خدمات مقاله

خدمات ترجمه

خدمات ویراستاری

خدمات کتاب

ثبت سفارش

درباره ما

استخراج و سابمیت (چاپ) مقاله (سریع‌ترین زمان ممکن و با احتمال پذیرش بالا در بهترین مجلات)

انتشار 23 بهمن 1402
مطالعه 16 دقیقه

استخراج مقاله از پایان‌نامه راهی سریع و کم‌هزینه برای تهیه یک مقاله علمی است. برای اینکه بتوانید استخراج مقاله از پایان‌نامه انجام دهید، نیاز است تا اصول انجام آن را بدانید و نکات اساسی را رعایت کنید. در این مطلب میخواهیم استخراج مقاله را بصورت گام به گام بررسی کنیم و سپس به فرآیند چاپ آن، در مجلات معتبر داخلی و خارجی بپردازیم.

استخراج و سابمیت (چاپ) مقاله (سریع‌ترین زمان ممکن و با احتمال پذیرش بالا در بهترین مجلات)

استخراج مقاله


بسیاری از دانشجویان و اساتیدی که درحال تحصیل در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری در دانشگاه‌های معتبر هستند، برای دفاع از پروژه و پایان‌نامه خود باید یک یا چند مقاله را از آن استخراج کنند. دانشجویان و پژوهشگران جویای علم، در دوره تحصیلات تکمیلی در ایران باید مرحله‌ی ارائه رساله و پایان‌نامه را در دوره‌های کارشناسی ارشد و دکتری بگذرانند. پژوهشگران با ارائه و تدوین رساله خود آمادگی خود را در زمینه علمی و ارائه نتایج و راهکارهای جدید در علوم مورد مطالعه خود را اعلام می‌نمایند و از این رو مستعد و آماده چاپ مقاله و ارائه نتایج جدید خود به پژوهشگران سراسر دنیا می‌باشند. در دوره کارشناسی ارشد 2 نمره از نمره پایان‌نامه را به ارائه مقاله اختصاص می‌دهند.

استخراج مقاله

پژوهشگران بسیاری به تدوین و نگارش مقاله همزمان با نگارش پایان‌نامه می‌پردازند، اما آن سری از دانشجویانی که موفق به نگارش مقاله قبل از دفاع از پایان‌نامه خود نشده‌اند، می‌توانند پس از پایان رساله خود مقالات خود را از رساله استخراج کنند. بنابراین یکی از اصلی‌ترین مراحل یک پژوهش برای دانشجو، استخراج مقاله از پایان‌نامه می‌باشد و البته از مراحل سخت و دشوار که دارای اصول خاصی می‌باشد و باید تمام قواعد لازم برای مقالات علمی در آن رعایت شود. استخراج یک مقاله علمی خوب و مناسب برای چاپ در مجلات معتبر بین المللی همچون ISC، ISI و یا SCOPUS و PUBMED باعث مطلع کردن جامعه پژوهشی از یافته‌های یک پژوهش در سطح ملی و بین‌المللی می‌شود. علاوه براین چاپ مقاله برگرفته از پایان‌نامه، امکان استفاده دیگران از نتایج پژوهشی و افزودن به اطلاعات علمی جامعه هرچند به میزان اندک را میسر می‌کند.


تفاوت رساله و پایان‌نامه با مقاله

برخی از دانشجویان بعد از اتمام پایان‌نامه، شروع به خلاصه‌کردن پایان‌نامه می‌کنند، مثلا پایان‌نامه 150 صفحه‌ای را به 14 تا 15 صفحه می‌رسانند. سپس بر این باورند که مقاله پایان‌نامه آنها آماده چاپ می‌باشد، در حالیکه این چنین نیست و همواره باید به یاد داشته باشیم که نوشتن مقاله سخت‌تر است از کاری که برای خود تحقیق انجام می‌دهیم و صرف خلاصه‌نویسی نیست و ملزم رعایت نکات و اصولی می‌باشد.

پایان‌نامه

دارای فصول مختلف است.

اساتید آن را بررسی و تحلیل می‌کنند.

ادبیات تحقیق به طور مبسوط در آن شرح داده می‌شود.

تمام یافته‌های پژوهشی و تحقیقاتی شرح داده می‌شود.

هیچ محدودیت خاصی درباره حجم و اندازه پایان‌نامه نیست.

باید در آن به ابزارها و روش‌های استفاده‌شده در پایان‌نامه اشاره شود.

اهداف علمی به همراه دارد و در جامعه دانشگاهی مورد بررسی قرار می‌گیرد.

دارای جداول محتوایی مختلف است که فهرست‌وار به شرح فصول و عناوین می‌پردازند؛

مقاله

باید دارای استانداردهای مجلات علمی باشد.

داوران آن افرادی ناشناس و بی‌طرف هستند.

به جای فصول دارای بخش‌های مختلف است.

دارای محدودیت از نظر تعداد لغات است.

فرم و ساختار مقالات با پایان‌نامه متفاوت است.

ادبیات تحقیق به طور مفصل در آن شرح داده نمی‌شود.

بخش‌هایی منتخب از کار پژوهشی در مقاله ارائه می‌شود.

در ادامه مطلب به توضیح جامع‌تر عمده تفاوت پایان‌نامه و مقاله می‌پردازیم که بدین شرح است:

چکیده


معمولا حداکثر طول مجاز چکیده رساله دکترا، 350 کلمه در نظر گرفته می‌شود. چکیده پایان‌نامه کارشناسی‌ارشد معمولا 420 کلمه در ایندکس‌های بین‌المللی در نظر گرفته می‌شود. چکیده پایان‌نامه و رساله از چکیده مقاله بیشتر است. زیرا تعداد کلمات مجاز چکیده یک مقاله بین‌المللی که در ژورنال‌ها و پریودیکال‌های معتبر چاپ می‌شود حدود 150-250 کلمه است.

مقدمه


بخش مقدمه پایان‌نامه و رساله از نظر ساختاری با مقدمه مقاله یکسان است، اما در پایان‌نامه و رساله انتظار می‌رود آشنایی مولف با ادبیات و پیشینه موضوع تحقیق مشخص باشد و بنابراین مقدمه به صورت زمینه‌ای جامع از موضوع تحقیق تدوین می‌شود. در نگارش مقدمه برای مقاله، انتظار می‌رود که منابع دست اول استفاده شود و رفرنس‌دهی به‌خوبی انجام شده باشد؛ هرچند این خصیصه برای پایان‌نامه و رساله نیز مطلوب است.

بحث یافته‌ها


فصل بحث یافته‌های پایان‌نامه و رساله معمولا خیلی طولانی‌تر از بحث مقاله است. انتظار می‌رود محقق یا مولف پایان‌نامه و رساله به تفسیر دقیق و کامل نتایج پرداخته، درک و برداشت خود از داده‌ها را نشان دهد و نتیجه‌گیری کرده و با نتایج مطالعات قبلی حوزه تخصص خود مقایسه نماید. بخش بحث مقاله، معمولا کوتاه بوده و تنها به بیان نتیجه‌گیری محقق از تجزیه و تحلیل داده‌ها پرداخته می‌شود.

منابع


در مقاله فقط منابعی ذکر می‌شود که در متن مقاله استفاده شده و دست اول باشند، هرچند در پایان‌نامه و رساله ممکن است از دانشجو خواسته شود که به زمینه و پیشینه موضوع پرداخته و منابع دیگری استفاده شود که بیانگر درک و فهم دانشجو از موضوع پایان‌نامه و رساله باشد.

قالب بندی


در مقایسه با پایان‌نامه، در مقاله چارچوب نظری فشرده‌تر، بازنگری تلفیقی ادبیات و متون مربوطه، ارائه کنترل‌شده روش‌شناسی و بحث جامع در عین حال خلاصه نتایج نیاز است.

همان‌طور که در مطالب پیشین متوجه شدید، استخراج مقاله از پایان‌نامه مستلزم شناخت ساختار و اهداف هر یک است. بنابراین به‌راحتی و بدون شناخت نمی‌توانید اقدام به رونویسی از پایان‌نامه و تولید مقاله کنید. تبدیل پایان‌نامه به مقاله دارای گام‌های متعددی است. مقالات بسیار کوتاه‌تر از پایان‌نامه‌ها هستند. در واقع، قوانین استخراج مقاله از پایان‌ نامه به شکلی است که به شما اجازه نمی‌دهد با یک کپی-پِیست ساده قضیه را به پایان برسانید.

رساله

روش استخراج مقاله از پایان نامه چیست؟

در ادامه مطلب نحوه استخراج مقاله از پایان‌نامه را برای شما در طی گام‌هایی دقیق شرح داده‌ایم که با آگاهی از این موضوع دیگر استخراج مقاله از رساله دکتری یا پایان‌نامه کارشناسی‌ارشد کار دشواری نخواهد بود که این گام‌ها عبارتند از:

ژورنال علمی یا همان مجله مناسب را انتخاب کنید

حجم مطالب به کارگرفته شده از پایان‌نامه در مقاله کاهش پیدا کند

مقدمه را به چکیده تبدیل کنید

مقدمه را درست بنویسید

بخش متدولوژی یا روش‌شناسی را مختصر بنویسید

نتایج اصلی را اعلام کنید

مراقب باشید که بخش بحث (discussion) واضح و دقیق باشد

ارجاعات را محدود کنید


ژورنال علمی یا همان مجله مناسب را انتخاب کنید


برای اینکه بتوانید با استخراج مقاله از پایان‌نامه، رزومه‌تان را قوی کنید باید به دنبال ژورنالی مناسب باشید. ژورنالی انتخاب کنید که اهداف و چشم‌اندازی هم‌سو با موضوع تحقیقاتی‌تان دارد. در این صورت است که بعد از نگارش مقاله از روی پایان‌نامه، امکان پذیرش مقاله‌تان وجود خواهد داشت. اگر همین‌طور بی‌برنامه و بدون آگاهی به سراغ نگارش مقاله و ارسال آن برای مجله‌ای بروید که با اهداف و اصطلاحا اسکوپ (scope) آن آشنا نیستید، امکان دارد که مقاله‌تان، ماه‌ها در صف بررسی قرار بگیرد و نهایتا هم پذیرش نشود. آشنایی با مجلات مناسب قبل از دست به کار شدن برای نگارش مقاله از روی پایان‌نامه دید خوبی برای پیش‌برد درست کار در مسیری مناسب به شما خواهد داد.

مجلات معتبر داخلی و خارجی

حجم مطالب به کارگرفته شده از پایان‌نامه باید در مقاله کاهش پیدا کند


یادتان باشد که حجم مقاله از پایان‌نامه خیلی کوتاه‌تر است و به همین خاطر باید به آن به چشم اثری کاملا مجزا از پایان‌نامه نگاه کنید.قرار نیست که عینا جملات و عبارات پایان‌نامه را در مقاله کپی‌برداری کنید. بهتر است که جملات و عبارات موجود در پایان‌نامه را برای به کارگیری در مقاله، پارافریز کنید و به شکلی متفاوت بنویسید. ایده‌های موجود در پایان‌نامه را به شکل و شمائلی تازه در مقاله‌تان بنویسید. باید تلاش کنید تا بخش‌هایی از پایان‌نامه را در مقاله بیاورید که قرار است، حرف مهمی بزنند و برای مخاطب مفید و جذاب باشند.

مقدمه را به چکیده تبدیل کنید


چکیده‌ای که در مقالات عنوان می‌شود از مقدمه پایان‌نامه بسیار کمتر و در حدود 100 تا 250 کلمه است. اما باید حاوی تمام اطلاعات مهمی باشد که در مقدمه پایان‌نامه هم به آنها اشاره شده است. به مقدمه و بخش بحث (discussion) پایان‌نامه دقت کنید و از روی آنها چکیده‌ای مفید و مناسب بنویسید.

مقاله

مقدمه را درست بنویسید


ممکن است که پایان‌نامه شما دارای بیش از یک فرضیه یا سوال باشد. در این صورت، لازم نیست تمام سوالات و فرضیات‌تان را در مقاله بیاورید. حتی ممکن است بتوانید از هر یک از پرسش‌ها و فرضیه‌هایی که مطرح می‌کنید، مقالات متفاوتی استخراج کنید. گاهی‌اوقات هم می‌توانید گزینه دیگری را انتخاب کنید و اگر امکانش وجود داشته باشد، تمام پرسش‌ها را با هم ترکیب کنید و آنها را در قالب یک پرسش در مقاله‌تان بیاورید. مقدمه مقاله باید مختصر و مفید باشد و اگر می‌دانید که قرار است به چه ژورنالی اثرتان را ارسال کنید، حتما مقالات چاپ‌شده دیگر در آن را بررسی کنید و ببینید که به چه سبک و سیاقی بخش مقدمه‌شان را نوشته‌اند.

بخش متدولوژی یا روش‌شناسی را مختصر بنویسید


بخشی از مقاله که به گفتن از روش‌شناسی مرتبط است باید مختصرتر از پایان‌نامه باشد. لزومی ندارد که شرحی مبسوط از رویکرد به کار رفته در کار پژوهشی‌تان داشته باشید. برای نگارش این بخش هم قطعا مرور مقالات دیگری که در ژورنال علمی موردنظرتان به چاپ رسیده است، راه‌گشا و مفید خواهد بود.

روش های تحقیق

نتایج اصلی را اعلام کنید


در بخش نتایج مقاله‌ای که از پایان‌نامه استخراج می‌کنید باید نتایج کاری را عنوان نمایید که فرضیه مربوط به آن را مطرح کرده بودید. یعنی اگر به فرض، مقاله‌تان فقط به یکی از موضوعات و پرسش‌هایی می‌پردازد که در پایان‌نامه‌تان مطرح شده، باید نتایج مرتبط با همان فرضیه و پرسش را هم مطرح کنید. نتایج تحقیق باید به دقت در مقاله هم عنوان شود.

مراقب باشید که بخش بحث (discussion) واضح و دقیق باشد


در مقاله باید شرحی از نتایج کارتان را ارائه دهید. لازم است به مخاطب بگویید که از خواندن مقاله، چه چیزهایی دستگیرش می‌شود. نتایج نباید در بخش بحث یا دیسکاشن مقاله تکرار شوند. در استخراج مقاله از پایان نامه باید دقت داشته باشید که چشم‌اندازی از کارهای پیش رو به مخاطبان بدهید تا محققان دیگر در مسیر رشد عنوانی که مطرح کرده‌اید، قدم بردارند و مقالات دیگری بنویسند و کارهای تازه‌تری ارائه دهند. محدودیت‌هایی که در مسیر کارتان بوده هم اعلام کنید.

بحث و نتایج

ارجاعات را محدود کنید


در مقالاتی که در ژورنال‌های علمی به چاپ می‌رسند نباید تعداد ارجاعات زیادی به کار رفته باشد. پس حواستان به این مطلب هم باشد. به سیستم منبع‌دهی و شکل ارجاعات در مجله مورد نظرتان هم دقت داشته باشید و بنا به قوانین آن، منابع و مراجع کار تحقیقاتی‌تان را مطرح کنید.

مراحل استخراج مقاله از پایان نامه

در مطالب مربوط به بخش اول در مورد روش استخراج مقاله از پایان‌نامه به بحث و توضیحات کافی در مورد گام‌های آن پرداختیم. در ادامه مطلب به مراحل استخراج مقاله از پایان‌نامه می‌پردازیم که بدین شرح است:

نکته: توصیه‌های زیر می تواند به استخراج مقاله از پایان نامه کمک کند.


  • عنوان مقاله با عنوان پایان نامه تفاوت فاحشی دارد. در عنوان پایان نامه ممکن است محیط پژوهش و زمان انجام کار آورده شود. عنوان مقاله نباید حاوی محیط پژوهش و سال انجام مطالعه باشد.

  • بهتر است از مطالب بخش چارچوب استنباطی و بدیهیات موضوع تحقیق زیاد استفاده نکنید. پیشینه موضوع تحقیق (مطالعات مشابه قبلی) را تلفیق کنید و در یک یا دو پاراگراف بیان کنید.

  • به عنوان راهنمای کار، از مقالات مشابه دیگران استفاده کنید. ابتدا چکیده مقاله خود را بنویسید. سپس براساس مطالب چکیده به بدنه مقاله بپردازید و سر آخر مجددا چکیده خود را ویرایش کنید.

  • یکی از مهمترین مسائل در استخراج مقاله رعایت تسلسل و پیوستگی مطالب ارائه شده است. مطلب خود را چند بار بخوانید و با جابجا کردن پاراگراف ها سعی کنید پیوستگی موضوع را حفظ کنید.

  • مواظب اعداد و ارقام و نتایج عرضه شده به صورت جدول و نمودار باشید. اگر در محاسبات جدول غلط وجود داشته باشد، هیچ داوری آن مقاله را تایید نمی‌کند.

  • مقاله‌ای که غلط گرامری یا املایی داشته باشد، به مزاج هیچکس خوش نمی‌آید. مقاله خود را چندین بار مرور کنید و هر گونه غلط ویرایشی یا دستوری را رفع کنید.

سابمیت مقاله


منظور از این جمله چیست؟ چرا مقاله را سابمیت می‌کنیم؟ منظور از سابمیت مقاله چیست؟ بارها در امر ارسال مقاله و پذیرش آن با لغت سابمیت و یا Submit مواجه شده‌ایم. سابمیت در فارسی به معنی ارائه‌کردن می‌باشد. در واقع ارسال نسخه‌نهایی و ویرایش یه مقاله به مجله جهت داوری را سابمیت‌کردن مقاله می‌نامند. سابمیت مقاله اصطلاح رایجی هست که در بین پژوهشگران و کسانی که کار پذیرش و چاپ مقاله انجام می‌دهند بسیار کاربرد دارد. شما وقتی می‌خواهید برای پذیرش و چاپ مقاله خود اقدام نمایید بایستی ابتدا مقاله‌تان را برای مجله سابمیت نمایید تا وارد مرحله داوری شود.

سابمیت مقاله

اولین اقدام در گرفتن پذیرش و در انتها چاپ مقاله انتخاب یک مجله مناسب و معرفی مقاله به آن مجله است. وقتی شما مراحل ثبت یک مقاله را در یک مجله طی و در نهایت موفق به ارسال مقاله شدید در حقیقت مقاله را سابمیت کرده‌اید. سابمیت در لغت به معنای ارائه‌کردن و معرفی‌کردن است و هیچ امتیاز علمی برای نویسنده ندارد. یعنی در رزومه خود نمی‌توانید برای سابمیت کردن مقاله امتیازی بگیرید یا نسبت به آن ادعایی داشته باشید چون هر چیز بی‌ربطی را می‌توان به یک مجله کاملا معتبر سابمیت کرد و مانعی در این زمینه وجود ندارد. در برخی دانشگاه‌ها برای دانشجویی که مقاله خود را سابمیت کرده به دلیل آنکه زیر نظر استادان راهنما و مشاور این کار انجام شده و فرض بر این است که مقاله محتوای علمی دارد برای آن پوئنهای مثبتی در زمان دفاع در نظر می‌گیرند.

به‌طورکلی زمانی که شما یک مقاله را برای چاپ در یک ژورنال، ارسال می‌کنید در حقیقت شما مقاله خود را سابمیت کرده‌اید. برای سابمیت یک مقاله به یک ژورنال، باید به سایت ژورنال مراجعه کرده و از قسمت مربوط به سابمیت اقدام نمایید. البته قبل از اقدام به سابمیت، ابتدا باید قسمت دستورالعمل برای نویسندگان را که معمولاً با عناوینی مانند Instruction For Authors آورده می‌شود مطالعه کنید. البته متن‌ها به انگلیسی بوده و کار را برای فارسی‌زبانان که تسلط کافی به زبان انگلیسی ندارند، دشوار می‌نماید. در قسمت دستورالعمل‌ها برای سابمیت مقاله در ژورنال، مطالبی وجود دارد از قبیل:

تعداد لغات: زیرا ژورنال‌ها برای چاپ مقاله محدودیت‌هایی برای تعداد لغات کل مقاله، تعداد لغات چکیده و حتی تعداد لغات کلیدی دارند.

تأکید بر ترجمه دقیق متن به انگلیسی: علاوه بر این، در برخی از ژورنال‌ها گفته می‌شود که اگر ترجمه ایرادات اساسی داشته باشد باید توسط افراد خبره در ژورنال ترجمه‌شده و هزینه از محقق اخذ می‌شود در غیر این صورت سابمیت رد می‌شود.

توضیحاتی در خصوص شکل‌ها و جداول: توضیحاتی در خصوص نحوه رفرنس‌دهی و اینکه تمامی رفرنس‌ها باید برگرفته از متن باشد و مسائل دیگری که در قوانین سابمیت یک مقاله، گاهی اوقات از یک ژورنال به ژورنال دیگر متفاوت خواهد بود.

پس از مطالعه این قسمت، شما می‌توانید به قسمت سابمیت بروید که با عناوینی چون submission قابل‌دسترسی در سایت هستند. البته در اکثر سایتها امکان سابمیت و بارگذاری مقاله به‌طور مستقیم وجود ندارد. بلکه در قسمت دستورالعمل ایمیلی مخصوص سابمیت کردن قرار دارد که به محقق می‌گوید که شما می‌توانید مقاله خود را به این ایمیل ارسال نمایید.

نحوه آماده سازی و سابمیت مقاله برای مجله


برای این که بخواهید مقاله‌تان را در مجله‌ای پذیرش و چاپ کنید، ابتدا باید مشخص کنید که برای مجلات داخلی می‌خواهید اقدام نمایید یا مجلات خارجی. بعد از تصمیم نهایی باید مراحل زیر را برای سابمیت مقاله خود انجام دهید:

آماده کردن مقاله علمی


نخستین گام این است که شما یک مقاله علمی خوب داشته باشید. این مقاله می‌تواند به صورت استخراج مقاله از پایان‌نامه و یا بصورت تالیف شده از طرف نویسنده باشد. معمولا استخراج مقاله به خاطر اینکه هم داده‌ها و هم مطالب داخل پایان‌نامه بطور کامل آماده هست بسیار راحت‌تر از نگارش مقاله است چون هم داده‌سازی و هم تدوین مقاله بسیار زمان بر و خسته کننده می‌باشد. در خصوص نگارش مقاله باید به این نکته توجه داشته باشید که مقاله کاملا علمی و با کیفیت باشد و از مطالب به‌روز استفاده شود. هر چقدر مقاله سطح علمی بالایی داشته باشد و منابع استفاده شده در آن جدید و معتبر و مرتبط باشند، شانس پذیرش مقاله در مجله بالاتر می‌رود.

ترجمه تخصصی مقاله


اگر هدفتان ارسال مقاله به مجلات خارجی هست باید ترجمه تخصصی مقاله را انجام دهید. ترجمه تخصصی و استفاده از اصطلاحات دقیق علمی مربوط به همان رشته تخصصی کار شده در مقاله از جمله مواردی هست که باید در ترجمه مقاله باید به آن دقت کافی داشته باشید و سعی کنید توسط مترجم متخصص و مسلط به موضوع این کار انجام شود.

انتخاب مجله برای سابمیت مقاله


انتخاب مجله برای سابمیت مقاله خیلی مهم هست و می‌توان‌ گفت اصلی‌ترین و مهم‌ترین مرحله درسابمیت مقاله، انتحاب مجله متناسب با موضوع مقاله است. هر چقدر مقاله محتوای قوی داشته باشد اما اگر مجله به درستی انتخاب نشود، نتیجه‌ای جز ریجکت به دنبال نخواهد داشت. برای اینکه بتوانید مجله مناسب برای سابمیت مقاله خود انتخاب نمایید، باید ابتدا سایت مجله را بررسی و اهداف مجله و اسکوپ‌کاری مجله و مقالاتی که اخیرا در آرشیو چاپ‌شده آن قرار دارند را مطالعه بفرمایید تا کاملا هم با سلیقه ادیتور مجله و هم موضوعاتی که مورد تایید آن هست آشنا شوید و پس از اینکه اطمینان حاصل کردید مقاله کاملا منطبق با اسکوپ‌کاری مجله هست و با آن همخوانی دارد برای سابمیت اقدام نمایید.

فرمت بندی مقاله


قبل از سابمیت نهایی مقاله برای مجله، ابتدا باید راهنمای نویسندگان مجله را مطالعه و طبق ضوابط مجله فرمت بندی مقاله را انجام دهید. هر مجله دستورالعمل خاص خود را دارد که معمولا در قسمت راهنمای نویسندگان به طور کامل نکاتی که باید در فرمت‌بندی رعایت شود ذکر شده است. توجه داشته باشید که عدم رعایت هر یک از موارد اشاره شده در دستورالعمل باعث برگشت مقاله خواهد شد. در فایل راهنمای نویسندگان تمام موارد مربوط به ویرایش‌های ظاهری و ساختاری و همچنین موارد و اطلاعاتی که نیاز هست نویسندگان به همراه فایل نهایی مقاله برای مجله ارسال نمایند ذکر شده است.

سابمیت مقاله


بعد از فرمت بندی نهایی مقاله آماده سابمیت برای مجله می باشد.

سابمیت مقاله

روش‌های سابمیت مقاله

سابمیت مقاله به ژورنال‌های معتبر و تخصصی معمولا به دو حالت قابل انجام هست:

سابمیت از طریق ایمیل


در این نوع سابمیت شما از ایمیل مجله استفاده کرده و مقاله خود را که دقیقا مطابق با راهنمای ژورنال تهیه شده برای مجله ارسال می‌کنید. در برخی مجلات بعد از ارسال ایمیل برای مقاله شما کد یا همان سابمیت نامبر در نظر گرفته شده و شما هر دفعه از طریق آن می‌توانید با ادیتور مقاله خود مکاتبه کنید. استفاده از هر کدام از این روشها به معنای اعتبار بیشتر یک مجله نیست و بستگی به امکانات مجله دارد.

استفاده از سیستم مکانیزه سابمیت


گاهی مجله سیستم ارسال مکانیزه ای‌دارد، مثلا ژورنال‌های گروه امرالد سیستم پیشرفته‌ای دارند که در آن ابتدا شما نام کاربری و کلمه‌عبور دریافت می‌کنید. سپس وارد صفحه مربوط به خود شده و مراحل را یکی به یکی طی کرده و در نهایت یک کد یا سابمیت نامبر دریافت می‌کنید که از ان پس برای هر نوع مکاتبه و انجام تغییرات برای مقاله از آن کد استفاده می‌کنید. همچنین هر عملیاتی که از طرف ژورنال بر روی مقاله شما انجام می‌شود در این سیستم ثبت می‌گردد و شما قادرید مقاله خود را ردیابی کنید.

نکاتی که باید در سابمیت مقاله مورد توجه قرار گیرند!


  • هیچ‌کدام از روش‌های ارسال مقاله دلیلی بر بی‌اعتباری یا معتبر بودن مجله نیست!

  • روش سابمیت از طریق آنلاین سابمیژن (Online Submision) و یا پنل کاربری روش به مراتب جدیدتری است که اکثر مجلات معتبر از آن استفاده می‌‌نمایند.

  • روش ارسال از طریق ایمیل معمولا محدودیت‌های کمتری برای اصلاحات مقاله، اصلاح اسامی، تغییر قسمتی از مقاله و … دارد. این کار در سیستم سابمیت مقاله کمی دشوارتر و گاهی اوقات انجام نشدنی است.

  • سیستم سابمیت آنلاین هر مجله با مجله دیگر متفاوت است و ممکن مدت زمان سابمیت مقاله از این طریق برای یک مجله ده دقیقه و برای مجله دیگری حتی تا ساعت‌ها طول بکشد.

  • قبل از هرگونه سابمیت بهتر است به قسمت راهنمای نویسندگان که معمولا تحت منوی "Insruction For Author" می‌باشد مراجعه نمایید و تمامی نکات مربوط به فرمت‌بندی، تعداد لغات چکیده، توضیحات مربوط به جداول و شکل‌ها و… را رعایت نمایید. این کار ضمن صرفه‌جویی در زمان شما به خاطر روند داوری سریعتر باعث افزایش شانس پذیرش مقاله شما در مقالات هم‌سطح خواهد شد.

  • نکته دیگر این که قبل از پذیرش مقاله بهتر است نسبت به پارافریز مقاله و ادیت نیتیو مقاله خود حتما توجه لازم را داشته باشید. این دو نکته تاثیر بسیار زیادی در افزایش شانس پذیرش مقاله شما خواهند داشت.

  • در هیچ‌کدام از روش‌هایی که توضیح داده شد سابمیت مقاله به معنای اکسپت مقاله نیست و صرفا مقاله شما با موفقیت در مجله مورد نظر به ثبت خواهد رسید تا پس از طی مراحل داوری نتیجه به شما اعلام گردد.

سخن آخر


با سابمیت کردن مقاله و همچنین انواع روش‌های سابمیت آشنا شدید. اما اگر انجام این مراحل برای شما دشوار است و یا به زبان انگلیسی تسلط ندارید و نمی‌توانید به درستی این مراحل را انجام دهید، نگران نباشید زیرا کارشناسان و محققان موسسه اشراق می‌توانند تمامی مراحل ارسال و سابمیت مقاله را به درستی و به راحتی برای شما پژوهشگران و دانشجویان عزیز انجام دهند. پس دیگر نگران مقالات علمی خود نباشید زیرا به راحتی از طریق موسسه اشراق می‌توانید مقالات علمی خود را از پایان‌نامه استخراج نمایید و برای پذیرش و چاپ به مجلات معتبر داخلی و خارجی سابمیت نمایید.

لوگوی موسسه انتشاراتی اشراق

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

سوالات متداول

پس از سابمیت مقاله، اطلاعات پنل کاربری که در مجله ایجاد شده است، خدمت شما ارسال خواهد شد تا به وسیله آن از وضعیت مقاله باخبر شوید.

فرمت بندی مقاله باید بر اساس دستورالعمل ژورنال انجام گیرد.

خیر، مقالات مرورری معمولاً امتیاز کمتری دارند.

زمان مورد نیاز بسته به پیچیدگی موضوع، تعداد منابع مورد بررسی، و تجربه نویسنده در نگارش مقالات علمی متفاوت است. معمولاً این فرآیند ممکن است حدود یک هفته به طول بیانجامد.

مقاله مروری به بررسی و تحلیل تحقیقات و مطالعات موجود در یک زمینه خاص می‌پردازد و نتایج تجربی جدید ارائه نمی‌دهد. در مقابل، مقاله علمی پژوهشی بر اساس یک تحقیق اصلی و جدید نوشته می‌شود و نتایج تجربی جدیدی را ارائه می‌دهد که به دانش موجود در زمینه مورد بررسی افزوده می‌شود.

سوالات بیشتر
در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری


خدمات موسسه انتشاراتی اشراق