افیلیشن و یا Affiliation یکی از ارکان اصلی چاپ مقاله می باشد و از اجزای جدایی ناپذیر و الزامی بخش چاپ مقاله می باشد .
افیلیشن و یا Affiliation یکی از ارکان های اصلی چاپ مقاله می باشد و از اجزای جدایی ناپذیر و الزامی بخش چاپ مقاله می باشد .
اصطلاح افیلیش و یا Affiliation را بارها در امر ارسال مقاله شنیده اید . اگر تجربه ی پذیرش و چاپ مقاله را داشته باشید بدون شک با افیلییشن آشنایی کامل را دارید . در صورتی هم که برای اولین بار اقدام به تدوین مقاله علمی نموده اید و یا مقاله استخراج شده از پایان نامه تان را می خواهید در مجلات معتبر داخلی و خارجی به چاپ برسانید ، حتما با اصطلاح افیلیش Affiliation مواجه خواهید شد و یا سردبیر مجله از شما خواهد خواست که افیلیشن دقیق خود را بنویسید .
اما منظور از افیلیشن چیست ؟ چرا باید افیلیشن را بنویسیم ؟ نحوه نگارش افیلیشن به چه صورت است ؟
در این مقاله سعی بر آن داریم تا شما را با نحوه نگارش صحیح افیلیشن باتوجه به دانشگاه محل تحصیل و یا اشتغال آشنا سازیم .
افیلیشن در علم به معنای وابستگی نویسنده به دانشگاه یا سازمان خاصی میباشد. در واقع این نشان میدهد که مقاله از طرف کدام سازمان یا دانشگاهی به مجله ارسال شده است.
نحوه نگارش صحیح افیلیشن دانشگاهی بسیار مهم است. نویسنده مقاله باید افیلیشن را به درستی بنویسد. زیرا این کار علاوه بر اینکه میزان تسلط نویسنده بر روی مقاله را نشان میدهد، خوانندگان مقاله را نیز با وابستگیهای نویسنده آشنا میسازد. از طرفی افیلیشن نویسندگان به لقب یا عنوان سازمانی و دانشگاهی همچون دکتر، کارشناس ارشد یا مدیر گروه ربطی ندارد.
معمولاً دانشگاهها و مؤسسات عالی برای نوشتن افیلیشن، قالب مخصوصی را طراحی و مشخص میکنند و در اختیار دانشجویان و اساتید آن دانشگاه قرار میدهند. دانشجویان و اساتید دانشگاهها نیز موظفاند تاافیلیشن مقاله خود را بر اساس قالب تعیین شده دانشگاه خود تنظیم کنند. لذا در غیر اینصورت نمرهای به آنها تعلق نمیگیرد.
بهتر است در نوشتن نام نویسندگان در قسمت افیلیشن، نام نویسندگانی که سهم بیشتری در انجام پژوهش داشتهاند اول نوشته شود و سپس نام دیگر نویسندگان بر اساس میزان تلاششان به ترتیب نوشته شود. در هر مقاله نویسندگان اول آن از 100 درصد امتیاز بهرهمند میشوند. این در صورتی است که سایر نویسندگان هم به ترتیب 80-90 درصد، 60-70 درصد و 40-50 درصد امتیاز را کسب خواهند کرد.
موسسه اشراق با سابقه ای طولانی مدت و درخشان خود در امر پذیرش و چاپ مقالات علمی در مجلات معتبر داخلی و خارجی ، که توانسته است با خدمات ویژه ی خود در بخش استخراج مقالات علمی از پایان نامه ، ترجمه فوق تخصصی مقالات ، فرمت بندی استاندارد و اصولی مقالات ، رفع سرقت علمی موجود در مقالات و سابمیت اصولی و استاندارد مقالات ، تمامی پژوهشگران و دانشجویان را به امتیازات علمی و رتبه علمی مد نظرشان برساند. بنابراین برخود واجب دانستیم تا نمونه ای از نحوه نگارش افیلیشن طبق آیین نامه وزارت علوم ، دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه پیام نور را جهت راهنمایی دانشجویان و اساتید عزیز ارائه نماییم .
نمونه نوشتن نشانی ها یا افیلیشن های صحیح در دانشگاه های ایران به زبان انگلیسی در مقالات ISI
Department of …, Faculty of…, University of…., …, Iran
Department of Public Management, Faculty of Management, University of Guilan, Rasht, Iran
Department of Management, Faculty of Humanities, Tarbiat Modarres University, Tehran, Ira
Department of …, Faculty of …, … Branch, Islamic Azad University, …, Iran
Department of Industrial Engineering, Faculty of Engineering, South Tehran Branch, Islamic Azad University, Tehran, Iran
مرتبه علمی، نام گروه علمی، دانشگاه پیام نور، صندوق پستی ۱۹۳۹۵-۳۶۹۷ ، تهران، ایران
نحوه نگارش افیلیشن مقاله در دانشگاه پیام نور به انگلیسی:
Department of…, Payame Noor University (PNU), P.O. Box, 19395-3697, Tehran, Iran