با توجه به رشد روز افزون علم و و تکنولوژی و تحولات بسیار در صنعت اینترنت با کمی جستجو در اینترنت می توانیم به اطلاعات علمی که مدنظرمان است برسیم وتمامی اطلاعات روز دنیا توسط خود محققین و ایا
زمانی که بخواهیم مقالات علمی به زبان فارسی را جستجو کنیم قدری کار مشکل می شود. وجود منابع جعلی و کپی در مقالات فارسی، کار تحقیق را دشوار کرده است. یک پژوهشگر برای اینکه بتواند اطلاعات علمی خود را افزایش دهد باید به مطالب علمی و موسخ دسترسی داشته باشد تا بتواند با خیالی راحت به مطالعه بپردازد در این مطلب شما را با روش های جستجوی علمی برای مقالات فارسی آشنا می کنیم.
«پایگاه اطلاعات نشریات علمی کشور magiran»، بزرگترین و کاملترین پایگاه و موتور جستجو برای جستجوی مقالات علمی فارسی است. وبسایت مگ ایران از سال ۱۳۸۰ تاسیس شده و به فعالیت در این حوزه پرداخته است. بسیاری از نشریات علمی در ایران هستند که به صورت عمومی زیاد شناخته شده نیست و گاهی خود متخصصین در آن رشته از وجود این نشریات بی خبر هستند و برای این هست این نشریات از مخاطبین کمتری برخوردارند. «پایگاه اطلاعات نشریات کشور magiran»، بهوسیلهی مکاتباتی که با مدیران نشریات کشور انجام داده است تاکنون توانسته با بیش از ۱۵۰۰ نشریه همکاری نزدیکی داشته باشد و بهمنظور استفادهی علاقهمندان، محققین و پژوهشگران، این نشریات را در سایت قرار میدهد.
پوشش کامل نشریات علمیپژوهشی، که از طرف موسسات، دانشگاهها و نهادهای علمی کشور، اقدام به داوری و چاپ مقالات علمی فارسیزبان میکنند، در پایگاه علمی مگایران بوجود آمده است. بنابراین برای جستجوی مقالات علمی و پژوهشی فارسی، بهترین راه استفاده از پایگاه نشریات علمی مگایران میباشد.
به پیشنهاد اولیهی دبیر سازمان پیمان مرکزی سنتو و در سال ۱۳۴۷، حدود ۴۸ سال پیش «مرکز اسناد ایران» تاسیس شد. هدف از ایجاد این مرکز پژوهشی، تحقیق و پژوهش، مدیریت دانش و آموزش، همکاریهای پژوهشی و تحقیقاتی، اطلاعرسانی علمی، و حمایت از سیاستگذاری علم و فناوری میباشد این مرکز توسط هیئت امنا اداره میشود و وابسته به وزارت علوم، تحقیقات، و فناوری است.
از سال ۱۳۸۸ مرکز اسناد ایران، به «پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران – ایرانداک» تغییر نام داد و با تجهیز شدن به فنآوری روز فعالیت گستردهتری را ادامه داد.
فعالیتهای «پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران» در ۳ پژوهشکده مدیریت دانش، مدیریت فناوری اطلاعات و پژوهشکده علمسنجی و تحلیل اطلاعات انجام میشود.
«پرتال جامع علوم انسانی» وابسته به «پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی» کشور است و با بیش از هزار نشریه علمی و پژوهشی همکاری میکند. در حدود ۳۵۰ هزار داده علمی ثبت شده (مقالات، کنفرانسها، پژوهشها و …) دارد که بیش از ۲۹۰ هزار داده آن تمام متن (فول تکست) میباشد. این وبگاه دارای چندین پایگاه مختلف پژوهشی به قرار زیر میباشد.
در «پرتال جامع علوم انسانی» برروی مقالات و اسناد علمی موجود، دستهبندی موضوعی در قالب بیش از ۳۲۰۰ موضوع، در حوزههای متفاوت علوم انسانی انجام شده است که این امر کار جستجو را سادهتر میکند. در ضمن تمامی اطلاعات در این پایگاه رایگان در دسترس جامعه علمی و پژوهشگران حوزه علوم انسانی و اسلامی، قرار داده شده است. برای جستجوی مقالات علمی و پژوهشی حوزهی علوم انسانی که به زبان فارسی منتشر شده است.
«پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی - sid» تحت نظارت شورای علمی در سال ۱۳۸۳ توسط جهاد دانشگاهی راهاندازی شد. این پایگاه خیلی زود به یکی از بزرگترین منابع فارسی زبان برای مقالات علمی و پژوهشی تبدیل شد. هدف از ایجاد این پایگاه ترویج و اشاعهی اطلاعات علمی، گسترش و ارتقاء خدمات اطلاعرسانی به محققان، سرعت بخشیدن به کاوشهای علمی و افزیش اثربخشی تحقیقات در کشور است.
سایت Sid، با بهکارگیری تجربیات مشابه در سطح جهان سعی در بهروزرسانی و تکمیل پایگاه اطلاعات دارد و خدمات گوناگونی را ارائه میدهد.
جستجو و ارائه چکیده و متن کامل مقالات نشریات علمی و پژوهشی کشور در سایت پایگاه امکانپذیر است. همچنین مجموعه مقالات ایرانی چاپ شده در نشریان بین المللی و مقالات نشریات ایرانی نمایه شده در ISI برای استفاده دانشجویان و محققین موجود است.
پایگاه علمی و موتور جستجوی مقالات سیویلیکا، یکی از بزرگترین بانک مقالات تخصصی کشور، پایگاه تخصصی کنفرانسها و همایشها است که در سال ۱۳۸۴ شروع به فعالیت کرده است و در زمینهی علوم سلامت و پزشکی، علوم زیستی و کشاورزی، علوم فیزیکی و مهندسی، علوم اجتماعی به نمایش موضوعی کنفرانسها میپردازد. و در بردارندهی بیش از ۵۰ هزار مقاله تخصصی فول تکست میباشد.
هدف از راهاندازی این پایگاه جمع آوری نتایج تحقیقات و مطالعات پژوهشگران و دانشجویان ایرانی است، بهگونهای که به سهولت و به صورت یک مجموعه در دسترس دیگر محققین قرار گیرد. طبیعی است که با این کار از انجام مجدد تحقیقات تکراری و اتلاف وقت و هزینه جلوگیری خواهد شد. استفاده از این پایگاه میتواند برای دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی که در حال انجام پایان نامه خود هستند،کمک موثری باشد.
موسسه علمی پژوهشی اشراق با بیش از 5 سال سابقه در زمینه چاپ مقالات در نشریات معتبر با ضریب تاثیر مثبت همواره با ارائه خدمات حرفه ای و تخصصی و مشاوره های تخصصی رایگان در خدمت پژوهشگران بزرگوار است.
موسسه اشراق، مسیر چاپ مقاله در مجلات مورد تایید وزارت علوم را برای پژوهشگران و محققین هموار می سازد و با ارائه خدمات ترجمه، فرمت بندی و مشاوره رایگان در خصوص انتخاب مجله مناسب، آنها را یاری می رساند.
برای ثبت سفارش میتوانید با شماره های 09149724933 و یا 04133373424 با کارشناسان موسسه تماس حاصل نمایید و از مشاوره آنها بهره مند شوید و یا درخواست خود را از طریق ایمیل isiisc2011@gmail.com ارسال نمایید تا مشاور های مورد نیاز برای شما ارائه شود.