خدمات مقاله

خدمات ترجمه

خدمات ویراستاری

خدمات کتاب

ثبت سفارش

درباره ما

نوشتن مقاله ISI

انتشار 29 آذر 1399
مطالعه 8 دقیقه

بعد از نوشتن مقاله ISI، ما میتوانیم  جهت فرمت بندی، سابمیت مقاله، انتخاب مجله،  ترجمه تخصصی و اخذ پذیرش و چاپ مقاله اقدام نماییم.

نوشتن مقاله ISI

نوشتن مقاله ISI، با داشتن پایاننامه یا یک طرح پژوهشی توسط موسسه انتشاراتی اشراق امکان پذیرش می باشد. در واقع، ما از محتوای پایاننامه استخراج مقاله انجام می دهیم و با ترجمه تخصصی توسط شبکه مترجمین اشراق به مجلات معتبر ISI اقدام می کنیم. در صورت نداشتن پایاننامه نگارش صفر تا صد مقاله انجام نمی دهیم اما میتوانید با مطالعه ی این محتوا نحوه ی نوشتن مقاله iSI را بیاموزید.

اگر هدف شما چاپ مقاله ISI هست باید در نظر داشته باشید این مجلات معتبر بین المللی و شناخته شده هستند، گرفتن پذیرش از این نوع مجلات بسیار سخت بوده اما با آموزش نحوه ی نگارش و با داشتن محتوای قوی و بروز می توانید به چاپ مقاله در مجلات ISI اقدام و به رزومه ی پژوهشی خود بیافزایید.

گام اول بعد از نگارش مقاله

فرمت مقاله در تمامی مجلات یکسان است شاید تعداد کلمات و نحوه نگارش هر بخش در انواع مجلات متفاوت و محدودیت خاص خود را داشته باشند اما ترتیب قرار گیری کاملا یکسان می باشد و به شرح زیر می باشد:

  • عنوان

  • افیلیشن

  • چکیده

  • کلیدواژه ها

  • مقدمه

  • روش تحقیق

  • نتایج تحقیق

  • بحث و نتیجه گیری

  • منابع

نکات مهم برای اخذ پذیرش مقاله در مجلات معتبر

1. عنوان:

عنوان مناسب و بروز ، واضح، کوتاه و دارای کلمات کلیدی تحقیق باشد و عناوین طولانی سبب کاهش نمره ارزشیابی مقاله می شود .

2. چکیده:

چکیده مناسب باید مختصر و مفید باشد .چهار بخش اصلی چکیده شامل:

الف) بیان مسئله و هدف از انجام پژوهش ( 2 تا 3 خط)

ب) روش تحقیق :
- نوع تحقیق: ( میدانی – کتابخانه ای – طولی – تقاطعی – …) (یک خط)
- محل تحقیق: ( مکان اجرا ) ( منطقه – شهر – کشور ) (نیم خط)
- دوره تحقیق: (از ماه ….در سال … تا ماه …..سال ….) (نیم خط)
- جامعه تحقیق , نمونه تحقیق: ( تعداد افراد منتخب ) (نیم خط)
- روش انتخاب حجم نمونه: ( تصادفی ساده – تصادفی خوشه ای ...) (نیم خط)
- نوع آزمون آماری : ( کای اسکوار(خی دو ) – تی استیودنت – رگرسیون ...) (نیم خط)
- نوع مدل : نام مدل

ج) نتایج تحقیق : نتیجه فرضیه های تایید یا رد شده نوشته شود .( دو تا 3 جمله )
قابل ذکر است که برخی مجلات دارای فرمتی از پیش تعیین شده برای نوشتن چکیده هستند و پژوهشگر می بایست در فضای تعیین شده هدف پژوهش، روش تحقیق، نتایج، اهمیت پژوهش و… را وارد نماید.
د) لغات کلیدی : حداکثر چهار کلمه


3. مقدمه :

در این بخش محقق با نوشتن مطالب کلی توجه خواننده را به سوی موضوع تحقیق متمایل می کند .در نوشتن مقدمه بهتر است موارد زیر را رعایت نمایید. ابتدا یک تعریف از موضوع مورد نظر از قول منابع معتبر .( این منبع باید از همه مهم تر باشد , اعتبار بیشتر سبب جلب توجه بیشتر خواننده می شود) .سپس مطالب مرتبط با مقدمه را در این بخش قرار دهید.(یادتان باشد هیچ جمله ای را بدون منبع ننویسید).
الف) بیان مسئله :
در اینجا هم ابتدا به تعریف مسئله بپردازید و سپس مشکلات و مسایل مرتبط با موضوع را بیان کنید و سعی کنید سوالهایی را که در فرضیات تحقیق مطرح نموده اید را دراین بخش به صورت جملات پرسشی مطرح نمایید ولی این پرسشها باید در جملات خبری باشد
مثلا : در فرضیه دارید “رابطه مستقیمی بین اجرای مدیریت مشارکتی و افزایش بهره وری در بیمارستانها وجود دارد ” این موضوع را میتوانید در بیان مسئله چنین بنویسید : “اینکه آیا می توان از روش مدیریت مشارکتی در شرکتهای خدماتی و بیمارستانها با حداکثر بهره وری استفاده نمود , هنوز مورد اختلاف نظر پژو هشگران علم مدیریت است . ”
ب) اهمیت موضوع :
در این بخش هم اهمیت مسئله را بیان می کنید. اینکه “عدم توجه به این مسئله سبب چه عواقبی در .. می شود و اجرای درست آن چه نتایج مثبتی به همرا …دارد .(آوردن اعداد و ارقام معتبر به صورت در صد و …). در کشور های دیگر چه نتایجی از این مسئله گرفتند و عدم اجرا ی آن سبب چه مشکلاتی شده است . ( یادتان باشد که این مطالب را باید حتما با ذکر منبع در آخر هر جمله بنویسید .از خودتان قلم فرسایی نکنید .در نهایت بنویسید که اگر این تحقیق در …اجرا شود چه نتایجی برای مسئولین و … دارد ؟
ج) مروری بر تحقیقات انجام شده :

ابتدا از تحقیقات سالهای اخیر شروع کنید و به عقب بروید.

اگر مقاله را برای مجلات داخلی می فرستید , ابتدا از تحقیقات داخلی بنویسید.

اگر مقاله را برای مجلات خارجی می فرستید برعکس فوق انجام دهید.

از نوشتن نام یک نفر به صورت مکرر جدا خود داری نمایید . (اینکار این شبهه را بر می انگیزد که شما از منابع مختلف استفاده نکرده اید …)

برای مقالات رشته های تاریخ هر چه منبع قدیمی تر باشد جالب تر است .ولی برای مقالات مدیریت , فنی و پزشکی و علوم پایه باید از منابع جدید استفاده بیشتری بکنید .

اگر مطمین نیستید که مطلب مربوط به یک منبع هست یا نه , جدا از نوشتن آن خود داری نمایید. چون بر رسی کنندگان مجلات خارجی کلیه جملات شما را با منابع موجود تطبیق می دهند و اگر خلاف آن ثابت شود مقاله مردود خواهد شد .

اگر از منابع و مقالات اینتر نتی استفاده می کنید , این مقالات باید حتما یک مقاله تحقیقاتی باشند .از نوشتن مطالب از سایتهای تبلیغاتی جدا خود داری نمایید چونکه نویسنده برای تبلیغ شرکت خود ممکن است دقت زیادی در منبع مورد نظر نشان ندهد . بهتر است مقاله مورد نظر دارای مشحصات دانشگاهی باشد . (مقالاتی که دارای فرمت PDF هستند از اعتبار بیشتر ی برخوردارند).

اگر مطلبی را از کتابهای ترجمه شده داخلی اقتباس می کنید، یادتان باشد که اغلب این کتابها در جهان دارای ویرایشهای جدید تری هستند .ولی در ایران هنوز ترجمه و منتشر نشده اند .بهتر است کتاب اصلی با ویرایش جدید را پیدا نموده و از آن رفرنس بدهید .

مشکل مهم
بسیاری از محققین عزیز داخلی به علت ضعف زبان انگلیسی مجبورند از مقالات ترجمه شده در کتابهای داخلی استفاده نمایند . غافل از اینکه این کتابها بارها ویرایش شده و ممکن است جملات آن عوض شده باشد . حتی اگر مطالب آن کتاب عوض نشده باشد ولی نوشتن نام نویسنده و سال انتشار قدیمی آن سبب می شود که کارشناسان مجلات خارجی نتیجه بگیرند که شما به منابع جدید دسترسی ندارید و این مسئله شانس پذیرش مقاله شما را پایین خواهد آورد .برای حل این مشکل باید جدیدترین کتاب را از همان نویسنده پیدا کنید .
برخی از موارد ممکن است نتوانید کتاب مورد نظر با ویرایش جدید را در داخل کشور پیدا نمایید .در این مواقع از همان نویسنده ممکن است مقالاتی در تاریخ جدید در جهان چاپ شده باشند .اگر آن مقاله را از همان نویسنده پیدا کنید , مشکل منبع نویسی شما حل خواهد شد و دیگر مجبور نیستید نام کتاب ترجمه شده را که دارای سال انتشار قدیمی است را بنویسید . به جای آن مقاله مورد نظر را پیدا کرده و با ترجمه مقاله جمله مورد نظر را از همان نویسنده پیدا میکنید .پس از اطمینان از این مسئله نام همان نویسنده را با سال انتشار جدیدتر در مقاله خود می آورید .
بطور کلی نوشتن منبع ترجمه شده به زبان فارسی برای مجلات خارجی کار جالبی نیست و از اعتبار مقاله میکاهد ولی برای مجلات داخلی این مشکل کمتر است اگر چه مجلات داخلی نیز از اصالت منبع استقبال می کنند و آخرین ویرایش را بیشتر قبول دارند .

د) فرضیات و اهداف تحقیق : فرضیات را دقیق و مناسب بنویسید .
4. روش تحقیق :

روش تحقیق بخش بسیار مهم مقاله را تشکیل می دهد . برای نوشتن روش تحقیق حتما با متخصصین آمار مشورت نمایید . اگر مطالب مقاله شما در سطح بالا باشد ولی روش تحقیق درستی را انتخاب نکرده باشید زحمتتان به هدر خواهد رفت. از مطالب نوشته شده در بخش چکیده پیروی نمایید منتهی از جملات کاملتر و بیشتری استفاده نمایید .
5. نتایج تحقیق :

برای نوشتن نتایج تحقیق در مقاله انگلیسی باید از مهم ترین جداول و نمودار ها استفاده نمایید . همه جداول و نمودارها را در مقاله قرار ندهید و از کشدار کردن مقاله جدا خود داری نمایید. بطور مثال اگر برای چند سوال مر بوط به هر فرضیه یک آزمون انجام داده اید .سعی کنید جدول نهایی آزمون را در مقاله قرار دهید .
6. بحث و نتیجه گیری :

در این بخش باید ابتدا چند نکته مهم را از ادبیات تحقیق بیاورید . سپس نتیجه هر فرضیه را نوشته و پس از آن نتیجه تحقیقات دیگران را در رابطه با آن فرضیه بنویسید و بعد این نتایج را با نتیجه خود مقایسه نمایید.
مثلا ” در این تحقیق مشاهده شده است که رابطه معنی داری بین ….. و …… وجود دارد . این نتیجه با نتایج کاپلان و همکاران (کاپلان 2003) و راجر (2002) و موریسون (1996) مطابقت دارد و لی نتایج اعلام شده توسط آقای … در ایران (1997) خلاف این نکته را نشان می دهد . از سوی دیگر در رابطه با …….مشاهده می شود که در این تحقیق ……..اما پارکر (2001) اعلام نموده است که …….
توجه می نمایید که منابع مختلفی در این پاراگراف نوشته شده اند .در واقع یک مقاله درست و مناسب باید همین مشخصات دارا داشته باشد .بطور کلی همه قسمتهای مقاله باید کم و بیش دارای این تعداد منبع در لابلای جملات خود باشند .
7. پیشنهادات :

پیشنهاد در دو بخش داخل کشور و خارج کشور (بین المللی ) باشد .
8. تشکر و تقدیر :

از اساتید و دوستان و آشنایان در چند جمله کوتاه تشکر کنید .
9. منابع :

منابع باید کاملا دقیق نوشته شوند .

برای نوشتن منابع می توانید به منابع مقالات منتشر شده توجه نمایید . سال هجری شمسی را به سال میلادی تبدیل کنید . اگر از یک مقاله فارسی استفاده کردید .

خدمات موسسه اشراق

بعد از نگارش مقاله ی ارزشمندتان ما میتوانیم جهت فرمت بندی، سابمیت مقاله، انتخاب مجله، ترجمه تخصصی و اخذ پذیرش و چاپ مقاله اقدام نماییم.

خدمات پذیرش و چاپ مقاله در موسسه انتشاراتی اشراق

با توجه به نیاز مشتریان عزیز اعم از دانشجویان و اساتید و دانشگاهیان برای چاپ و نشر مقاله، موسسه انتشاراتی اشراق با گزینش دقیق و چند مرحله‌ای تیم فنی خود، در صدد ارائه خدمات با حفظ نهایت تعهد در امانت‌داری و کیفیت است تا دغدغه‌ی مراجعین برای چاپ و نشر مقاله را برطرف سازد.

برای کسب اطلاعات بیشتر درمورد پذیرش و چاپ مقاله در موسسه انتشاراتی اشراق، می توانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

لوگو

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

سوالات متداول

شما می توانید با ارسال فایل مقاله خودتان از طریق ثبت سفارش چاپ مقاله در مجلات معتبر از طرف کارشناسان موسسه انتشاراتی اشراق هزینه نهایی را دریافت کنید.

پذیرش مقاله کاملا وابسته به کیفیت مجله می‌باشد. برخی از ژورنالها مقاله را به صورت تضمینی پذیرش می‌کنند اما برخی دیگر پذیرش تضمینی ندارند و همه چیز وابسته به نظر داوران می‌باشد.

زمان پذیرش و چاپ یک مقاله در ژورنال معتبر کاملا بستگی به زمان داوری دارد. پروسه داوری هرچقدر طولانی تر باشد واضح است که مقاله مدت زمان بیشتری در انتظار خواهد بود. اما اگر نتیجه داوری سریعتر مشخص شود مقاله در سریعترین زمان ممکن پذیرفته خواهد شد پس نتیجه کاملا وابسته به زمان داوری می‌باشد.

شما می توانید با کارشناسان موسسه انتشاراتی اشراق تماس بگیرید تا آن ها شما را راهنمایی کنند تا در نهایت بهترین مجله برای چاپ مقاله شما انتخاب شود.

ما مقاله شما را می توانیم در اکثر مجلات معتبر داخلی و خارجی چاپ کنیم.

سوالات بیشتر
در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری


خدمات موسسه انتشاراتی اشراق