خدمات مقاله

خدمات ترجمه

خدمات ویراستاری

خدمات کتاب

ثبت سفارش

درباره ما

امشب آخرین مهلت انتخاب رشته آزمون دکتری

انتشار 8 اردیبهشت 1397

موسسه انتشاراتی اشراق: مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور با تاکید بر اینکه مهلت انتخاب رشته آزمون دکتری امشب به پایان می‌رسد،‌ گفت: نتایج نهایی این آزمون دهه اول شهریور ماه اعلام خواهد شد.

امشب آخرین مهلت انتخاب رشته آزمون دکتری

دکتر حسین توکلی، ضمن اعلام این مطلب ادامه داد: کارنامه داوطلبان شرکت کننده در آزمون ورودی دوره دکتری نیمه متمرکز سال 97 دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی و دانشگاه آزاد اسلامی ساعت 17 روز دوشنبه 27 فروردین 97 بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور قرار گرفت و بر این اساس از تعداد 187 هزار و 821 داوطلب حاضر در جلسه آزمون 173 هزار و 763 داوطلب و به عبارت دیگر 92.52 درصد حاضرین در جلسه آزمون مجاز شدند.

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: از تعداد 173 هزار و 763 داوطلب تعداد 75 هزار و 759 نفر زن و مابقی مرد هستند. از تعداد 173 هزار و 763 داوطلب مجاز به انتخاب رشته، تعداد 73 هزار و 680 داوطلب مجاز به انتخاب رشته کدرشته محل‌های دوره روزانه و سایر دوره‌ها هستند. همچنین از تعداد 173 هزار و 763 داوطلب، تعداد 100 هزار و 83 نفر منحصرا مجاز به انتخاب کدرشته محل‌های غیر روزانه یا به عبارت دیگر سایر دوره‌ها هستند.

توکلی در ادامه اظهار کرد: داوطلبان از روز دوشنبه 27 فروردین 97با مراجعه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org و وارد کردن شماره داوطلبی و سایر مشخصات فردی نسبت به مشاهده کارنامه اولیه اعلام نتیجه اقدام کردند.

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور بیان کرد: دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی (دفترچه شماره 2) آزمون ورودی دوره دکتری نیمه متمرکز سال 97 از بعد از ظهر روز پنجشنبه، 30 فروردین بر روی سایت این سازمان منتشر شد و آن‌دسته از داوطلبانی که بر اساس مندرجات کارنامه اولیه مجاز به انتخاب رشته‌های تحصیلی شده‌اند، باید تا ساعت 24 امشب شنبه هشتم اردیبهشت 97 نسبت به ثبت کدرشته‌محل‌های انتخابی خود (حداکثر 50 کدرشته محل درصورت وجود) با توجه به رشته امتحانی که در آن آزمون داده‌اند، در پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش اقدام به ثبت‌نام کنند.

به گفته مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور ، تا ساعت 8 صبح امروز تعداد 83 هزار و 276 داوطلب نسبت به انتخاب رشته در آزمون فوق اقدام کردند.

توکلی بیان کرد: اسامی معرفی‌شدگان دارای حدنصاب به منظور شرکت در مرحله دوم (مصاحبه، بررسی سوابق علمی و پژوهشی و...) همراه با برنامه زمانی مراجعه به دانشگاه‌های مجری، اواخر اردیبهشت ماه 97 از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش منتشر خواهد شد.

وی اظهار کرد: ظرفیت پذیرش کدرشته‌های امتحانی دوره دکتری «Ph.D» سال 1397 دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی به جز دانشگاه آزاد اسلامی تعداد 13 هزار و 665 نفر است.

دکتر حسین توکلی، مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور خاطرنشان کرد: پس از صدور کارنامه برای تمام داوطلبان شرکت کننده در آزمون دکتری نیمه متمرکز سال 97 بر اساس ضوابط و شرایط اعلام شده توسط دانشگاه آزاد اسلامی که از طریق سایت مرکز سنجش و پذیرش این دانشگاه به اطلاع متقاضیان واجد شرایط خواهد رسید، داوطلبانی که علاقه‌مند به انتخاب کدرشته‌های تحصیلی دانشگاه آزاد نیز باشند، می‌توانند با مراجعه به سایت این دانشگاه و بر اساس مقررات نسبت به انتخاب کدرشته‌های تحصیلی خود در دانشگاه آزاد نیز اقدام کنند.

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:


در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری


خدمات موسسه انتشاراتی اشراق