عاملی که سبب ترغیب سردبیر برای مطالعه مقاله ارسالی شما و برانگیختن نظر مثبت او نسبت به مقاله شما می شود مربوط به نحوه نوشتن نامه همراه و یا کاورلتر است .مهم ترین و اولین گام شناساندن مقاله و نویسنده مقاله به سردبیر مجله و اینکه او را علاقه مند به مطالعه و داوری مقاله خود نمایید بخش کاورلتر می باشد .
عاملی که سبب ترغیب سردبیر برای مطالعه مقاله ارسالی شما و برانگیختن نظر مثبت او نسبت به مقاله شما می شود مربوط به نحوه نوشتن نامه همراه و یا کاورلتر است .مهم ترین و اولین گام شناساندن مقاله و نویسنده مقاله به سردبیر مجله و اینکه او را علاقه مند به مطالعه و داوری مقاله خود نمایید بخش کاورلتر می باشد . یعنی باید نامه ای پر محتوا و جذاب بنویسید و خودتان را به نحوی معرفی نماید که سردبیر مشتاق و کنجکاو شود تا مقاله شما را مطالعه نماید و برای داوری ارسال نماید .
بنابراین می توان گفت اولین قدم پذیرش و چاپ مقالات علمی بعد از سابمیت مقاله ، ارائه کاورلتر است . درواقع در زمان سابمیت مقاله باید نامه ای را خطاب به سردبیر مجله با این محتوا که خودتان را به عنوان نویسنده مقاله معرفی نمایید و از دلایل انتخاب مجله و اینکه آن مجله را انتخاب نموده اید تا مقاله علمی تان در آن به چاپ برسد و آنرا درخور و شایسته چاپ در مجله مورد نظر می دانید ، نوشته و ارسال نمایید.
از این رو کارشناسان متخصص موسسه اشراق که سابقه طولانی مدتی در زمینه استخراج مقاله ، سابمیت مقاله ، پذیرش و چاپ مقاله دارند و با تمامی مراحل ارسال مقاله و اخذ پذیرش آن آشنایی کامل دارند توصیه می نمایند تا کاورلتر قوی و مناسبی را نگارش نمایید تا باعث موفقیت مقاله شما در چاپ شود . بنابراین برخی نکات را به منظور آشنایی شما با کاورلتر و نحوه نگارش آن در زیر عنوان نموده اند .
Cover letter کاور لتر نامهای است که وقتی میخواهید درخواستی برای همکاری یا پذیرش در دورههای ارشد و دکترا ارسال کنید به درخواست شما پیوست میشود و در واقع مانند یک راهنما در مورد سندهای ارسالی شما و هدف انگیزه شما به خواننده توضیح میدهد. هدف اصلی از نوشتن کاور لتر، ارایه توضیح مختصری وجامع در ارتباط با مقاله و مطالعه انجام شده است. در خیلی مواقع اگر به همراه مقاله یا رزومه، cover letter ارسال نشود، ممکن است دبیر یا سرپست ژورنال به سند ارسالی توجهی نکند. این امر در درخواست همکاری یا گرفتن پذیرش از دانشگاههای معتبر نیز صادق است.
یک Cover letter معمولا شامل سه پاراگراف هست
حد اکثر در یک A4 سعی کنید پیوسته شکیل و گیرا باشه
پاراگراف اول
1.خودتونو معرفی میکنید در قالب اینکه کی هستید و برای چی مینویسید و اسم اون دانشگاه یا ..... که دارید واسش اپلای میکنید رو میارید
2.اینکه کجا مطلع شدین نسبت به این پوزیشن
3.ودر نهایت ابراز علاقه به اون دانشگاه یا موسسه کنیداین از پاراگراف اول میبندیمش
پاراگراف دوم
مهمترین بخش که هر کسی که خواند قبض روح بشود . این قسمت هست که باید خواننده رو جذب کند.
1.اینکه چرا حس می کنید که برای پوزیشن مناسبی رو چیزی مانور بدین که فکر میکننین اگه بدونن باید بگیرنت حتی پیشنهادی هم دارید میتونید ارایه بدید
2.مهارت ها تجارب و کارهایی و رو که تو اون زمینه مرتبط با شرایط آکادمیکی اون پوزیشن و خواسته های اون دانشگاه و ... را میگین تو همین قسمت هست که همونطوری که در بالا گفتم به خاطر اینکه تجربتونو هایلایت کنید در قالب مثال میتونید بگید. در ضمن طوری مطرح کنید که با نیاز های اون پوزیشن یک سو بشید. در مورد اون چیزایی که واقعا تخصصتون هست و در فیلد این پوزیشن هسترو بنویسید نه لوزوما همه اون شرایطی که اونا واسه متقاضی ها گذاشتند!
به هیچ وجه رزومه خودتون رو اینجا تکرار نکنید و اون چیز هایی رو که تو رزومه دارید و مجددا نگید اما بجاش باید یک رابطه عالی بین اون تجربه هایی رو که تو رزومه آوردین با اون تجربه هایی که اون پوزیشن نیاز داره برقرار بکنید که واقعا مهم هست
خلاصه پاراگراف آخر
1.یاداوری دوباره که شما علاقه مند هستید به اون دانشگاه و پوزیشن و
2.ابراز امیدواری و آمادگی برای مصاحبه و اطلاعات تماستون
3.تشکر به خاطر توجه و اینکه وقت گداشتند
4.بعد نشون بدین که واقعا پیگر هستین و دوست دارین هر چی زود تر با خبر
فرمت بندی و استاندارد سازی مقالات
ارسال مقالات به مجلات معتبر داخلی و خارجی ( سابمیت )
پذیرش و چاپ مقالات در مجلات معتبر داخلی و خارجی در کوتاه ترین زمان با تضمین بالا