رفرنس دهی مقاله با endnote یکی از سریع ترین و در عین حال دقیقترین شیوه های رفرنس دهی در مقالات می باشد که می توانید نحوه کار با ان را در یک ویدیوی 15 دقیقه ای بیاموزید.
اهمیت رفرنس دهی در مقالات و نوشته های علمی به قدری حائز اهمیت می باشد که مقالاتی که رفرنس های آنها از لحاظ سرچ در گوگل اسکولار مورد تائید قرار نگیرند از سوی مجله رد می شوند. از طرفی به دلیل عدم آشنایی بسیاری از دانشجویان با نحوه رفرنس دهی در مقالات و انواع روش های رفرنس دهی مورد تائید مجلات، بیشتر اوقات در نوشتن رفرنس مقاله خود دچار سردرگمی می شوند. اما پیشرقت تکنولوژی، در این زمینه نیز به داد دانشجویان رسیده و کمک شایانی در این زمینه به دانشجویان و نویسندگان نموده است تا بتوانند به راحتی رفرنس مقالات خود را به هر شیوه ای که مورد تائید مجلات باشد، در مقالات خود درج نمایند.
نرم افزار EndNote یکی از بهترین و جامع ترین نرم افزار های مدیریت اطلاعات و رفرنس دهی در مقالات است. این نرم افزار بسیار ساده و در عین حال بسیار دقیق می باشد و شما به سادگی و با یک سرچ ساده منابع در گوگل اسکولار می توانید با کمک این نرم افزار بدون هیچ اشتباهی، رفرنس مطالب خود را در مقاله یا پایان نامه درج نمایید. این نرم افزار به حدی دقیق عمل می کند که در صورت حذف یک جمله از داخل متن شما، به راحتی می تواند شماره دهی رفرنس ها را آپدیت کرده و رفرنس حذف یا اضافه شده به متن را در ترتیب رفرنس های دیگر درج نماید. امروزه بسیاری از نویسندگان به طور گسترده از این نرم افزار استفاده می کنند. با استفاده از این نرم افزار می توانید:
در این بخش می خواهیم ساده ترین شیوه رفرنسدهی مقالات انگلیسی با استفاده از Endnote و Google scholar را به شما بیاموزیم.
با توجه به اینکه بیشتر رفرنس های بکار برده شده در پایان نامه ها و مقالات، از منابع انگلیسی هستند و در نوشتن رفرنس ها به زبان انگلیسی و بصورت دستی احتمال رخداد خطا بسیار بالاست. در نتیجه استفاده از نرم افزار endnote مطمئن ترن شیوه رفرنس دهی می باشد.
برای آشنایی بهتر شما با نحوه کار با نرم افزار endnote، ویدیوی آموزشی این نرم افزار در زیر قرار داده شده است که می توانید آن را دانلود کرده و مراحل مختلف کار را یاد بگیرید.