منابع – REFERENCES

مراحل

عنوان مقاله

عنوان مقاله باید کوتاه، جذاب و گویا باشد تا توانایی جذب مخاطب را داشته باشد. درواقع با مطالعه عنوان مقاله است که خواننده انتخاب به مطالعه یا عدم مطالعه مقاله شما خواهد کرد. عنوان مقاله باید طوری انتخاب شود که ایده اصلی مقاله را بازگو کند و حالتی داشته باشد که با خواندن آن بتوان محتوایی که قرار است در مقاله از آن صحبت شود حدس زد. در مورد تعداد کلمات عنوان باید دقت داشته باشید که بیشتر از 12 کلمه نباشد.

مشخصات نویسنده

در قسمت مشخصات نویسندگان، باید نام و نام خانوادگی نویسندگان، نام و نام خانوادگی نویسنده مسئول، افیلیشن ها با آدرس دقیق شان ذکر شود. دقت داشته باشید اگر قبلاً مقاله یا مقاله های چاپ شده دارید، نامتان را در همه آنها به صورت یکسان ذکر کنید مثلاً در یک مقاله نامتان را به صورت کامل و در مقاله دیگر به صورت اختصاری نیاورید. در ضمن اگر به عنوان نویسنده به هیچ سازمانی وابسته نیستید باید محل اقامت خود را بنویسید.

چکیده

همانطور که از اسم چکیده مشخص است، به معنای فشرده مقاله می باشد که در قالب چند جمله محدود در یک بند بیان می شود. بعد از خواندن چکیده باید به این نکته مهم پی برد که آیا در این قسمت به فرضیه یا سوالی که در مقاله مطرح کرده اید پاسخ داده شده است یا خیر. اگر جواب مثبت باشد یعنی شما در نگارش چکیده عملکرد خوبی داشته اید. در واقع سوالاتی که در قسمت چکیده به آن ها پاسخ داده می شود عبارت اند از: چرا تحقیق رو این موضوع صورت گرفته است؟ با انجام این تحقیق می خواهیم به چه چیزی دست پیدا کنیم و...

کلمات کلیدی

کلمات کلیدی نقش بسیار مهمی در نمایه شدن مقاله شما دارد. یعنی شما به وسیله کلمات کلیدی می توانید دسترسی به مقاله خود را افزایش دهید. توصیه می شود از قسمت چکیده و مقدمه به انتخاب کلمات کلیدی اقدام کنید زیرا معمولا مطالب مهمی در این قسمت ها گنجانده می شود.

مقدمه

دلایل ایجاد مقاله در قسمت مقدمه ذکر می شود به همین خاطر دارای اهمیت زیادی می باشد. در این قسمت درمورد حول محور حوزه تحقیق توضیح داده می شود و همچنین اهمیت نگارش مقاله ذکر می گردد. خواننده باید بعد از مطالعه مقدمه شما متوجه شود که می خواهید او را به کدام سمت هدایت کنید. برای جلب توجه مخاطب می توانید در ابتدای مقدمه چند سوال مهم و چالشی از او بپرسید و ذهن خواننده را برای ادامه مطالب آماده کنید و سپس درمورد حوزه تخصصی مقاله خود صحبت کنید.

پیشینه تحقیق

پیشینه تحقیق یا به عبارت دیگر مرور ادبیات قسمتی است که در آن به نقد و بررسی و طبقه بندی اطلاعاتی که با موضوع مورد بحث در مقاله ما ارتباط دارد پرداخته می شود. نگارش این قسمت اطلاعات مهمی را در اختیار مخاطب قرار می دهد و در واقع او اهمیت مقاله شما و همچنین پیوند آن را با سایر مقالات در می یابد و در ذهن خود آن ها را می سنجد.

روش شناسی

روش شناسی درواقع قسمتی است که شما در آن به تبیین روش هایی که در گردآوری مقاله خود از آن ها بهره برده اید نام می برید و همچنین آزمایش های انجام شده خود را در جهت رسیدن به سوالی که در مقاله مطرح کرده اید بیان می کنید. معمولا در نگارش این قسمت از افعال گذشته استفاده می شود و باید به گونه ای تنظیم شود که اطلاعاتی مثل: تکرار همان روش های استفاده شده در مقاله و رسیدن به نتیجه یکسان و همچنین قضاوت در مورد اعتبار یافته ها را به خوبی انجام دهد.

نتیجه گیری

انتهایی ترین مطلبی که در مقاله خوانده می شود نتیجه گیری است. درواقع شما با آوردن نتیجه گیری مهر تایید خود را به حاصل یافته های خود می زنید و مقاله خود را به اتمام می رسانید. درواقع شما با نگارش این قسمت به سوالاتی از قبیل این که چرا انجام این پژوهش مهم است؟ و یا محدودیت های انجام آن چیست و همچنین پیشنهادهایی که در این باب دارید را ذکر می کنید.

تشکر و قدردانی

آوردن این قسمت در مقاله اختیاری می باشد. اما در صورت ذکر این قسمت، باید از تمامی اشخاص حقوقی و حقیقی که که در گردآوری مقاله شما یاری تان کرده اند تشکر کنید. این کمک می تواند از جنبه حمایت مالی، کمک های فنی، پیشنهادهای محتوایی و... باشد.

منابع

قبل از نگارش منابع خود ابتدا بایستی به فرمتی که در مجله ذکر شده است مراجعه کنید و طبق رفرنس دهی که در مجله آمده است عمل کنید. ممکن است این رفرنس دهی به صورت هاروارد، APA، ونکور و... باشد.

مراحل ثبت سفارش اکسپت و چاپ مقاله در مجلات ISI در موسسه انتشاراتی اشراق

اگر شما بهترین پژوهش را هم انجام بدهید تا زمانی که نتوانید در مجلات معتبر خارجی و داخلی چاپ و نشر دهید پژوهش های شما ارزشی نخواهند داشت اما به دلیل اینکه هر یک از مجلات روند و روش دریافت پذیرش و هزینه‌های متفاوتی برای نشر مقاله دارند ما در موسسه انتشاراتی اشراق به همراه متخصصان با تجربه در این زمینه آماده ایم تا مقاله شما را در مجلات معتبر بین المللی چاپ و نشر دهیم. شما عزیزان طبق مراحل زیر می توانید ثبت سفارش خود را انجام دهید:

سفارش

ثبت سفارش چاپ مقاله در مجله

پشتیبان

بررسی توسط پشتیبان و اعلام نتیجه

انتخاب

معرفی و انتخاب بهترین مجله

ارسال

ارسال به مجله و پیگیری وضعیت

خدمات اکسپت و پذیرش مقاله در موسسه انتشاراتی اشراق

با توجه به نیاز مشتریان عزیز اعم از دانشجویان و اساتید و دانشگاهیان برای چاپ و نشر مقاله، موسسه انتشاراتی اشراق با گزینش دقیق و چند مرحله‌ای تیم فنی خود، در صدد ارائه خدمات با حفظ نهایت تعهد در امانت‌داری و کیفیت است تا دغدغه‌ی مراجعین برای چاپ و نشر مقاله را برطرف سازد. به همین منظور اگر خودتان با راه های ارسال مقاله به مجلات معتبر علمی و چگونگی اکسپت گرفتن آشنایی ندارید، میتوانید با خیال راحت کار مقالات خود را به ما بسپارید.

برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره درمورد خدمات پذیرش و چاپ مقالات می توانید با کارشناسان موسسه انتشاراتی اشراق در ارتباط باشید.

لوگو

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
(امتیاز 0 توسط 0 نفر)
  ارسال به دوستان:

سوالات متداول

شما می توانید با ارسال فایل مقاله خودتان از طریق ثبت سفرش چاپ مقاله در مجلات معتبر از طرف کارشناسان موسسه انتشاراتی اشراق هزینه نهایی را دریافت کنید.

پذیرش مقاله کاملا وابسته به کیفیت مجله می‌باشد. برخی از ژورنالها مقاله را به صورت تضمینی پذیرش می‌کنند اما برخی دیگر پذیرش تضمینی ندارند و همه چیز وابسته به نظر داوران می‌باشد.

زمان پذیرش و چاپ یک مقاله در ژورنال معتبر کاملا بستگی به زمان داوری دارد. پروسه داوری هرچقدر طولانی تر باشد واضح است که مقاله مدت زمان بیشتری در انتظار خواهد بود. اما اگر نتیجه داوری سریعتر مشخص شود مقاله در سریعترین زمان ممکن پذیرفته خواهد شد پس نتیجه کاملا وابسته به زمان داوری می‌باشد.

مدت زمان لازم برای چاپ مقاله با توجه به مجلات مختلف می تواند متفاوت باشد و بستگی به خود مجلات دارد ولی کارشناسان موسسه انتشاراتی اشراق با استفاده از تجربه کاری تمام تلاش خود را می کنند تا مقاله شما در کمترین زمان ممکن چاپ شود.

شما می توانید با کارشناسان موسسه انتشاراتی اشراق تماس بگیرید تا آن ها شما را راهنمایی کنند تا در نهایت بهترین مجله برای چاپ مقاله شما انتخاب شود.

سوالات بیشتر
در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری


خدمات موسسه انتشاراتی اشراق