خدمات مقاله

خدمات ترجمه

خدمات ویراستاری

خدمات کتاب

ثبت سفارش

درباره ما

ثبت نام آزمون دستیاری تخصصی پزشکی تمدید شد

انتشار 6 اسفند 1404

موسسه انتشاراتی اشراق:رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی از تمدید مهلت ثبت نام در چهل و هفتمین دوره آزمون دستیاری تخصصی پزشکی خبر داد.

ثبت نام آزمون دستیاری تخصصی پزشکی تمدید شد

ثبت نام آزمون دستیاری تخصصی پزشکی تمدید شد

دکتر سیدسعید هاشمی نظری در گفتگوی خبری اظهار داشت: مهلت تمدید شده ثبت نام در چهل و هفتمین دوره آزمون پذیرش دستیاری تخصصی پزشکی از روز یکشنبه 11 خرداد 99 آغاز می‌شود و تا سه شنبه 13 خرداد 99 ادامه دارد.

وی افزود: پیش از این در مهلت ثبت نام در چهل و هفتمین دوره آزمون پذیرش دستیاری تخصصی تعداد 14 هزار و 526 نفر در این آزمون ثبت نام کرده بودند.

رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: از تعداد 14 هزار و 526 نفر ثبت نام کننده در آزمون دستیاری تخصصی پزشکی تعداد 8 هزار و 151 نفر زن و تعداد 6 هزار و 375 نفر مرد بودند.

وی یادآور شد: همچنین افرادی که پیش از این ثبت نام کرده‌اند نیز می‌توانند در بازه زمانی 11 تا 13 خرداد نسبت به ویرایش فرم خود اقدام کنند.

به گزارش مهر، چهل و هفتمین آزمون دستیاری پزشکی پس از چند بار تعویق، بر اساس آخرین تقویم آزمون‌های وزارت بهداشت، 16 مرداد 99 برگزار می‌شود.

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:


در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری


خدمات موسسه انتشاراتی اشراق