اکسپت مقاله در نشریات خارجی امتیازات زیادی را در بر دارد که محققان و دانشجویان با سپردن این امر به موسسه ی اشراق و تحقق آن، میتوانند از آنها برخوردار شوند.
هر محقق و پژوهشگری برای چاپ مقالات خود هم میتواند برای نشریات داخلی اقدام نماید و هم میتواند برای چاپ آن در نشریات و نشریات خارجی اقدام نماید. از آنجایی که نشریات داخلی هم سطح با مجلات بین المللی دارای اعتبار علمی میباشند و روند داوری و پذیرش سختگیرانه ای خواهند داشت ممکن است بسیاری از افراد، برای چاپ مقاله ی خود در نشریات خارجی مشتاق باشند.
نشریات خارجی خود به دو دسته ی ایمپکت دار و بدون ایمپکت تقسیم بندی میشوند که چاپ در نشریات ایمپکت دار روند داوری سختگیرانه تری خواهد داشت اما مقالات بدون ایمپکت، نشریات تضمینی و معتبری هستند که امکان چاپ مقاله در آنها 80-90 درصد می باشد.
پذیرش مقاله در نشریات خارجی چه مزایایی خواهد داشت ؟
چه شما دانشجو باشید و کسب امتیاز برای مصاحبه ی دکترا و یا دفاع از پایان نامه ی دکترا یا پذیرش دانشگاه های خارجی برای ادامه ی تحصیل برایتان مهم باشد و چه اینکه شاغل باشید و ارتقاء مرتبه ی شغلی برایتان حائز اهمیت باشد و یا برای تقویت رزومه ی علمی خود تلاش میکند، چاپ مقاله در نشریات علمی خارجی کمک شایانی به شما خواهد نمود .قابل توجه است که چاپ مقالات شما در نشریات خارجی باعث ارتقاء مرتبه و پایه اعضا هیئت علمی دانشگاهها خواهد شد و همچنین ارتقا مرتبه شغلی برای بسیاری از مشاغل دولتی و خصوصی را در پی خواهد داشت .
به تمام ژورنال ها و مجلات ارائه شده در پایگاه اطلاعاتی تامسون رویترز به اصطلاح ISI گفته میشود که نامگذاری با استناد به نام قدیمی این موسسه Institute for Scientific Information می باشد. مجلات نمایه شده تحت پوشش تامسون رویترز، به سه دسته با حوزه های متفاوت طبقه بندی می شود.
تامسون رویترز: آدرس http://ip-science.thomsonreuters.com/mjl/ سایت JCR: آدرس http://www.bioxbio.com/if/ |
|
اسکوپوس یکی از نمایههای استنادی معتبر و شناخته شده می باشد که اطلاعات کتاب شناختی حدود ۲۵ میلیون سند را در خود جمعآوری کرده است. اسکوپوس اطلاعات محصولات حدود ۵هزار ناشر علمی را از سراسر جهان در خود جای دادهاست. در مجموع اسکوپوس اطلاعات ۱۶ هزار و پانصد مجله علمی پژوهشی را در خود نمایه کردهاست. اسکوپوس(Scopus) یکی از محصولات الزویر(Elsevier) است که استفاده از اطلاعات آن نیاز به اشتراک و پرداخت هزینه می باشد. برای اطمینان از ایندکس بودن یک مجله در موسسه اسکوپوس می توانید به آدرس سایت زیر مراجعه کنید: |
|
پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) یک سامانه اطلاع رسانی علمی است که در صدد تجزیه و تحلیل مجلات علمی کشورهای اسلامی بر اساس معیارهای علم سنجی معتبر اسلامی میباشد. پس از تامسون و اسکوپوس، ISC (پایگاه استنادی علوم جهان اسلام) سومین پایگاه استنادی برای سنجش عملکرد پژوهشی کشورها محسوب می شود که ۵٧ کشور در آن مشارکت دارند. برای اطمینان از ایندکس بودن یک مجله در ISC می توانید به آدرس سایت زیر مراجعه کنید: پایگاه داده ISC: آدرس http://mjl.isc.gov.ir/ |
|
پابمِد (PubMed) مهمترین ابزار برای جستجوی پایگاه دادههای آزاد (دیتابیس) مدلاین است، که حاوی اطلاعات بیبلیوگرافی پژوهشی برای تمام رشته های علوم پزشکی و زیستشناسی می باشد. این دیتابیس تا سال ۲۰۰۸ حاوی ۱۷ میلیون عنوان بود که قدیمی ترین آنها به سال ۱۸۶۵ باز میگردد. پاب مد مجموعهای از اطلاعات کیفی مرکز ملی اطلاعات زیستفناوری و سایر نهادهای و سازمانهای دولتی حوزه سلامت ایالات متحده آمریکا است. این دیتابیس بطور رایگان برای جهانیان قابل دسترس است. |
دانشجویان و محققان عزیز برای اکسپت و چاپ مقالات خود در نشریات علمی خارجی میتوانند به موسسه ی اشراق اعتماد کرده و برای گرفتن مشاوره ی اولیه ی رایگان و همچنین دریافت لیست مجلات مرتبط و متناسب با مقاله اشان از طریق ایمیل isi.eshragh@gmail.com با موسسه در ارتباط باشند .و با خاطری آسوده از خدمات موسسه که شامل ترجمه ی تخصصی مقاله و ویراستاری گرامری و سابمیت مقاله و رایزنی های موثر به منظور پذیرش مقاله میباشد و همچنین پیگیرها ی موسسه بهره مند شوند .