یکی از روش های کاربردی در این امر نوشتن روزمه تحصیلی خوب از خودتان می باشد.اینکه بتوانید رزومه خوبی را تهیه کنید ملزم به دانستن نحوه نگارش رزومه تحصیلی هستید. در اینجا ما شما را با اصول نگارش رزومه تحصیلی آشنا خواهیم کرد.
آن دسته از عزیزانی که تمایل دارند در دانشگاههای معتبر چهدر داخل و چه در خارج از کشور تحصیل کنند نیاز دارند که حتما نظر داوران و مصاحبه کنندگان را به خود جلب نمایند. یکی از روش های کاربردی در این امر نوشتن روزمه تحصیلی خوب از خودتان می باشد.اینکه بتوانید رزومه خوبی را تهیه کنید ملزم به دانستن نحوه نگارش رزومه تحصیلی هستید. در اینجا ما شما را با اصول نگارش رزومه تحصیلی آشنا خواهیم کرد.
در این جا به بخش های مختلف یک رزومه اشاره می کنیم تا شما با نمای کلی رزومه آشنایی یابید و بتوانید با کمک از آن بتوانید رزومه تان را به دلخواه خودتان نگارش نمایید.
در این بخش باید جدا از رعایت موارد زیر حتما یک قطعه از عکس خود را نیز در ابتدای کار بیاورید و پس از آن شروع به نوشتن اطلاعات شخصی کنید. اطلاعات مورد نیاز به شرح زیر است:
سوابق تحصیلی
در این قسمت باید به مدارک تحصیلی خود اشاره نمایید. این نکته بسیار مهم است که شما باید در ابتدا آخرین مقطع تحصیلی را ذکر کرده و به ترتیب مقاطع پایین تر را نام ببرید. چیزهایی که باید در هر مقطع تحصیلی به آن اشاره کنید عبارتند از:
سوابق کاری
این بخش بسیار مهم است و باید به نسبت کامل و با دقت پر شود. اینجا هم از جدیدترین حرفه ای که داشته اید باید شروع کنید و به سمت کارهای پیشین خود بروید. نکاتی که در هر شغل معرفی شده قابل اشاره است شامل موارد زیر است.
سوابق علمی و پژوهشی
این بخش جزو مهمترین قسمت های رزومه تحصیلی است و هر چه غنی تر بودن آن به موفقیت رزومه کمک بیشتری می کند. این قسمت شامل چهار زیر مجموعه است که بهتر است به تفکیک نام برده شوند.
افتخارات کسب شده
اگر در المپیادهای مختلف علمی رتبه دارید و یا جزو رتبه های برتر کنکور مقاطع مختلف بوده اید و یا جزو نفرات برتر دوره در یک مقطع تحصیلی قرار داشته اید، می توانید با ذکر جزییات در این بخش از آن ها نام ببرید.
دوره های گذرانده شده
در این بخش دوره ها و کارگاه هایی که در زمینه رشته مورد تقاضایتان گذرانده اید با ذکر نام دوره، مدت دوره، نام اساتید دوره و محل دوره بنویسید.
مهارت ها
در این قسمت باید تمامی مهارت های خود بنویسید. این مهارتها شامل دو بخش مهارت های زبان خارجی و مهارت های نرم افزاری هستند.
نام زبان خارجی
درجه و سطح دانش در این زمینه (که می توانید به تفکیک در بخش مکالمه، خواندن، ترجمه و شنیداری، سطح زبانی خود را بیان کنید)
بیان نام مدرک زبان و تاریخ اخذ آن
معرف ها
گاها برخی افراد از طریق معرف و یا کارفرمایی به مصاحبه دعوت می شوند که باید در این بخش اطلاعات مربوط به معرف و یا کارفرما آورده شده و نامه معرفی را در روز مصاحبه به مصاحبه کننده ارائه دهید:
در اینجا چند نمونه از رزومه تحصیلی فارسی و انگلیسی را خدمتتان ارائه می دهیم تا شما بتوانید رزومه عالی و با کیفیتی را بنویسید.