روال پذیرش و چاپ مقاله در مجلات معتبر ISI سخت و طولانی نمیباشد فقط نیاز به کمی مهارت و تجربه دارد در این بخش کلیه فرایندی که برای چاپ یک مقاله احتیاج خواهید داشت را گرد آوری کرده ایم میتوانید مطالعه کنید.
مؤسسه اطلاعات علمی یا ISI) Institute for Scientific Information) موسسهای با تمرکز بر علمسنجی و انتشارات علمی است که در سال ۱۹۶۰ توسط یوجین گارفیلد تأسیس شد. این مؤسسه توسط مؤسسه علمی تامسون در سال ۱۹۹۲ خریداری و بهعنوان Thomson ISI شناخته شد و اکنون نیز با نام Thomson Scientific شناخته شده است.مؤسسه ISI خدمات مربوط به پایگاههای داده فهرست کتابها و مقالات را ارائه میدهد.بهطور اختصاصی این خدمات نمایهسازی نقلقولها و تحلیل آنها است که توسط خود گارفیلد پایهگذاری شده است.این خدمات شامل نگهداری دادههای نقلقولهای مقالات هزاران نشریه دانشگاهی است. این خدمات از طریق سرویس پایگاه داده ISI's Web of Knowledge در دسترس است.این پایگاه داده به پژوهشگران این امکان را میدهد که بدانند کدام مقالهها بیشتر مورد ارجاع قرار گرفته و چه مقالاتی از این مقاله مطلبی را نقل قول کردهاند.
چاپ مقاله در این مجلات اعتبار و شهرت جهانی دارد و امتیازات پژوهشی بسیاری به نویسندگان این مقالات تعلق میگیرد.مراحل چاپ مقاله در این مجلات کمی طولانی میباشد و نیاز به کیفیت بسیار بالایی دارد.
پذیرش و چاپ مقاله ISI در مجلات و ژورنال های علمی داخلی و خارجی می تواند امتیازات فراوانی برای نویسنده یا نویسندگان مقاله داشته می باشد. برخی از این امتیازات شامل موارد زیر میباشد:
مراحل نگارش یک مقاله isi به شرح و ترتیب زیر میباشد و باید به ترتیب زیر اقدام به نگارش مقاله کنید.
همانطور که میدانید مجلات خارجی مقالات فارسی پذیرش نمیکنند و هر مقاله ای که بخواهید در مجلات خارجی چاپ کنید باید ابتدا بعد از اتمام نگارش آنرا به صورت کاملا تخصصی و با کیفیت بسیار بالا به انگلیسی ترجمه کنید و سپس به مجلات معتبر خارجی سابمیت کنید.ترجمه تخصصی مقالات هر رشته میبایست توسط مترجمین متخصص در آن رشته انجام شود و کیفیت کار بسیار بالا باشد.کیفیت اهمیت بسیار بالایی دارد زیرا در صورتی که ترجمه مقاله با کیفیت پایینی انجام پذیرد ممکن است اعتبار کل مقاله از بین برود مترجیمن متخصص در هر رشته میتوانند با کیفیت بسیاری مفهوم متون تخصصی را متوجه شوند و آنرا ترجمه تخصصی کنند.در صورت تمایل میتوانید از مترجمین موسسه اشراق خدمات ترجمه تخصصی را برای کلیه مقالات و متون تخصصی ارائه میکند و از همه مهم تر اینکه خدمات ترجمه تخصصی در این موسسه دارای 72 ساعت گارانتی میباشند که میتوانید در صورت عدم رضایت از کیفیت ترجمه تخصصی به کارشناسان موسسه اطلاع دهید تا بررسی و بازبینی دوباره انجام دهند.
روند بررسی کیفیت توسط نویسنده
کیفیت مقاله قبل از سابمیت به مجله میبایست توسط نویسنده سنجیده شود محتوا و عنوان مقاله باید ناب و جدید باشد و کیفیت لازم را داشته باشد و همچنین همان طور که اشاره شد ترجمه تخصصی نیز باید کیفیت لازم را داشته باشد که این دو مورد روند بررسی محتوای مقاله بود علاوه بر این موارد میبایست از لحاظ فرمت بندی و انتخاب ژورنال مناسب نیز باید سنجیده شود و کیفیت آن بررسی شود.
سابمیت مقاله به مجله
بعد از اینکه کلیه اقدامات برای بررسی کیفیت مقاله انجام شود و ژونال مناسب انتخاب شد باید مقاله سابمیت شود.احتمال دارد که سردبیر مجله زمان سابمیت مقاله سوالاتی از شما در مورد کیفیت مقاله بپرسد که شما باید توانایی پاسخگویی به این سوالات را نیز داشته باشید.
فرآیند داوری مقاله در مجلات isi
مقاله ای که به مجله سابمیت کردید به بخش داوری ارسال خواهد شد و در این مرحله داوران مجلات مقاله را از تمامی جنبه ها مورد سنجش قرار میدهند و نتیجه را اعلام میکنند.مقالاتی که از لحاظ کیفیت محتوا و عنوان با کیفیت باشند در مرحله داوری مشکلی پیش نخواهد آمد و پذیرفته خواهند شد.چون این مجلات اعتبار بسیار بالایی دارند داوری سختگیرانه تری نیز دارند اما نگران اینکه داوری عادلانه نباشد نباشید زیرا کلیه مقالات در این موسسه با دیدی یکسان و کاملا بی طرفانه بررسی و سابمیت میشوند.زمان داوری این مجلات کمی طولانی میباشد و باید بعد از سابمیت منتظر نتیجه داوری بمانید.
نتیجه داوری
نتیجه داوری مقاله در این مجلات ممکن است سه حالت داشته باشد:
مقاله پذیرفته شود(ACCEPT): خوشبینانه ترین حالت مرحله داوری این است که نتیجه داوری موفقیت آمیز باشد و بتوانید نامه پذیرش را در همان مرحله اول اخذ نمایید که این در صورتی اتفاق می افتد که مقاله کیفیت بالایی داشته باشد.
مقاله پذیرفته نشود(REJECT): چنانچه مقاله کیفیت کافی نداشته باشد در این مرحله ممکن است ریجکت شود و پذیرفته نشود که در این صورت کلیه زحماتی که کشیده اید به هدر خواهد رفت.در صورتی که مقاله ریجکت شد دیگر کاری از دست شما برنخواهد آمد.
مقاله نیاز به بررسی و بازبینی دارد: حالت سومی که ممکن است پیش بیاید این است که مقاله نیاز به بررسی و بازبینی داشته باشد در این صورت مقاله نه پذیرفته شده و نه ریجکت شده فقط نیاز به بررسی و بازبینی دارد و میتوانید مقاله را بررسی و بازبینی کنید و دوباره به مجله سابمیت کنید تا دوباره داوری شود و پذیرفته شود.
اخذ نامه پذیرش: در صورتی که مقاله پذیرفته شد از طرف سردبیر ایمیلی به آدرس ایمیل نویسنده مسئول ارسال خواهد شد بعد از دریافت این نامه ممکن است مدت زمان زیادی طول بکشد تا مقاله شما در آن مجله چاپ شود ولی چون این نامه را در اختیار دارید میتوانید از کلیه مزایای آن بهره کافی را ببرید.