خدمات مقاله

خدمات ترجمه

خدمات ویراستاری

خدمات کتاب

ثبت سفارش

درباره ما

چاپ مقاله در مجلات ISI در کوتاه ترین زمان

انتشار 19 دی 1396
مطالعه 15 دقیقه

پژوهشگران و دانشجویانی که قصد چاپ مقاله دارند، حتما نام مجلات ISI به گوششان خورده است و می‌دانند که یکی از معتبرترین و مهم‌ترین مجلات در دنیا هستند و داشتن مقاله چاپ شده در مجلات isi امتیازات زیادی برای نویسنده مقاله به ارمغان خواهد آورد. در این بخش از اشراق می‌خواهیم با مجلات isi بیشتر آشنا شویم پس تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

چاپ مقاله در مجلات ISI در کوتاه ترین زمان

آشنایی با پایگاه علمی ISI

institute for Scientific Information یا به اختصار ISI یک موسسه اطلاعاتی است که در سال 1960 توسط دوجین تاسیس شد. این پایگاه علمی معتبر در سال 1992 توسط شرکت Thomson Scientific & Healthcare که متعلق به تامسون رویترز است خریداری شد و از آن پس آن را باید با نام پایگاه تامسون رویترز بشناسیم اما به دلیل محبوبیت زیاد در جامعه علمی همچنان آن را با نام ISI می‌شناسند. هدف این پایگاه علمی، فهرست نمودن و پوشش دادن جامع مهم‌ترین مجلات علمی منتشر شده در دنیا در حوزه علوم انسانی تا علوم پایه می‌باشد که به منظور تبادل اطلاعات میان پژوهشگران مختلف صورت می‌گیرد. همچنین چاپ مقاله در مجلات isi شرایط مخصوص خود را دارد که در ادامه با آن بیشتر آشنا خواهید شد. موسسه رویترز زیر مجموعه دیگری با نام web of science یا به اختصار WOS زیر نظر خود دارد که وظیفه بررسی مجلات مختلفی را بر عهده دارد که دارای صلاحیت برای دریافت نمایه یا ایندکس ISI هستند. مواردی را که این پایگاه جهت ایندکس کردن مجلات بررسی می‌کند، عبارت اند از: مشخص بودن زمان بندی انتشار مجله، فرآیند داوری، حوزه بین المللی مجله، عدم وجود مجله‌ای مشابه در حوزه آن مجله و مواردی از این قبیل که باید به تایید این پایگاه برسد و سپس مجله مورد نظر بتواند ایندکس مجله isi را دریافت کند. نکته حائز اهمیت این است که هیچ تضمینی برای مجلاتی که در isi نمایه می‌شوند، وجود ندارد که مادام العمر در این ایندکس باقی بمانند و امکان این که با توجه به برخی شرایط از آن خارج شوند، وجود دارد. پس بنابراین نیاز است تا اگر یک مجله isi را جهت ارسال مقاله خود انتخاب می‌کنیم، از این جهت مورد بررسی قرار دهیم.

isi

انواع مجلات ISI جهت چاپ مقاله

حال که با پایگاه علمی ISI آشنا شدید، نوبت آن است که به سراغ آشنایی با انواع مجلات isi برویم. اما قبل از این که به معرفی دسته بندی این مجلات بپردازیم، ابتدا باید با یک مفهوم مهم به نام impact factor آشنا شویم تا با استناد به این مفهوم با انواع مجلات آشنا شویم.

حال که با مفهوم ایمپکت فکتور آشنا شدید، می‌توانیم به سراغ دسته بندی مجلات isi که امکان چاپ مقاله دارند، برویم. به طور کلی می توان دو حالت کلی را برای مجلات تامسون رویترز در نظر گرفت:

مجلات JCR: آن دسته از مجلاتی هستند که دارای ایمپکت فکتور می‌باشند و طبیعی است که این نوع مجلات دارای ارزش و اعتبار بیشتری هستند و به دنبال آن داوری‌هایی با زمان طولانی و سخت گیری‌های مربوط به خود را دارند که اکثرا به صورت کلوز اکسس اقدام به چاپ مقاله می‌کنند.

مجلات ISI LISTED: نوعی از مجلات ISI می‌باشند که بدون ضریب تاثیر یا ایمپکت فکتور هستند که اکثرا به صورت اوپن اکسس فعالیت می‌کنند و از نویسندگان هزینه چاپ دریافت می‌کنند. همچنین داوریشان نسبت به مجلات نوع اول، سخت گیری کمتری دارد.

ISI بودن یک مجله را چگونه تشخیص دهیم؟

امروزه با توجه به این که مجلات و همچنین پایگاه‌های علمی متنوعی جهت پذیرش و چاپ مقاله وجود دارد، بنابراین نیاز است تا یک معیاری قوی جهت تشخیص این که آیا مقاله‌ای را که به مجله تحت عنوان ژورنال ISI ارسال می‌کنیم، واقعا ISI است یا خیر. برای اطلاع از این موضوع طبق دستورالعمل زیر می‌توانید اقدام کنید:

گام اول

فرض کنید ISSN یک مجله به شماره 3016-1365 را می‌خواهیم بررسی کنیم که در گروه مجلات ISI وجود دارد یا خیر. ابتدا به سایت master journal list طبق آدرسی که در عکس مشخص است مراجعه می‌کنیم.

آدرس سایت


گام دوم

مطابق تصویر روبرو، ISSN مجله را وارد کادر روبرو کرده و روی گزینه SEARCH JOURNAL کلیک می‌کنیم. اگر ISSN مجله موردنظر را نمی‌دانید، عنوان مجله را نیز می‌توانید در این قسمت وارد کنید.

ISSN


گام سوم

پس از این که مرحله جستجو به پایان رسید، طبق تصویر 1 اگر مجله موردنظر در زیر گروه مجلات ISI بود، اسم مجله و مشخصات آن نمایش داده می‌شود اما اگر مجله جز مجلات ISI نبود مطابق تصویر دوم هیچ موردی نمایش داده نخواهد شد.

RESULT

چرا باید مقاله خود را در مجلات ISI چاپ کنیم؟

تا به این جای مطلب با پایگاه تامسون رویترز و یا همان ISI آشنا شدید و به ارزش و اعتبار مجلات آن در دنیا پی بردید. اکثر پژوهشگران به دنبال این هستند که حداقل یک مقاله چاپ شده در مجلات ISI داشته باشند؛ زیرا می دانند که چه امتیاز و درجه‌ای در رزومه تحصیلی و یا شغلی برایشان به ارمغان خواهد آورد. در ذیل به طور مختصر می‌توان به این مزایا اشاره کرد:

ISI

چگونه می‌توان در کوتاه‌ترین زمان یک مقاله برای چاپ در مجلات ISI تهیه کرد؟

با توجه به این که اخیراً در سطح دنیا عیار سنجش پژوهشگران و مؤلفان، میزان رتبه علمی آنها در پایگاه ISI قرار گرفته است، به همین منظور آن ها در صدد بالا بردن رتبه علمی خود به منظور کسب موقعیت های شغلی و نیز اخذ پذیرش از دانشگاه های معتبر دنیا هستند. به دنبال آن یکی از اساسی ترین دغدغه آنها نیز این است که چگونه مقاله‌ای را تهیه و تنظیم نمایند که با معیارهای مجلات ISI همخوانی داشته باشد. در این قسمت می‌خواهیم به اجزای یک مقاله استاندارد که اصطلاحا خام است و فعلا به فرمت مجله تبدیل نشده است، اشاره کنیم. مطمئن باشید با رعایت این موارد می‌توانید در سریع ترین زمان یک مقاله گردآوری کرده و دیگر زمان اضافی جهت تحقیق در خصوص مقاله نویسی صرف نکنید.

عنوان مقاله

در انتخاب عنوان مقاله، سعی کنید یک عنوان جدید و ناب انتخاب نمایید. عنوان مقاله ISI، باید کوتاه، گویا و معرف مقاله باشد. همچنین مورد مهمی که در معیارهای موسسه اطلاعات علمی ISI وجود دارد، این است که عنوان مقاله نباید طوری انتخاب شود که در قسمت چکیده و یا واژگان کلیدی تکرار شود. تعداد کلمات عنوان نباید بیش از 12 واژه باشد؛ زیرا معمولا برای مقالات پژوهشی برعکس مقالات آموزشی بایستی عنوان کوتاهی انتخاب شود تا توانایی جذب مخاطب را داشته باشد.

TITLE


چکیده مقاله

همان‌طور که از اسم چکیده پیداست، به معنای عصاره و جوهره کل مقاله می‌باشد. در واقع نقش مهم چکیده این است که یک دورنمای کلی از متن مقاله برای مخاطب ارائه دهد. چکیده مقاله شامل خلاصه‌ای از قسمت‌های مقدمه، متدولوژی، نتیجه گیری و بحث بر روی نتیجه است. البته دقت داشته باشید منظور از خلاصه این نیست که همان بخش ها را مجدد خلاصه نویسی کنید؛ بلکه با بیانی جدید و خلاقانه به نگارش بپردازید. از نظر معیارهای ISI بهترین نوع چکیده، چکیده ساختاری است که شامل موارد زیر باشد:
سوالاتی که مورد ارزیابی قرار گیرد.

روش و متدهای مورد استفاده در مقاله را بازگو کند.

یافته های مهم شامل نتایج اساسی به صورت عدد و ارقام ارائه شوند.

تفسیرها و نتایج مستخرج از مقاله بیان شوند.

چکیده


کلمات کلیدی

کلمات کلیدی معمولا در اکثر مجلات بلافاصله پس از چکیده نوشته می‌شوند و شامل واژگان مهم و کلیدی می‌باشند که در حکم هشتگ ها و یا برچسب مقاله شما به حساب می‌آیند. در انتخاب کلمات کلیدی باید بسیار هوشمندانه عمل کنید؛ زیرا باعت افزایش سایتیشن و بازدید مقاله‌تان خواهد شد. نکته مهم در انتخاب واژگان کلیدی این است که دقت کنید از کلمات عنوان مقاله در آن‌ها استفاده نکنید. می توانید جهت انتخاب راحت‌تر، به سراغ بخش های چکیده و مقدمه نیز بروید.

key words


مقدمه مقاله

مقدمه بخش مهمی از مقاله است که در واقع پیوند بین مخاطب و نویسنده را برقرار می‌کند. به عبارتی اگر بخواهیم مقدمه را طبقه بندی کنیم، باید بگوییم مقدمه از مسائل عمومی شروع شده و رفته رفته تخصصی تر و منحصر به اجزای خود مقاله می‌شود. در واقع شما در بند اول و دوم مقدمه به توضیح و معرفی مسئله مورد نظر و نیازهای عمومی که در حول محور این موضوع وجود دارد، می پردازید و سپس پیشینه تحقیق و مرور ادبیات مرتبط با حوزه تخصصی مقاله را بیان کرده و در انتها، مطالب را انحصاری تر کرده و به توضیح این مورد می‌پردازید که چگونه فرضیه را تهیه کرده‌اید و از چه راه‌هایی برای حل آن اقدام نموده‌اید. به عبارتی سهم پژوهش خود را به صورت واضح بازگو می‌کنید.

مقدمه


روش شناسی مقاله

تنها کاری که باید در قسمت روش شناسی یا متدولوژی مقاله انجام دهید تا یک خروجی باکیفیت داشته باشید، این است که به صورت کامل و جامع به بیان موادها و روش‌های به کار رفته در تحقیق بپردازید. برای مثال باید کاملا به شرح مواردی چون: جامعه مورد مطالعه، بازده زمانی، موقعیت و محل مطالعه، حجم نمونه، تمام کارهای انجام شده تا به دست آوردن داده ها به صورت مرحله به مرحله مانند روش انتخاب نمونه، متغیرهای وابسته و مستقل، متغیرهای اندازه گیری شده، نحوه بکار گیری متغیرها، شیوه انجام کار، گروه بندی و... بپردازید. می‌توانید از نمودارها و جداول نیز برای شرح آن ها کمک بگیرید.

METHODOLOGY


یافته های مقاله

یافته‌های مقاله به بیان نتایج مستخرج از بخش قبلی می‌پردازد. دقت داشته باشید که جای تفسیر داده‌ها در این قسمت نیست و پژوهشگر در بخش یافته‌ها صرفاً باید به ارائه نتایج حاصل شده بپردازد. اگر می‌خواهید این قسمت را در یک کیفیت مطلوب نگارش کنید، باید توجه داشته باشید تا با قسمت مقدمه همخوانی داشته باشد. همچنین تا آنجا که ممکن است این بخش کوتاه و غیر متراکم نوشته شود و از ارائه نتایج غیر ضروری که تأثیر چندانی در بحث ندارند، باید پرهیز شود تا خواننده سردرگم نشود و پیام اصلی نیز کم رنگ‌تر نگردد. برای مثال می‌توانید داده‌های مهم را در قالب جدول یا نمودار بیاورید.

نمودار


بحث و نتیجه گیری

جای تفسیر داده‌ها در این بخش است. شما باید در حد یک پاراگراف به کمک ترکیب نظرات و عقاید شخصی خود در خصوص مقاله گردآوری شده و همچنین ارتباط آن با مقالات پیشین را بیان کنید. می‌توانید پیشنهادات خود را برای پژوهش‌های آتی ارائه داده و همچنین مشکلات و موانع موجود در انجام این تحقیق را نیز بازگو کنید تا دیگران از کم و کیف قضیه مطلع شوند. معمولا قسمت بحث و نتیجه گیری یکی از بخش‌هایی است که نوشتن آن برای پژوهشگران کار دشواری محسوب می‌شود اما به یاد داشته باشید که اگر نگارش این قسمت را با کمی مهارت نویسندگی تلفیق کنید. نتیجه بهتری کسب خواهید کرد.

بحث


منابع مقاله

در این قسمت منابع و مراجعی را که از آن‌ها در جهت گردآوری مقاله خود استفاده کردید، اسم می‌برید و استناددهی خود را انجام می‌دهید. مواردی که در جمع آوری منابع و استنادات باید دقت کنید شامل: رعایت سبک رفرنس نویسی مجله، تطبیق رفرنس های درون متنی و برون متنی، صحت استنادات، تعداد و معتبر بودن آن ها می باشد.

رفرنس



مراحل ارسال و چاپ مقاله در مجلات ISI در کوتاه ترین زمان

پس از اتمام مراحل گفته شده در خصوص نگارش مقاله، نوبت آن رسیده است که با ایجاد یکسری از تغییرات در مقاله آن را آماده ارسال به مجله isi موردنظر کنید. در زیر به طور مختصر به این مراحل اشاره می‌کنیم:

مراحل

مرحله اول: انتخاب یک مجله از ایندکس isi

مرحله دوم: در صورت نیاز ویراستاری تخصصی مقاله خود را انجام دهید و آن را از لحاظ رسم الخط، غلط‌های املایی و تایپی، ساده سازی متن، حذف مطالب غیرضروری، غیر مستند و نامتعارف اصلاح کنید.

مرحله سوم: اگر مقاله شما درصد تشابه زیادی با سایر مقالات و مراجع داشته باشد، مستلزم رفع سرقت ادبی به کمک تکنیک پارافریزنویسی و بازنویسی تخصصی مقاله هستید.

مرحله چهارم: به دلیل این که می‌خواهید مقاله را به یک مجله خارجی ارسال کنید، بایستی ترجمه تخصصی و با کیفیتی انجام دهید.

مرحله پنجم: مهم ترین مرحله فرمت بندی مقاله طبق فرمت مجله انتخابی می‌باشد که باید قوانین و دستورالعمل های مجله را در قسمت‌های مختلف، رعایت کنید.

مرحله آخر: ارسال مقاله به مجله مورد نظر یا اصطلاحا سابمیت مقاله می‌باشد.

نکات مهم و کلیدی در خصوص ارسال و چاپ مقاله به مجله isi در کوتاه‌ترین زمان

در فرآیند سابمیت یکسری از اصطلاحات و نکاتی وجود دارد که بایستی به آن ها دقت کنید تا مراحل آن را با موفقیت و صرف مدت کمتری به اتمام برسانید. همچنین توجه داشته باشید که کار شما پس از ارسال مقاله به اتمام نمی‌رسد و همچنان باید پیگیری های لازمه را در خصوص مشخص شدن نتیجه داوری داشته باشید. در ذیل می خواهیم به یکسری از این نکات اشاره کنیم:

بهتر است قبل از سابمیت مقاله چند نمونه از مقالاتی که در شماره اخیر (issue Current) مجله چاپ شده اند و معمولا به صورت issue Sample در سایت مجله مشخص می‌شوند، مطالعه کنید تا با فرمت و شیوه نگارش مقالات در مجله آشنا شوید که اگر مقاله نیاز به اصلاح داشته باشد انجام دهید. این کار باعث می‌شود تا زمان کمتری از دست بدهید.

توصیه می‌شود پیش از این‌که مقاله برای مجله ارسال شود، موارد ذیل به صورت فایل‌های جداگانه تهیه شده تا در موقع لزوم و در هنگام ارسال مقاله آپلود شوند:

الف) title page: این قسمت شامل عنوان مقاله، نام نویسندگان به همراه وابستگی به مرکز تحقیقاتی یا دانشگاهی (Affiliation) هر یک از آنها، مشخص کردن نویسنده مسئول مکاتبات (author Corresponding) و ارایه آدرس پستی، ایمیل، شماره تلفن و شماره فکس نویسنده مسئول می‌باشد و ممکن است به صورت یک فایل جداگانه ارسال شود.

ب) cover letter: نامه ای است که از طرف نویسنده به مجله ارسال می‌شود. در کاورلتر علاوه بر توضیح مختصری از محتوای مقاله و نتایج آن می بایست به موارد زیر نیز اشاره کرد:

  • تایید این مورد که مقاله موردنظر قبلا در مجله دیگری چاپ نشده است و هم اکنون نیز صرفا فقط برای این مجله سابمیت شده است.

  • تایید این مورد که تا زمان اعلام نتیجه داوری، این پیشنویس مقاله به مجله دیگری ارسال نخواهد شد.

ج) suggest reviewers: گاهی اوقات در برخی از مجلات، از نویسنده درخواست می‌شود تا چند نفر را به عنوان داور پیشنهادی انتخاب نمایند تا پروسه داوری سریع‌تر انجام شود. این اصطلاح نیز به معنای داوران پیشنهادی از سوی نویسنده است.

د) Confliet of interest: یکی از فرم هایی است که تمامی مجلات، نویسنده را الزام به تکمیل کردن آن می‌کنند و به مفهوم این است که نویسندگان در انجام پژوهش از هیچ لحاظی مشکلی نداشته و از ترتیب اسامی نوشته شده در مقاله نیز راضی هستند.

پس از سابمیت مقاله و طی شدن پروسه داوری، معمولا چند حالت زیر پیش می‌آید که با توجه به شرایط بایستی پیگیری‌های خود را انجام دهید:

  • Awaiting Editorial Office Check: مقاله در انتظار بررسی سردبیر مجله می‌باشد.

  • With Editor: مقاله در انتظار انتخاب داوران برای مقاله می‌باشد.

  • Under Review: مقاله زیر نظر ارزیابی داوران است.

  • Revise: مقاله جهت انجام یکسری از اصلاحات به نویسنده برگشت داده شده است و باید تغییرات لازم انجام شود.

  • Accept یا Reject: به ترتیب پذیرش و عدم پذیرش مقاله می‌باشد.

مراحل ثبت سفارش پذیرش و چاپ مقاله در مجلات isi در کوتاه‌ترین زمان

اگر شما بهترین پژوهش را هم انجام بدهید تا زمانی که نتوانید در مجلات معتبر علمی چاپ و نشر دهید پژوهش های شما ارزشی نخواهند داشت اما به دلیل اینکه هر یک از مجلات روند و روش دریافت پذیرش و هزینه‌های متفاوتی برای نشر مقاله دارند، ما در موسسه انتشاراتی اشراق به همراه متخصصان با تجربه در این زمینه آماده ایم تا مقاله شما را در مجلات معتبر بین المللی چاپ و نشر دهیم. برای اینکه روند داوری هر چه سریع‌تر اتفاق بیفتد و نتیجه پذیرش مشخص شود لازم است تغییراتی در ساختار مقالات به وجود آورید تا بیشتر مورد توجه داوران قرار بگیرد و سریع‌تر پذیرفته شود و به این خاطر هم متخصصان با تجربه در تیم موسسه انتشاراتی اشراق آماده انجام سفارشات چاپ مقاله شما در مجلات معتبر هستند.

ثبت سفارش

ابتدا یک پروژه چاپ مقاله ایجاد کرده و فایل مقاله و سایر اطلاعات موردنیاز را ارسال کنید.

پشتیبانی

درخواست شما توسط پشتیبانی بررسی و مرتبط ترین مجله با مقاله شما معرفی می شود.

ارسال

ارسال مقاله به مجله و پرداخت هزینه های انتشار مقاله و قرار دادن در پروسه داوری

تحویل

پیگیری وضعیت مقاله و دریافت پاسخ نهایی از سوی مجله و اعلام به شما

خدمات پذیرش و چاپ مقاله در موسسه انتشاراتی اشراق

با توجه به نیاز مشتریان عزیز اعم از دانشجویان و اساتید و دانشگاهیان برای چاپ و نشر مقاله، موسسه انتشاراتی اشراق با گزینش دقیق و چند مرحله‌ای تیم فنی خود، در صدد ارائه خدمات با حفظ نهایت تعهد در امانت‌داری و کیفیت است تا دغدغه‌ی مراجعین برای چاپ و نشر مقاله را برطرف سازد.

برای کسب اطلاعات بیشتر درمورد پذیرش و چاپ مقاله و یا دریافت مشاوره از موسسه انتشاراتی اشراق، می توانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

لوگو

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
(امتیاز 0 توسط 0 نفر)
  ارسال به دوستان:

سوالات متداول

شما می توانید با ارسال فایل مقاله خودتان از طریق ثبت سفارش چاپ مقاله در مجلات معتبر از طرف کارشناسان موسسه انتشاراتی اشراق هزینه نهایی را دریافت کنید.

پذیرش مقاله کاملا وابسته به کیفیت مقاله می‌باشد. برخی از ژورنالها مقاله را به صورت تضمینی پذیرش می‌کنند اما برخی دیگر پذیرش تضمینی ندارند و همه چیز وابسته به نظر داوران می‌باشد.

زمان پذیرش و چاپ یک مقاله در ژورنال معتبر کاملا بستگی به زمان داوری دارد. پروسه داوری هرچقدر طولانی تر باشد واضح است که مقاله مدت زمان بیشتری در انتظار خواهد بود. اما اگر نتیجه داوری سریعتر مشخص شود مقاله در سریعترین زمان ممکن پذیرفته خواهد شد پس نتیجه کاملا وابسته به زمان داوری می‌باشد.

شما می توانید با کارشناسان موسسه انتشاراتی اشراق تماس بگیرید تا آن ها شما را راهنمایی کنند تا در نهایت بهترین مجله برای چاپ مقاله شما انتخاب شود.

مدت زمان لازم برای چاپ مقاله با توجه به مجلات مختلف می تواند متفاوت باشد و بستگی به خود مجلات دارد ولی کارشناسان موسسه انتشاراتی اشراق با استفاده از تجربه کاری تمام تلاش خود را می کنند تا مقاله شما در کمترین زمان ممکن چاپ شود.

فاصله بین پذیرش مقاله و چاپ مقاله عمدتاً از سوی سردبیر بر روی نامه پذیرش قید می­‌شود. این زمان ممکن است از چند روز تا حتی دو سال متغیر باشد

بله- در موسسه انتشاراتی اشراق طبق الگوهای استاندارد مجله نگارش کاورلتر انجام می گیرد.

سوالات بیشتر
در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری

پرسش ها و دیدگاه های کاربران
بازدیدکننده
تیم پشتیبانی
4 سال پیش
در پاسخ به:
سلام وقت بخیر آخرین لیست نشریات معتبر ISI (تخصصی) به همراه هزینه و زمان نهایی پذیرش و نهایی چاپ رامیخواستم
با سلام و احترام درصورت تمایل به دریافت لیست مجلات لطفا عنوان و چکیده مقاله ، مقطع تحصیلی ، رشته تحصیلی ، دانشگاه محل تحصیل ، نام و شماره تماس را به آدرس ایمیل زیر و یا تلگرام و واتساپ ارسال فرمایید تا کارشناسان ما پس از دریافت درخواست شما لیست مجلات مرتبط را ارسال نمایند. isi.eshragh@gmail.com 09911851170 بهراد @eshrag_company
بازدیدکننده
مهدی
4 سال پیش
سلام وقت بخیر آخرین لیست نشریات معتبر ISI (تخصصی) به همراه هزینه و زمان نهایی پذیرش و نهایی چاپ رامیخواستم
بازدیدکننده
تیم پشتیبانی
6 سال پیش
در پاسخ به:
باسلام هزينه پزيرش وصدور گواهي مقاله داخلي چيقدر است واگرچاپ شود چند ميشه
با سلام . هزینه پذیرش و چاپ مقالات در مجلات مختلف متفاوت است جهت اطلاع از هزینه مجله موردنظرتون می توانید با شماره های موسسه تماس حاصل بفرمایید
بازدیدکننده
ناشناس
6 سال پیش
باسلام هزينه پزيرش وصدور گواهي مقاله داخلي چيقدر است واگرچاپ شود چند ميشه


خدمات موسسه انتشاراتی اشراق