استخراج مقاله انگلیسی English article از پایان نامه انگلیسی English dissertation (thesis ) به صورت فوری و اورژانسی توسط تیم حرفه ای اشراق در تمامی تخصص ها .
در این مقاله شما را با نحوه ی استخراج مقاله انگلیسی از پایان نامه انگلیسی آشنا می سازیم تا خود شما فرهیختگان عزیز بتوانید به صورت تخصصی و اورژانسی مقاله انگلیسی را از پایان نامه انگلیسی استخراج نمایید . ولی اگر موفق به انجام آن نشدید ، نگران نباشید محققین موسسه اشراق می توانند در مدت زمان 4 روز کاری مقالات انگلیسی را از پایان نامه انگلیسی شما استخراج نمایند. جهت اطلاع از تعرفه استخراج مقاله انگلیسی از پایان نامه انگلیسی به صورت اورژانسی در دو پکیج طلایی و طلایی پلاس به این بخش مراجعه فرمایید .
استخراج مقاله انگلیسی از پایان نامه انگلیسی به صورت اورژانسی
مقاله (essay) در زبان فارسی به معنی "سخن، گفتار و بخش یا فصلی از کتاب" می باشد . برخی عبارت مقاله را هم معنی با Discourse اعلام می کنند و برخی دیگر مقاله را ترجمه ی Article اعلام می کنند . همچنین در این میان نیز برخی مقاله را برگردان و یا ترجمه کلمه essay می دانند . که به معنی وزن کردن، عیار گرفتن و آزمایش کردن است که ابتدا در فرانسه به معنی مقاله به کار رفته و سپس به انگلیسی نیز راه یافته است.
همان طور که قبلا اشاره شد برخی مقاله را ترجمه Article می دانند، علاوه بر آن عبارت Paper را هم در تعریف مقاله بسیار دیده ایم .
article نسبت به paper از جامعیت بیشتری برخوردار است و به نوعی کلیه مقالات را در کلیه زمینه ها در برمی گیرد ولی paper بیشتر به مقالات علمی با موضوعی خاص اشاره دارد که توسط فرد یا افرادی متخصص در آن موضوع نوشته شده است .
مهمترین علت استخراج مقاله از پایان نامه را می توان نشر و توسعه ی دانش دانست ولی دلایل مهم دیگری نیز وجود دارند که حاکی از اهمیت استخراج مقاله از پایان نامه می باشند:
بخش ها مختلف و استاندارد یک مقاله انگلیسی به ترتیب زیر می باشد :
عنوان و یا Title مقاله نباید خیلی طولانی و نه خیلی کوتاه باشد. در حالت استاندارد بین 13 تا 15 کلمه مناسب است. طبق نظر مجله انجمن روانشناسی آمریکا American Academy of Pediatrics (APA) تعداد واژه های عنوان باید حداکثر 12 کلمه باشد.
در نوشتن title باید دقت شود که از عباراتی مانند "an investigation of …" ، "studies on …" و "analysis of …" در مقاله انگلیسی استفاده نشود .
نحوه نوشتن Affiliation نسب به نوع سازمان و دانشگاه ها متفاوت است که برای نوشتن آن می توانید به نمونه های ارائه شده دقت فرمایید :
Department of...( گروه ) .... Faculty of ... ( دانشکده ) ....University of ...( شهر دانشگاه ) ....,..( نام دانشگاه) ... Iran.
Department of Architecture, Faculty of Engineering, University of Tehran , Tehran, Iran.
Department of...( گروه ) .... Faculty of ... ( دانشکده ) .... , ...( واحد دانشگاهی )... Branch, Islamic Azad University ,...( شهر دانشگاه ) ... , Iran.
Department of Architecture, Faculty of Engineering, South Tehran Branch, Islamic Azad University, Tehran, Iran.
Department of … ,..( گروه) .... Payame Noor University (PNU), P.O. Box, ...( صندوق پستی ) ...., ...(شهر داشگاه ) ..., Iran.
در نگارش جمله ها از زمان ماضی مجهول و ضمیر سوم شخص استفاده شود. زمان افعال آینده نباشد زیرا نشان می دهد که کار و مطالعه هنوز به پایان نرسیده است .
به طور مثال در مقالات انگلیسی عباراتی مانند " I will argue " و " I will analyze " بکار برده نشوند .در مقالات انگلیسی از عبارتی مانند "I expect to" و "I hope to " استفاده نشود زیرا اعتماد به نفس پایین نگارنده مقاله را نشان می دهند.
چکیده معمولاً بین 133 تا 253 کلمه مناسب است که در قالب یک بند بیان می شوند.
در اکثر مقالات و به درخواست مجلات، بلافاصله بعد از چکیده، واژگان کلیدی قرار دارند و اغلب به همراه چکیده منتشر می شوند. معمولاً 3 تا 13 واژه یا عبارت موضوعی و البته کوتاه به عنوان واژگان کلیدی مقاله درنظر گرفته می شوند .
به طور کلی می توان گفت مقدمه مقاله از لحاظ محتوایی دارای سه بخش است که به ترتیب عبارتند از:
این بخش معمولاً بند اول، مقدمه است و اولین بخشی از بدنه اصلی مقاله است که توسط مخاطبان مطالعه می شود. بنابراین نحوه نگارش آن بسیار حائز اهمیت است زیرا می تواند نقش مؤثری روی جذب یا دفع مخاطب ایفا کند.
باید توجه شود که منظور از کلمه "ادبیات" در عبارت مرور ادبیات، منابع اطلاعاتی ( مقالات ) یا تحقیقاتی است که قبلا در موضوع مرتبط با مقاله شما انجام شده است . مرور ادبیات یعنی نقد و بررسی، خلاصه سازی، طبقه بندی منابع اطلاعاتی موجود که با موضوع مورد مطالعه ما در ارتباط هستند. قسمت پر حجم مقدمه مربوط به این بخش می شود .
نکات مفید برای نگارش قسمت مرور ادبیات مقدمه به قرار زیر هستند:
نمونه 1 :
متن اصلی نوشته شده توسط نویسنده A در سال 2015 :
Bilateral vagatomy resulted in an increase in tidal valume but a depression in respiratory frequency such that total ventilation did not change.
استفاده از آن متن توسط نویسنده دیگر:
A (2015) showed that bilateral vagatomy resulted in an increase in tidal valume but a depression in respiratory frequency such that total ventilation did not change.
غلط است . با الفاظ بازی شده است . محکوم به سرقت ادبی است .
نمونه 2
متن اصلی نوشته شده توسط نویسنده B در سال 2017 :
What makes intentionally killing a human being a moral wrong for which the killer is to be condemned is that the killer did this this morally bad thing not inadvertently or even negligently, but with a conscious purpose – with eyes open and a will directed toward that very object.
استفاده از آن متن توسط نویسنده دیگر:
b (2017) stated that we condemn a person who intentionally kills a human being because he did a "morally bad thing" not through negligence or accident but with open eyes and a direct will to take that life.
صحیح است
این قسمت معمولاً در یک بند و در قالب چند جمله نوشته می شود. در این قسمت از مقاله به مخاطب توضیح می دهد که دقیقاً با نگارش این مقاله به دنبال چه بوده اید چرا به دنبال این موضوع رفته اید و چگونه از پس آن برآمده اید . به بیان ساده تر، با توجه به مرور ادبیاتی که انجام دادید نشان می دهید که شما در این مقاله چه کاری را انجام داده اید که قبلاً انجام نشده است.
از عباراتی مانند:
کمک بگیرید.
این قسمت بسته به نوع و حوزه تخصصی مورد مطالعه مقاله ممکن است با عناوین دیگری نیز بیان شود که مهمترین آنها عبارتند از: اطلاعات مورد نیاز و روشها Materials and Methods ، روش کار Procedure ، آزمایشها Experiments ، شبیه سازی Simulation ، روششناسی، مدل Model و ترکیبی از این عبارات مانند : اطلاعات مورد نیاز و روش کار Materials and Procedure یا اطلاعات مورد نیاز و روش ها Materials and Methods در این قسمت از مقاله، اطلاعاتی آماده می شود که از طریق آن اطلاعات می توان در مورد اعتبار مقاله قضاوت کرد. در واقع اینجا محلی است که باید به طور کاملاً شفاف و دقیقی بیان شود که روش انجام پژوهش به چه شکلی بوده است.
بعد از پیاده سازی روش یا روش های پیشنهادی بر روی ورودی و اطلاعات مورد نیاز، خروجی ها، یافته ها یا نتایجی حاصل می شوند که در این قسمت مقاله به گزارش دادن آنها می پردازیم. به این نکته دقت شود که در قسمت روش ها اشاره ای به یافته ها و نتایج نمی شود بلکه در این قسمت از مقاله است که خروجی ها و یافته های مقاله و تحلیل ما از آنها ارائه می شوند. البته لازم به ذکر است که منظور ما از تحلیل نتایج و خروجی ها، بحث و نتیجه گیری درباره آنها نیست. در واقع به کمک این خروجی ها است که می توان عملکرد روش پیشنهادی مقاله شما را با روش های پیشین مقایسه کرد و واقعاً فهمید که آیا این روش پیشنهادی منجر به پیشرفت معناداری در حوزه تحت مطالعه شده است. یافته ها باید دقیق و صریح باشد و معمولاً برای نمایش و تحلیل بهتر یافته ها از شکلها و جداول نیز کمک گرفته می شود.
در قسمت بحث و نتیجه گیری، شما باید خواننده را نسبت به مزیت ها و فواید نتایج پژوهش انجام شده متقاعد سازید. در اینجا آن سؤال تحقیقی که در قسمت مقدمه بیان کرده اید را پاسخ می دهید و توضیح می دهید که چطور نتایج پژوهش شما پاسخی مناسب برای آن سؤال هستند. در واقع در اینجا بیان می کنید که چه مقدار از آن شکاف تحقیقاتی ذکرشده در قسمت مقدمه را پر کرده اید.
در این قسمت، باید از هر شخص حقیقی و حقوقی که به نوعی در جمع آوری و نگارش مقاله نقش داشته اند قدردانی شود. دقیقاً باید ذکر شود که چرا این اشخاص مورد قدردانی قرارگرفته اند ضمن آنکه کسب اجازه آنها نیز نیاز است.
معمولاً ضمایم عبارتند از:
آخرین قسمت مقاله مربوط به منابع و مراجع است. برای قسمت منابع چهار قانون کلی وجود دارد:
قانون اول - قبل از هر چیزی ابتدا نحوه ارجاع دهی مجله مدنظرتان را بیابید و تعدادی از مقاله های اخیراً چاپ شده آن مجله را مطالعه کنید تا با نحوه و ساختار استاندارد ارجاع دهی آن مجله آشنا شوید. استفاده از نرم افزارهایی مانند EndNote می تواند مفید باشد.
قانون دوم - فقط منابع چاپ شده ای که در مقاله مورد استفاده قرار گرفتند در اینجا ذکر می شوند. مواردی از قبیل چکیده ها، پایان نامه ها، رساله های دکتری و کلیه داده هایی که چاپ نشده اند نباید در این قسمت آورده شوند. اگر چنین مرجع چاپ نشده ای را به کاربرده اید که واقعاً مهم و حیاتی است باید در داخل متن اصلی مقاله به آن اشاره کنید مثلاً در داخل پرانتز یا به صورت پاورقی. ولی در این قسمت می توانید به مقالاتی که پذیرفته شدند ولی هنوز به چاپ نرسیده اند ارجاع دهید . تحت عنوان زیر چاپ In Press .
قانون سوم - قبل از ارسال مقاله و حتی در مرحله تأیید مقاله توسط مجله حتماً کلیه قسمت های هر منبع به کاربرده شده در مقاله را با نسخه اصلی چاپ شده در مجله تطبیق دهید. دقت کنید احتمال رخ دادن اشتباه در قسمت منابع بسیار بالاست که این اشتباهات می توانند عواقب جبران ناپذیری مانند مردود شدن مقاله و حتی قرارگرفتن در لیست سیاه را رقم بزنند.
قانون چهارم - هرگز تطبیق نهایی را فراموش نکنید یعنی مطمئن شوید کلیه منابعی را که در متن مقاله هستند را در قسمت منابع آورده اید و بالعکس کلیه منابعی را که در قسمت منابع آورده اید را در مقاله استفاده کرده اید.