خدمات مقاله

خدمات ترجمه

خدمات ویراستاری

خدمات کتاب

ثبت سفارش

درباره ما

آیا اکسپت فوری مقاله علمی-پژوهشی امکان پذیر است؟

انتشار 8 دی 1401
مطالعه 16 دقیقه

اگر شما هم جز آن دسته از افرادی هستید که فرصت کافی برای چاپ مقاله علمی-پژوهشی ندارید و می‌خواهید از مجلات معتبر علمی اکسپت فوری بگیرید، پیشنهاد می‌شود مطالعه این بخش از اشراق را از دست ندهید.

آیا اکسپت فوری مقاله علمی-پژوهشی امکان پذیر است؟

مقاله علمی پژوهشی چه نوع مقاله‌ای است؟


اگر شما مقاله‌ای جهت چاپ در مجلات معتبر داشته باشید و در آن تحقیقات جدید و تازه‌ای انجام دهید که قبلاً این پژوهش‌ها در مقالات پیشین نبوده باشد و به عبارتی تحقیق شما دارای نوآوری باشد، درواقع مقاله علمی پژوهشی انجام داده‌اید. درواقع مقاله پژوهشی به مقاله بیس یا پایه‌ای اطلاق می‌شود که برای نگارش آن از داده‌های خامی که خود محقق آن‌ها را به دست آورده است، استفاده شده باشد. مقاله علمی پژوهشی بر روی تجزیه و تحلیل و هم‌چنین تفسیر این داده‌ها شکل گرفته است و روی تجزیه اطلاعات کسب شده از تحقیقات پیشین تمرکزی ندارد. هدف از نگارش مقاله علمی پژوهشی درواقع ایجاد یک استدلال جدید است. در یک مقاله علمی پژوهشی، ادبیات به عنوان اساس و بنیان کار ارائه می‌شود و بینش جدیدی را که محقق به دنبال ایجاد آن است، پشتیبانی می‌کند. این مقالات برخلاف مقالات علمی ترویجی که هدف آن خلاصه کردن و استنتاج مباحث و ایده‌های دیگران است، در پی ایجاد و ترویج موضوع جدیدی هستند.

پژوهش


اکسپت مقاله علمی-پژوهشی در چه مجلاتی امکان پذیر است؟


همان‌طور که می‌دانید شما در انتخاب مجله مناسب جهت چاپ مقاله، بایستی نوع مقاله خود را نیز در نظر داشته باشید و بر اساس آن به انتخاب مجله بپردازید. برای مقاله‌های علمی پژوهشی نیز بایستی مجلات معتبری را انتخاب کنید که در صورت پذیرش و چاپ مقاله‌تان در آن مجله، جایگاه مقاله شما در رتبه صحیحی قرار گیرد. همان‌طور که در قسمت قبل نیز اشاره شد، مقاله علمی پژوهشی، آن دسته از مقالاتی را شامل می‌شود که دارای نوآوری بوده و از لحاظ مرتبه علمی، جایگاه خوبی دارند؛ بنابراین نباید مجله‌ای انتخاب کنید که در صورت چاپ، ارزش مقاله شما را پایین آورد. به طور کلی یک مقاله پژوهشی را می‌توانید در مجلات داخلی و خارجی زیر به چاپ برسانید:

مجلات علمی-پژوهشی داخلی

این نوع مجلات که در داخل کشور عزیزمان ایران به دریافت مقالات علمی پژوهشی می‌پردازند، در بین مجلات داخلی از بالاترین رتبه برخوردارند. بدیهی است این موضوع نیز باعث شده است تا نوع داوری در این مجلات، همراه با سخت گیری بوده و پذیرش و چاپ مقاله دشوار باشد. لیست مجلات علمی پژوهشی، در فواصل زمانی مشخصی توسط وزارت علوم و فناوری، منتشر می‌گردد.

مجلات علمی-پژوهشی خارجی

مجلات علمی پژوهشی خارجی همان مجلات اینترنشنال هستند که موفق به دریافت نمایه های معتبری همچون ISI و یا SCOPUS نشده‌اند و یا پس از مدتی به دلایلی از این ایندکس‌ها خارج شده‌اند، اما به پذیرش و چاپ مقالات علمی پژوهشی می‌پردازند. دقت داشته باشید دانشگاه موردنظر شما باید چاپ مقاله در مجله اینترنشنال را تایید کند.

مجلات ISI

اگر بخواهیم در سطح بین المللی، مجلات علمی را بررسی کنیم، باید بگوییم مجلاتی که دارای نمایه ISI هستند و در پایگاه‌های WOS قابل‌مشاهده می‌باشند، اعتبار زیادی دارند. مجلات ISI به نوع مجلات دارای ایمپکت فکتور که با نام JCR شناخته می‌شوند و مجلات بدون ایمپکت فکتور که ISI LISTED نام دارد، دسته بندی می‌شوند. مجلات دسته اول معتبرتر و اکسپت مقاله دشوارتری دارند.

مجلات Scopus

در رتبه دوم از مجلات خارجی، مجلات پایگاه SCOPUS قرار دارند که مربوط به شرکت الزویر می‌باشد. اکسپت مقاله در این مجلات نیز بستگی به درجه مجلات در چارک‌ها دارد. این رتبه بندی از Q1 شروع می‌شود و تا Q4 ادامه می‌یابد. بدیهی است پذیرش و چاپ مقاله‌ای که در مجله‌ای با رتبه Q1 سابمیت شود، به مراتب سخت‌تر خواهد بود، چرا که میزان اعتبار آن‌ها نیز بیشتر است.

مجلات PubMed

اگر موضوع مقاله علمی شما در رابطه با موضوعات پزشکی، زیست شناسی، داروسازی، مهندسی پزشکی، پرستاری، مامائی، علوم آزمایشگاهی و... باشد، مجلات پابمد بهترین گزینه برای شما خواهد بود. این مجلات رتبه بندی خاصی ندارند اما می‌توان گفت از لحاظ اعتبار در سومین رتبه از مجلات خارجی قرار دارند و اکسپت مقاله در این پایگاه امتیازات زیادی نصیب شما خواهد کرد.

مجلات ISC

مجلات ISC از لحاظ اعتبار و درجه در چهارمین رتبه قرار دارد. به دلیل اینکه این پایگاه به همت کشور عزیزمان ایران به هدف پیشرفت دانش در کشورهای جهان اسلام پایه گذاری شده است، بسیاری از مجلات علمی پژوهشی داخلی نیز دارای نمای ISC می‌باشند. هم اکنون این پایگاه به دریافت و چاپ مقالات علمی به زبان انگلیسی، فارسی و عربی می‌کند.

ساختار استاندارد مقاله علمی-پژوهشی به چه صورت است؟


مقالات مختلف ساختار متفاوتی نیز دارند که باید در حین نگارش مقاله، به این مورد مهم دقت شود. برای مثال ساختار یک مقاله کنفرانسی با ساختار مقاله پژوهشی، یکسان نیست. در این قسمت با اجزای استاندارد یک مقاله پژوهشی آشنا می‌شوید:

TITLE

عنوان مقاله پژوهشی


عنوان (title) مقاله شما به عنوان معرف مقاله‌تان می‌باشد و حیطه تخصصی آن را مشخص می‌کند؛ بنابراین باید در انتخاب آن نهایت دقت خود را به خرج دهید. مطمئن باشید که اگر عنوان مقاله شما جذاب باشد، مخاطب به خواندن ادامه مقاله‌تان راغب خواهد شد. در انتخاب عنوان مقاله چند مورد مهم زیر را باید در نظر بگیرید:

سعی کنید عنوان شما کوتاه، گویا و مفید باشد و از 12 کلمه بیشتر تجاوز نکند.

حتی‌الامکان نباید در عنوان مقاله خود کلمات اختصاری نامفهومی به کار ببرید که برای مخاطب ناآشنا باشد.

از انتخاب عنوان تکراری برای مقاله بپرهیزید. می‌توانید پس از انتخاب آن در گوگل اسکولار چک کنید تا اطمینان حاصل کنید.

بهتر است عنوان مقاله پژوهشی، با موضوع پژوهشی که انجام داده‌اید و جدید است، شروع شود.

سعی کنید از کلمات کلیدی در داخل عنوان استفاده کنید تا در جستجوی اینترنتی، دسترسی به مقاله شما آسان‌تر باشد.

پازل

افیلیشن مقاله


افیلیشن (affiliation) به معنای وابستگی سازمانی است. شما در این قسمت باید مشخصات تمامی نویسندگان، سازمان‌هایی که ازلحاظ علمی به آن‌ها وابسته هستید؛ مانند دانشگاه را به همراه آدرس کامل آن‌ها ذکر نمایید. نکته مهمی که باید به آن دقت کنید این است که اگر قبلاً مقاله یا مقاله‌های چاپ‌شده دارید، نامتان را در همه آن‌ها به صورت یکسان ذکر کنید. یک نمونه افیلیشن را می‌توانید در ذیل مشاهده کنید:

Department of Industrial Engineering, Faculty of Engineering, South Tehran Branch, Islamic Azad University, Tehran, Iran

فلش

چکیده مقاله پژوهشی


چکیده (abstract) در لغت به معنای عصاره و خلاصه است. در مورد مقاله نیز همین معنا صدق می‌کند. درواقع شما در چکیده، خلاصه کل مقاله پژوهشی خود را در دو ساختار می‌توانید بیان کنید. حالت اول چکیده به صورت ساختار یافته هست و تمامی اجزای مقدمه، روش تحقیق، یافته‌ها و... باید جداگانه و در چند سطر بیان شوند. در حالت دوم، چکیده به‌صورت غیر ساختار یافته می‌شود و تمامی اجزای آن در یک پاراگراف جمع‌آوری‌شده و بیان می‌شود. در نگارش چکیده باید به سوالاتی از قبیل چرا تحقیق بر روی این موضع بخصوص را شروع کردیم؟ چگونه تحقیق به انجام رسیده است؟ به چه چیزهایی دست پیدا کردیم؟ از این یافته‌ها چه نتیجه‌ای می‌توان گرفت؟ پاسخ داده شود.

KEYWORDS

کلمات کلیدی مقاله


کلمات کلیدی (keywords) مقاله نقش برچسب‌ها و هشتگ های مقاله شما را دارند. همان طور که در سئو، هشتگ های یک مطلب، هر قدر اصولی‌تر باشد، موجب دیده شدن مطلب می‌گردد، در مقاله نویسی نیز همین امر صادق است و هر قدر کلمات کلیدی شما با موضوع مقاله تان همخوانی بیشتری داشته باشد، در سایتیشن مقاله اهمیت بسزایی خواهد داشت؛ بنابراین در انتخاب آن‌ها نهایت دقت خود را به خرج دهید و سعی کنید 3 الی 6 عبارت موضوعی بسیار مفید که بیشترین نزدیکی و ارتباط را با مقاله شما داشته باشد، انتخاب کنید. برای این کار می‌توانید به بخش مقدمه و چکیده مراجعه کنید. چرا که این بخش‌ها معمولاً دربرگیرنده موارد مهمی از مقاله هستند که می‌توانند انتخاب خوبی برای واژگان کلیدی باشند.

مثلث

مقدمه مقاله پژوهشی


مقدمه(introduction) مقاله پژوهشی، باید شامل چند بخش مجزا و مهم زیر باشد:

پاراگراف اول معرفی مسئله موردنظر: در این بخش شما بایستی به طور کامل به معرفی موضوع تحقیق و مسئله ای که می خواهید به آن اشاره کنید، بپردازید. برای این کار می توانید از چند روش مناسب که در جذب مخاطب شما موثر است مانند: طرح سوال و یا ارائه آمارهای جالب و واقعی استفاده کنید تا ذهن اورا برای ادامه موضوع مهیا کنید.

پاراگراف دوم پیشینه پژوهش: معمولا پر رفرنس ترین قسمت مقاله همین بخش است. در این قسمت شما به بررسی پژوهش های پیشین و مرتبط با موضوع مقاله تان می پردازید و خواننده را نسبت به نواقصات موجود در تحقیقات قبلی آگاه کنید سپس بیان کنید که برای برطرف کردن این نواقصات چه کاری انجام داده اید.

پاراگراف سوم ارائه تحقیق خود: در این قسمت است که به مخاطب می گویید که دقیقا با نگارش مقاله تان به دنبال چه بودید، چرا به دنبال این موضوع رفتید (اهمیت موضوع) و چگونه از پس آن برآمدید و درواقع مباحث موجود در مقاله خود را بازگو کنید.

ذره بین

روش شناسی مقاله پژوهشی


روش شناسی (methodology)، بستگی به نوع مطالعه و تخصص شما دارد و ممکن است در هر مقاله متفاوت باشد. در این بخش شما بایستی به کلیه اقداماتی که در به نتیجه رسیدن شما کمک کرده است، اشاره کنید. این اقدامات در قالب روش کار، آزمایش‌ها، شبیه‌سازی‌ها، مدل‌های ارائه شده، فرمول‌های ریاضی و... بیان می‌شوند. روش شناسی مقاله پژوهشی باید دارای دو ویژگی عمده باشد: اول اینکه به طور کاملا واضح روش انجام کار را توضیح دهد و ذهن مخاطب را شفاف سازی کند. دوم اینکه مخاطب با تکرار آن‌ها به همان نتایج مستخرج از کار شما برسد.

چارت

یافته های مقاله پژوهشی


بدیهی است که بعد از طرح روش شناسی مقاله، به یافته‌ها (result) اشاره می‌شود. شما در این قسمت بایستی هر آنچه را که از تحقیقات به عمل آمده حاصل کرده‌اید را بیان کنید. برای روشن‌تر شدن این کار می‌توانید از جداول و نمودارهای مختلف استفاده کنید. مورد مهمی که معمولاً در بخش یافته‌های دقیق بایستی به آن دقت کرد، این است که شماره‌گذاری‌هایی که برای جداول، تصاویر و نمودارها انجام می‌شود، باید به ترتیب بوده تا مخاطب بدون اینکه سردرگم بشود، از این یافته‌ها استفاده کند. همچنین یافته‌هایی که حاصل شده است باید برای مخاطب قابل فهم بوده تا بدون اینکه به متن اصلی مقاله رجوع کند، متوجه آن‌ها شود. می‌توانید جهت باکیفیت نوشتن این بخش از مفاهیم و استنباط‌های ممکن از نتایج نیز صحبت کنید.

discussion

بحث و نتیجه گیری مقاله پژوهشی


بحث و نتیجه گیری مقاله(discussion)، معمولاً با تلفیق مهارت نویسندگی نگارش می‌شود. از عمده اشتباهاتی که پژوهشگران معمولاً در نوشتن این قسمت می‌کنند، این است که مطالب گفته شده در بخش مقدمه و یا چکیده را مجدداً بازنویسی می‌کنند. این نوع نتیجه گیری اغلب مورد توجه داوران قرار نمی‌گیرد. شما باید طوری مطالب را در این بخش گردآوری کنید که مهر تایید اکسپت مقاله خود را در ذهن داوران حک کنید. می‌توانید در مورد مشکلاتی که در پژوهش داشته‌اید حرف بزنید و یا پیشنهادات سازنده و مفیدی در حیطه تخصصی خود برای پژوهشگران آتی داشته باشید.

book

منابع پایانی مقاله پژوهشی


آخرین بخش از یک مقاله علمی پژوهشی، مربوط است به رفرنس‌ها و منابعی که در متن مقاله خود از آن‌ها بهره برده‌اید. دقت داشته باشید که شیوه رفرنس نویسی در مقالات علمی، بسیار حائز اهمیت است و بنابراین باید در جمع آوری آن‌ها دقت بسیار شود. از مواردی که باید در حین رفرنس نویسی بدان توجه کرد، این است که در پایان کار حتماً رفرنس‌های درون متنی و پایان متن را با یکدیگر تطبیق دهید تا کم و زیاد نباشند. همچنین یک مقاله پژوهشی همیشه رفرنس‌های به روز و جدیدی دارد. سبک رفرنس نویسی خود را حفظ کنید و سعی کنید آن را بر طبق ژورنالی که می‌خواهید مقاله را به آن سابمیت کنید، انجام دهید.

معیارهای انتخاب مجله برای مقاله علمی-پژوهشی


قبل از این که بخواهید هر گونه اقدامی جهت ارسال و پذیرش مقاله خود انجام دهید، یک مرحله مهم وجود دارد و آن نیز انتخاب مجله می‌باشد. انتخاب مجله صحیح و مناسب، به قدری دارای اهمیت است که ممکن است سرنوشت مقاله شما را تعیین کند. یک پژوهشگر جهت چاپ مقاله خود، باید نمایه ها و سایت های مختلف را به دقت بررسی کرده و شرایط مجلات را تک به تک با شرایط خود بسنجد و مقایسه کند. از جمله معیارهایی که برای انتخاب یک مجله علمی پژوهشی باید در نظر داشت، عبارت اند از:

همخوانی اسکوپ مجله با موضوع تخصصی مقاله شما

هزینه های چاپ و نشر مقاله در مجله

بررسی ایندکس معتبر مجله، ایندکس هایی نظیر isi

بلک لیست (لیست سیاه) نبودن مجله

بررسی مدت زمان داوری و چاپ مقاله در مجله

بررسی میزان اکسپت و یا ریجکت مقاله در مجله

بررسی مقالات چاپ شده پیشین در مجله

مراحل اکسپت فوری مقاله علمی-پژوهشی


یک مقاله علمی پژوهشی، جهت ارسال به مجلات معتبر، باید مراحل زیادی را طی کند تا بدون ایراد بوده و به یک درجه و رتبه قابل قبول جهت اکسپت در مجله برسد. اقداماتی وجود دارد که یک پژوهشگر بایستی قبل از سابمیت مقاله خود آن‌ها را مورد توجه قرار دهد. در این بخش می‌خواهیم به بررسی این مراحل بپردازیم. لازم به ذکر است به جز فرمت بندی و سابمیت مقاله، ممکن است انجام تمامی این مراحل برای مقاله پژوهشی شما الزامی نباشد؛ بنابراین باید با توجه به نیاز مقاله خود نسبت به انجام آن‌ها اقدام کنید.

استخراج مقاله از پایان نامه

اگر شما فرصت کافی برای نوشتن صفر تا صد مقاله را ندارید، می‌توانید یک راه میانبر و سریع انتخاب کنید و از پایان نامه کارشناسی ارشد و یا رساله دکتری، اقدام به استخراج مقاله کنید. مزیت این روش علاوه بر سریع‌تر بودن آن این است که از پایان نامه‌ای که جهت گردآوری آن سال‌ها زحمت کشیده شده است، نهایت استفاده می‌شود و امکان استخراج 2 الی 3 مقاله وجود خواهد داشت.

thesis

دریافت گزارش پارافریز

همان‌طور که می‌دانید برای گردآوری یک مقاله، از منابع و مقالات زیادی استفاده می‌شود؛ بنابراین وجود درصدی از تشابه در مقاله امری طبیعی است؛ اما اگر گزارش پارافریز این درصد را مقدار قابل توجهی نشان دهد، باید نسبت به پارافریزنویسی آن اقدام شود. پارافریز نویسی مقاله عبارت است از کلیه اقداماتی که جهت بازنویسی متن و کاهش درصد تشابه متن مقاله انجام می‌شود.

paraphrase

ویراستاری مقاله

اگر احساس می‌کنید متن مقاله شما، به اندازه کافی روان و گویا نیست، باید نسبت به ویرایش آن اقدام کنید. بسته به نوع متن خود باید یکی از انواع ویرایش‌ها را انتخاب کنید. ویرایش ادبی، ویرایش نیتیو، ویرایش گرامری، ویرایش فنی، ویرایش تطبیقی و... ویراستاری تخصصی مقاله به رفع مشکلات و خطاهای موجود در مقاله شما کمک بسیاری می‌کند. به یاد داشته باشید قبل از سابمیت، متن مقاله عاری از هر گونه ایراد بوده باشد.

edit

فرمت بندی طبق فرمت مجله

فرمت بندی طبق فرمت مجله، یکی از الزاماتی است که بایستی قبل از ارسال مقاله، حتماً انجام شود. در فرمت بندی مقاله شما باید دستورالعمل‌هایی که در سایت مجله جهت راهنمای نویسندگان ارائه داده می‌شود را در اجزای مختلف مقاله، رعایت کنید. این موارد ممکن است در خصوص تعداد کلمات مقاله، ساختار چکیده، سبک رفرنس نویسی و... باشد. به یاد داشته باشید اگر فرمت مجله رعایت نشود، مقاله شما بی برو برگشت ریجکت خواهد شد.

format

ترجمه تخصصی

اگر قصد ارسال مقاله خود به ژورنال‌های خارجی را دارید و متن مقاله شما به صورت فارسی است، باید نسبت به ترجمه تخصصی آن اقدام کنید. درواقع یکی از ملاک‌های تایید مقاله از نظر داوران مجله، داشتن ترجمه تخصصی و قابل درک مقاله می‌باشد. به یاد داشته باشید ترجمه متن خود را به دست مترجمی بسپارید که به حوزه تخصصی متن شما تسلط بالایی داشته باشد؛ زیرا در متن تمامی مقالات علمی اصطلاحات و عبارات تخصصی آن رشته وجود دارد که باید به طور صحیح و اصولی ترجمه گردد.

translate

سابمیت مقاله

مرحله آخر مربوط است به سابمیت مقاله در مجله. درواقع وقتی شما اطلاعات مقاله خود را جهت ارزیابی به یک ژورنال ارسال می‌کنید، آن را سابمیت کرده‌اید. دقت داشته باشید همراه با سابمیت فایل مقاله خود، مواردی از جمله کاورلتر، فرم‌های مربوطه و سایر اطلاعاتی را که مجله از شما درخواست کرده است را ارسال کنید. اگر سابمیت شما از نوع ثبت نام در پنل مجله باشد، بهتر است با مشخصات نویسنده مسئول صورت گیرد. اگر نوع سابمیت مجله ایمیل به سردبیر باشد که بایستی به ایمیل سردبیر ارسال شود.

submit

آیا اکسپت فوری مقاله علمی پژوهشی امکان پذیر است؟


بعضی از دانشجویان و یا پژوهشگران به دلیل فرصت محدودی که در اختیار دارند خواستار اکسپت فوری مقالات خود هستند. واقعیت امر این است که در هیچ ژورنال داخلی نمی‌توان مدت زمان مشخص شده جهت داوری را سرعت بخشید و شما به عنوان نویسنده مقاله، چاره‌ای به‌جز منتظر ماندن جهت مشخص شدن روند داوری ندارید. شما فقط می‌توانید در حین انتخاب مجله جهت سابمیت مقاله خود، در سایت خود مجله مدت زمان داوری را ببینید و با توجه به زمان بندی که دارید برای انتخاب یا عدم انتخاب مجله خود تصمیم گیری کنید. معمولاً مدت زمان داوری اولیه مجلات علمی پژوهشی که توسط ادیتور مجله می‌باشد، کمتر از یک ماه مشخص می‌گردد. یک راه دیگر جهت تسریع روند چاپ مقاله خود این است که قبل از سابمیت، اقداماتی را که باید برای مقاله انجام دهید را سرعت ببخشید.

زمان


موسسه انتشاراتی اشراق چه کمکی در اکسپت فوری مقالات می‌کند؟


موسسه انتشاراتی اشراق، جامع ترین پلتفرم در انجام خدمات دانشگاهی است؛ که چاپ مقاله هم یکی از این خدمات می‌باشد. این موسسه به همراه تیم متخصص و باتجربه خود آماده خدمت رسانی به اساتید، پژوهشگران و دانشجویان عزیز است. اگر شما هم جز آن دسته از افرادی هستید که فرصت کافی برای انجام مراحل چاپ مقاله خود ندارید، نگران نباشید. ما در موسسه انتشاراتی اشراق، به کمک شما آمده‌ایم تا در اسرع وقت مقالات ارزشمند شما را در مجلات معتبر به چاپ برسانیم. به طور کلی تمامی خدماتی که در راستای چاپ مقاله بایستی انجام شود، نظیر استخراج مقاله از پایان نامه، پارافریز مقالات، ویراستاری مقاله، ترجمه مقاله، فرمت بندی و سابمیت مقاله و... همگی در سه زمان بندی زیر قابل انجام می‌باشد:

انواع زمان‌بندی

زمان بندی عادی

تحویل سفارش در زمان بندی معمولی برای تحویل سفارش

زمان بندی فشرده

تحویل سفارش در 3/4 زمان لازم برای حالت عادی

زمان بندی فشرده پلاس

تحویل سفارش در 1/3 زمان لازم برای حالت عادی

مراحل ثبت سفارش اکسپت مقاله علمی پژوهشی در موسسه انتشاراتی اشراق


به دلیل اینکه هر یک از مجلات روند و روش دریافت پذیرش و هزینه‌های متفاوتی برای نشر مقاله دارند، ما در موسسه انتشاراتی اشراق به همراه متخصصان با تجربه در این زمینه آماده ایم تا مقاله شما را در مجلات معتبر بین المللی چاپ و نشر دهیم. برای اینکه روند داوری هر چه سریع‌تر اتفاق بیفتد و نتیجه پذیرش مشخص شود لازم است تغییراتی در ساختار مقالات به وجود آورید تا بیشتر مورد توجه داوران قرار بگیرد و سریع‌تر پذیرفته شود و به این خاطر هم متخصصان با تجربه در تیم موسسه انتشاراتی اشراق آماده انجام سفارشات چاپ مقاله شما در مجلات معتبر هستند.

سفارش

ابتدا یک پروژه چاپ مقاله ایجاد کرده و فایل مقاله و سایر اطلاعات موردنیاز را ارسال کنید

پشتیبانی

درخواست شما توسط پشتیبانی بررسی و مرتبط ترین مجله با مقاله شما معرفی می شود

نامه

ارسال مقاله به مجله و پرداخت هزینه های انتشار مقاله و قرار دادن در پروسه داوری

جعبه

پیگیری وضعیت مقاله و دریافت پاسخ نهایی از سوی مجله و اعلام نتیجه به شما

سخن آخر


با توجه به نیاز مشتریان عزیز اعم از دانشجویان و اساتید و دانشگاهیان برای چاپ و نشر مقاله، موسسه انتشاراتی اشراق با گزینش دقیق و چند مرحله‌ای تیم فنی خود، در صدد ارائه خدمات با حفظ نهایت تعهد در امانت‌داری و کیفیت است تا دغدغه‌ی مراجعین برای چاپ و نشر مقاله را برطرف سازد.

برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره در مورد اکسپت مقاله در موسسه انتشاراتی اشراق، می‌توانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

لوگو

موبایل

راه‌های ارتباطی با موسسه انتشاراتی اشراق


موسسه انتشاراتی اشراق در راستای انجام رسالت پاسخگویی به مخاطبان خود و رعایت الزامات استاندارد ISO 10004 ، مجهز به سیستم پاسخگویی 24 ساعته در 7 روز هفته شده است. برای ارتباط با قسمت پشتیبانی و دریافت مشاوره از کارشناسان، کافی است یکی از راه‌های زیر را انتخاب کنید:

eshragh_company

isiisc2011@gmail.com

09149724933

041-33373424

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
(امتیاز 0 توسط 0 نفر)
  ارسال به دوستان:

سوالات متداول

پذیرش مقاله کاملا وابسته به کیفیت مجله می‌باشد. برخی از ژورنالها مقاله را به صورت تضمینی پذیرش می‌کنند اما برخی دیگر پذیرش تضمینی ندارند و همه چیز وابسته به نظر داوران می‌باشد.

زمان پذیرش و چاپ یک مقاله در ژورنال معتبر کاملا بستگی به زمان داوری دارد. پروسه داوری هرچقدر طولانی تر باشد واضح است که مقاله مدت زمان بیشتری در انتظار خواهد بود.

مدت زمان لازم برای چاپ مقاله با توجه به مجلات مختلف می تواند متفاوت باشد و بستگی به خود مجلات دارد. معمولاً 2 الی 6 ماه زمان میبرد.

برخی مجلات علمی، به ویژه مجلات با دسترسی آزاد (Open Access) یا مجلاتی که هزینه‌های انتشار بیشتری دارند، خدمات اکسپت فوری ارائه می‌دهند. همچنین، مجلاتی که به موضوعات داغ یا نوظهور علمی می‌پردازند ممکن است مقالات را سریع‌تر داوری کنند.

خیر، درخواست برای اکسپت فوری تاثیری بر تصمیم داوران ندارد. داوران مقاله را از نظر علمی و محتوایی ارزیابی می‌کنند و اگر مقاله‌ای کیفیت لازم را نداشته باشد، حتی با درخواست اکسپت فوری نیز رد خواهد شد.

سوالات بیشتر
در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری

پرسش ها و دیدگاه های کاربران
بازدیدکننده
کارشناس موسسه اشراق
3 هفته پیش
در پاسخ به:
نیاز به چندین مقاله برای مصاحبه دکتری تخصصی حقوق جزا و جرم شناسی دارم
با سلام احتراما فرهیخته ی گرامی برای چاپ مقاله و کتاب در خدمتتان هستیم احتراما می توانید درخواستتان را به ایمیل زیر و یا واتس اپ ارسال فرمایید تا راهنمایی صورت گیرد ایمیل موسسه : isi.eshragh@gmail.com تلفن: 09149724933 باتشکر
بازدیدکننده
سید عبدالرضا میران
1 ماه پیش
نیاز به چندین مقاله برای مصاحبه دکتری تخصصی حقوق جزا و جرم شناسی دارم
بازدیدکننده
کارشناس موسسه اشراق
2 سال پیش
در پاسخ به:
سلام خسته نباشید ممنون از وقت شناسی و کیفیت کاری که در فرمت بندی مقاله برام انجام دادید.
با سلام و عرض ادب ضمن تشکر از دیدگاه شما از اینکه توانسته‌ایم رضایت شما را جلب کنیم بسیار خرسندیم. به امید همکاری‌های بیشتر با شما.
بازدیدکننده
بختیاری
2 سال پیش
سلام خسته نباشید ممنون از وقت شناسی و کیفیت کاری که در فرمت بندی مقاله برام انجام دادید.


خدمات موسسه انتشاراتی اشراق