خدمات مقاله

خدمات ترجمه

خدمات ویراستاری

خدمات کتاب

ثبت سفارش

درباره ما

تهیه دستورالعمل بهداشتی درباره کرونا در کنکور دکتری ۹۹

انتشار 8 اسفند 1404

موسسه انتشاراتی اشراق:رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: دستورالعمل بهداشتی برای مقابله با کرونا ویروس در حال تهیه است و به همه حوزه های کنکور دکتری تخصصی سال 99 ابلاغ می شود.

تهیه دستورالعمل بهداشتی درباره کرونا در کنکور دکتری ۹۹

تهیه دستورالعمل بهداشتی درباره کرونا در کنکور دکتری 99

دکتر ابراهیم خدایی اعلام داشت: با توجه به برگزاری کنکور دکتری تخصصی نیمه متمرکز سال 99 در روز جمعه 9 اسفند 99 دستورالعمل بهداشتی برای مقابله با کرونا ویروس به همه حوزه های امتحانی ابلاغ می شود.

وی افزود: این دستورالعمل در برگه راهنما به اطلاع همگان می رسد و تمامی داوطلبان، عوامل اجرایی و کارکنان مراکزی که حوزه های امتحانی کنکور دکتری 99 هستند ملزم به رعایت آن هستند.

خدایی خاطرنشان کرد: این دستورالعمل بهداشتی با هماهنگی وزارت بهداشت تهیه می شود و جزئیات آن در برگه راهنمای آزمون اطلاع رسانی می شود.

آزمون ورودی دوره دکتری (Ph.D) نیمه متمرکز سال 1399 در روز جمعه 9 اسفند 98 در 244 رشته امتحانی، 103 حوزه امتحانی و 60 شهرستان برگزار می شود.

در آزمون ورودی دوره دکتری (Ph.D) نیمه متمرکز سال 1399 تعداد 177 هزار و 261 نفر ثبت نام کرده اند که از این تعداد 77 هزار و 881 نفر زن و 99 هزار و 380 نفر مرد هستند.

داوطلبان می‌توانند از سه شنبه 6 اسفند تا پنجشنبه 8 اسفند به سایت سازمان سنجش مراجعه کنند و با وارد کردن اطلاعات شناسنامه‌ای (نام خانوادگی و نام، کد ملی و تاریخ تولد) و یا اطلاعات ثبت نامی (شماره پرونده و کد پیگیری) از کارت شرکت در آزمون پرینت تهیه کنند.

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:


در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری


خدمات موسسه انتشاراتی اشراق