خدمات مقاله

خدمات ترجمه

خدمات ویراستاری

خدمات کتاب

ثبت سفارش

درباره ما

رزومه دکتری چیست ؟

انتشار 19 آذر 1397
مطالعه 6 دقیقه

رزومه دکتری همان طور که از نامش مشخص است رزومه است برای ورود به مقطع دکتری . یعنی رزومه یا Cv و معرفی نامه ای که به دانشگاه برای ورود به مقطع دکتری ارائه می شود .

رزومه دکتری چیست ؟

رزومه دکتری همان طور که از نامش مشخص است رزومه است برای ورود به مقطع دکتری . یعنی رزومه یا cv و معرفی نامه ای که به دانشگاه برای ورود به مقطع دکتری ارائه می شود .

ممکن است رزومه دکتری را بعد از قبولی در آزمون دکتری برای دانشگاه مد نظرتون ارسال بفرمایید . همچنین ممکن است برای ورود به مقطع دکتری در دانشگاه خاصی بدون شرکت در آزمون دکتری و پذیش از طریق دستاورهای علمی تان رزومه را به دانشگاه ارسال نمایید . این بخش مختص دانشگاههی است که پذیرش در مقطع دکتری را بدون کنکور دارند و یا هم اینکه دانشجویان رتبه برتر و ممتاز را بدون کنکور پذیرش نمایند .

در هر صورت عمومی ترین و معمول ترین نحوه ارائه رزومه دکتری برای جلسه مصاحبه دکتری می باشد . معمولا هنگامی که برای مصاحبه دکتری دعوت می شوید قبل از شرکت یک نمونه از رزومه دکتری خود را برای داوران و یا دانشگاه ارسال می نمایید . البته ممکن است در دعوتنامه و یا تماس هنگام دعوت برای شرکت در مصاحبه دکتری خواسته شود که رزومه ایمیل گردد و یا ذکر نشود که در این صورت باید به همراه خود در جلسه حضوری ارائه نمایید .

رزومه چیست ؟

به سوابق تحصیلی و شغلی افراد، رزومه یا CV گفته می‌شود و در درخواست استخدام و تحصیل کاربرد دارد. رزومه شامل اطلاعاتی است که اگر به‌درستی تنظیم شوند، توانمندی‌های متقاضی به نحو احسن نشان داده خواهند شد. به بیان دیگر، رزومه ویترینی است که افراد جویای کار و دانشجویان متقاضی تحصیل در مقاطع بالاتر به‌وسیله‌ی محتوا و چیدمان این ویترین سعی می‌کنند به کارفرمایان و اساتید بقبولانند که از خریداری مهارت‌ها و تجارب‌شان سود خواهند برد.

رزومه ها باتوجه به آنچه که در خصوص کاربرد و ارائه بیان شد 2 نوع کاری و تحصیلی هستند . رزومه های کاری را برای استخدام و به کارفرمایان و مدیران ارسال می گردد. و رزومه های تحصیلی رو برای ورود به دانشگاهی خاص و یا پذیرش در مقاطع تحصیلی بالاتر به داوران و اساتید دانشگاهها ارائه می شود .

تصویر
 
 

رزومه تحصیلی چیست؟

در صورتی که بخواهید در دانشگاه خاصی در مقاطع عالی تحصیل کنید و یا قصد بورسیه شدن در دانشگاه های خارج از کشور را دارید قطعا رزومه ای که قرار است بنویسید با یک رزومه کاری متفاوت است. در رزومه های دانشگاهی و تحصیلی به موضوعات آکادمیک و علمی تمرکز می شود اما در روزمه شغلی، بر قابلیت های تجربی و سابقه کار عملی تمرکز می شود و توانایی های تحقیقاتی آکادمیک، برجسته نمی شود. بنابراین بسیار ضروری است که بدانید چگونه رزومه بنویسید و چه اصولی را باید رعایت کنید.

رعایت اصول رزومه نویسی تاثیر بسزایی در مقبولیت رزومه شما از طرف داور بررسی کننده رزومه دارد.

بسیاری از دانشگاه ها و مراکز علمی در صورت گرفتن عضو جدید رزومه ای را تهیه می کنند و نیاز است تا داوطلبان فیلدهای مختلف را با صداقت پر کنند، اما برخی مراکز رزومه خاصی را ارائه نداده و داوطلبین بایستی فرم رزومه را نیز خودشان طراحی کنند.

یک رزومه تحصیلی خوب برای اخذ پذیرش یا بورس تحصیلی بایستی شامل موارد ذیل باشد:

  1. اطلاعات شخصی

مشخصات فردی همچون اطلاعات هویتی، محل زندگی، اطلاعات تماس ، پست الکترونیکی و …

  1. اطلاعات تحصیلی

در این بخش باید کلیه مدارک تحصیلی خود را از آخرین مدرک تا به اولین مدرک ارائه نمایید . کلیه سوابق تحصیلی و آموزشی خود را به همراه معدل هر دوره بیان نمایید.

  1. اطلاعات پژوهشی

این بخش در خصوص سوابق و دستاوردهای پژوهشی و علمی است که در خصوص رزومه دکتری بسیار حائز اهمیت است . می توان گفت که 40 امتیاز مربوط به جلسه مصاحبه دکتری از این بخش کسب می شود .

در این قسمت باید کلیه مقالات علمی که به چاپ رسانده اید ، موضوع پایان نامه و نمره کسب کرده آن و در صورتی که کتابی ترجمه و یا نوشته اید که به چاپ رسیده است را بیان نمایید .

تمامی مدارک مربوط به این ادعا ها باید ارائه شود .

  1. سوابق شغلی

سوابق حرفه ای و شغلی خود را در این بخش باید با تاریخ شروع و پایان آن بنویسید ولی توجه داشته باشید که سوابق شغلی در رزومه های تحصیلی بخصوص دکتری زیاد اهمیت ندارد مگر اینکه مربوط به تدریس در دانشگاهها در رشته مرتبط با رشته مورد نظر جهت تحصیل در مقطع دکتری باشد.

  1. علایق و برنامه ها آینده

علایقی که درخصوص فعالیت های مربوط به رشته درخواستی است را باید بیان نمایید . و همچنین اگر برنلمه ای در خصوص پژوهش و کسب مدارک و رتبه های علمی دارید که مربوط به مدرک تحصیلی و رشته درخواستی است ارائه نمایید.

  1. مهارتها

اگر در زمینه زبان های خارجی مهارت خاصی دارید و می توانید مدارک مستند ارائه نمایید . در این بخش حتما یادداشت نمایید . علاوه بر این اگر به نرم افزارهای کامپیوتری مرتبط و غیر مرتبط با رشته مورد نظر تسلط دارید حتما ذکر نمایید . هرچند مشخص است که تسلط بر نرم افزارهای مرتبط امتیاز بیشتری دارد .

  1. معرف

در رزومه دکتری بسیار قابل توجه است که از اساتیدی که عضو هیئت علمی هستند و یا دارای رتبه علمی بالایی هستند نامه معرفی و یا توصیه نامه دریافت نمایید و در روز مصاحبه همراه خود داشته باشید .

8 ارجاعات و مستندات

در این بخش باید مدارکی دال بر تمامی ادعاهای تحصیلی ، پژوهشی ، شغلی و مهارتی را ارائه نمایید . معمولا تمامی مدارک و گواهی ها را در این قسمت بصورت آلبوم شده و مجزا شده جهت مطالعه در اختیار داوران قرار می دهند .

تصویر
 
 

رزومه دکتری چیست ؟

رزومه دکتری از شاخه های رزومه تحصیلی است که طبق آنچه که گفته شد برای مصاحبه دکتری ارائه می شود.  رزومه دکتری معرفی نامه موفقعیت های شما در بخش پژوهش و علمی به صورت کلی و واضح است . تمامی بخش ها و آیتم های رزومه دکتری همان بخش های رزومه تحصیلی است که باید در بخش سوابق پژوهشی و علمی مانورهای خاصی داده شود . هر چقدر این بخش قوی تر باشد شانس قبولی از مصاحبه دکتری بیشتر است . نحوه امتیاز دهی به بخش سوابق پژوهشی که در مصاحبه دکتری مورد بررسی قرار می گیرد به شرح زیر است :

مجموع امتیازات سوابق پژوهشی : 40 امتیاز  

  1. مقالات علمی چاپ شده در مجلات معتبر داخلی و خارجی شامل مجلات : علمی پژوهشی ، Isi ، Jcr ، Scopus و ..   :      22 امتیاز   هر مقاله 7 امتیاز
  2. مقالات علمی چاپ شده در مجلات علمی ترویجی  :    6 امتیاز   هر مقاله 2 امتیاز
  3. مقالات ارائه شده در کنفرانس های داخلی و خارجی  :      4 امتیاز    --   کنفرانس های خارجی 2 امتیاز  --کنفرانس های داخلی 1 امتیاز
  4. چاپ کتاب / ترجمه کتاب  :   4 امتیاز
  5. کیفیت پایان نامه   :   4 امتیاز  :   عالی 4 امتیاز  ---  خیلی خوب 2 امتیاز

با افتخار  اعلام می داریم که پژوهشگران و دانشجویان عزیزی که قصد شرکت در مصاحبه دکتری را دارند می توانند از طریق موسسه اشراق امتیازات مصاحبه دکتری را کسب نمایند از این 40 امتیاز مصاحبه که 4 امتیاز آن مختص به کیفیت پایان نامه است مربوط به دوره کارشناسی ارشد و تدوین پایان نامه است که مربوط به خود دانشجو است ولی در خصوص 36 امتیاز باقی مانده موسسه اشراق می تواند بهتری یاری رسان دانشجویان برای کسب سقف امتیازات باشد . شما می توانید به کمک کارشناسان موسسه اشراق اقدام به پذیرش و چاپ سریع مقالات و ترجمه کتاب و تبدیل پایان نامه به کتاب نمایید و سقف امتیازات لازم برای مصاحبه دکتری را بدست آورید .

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
(امتیاز 0 توسط 0 نفر)
  ارسال به دوستان:

در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری

پرسش ها و دیدگاه های کاربران
بازدیدکننده
تیم پشتیبانی
3 سال پیش
در پاسخ به:
توضیحات عالی و کامل بود
سپاس از توجه شما .
بازدیدکننده
ناشناس
3 سال پیش
توضیحات عالی و کامل بود
بازدیدکننده
تیم پشتیبانی
5 سال پیش
در پاسخ به:
وقت بخیر برای کسب رزومه مقاله علمی را در کدام مجلات باید چاپ کرد؟ لطفا راهنمایی کنید بابت مطالب باارزش سایت سپاس
با سلام برای کسب امتیازات پژوهشی در مصاحبه دکتری و تقویت رزومه علمی ، می توانید مقالات خود را در مجلات علمی پژوهشی بین المللی ، مجلات isi ، مجلات scopus و مجلات isc پذیرش و چاپ نمایید . تا رزومه ای بسیار قوی و پر از امتیاز داشته باشید . همچنین می توانید پایان نامه خود را به کتاب تبدیل کرده و چاپ نمایید تا امتیاز چاپ کتاب راهم در رزومه خود داشته باشید. باتشکر
بازدیدکننده
طاهر
5 سال پیش
وقت بخیر برای کسب رزومه مقاله علمی را در کدام مجلات باید چاپ کرد؟ لطفا راهنمایی کنید بابت مطالب باارزش سایت سپاس


خدمات موسسه انتشاراتی اشراق