مجلات علمی که در سایت تامسون رویترز نمایه می شوند به مجلات ISI معروفند مجلات نمایه شده در سایت تامسون رویترز به دو نوع مجلات ایمپکتدار و مجلات بدون ایمپکتدار معروفند.
ای اس ای ISI "مخفف عبارت "موسسه اطلاعات علمی" (Information Institute for Scientific) است. بانک اطلاعاتISI مرکزی درسال 1960 بوسیله یوگن گرفیلد تاسیس شده است. این موسسه بعداً توسط آقای "تامسون و هلت گیر" خریداری شد و درحال حاضر بعنوان موسسه اطلاعات علمی تامسون شناخته می شود. این موسسه قسمتی از شرکت بیلیون دلاری آقای تامسون است. این پایگاه، اطلاعات کتابشناختیِ مقالات را همراه با چکیده آنها و همچنین اطلاعات کتابشناختی منابع مورد استفادشان ارایه می دهد. موسسه تامسون رویترز(Thomson Reuters) زیر مجموعه هایی دارد که یکی از این زیر مجموعه ها پایگاه اطلاعاتی Web of science می باشد، پایگاه (Web Of Science (WOS یک نمایه استنادی علمی است که توسط تامسون رویترز تاسیس شده است که جستجوی استنادی جامع را فراهم میکند. به صورت عامیانه و متداول مقالاتی که در این پایگاه نمایه می شوند به مقالات ISI معروفند.
WOS دو نوع مجله دارد که یکی دارای ایمپکت فاکتور بوده و دیگری بدون ایمپکت فاکتور هستند، به مجلاتی از WOS که دارای ایمپکت فاکتور هستند. مجلات JCR نامیده می شوند و به مجلات بدون ایمپکت فاکتور، مجلات ISI Listed معروفند. برای اطمینان از ایندکس بودن یک مجله در موسسه تامسون می توانید به آدرس سایت زیر مراجعه کنید: http://ip-science.thomsonreuters.com/mjl
هرساله حدود ۲۰۰۰ مجله جدید طبق استانداردهای ISI مورد بررسی و ارزیابی قرار میگیرد و تنها حدود ۱۰ درصد آن به بانک اطلاعاتی اضافه میشود. هر مجله علمی قبل از انتخاب شدن و افزوده شدن به بانک اطلاعاتی ISI مراحل ارزیابی را پشت سر میگذارد. یکی از مواردی که مورد بررسی قرار میگیرد رعایت کردن استاندارهای موسسه ISI است. ازجمله مواردی که در این ارزیابی موردتوجه قرار میگیرد این است که باید چکیده، عنوان مقالات و کلمات کلیدی به زبان انگلیسی باشد.
این موسسه هرسال یک گزارش با عنوان “گزارش استنادی مجلات علمی“(Journal Citation Reports) ارائه میکند که در آن مجلات موجود در بانک اطلاعاتی با ضریبی به نام تأثیرگذاری رتبهبندی میشوند. بدین ترتیب یک مجله ممکن است در یک سال مورد تأیید ISI باشد اما سال بعد به دلیل کاهش رتبه علمی، اعتبار خود را ازدستداده و از این پایگاه علمی معتبر حذف گردد.یکی از ویژگی های WOS پوشش موضوعی کامل آن می باشد که آن را ابزاری مناسب جهت جستجوی اطلاعات در تمامی رشته ها بخصوص موضوعات بین رشته ای است. با امکانات استنادی این پایگاه همچون Related References و Cited References محقق پس از جستجوی یک موضوع به مقالات مرتبط دسترسی دارند که دردیگر پایگاههای اطلاعاتی دیگر این ویژگی وجود ندارد.
Web of Scienc شامل سه قسمت است که عبارتند از:
Science Citation Index -1
Social Science Citation Index -2
Arts &Humanities Citation Index -3