دانشجویانی که می خواهند پایان نامه و یا تحقیقات خودشان را آماده کنند نیاز به کار با برنامه وورد دارند. می توانید گام به گام آموزش و کار با برنامه ورد را در این مطلب یاد بگیرید.
مایکروسافت Word یکی از اجزای مایکروسافت آفیس، به عنوان یکی از برنامه های که برای نوشتن و دیزاین منو و کتاب ،مجلات، اخبار استفاده میشود ، مورد توجه خاص کاربران نرم افزارهای مایکروسافت آفیس قرار گرفته و برای ایجاد منودسکتاب امکانات بسیار خوبی را فراهم میکند.
Word MS یا مایکروسافت ورد از جمله برنامه های بسته Office بوده که بیشتر بخاطر نوشتن و دیزاین نمودن کتاب ها, مجلات, اخبار, اسناد و امثال این ها استفاده می شود. برنامه ورد با داشتن شکل زیبا و مناسب به آسانی میتوانیم اسناد ما را دیزاین نماید و همچنان برنامه ورد به شکل خودکار اشتباهات جزیی را رفع نموده و از لحاظ انشاء و گرامر آنرا بررسی و اصلاح مینماید. مایکروسافت ورد از جمله برنامه های موثر است که استفاده کنند گان زیادی دارد , این مبحث یک راهنما در مورد اساسا ت برنامه ورد و چگونگی ایجاد و ثبت یک سند و یا متن می باشد.
Bar Title : این محل نشان دهنده نام سندی است که فعال شما از آن استفاده می نمایید و البته نام سند را شما نام گذاری میکنید ولی اگر صفحات که از طرف ما نامگذاری نشده باشد خود برنامه آنرا نام گذاری می کند یعنی به نام Document نام نویسی می شوند.
Bar Menu : در قسمت پایین Bar Title مشاهده کرده میتوانید که تمام امکانات برنامه در این جا گنجانیده شده است.
Toolbar Access Quick : در این جا بعضی آپشن های برنامه که بیشتر از آن استفاده میکنیم موجود است.
Bar Tool :تمام محتویات مینو ها در Toolbarموجود است.
Window Document Word :این عبارت از همان صفحه است که ما متن ما را در آن نوشته میکنیم.
Use In Language :نشان دهنده زبانی است که متن ما نوشته میشود.
Buttons View Document : در این جا میتوانیم تعیین کنیم که صفحه ما را به چه شکل نشان دهد و در این قسمت میتوانیم صفحه را به سه شکل ببینیم:
Info : در این جا می توانیم در مورد سند معلومات بدهیم و همچنان می توانیم امنیت سند ما را تامین نمایم.
Protect Document
Final As Mark : سند ما را به حالت می آورد که نمیتوانیم به آن هیچ گونه تغیرات بیاوریم. البته برای خارج شدن از این حالت باید دوباره کلیک کنیم.
Password With Encrypt : با استفاده از این آپشن میتوانیم به سند خود پسورد دهیم تا دیگر اشخاص نتوانند به آن دسترسی پیدا کنند.
Edition Restrict: برای معلومات بیشر به مینوی Review مراجعه کنید.
Document Inspect
این آپشن سند ما را برسی نموده و گزینه ها ی که در سند ما استفاده شده پیدا میکند و میتوانیم آنرا از سند ما حذف نمایم.
Accessibility Check
در این جا میتوانیم صلاحیتهای خود را در سند ببینیم.
Compatibility Check
با استفاده از این آپشن میتوانیم تعیین کنیم که سند ما با کدام ورژن های دیگر برنامه آفیس سازگاری داشته باشد.
Versions
a .Documents Unsaved Recover: با استفاده از این آپشن میتوانیم سند های که ذخیره نشده و بسته شده باشد میتوانیم دوباره آنرا باز کنیم. ویا تمامی فایلهایی که ذخیره نشده اند را پاک کنیم.
Properties
با استفاده از این آپشن میتوانیم در مورد سند که داریم معلومات بدهیم. مانند سایز، تعداد صفحات، ویا تعداد کلمات را مشخص می کند. اگر در سندمان عنوان، تگ و یا کامنتی داشته باشیم مشخص می شود.
اطلاعات ستون راست صفحه info چه اطلاعاتی به ما می دهد؟
New: با استفاده از این آپشن می توانیم یک صفحه جدید را باز کنیم و در برنامه 2013 Word صفحات آمادۀ وجود دارد که میتوانیم به آسانی از آنها استفاده کنیم.
البته از همین جا میتوانیم صفحاتی که قبلا ذخیره شده است را دوباره باز کنیم.
Save : با استفاده از این آپشن میتوانیم سند ما را به شکل دایم به حافظه کامپیوتر مان ذخیره کنیم.
As Save : این آپشن سند ما را به چندین جای و چندین نام ذخیره میکند. ویا بعد از تغییراتی که در سند اطلی ایجاد کردیم با یک نام دیگر ذخیره کنیم تا سند قبلیمان از بین نرود.
Print : با استفاده از این آپشن میتوانیم سند خود را چاپ کنیم.
Share :با استفاده از این آپشن میتوانیم سند خود را به اینترنت پخش کنیم.
Export : برای صادر کردن سند ما به دیگر فرمت ها استفاده میشود مانند فرمت Pdf.
Close : با استفاده از این آپشن میتوانیم سند خود را ببندیم.
Account: در اینجا میتوانیم به Account ما در Microsoftداخل شویم و همچنان از این جا میتوانیم که رنگ برنامه ورد را تغییر بدهیم.
Option :تنظیمات و تمام اختیارات برنامه ورد در این قسمت است که با استفاده از این اختیارات میتوانیم برنامه ورد را به دلخواه خود بیاوریم.