موسسه انتشاراتی اشراق: به گفته رئیس سازمان سنجش آموزش کشور تسهیلاتی برای فرزندان هیئت علمی در آزمون های تحصیلات تکمیلی وجود ندارد و تنها مختص کنکور سراسری است که حدود 1500 نفر از آن استفاده کرده اند.
به گزارش خبرگزاری موسسه اشراق و به نقل از سایت خبری ساعد نیوز ، دکتر ابراهیم خدایی درباره موضوع امتیاز فرزندان اعضای هیئت علمی در آزمون های کشوری گفت: آنچه برای فرزندان اعضای هیئت علمی دانشگاه ها وجود دارد سهمیه نیست و تنها تسهیلات است.
وی افزود: ضمن آنکه تسهیلاتی برای فرزندان هیئت علمی در کارشناسی ارشد و تحصیلات تکمیلی وجود ندارد و این امتیاز تنها مختص کنکور سراسری است.
خدایی خاطرنشان کرد: فرزندان اعضای هیئت علمی در صورتی که در کنکور سراسری پذیرفته شوند و 90 درصد نمره را کسب کنند می توانند به محل کار والدین منتقل شوند و در صورتی 92.5 درصد نمره را داشته باشند بر اساس ضوابط امکان تغییر رشته نیز دارند.
رئیس سازمان سنجش خاطرنشان کرد: بر اساس آمار موجود در سازمان سنجش نیز در مجموع برای کنکور امسال حدود 1400 تا 1500 نفر از این تسهیلات استفاده کرده اند.