خدمات مقاله

خدمات ترجمه

خدمات ویراستاری

خدمات کتاب

ثبت سفارش

درباره ما

استخراج مقاله وزارتین از پایان نامه در تمامی تخصص ها

انتشار 2 آذر 1400
مطالعه 9 دقیقه

استخراج مقاله از پایان نامه های تخصصی مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا جهت ارسال به مجلات وزارتین در سریع ترین زمان ممکن با کمترین هزینه توسط تیم حرفه ای اشراق.

استخراج مقاله وزارتین از پایان نامه در تمامی تخصص ها

تبدیل پایان نامه و یا رساله به مقاله که همان استخراج مقاله از پایان نامه می باشد و ارسال آن به مجلات وزارتین ، بحث داغ این روزهای تحصیلات تکمیلی می باشد که در تمامی دانشگاه ها با این عبارت چاپ مقاله مستخرج از پایان نامه در مجلات وزارتین مواجه می شویم . ولی منظور از مجلات وزارتین چیست ؟ منظور از این دو وزارت کدام یک از 19 وزارتخانه ایران می باشد ؟ آیا وزارتخانه های دولت ایران مجلات به خصوصی دارند ؟ یا تعدادی از مجلات علمی را تایید کردند ؟ در این مقاله سعی داریم تا به تمامی این سوالات پاسخ دهیم و راه حل استثنایی استخراج مقاله وزارتین از پایان نامه را ارائه دهیم .

در ابتدا باید اعلام کنیم که منظور از عبارت وزارتین ، 2 وزارتخانه : وزارت علوم تحقیقات فناوری و وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی می باشد . دو وزارتخانه ای که علاوه بر مسئولیت های خود مسئولیت رسیدگی به آموزش رشته ها و تخصص های مرتبط به انها را نیز برعهده دارند . وزارت علوم تحقیقات وفناوری که به اختصار در این مقاله وزارت علوم خطاب خواهد شد مسئول رسیدگی به مدارک پژوهشی تمامی تخصص ها و رشته ها در مقاطع مختلف تحصیلی دانشگاه های دولتی و آزاد را دارد و به همین هر ساله لیستی از مجلات مورد تایید ، مجلات نامعتبر و مجلات جعلی که اصطلاحا به آن لیست سیاه و یا بلک لیست می گویند ارائه می دهد . وزارت علوم جهت سهولت در امر پژوهشی دانشگاه ها لیست مجلات مورد تایید و همچنین لینک هایی را جهت بررسی مجلات معتبر و نامعتبر در سایت خود قرار داده است که در ادامه به بررسی آنها خواهیم پرداخت . و اما وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی که در این مقاله ار آن با عنوان وزارت بهداشت نام می بریم ، مسئولیت رسیدگی به امور پژوهشی تمامی رشته ها و تخصص های مرتبط با علوم پزشکی ، دانشگاه های زیر نظر وزارت بهداشت و مشاغل مرتبط است . وزارت بهداشت نیز در بازه های زمانی معینی لیست های مورد تایید از مجلات و همچنین لیست مجلات نامعتبر را ارائه می دهد. همچنین لینک ها و سایت هایی را جهت بررسی مجلات مورد تایید وزارت بهداشت و مجلات بلک شده در وزارت بهداشت را در سایت رسمی خود ارائه داده است که به ترتیب به آنها خواهیم پرداخت .

وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری

Ministry of Science, Research and Technology

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یکی از ۱۹ وزارتخانه دولت ایران و مسئول انسجام بخشیدن به امور اجرایی، سیاستگذاری نظام دانشی، پژوهشی و فناوری ایران است. محمد علی زلفی گل ، در دولت سید ابراهیم رئیسی مسئولیت این وزارتخانه را برعهده دارد .

سایت وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری جمهوری اسلامی ایران

https://www.msrt.ir/fa

برای دست یابی لیست نشریات معتبر وزارت علوم و همچنین لیست مجلات معتبر بعد از ورود به سایت وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری در قسمت پاین صفحه وارد پرتابل نشریات وزارت علوم شوید . طبق آنچه در تصویر مشخص شده است .

وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری

بعد از اینکه وارد پرتال نشریات علمی شدید، می توانید از بخش های مختلف مشخص شده ، جدیدترین لیست مجلات مورد تایید در تمامی تخصص ها و رشته ها را بررسی فرمایید.

پرتال نشریات علمی

فهرست نشریات علمی رتبه بندی شده

وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی

Ministry of Health and Medical Education

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از وزارتخانه های جمهوری اسلامی ایران است . این وزارتخانه علاوه بر مدیریت و نظارت بر مراکز بهداشتی و درمانی کشور، مدیریت دانشگاه های علوم پزشکی را بر عهده دارد . نام این وزارتخانه از ابتدا تا چند سال پس از انقلاب وزارت بهداری بوده است. وزیر این وزارتخانه بهرام عین اللهی است .

آن دسته از دانشجویان و اساتیدی که در رشته ها و تخصص های مرتبط با علوم پزشکی در حال تحصیل و یا فارغ التحصیل هستند و سوابق و مدارک پژوهشی آنها مرتبط با وزارت بهداشت می باشد ، جهت کسب امتیازات پژوهشی خود باید مقالات علمی خود را در مجلات مورد تایید وزارت بهداشت چاپ کنند . توجه داشته باشید که برای رشته های و دانشگاه هایی که زیر نظر وزارت بهداشت نمی باشند الزامی برای چاپ مقاله در مجلات مورد تایید وزارت بهداشت نمی باشد . فقط دانشجویان و اساتید دانشگاه های علوم پزشکی و همچنین فرهیختگان شاغل در موسسات و بیمارستان های زیر نظر وزارت بهداشت ملزم به چاپ مقاله در مجلات مورد تایید وزارت بهدات می باشند . برای بررسی و یا دانلود لیست نشریات معتبر وزارت بهداشت و بعد از ورود به سایت وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی در قسمت پاین صفحه طبق آنچه در تصویر مشخص شده است از قسمت پیوند ها وارد بخش پورتال اطلاعات پژوهشی پزشکی کشور شوید .

سایت وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی جمهوری اسلامی ایران

https://behdasht.gov.ir/

سایت وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی جمهوری اسلامی ایران

پورتال اطلاعات پژوهشی پزشکی کشور

پورتال اطلاعات پژوهشی پزشکی کشور

در این قسمت می توانید از قسمت سامانه منبع یاب مجلات مورد تایید وزارت بهداشت را سرچ و بررسی نمایید .

سامانه منبع یاب

از قسمت سامانه معرفی مجلات نامعتبر و جعلی می توانید مجلاتی که وارد بلک لیست وزارت بهداشت شدند و یا نامعتبر و جعلی هستند را بررسی نمایید .

سامانه معرفی مجلات نامعتبر و جعلی

بعد از آشنایی با عبارت وزارتین و نحوه بررسی مجلات وزارتین ( مجلات مورد تایید وزارت علوم و وزارت بهداشت ) نوبت به آموزش نحوه استخراج مقاله وزارتین از پایان نامه در تمامی تخصص ها می رسد . استخراج مقاله وزارتین از پایان نامه از جمله خدمات تخصصی موسسه اشراق می باشد که در این مقاله به طور مختصر به نحوه انجام این کار می پردازیم .

استخراج مقاله وزارتین از پایان نامه در تمامی تخصص ها

کار استخراج مقاله از پایان نامه یک کار بسیار حرفه ای و تخصصی می باشد. بسیاری از دانشجویان استخراج مقاله از پایان نامه را صرفا کات کردن و برش برخی از قسمت های پایان نامه می دانند که این طرز تفکر اشتباه هست و اگر الگو ها و ساختار های اصلی را رعایت نکنید حتما دچار اشتباه خواهید شد و مقاله استخراج شده مقاله ای ضعیف خواهد بود .

اگرچه ممکن است مجلات وزارتین ، الگو و قالب خاص خود را برای دریافت مقاله داشته باشند . ولی در کل یک قالب اصلی و مشترک نوشتاری مقاله در تمامی مجلات را می توان به شرح زیر تعریف کرد:

  • عنوان
  • چکیده
  • مقدمه
  • روش تحقیق
  • نتایج
  • بحث و تحلیل
  • نتیجه گیری
  • منابع

عنوان

در فرآیند مقاله نویسی ، هر مقاله علمی باید دارای عنوان مناسب باشد که تحقیق انجام شده در متن مقاله را به درستی توصیف کند. عنوان مقاله استخراج شده از پایان نامه عنوانی از دل عنوان اصلی پایان نامه و یا همان عنوان پایان نامه می باشد .

چکیده

در قسمت چکیده ، خلاصه کل مقاله به روشی ساده آورده شده است. چکیده چیزی بیش از خلاصه یک مقاله است. چکیده رونویسی کل متن برای کسانی که متن را قبلاً خوانده اند با جملات کوتاه تر است ، در حالی که این خلاصه ای کوتاه از گزارش های تحقیق است که برای افرادی که متن را نخوانده اند و قصد تصمیم گیری در مورد ادامه آن را دارند مناسب است. چکیده مقاله مستخرج از پایان نامه می تواند همان چکیده پایان نامه ، خلاصه آن چکیده و یا مرتبط با آن چکیده باشد .

مقدمه

این بخش باید اطلاعات کافی در اختیار خواننده قرار دهد. آن را به گونه ای بیان کنید که خواننده از کار شما تعریف کند و مشتاق خواندن ادامه متن باشد. پاراگراف اول مقدمه معمولاً کاربرد روش یا مواد بکار رفته را توصیف می کند. یک استراتژی مفید برای نوشتن این قسمت از فرایند مقاله نویسی ، شروع با مسئله و طرح کلی و رسیدن به موضوع مقاله است. با این حال ، این بخش نباید خیلی طولانی و گسترده باشد ، و هنگام نوشتن آن باید به این نکته توجه کنید که مخاطب متن شما شخصی با اطلاعات مشابه شما است. فقط نکات اصلی را ذکر کرده و نکته اصلی را سریع و بدون مقدمه نشان دهید. این بخش خلاصه و چکیده ای از مقدمه پایان نامه می باشد . به طورکلی در این قسمت اهداف و حوزه تحقیق بیان می شود. باید در قسمت مقدمه مشخص شود که سعی شده به چه سؤالی پاسخ داده شود یا چه مشکلی حل شود، ضمن آنکه چرا پاسخگویی به این سؤال یا حل این مشکل چالشی مهم و جالب است.

روش تحقیق

در این قسمت از فرآیند نوشتن مقاله ، محقق یک طرح تحقیقاتی ، تجهیزات لازم ، روشی برای جمع آوری اطلاعات و کنترل نتایج به مخاطبان ارائه می دهد. به عنوان مثال ، شما می توانید مواد مورد استفاده و ابعاد آنها را توصیف کنید. سپس می توانید دستگاه های مورد استفاده را ارائه دهید و سپس روند و روش کار را به طور دقیق و کامل شرح دهید. این بخش دقیقا مربوط به بخش روش تحقیق پایان نامه و مواد و روشی است که از آنها برای تهیه و گردآوری پایان نامه استفاده شده است .

نتایج

در این بخش ، نویسنده به کمک جداول ، تصاویر و نمودارهای نتایج به دست آمده از هر آزمایش به خواننده کمک می کند و توضیحی درباره اهمیت این نمودارها و تجزیه و تحلیل نتایج ارائه نمی دهد. این بخش معمولاً بیشترین تعداد صفحات مقاله را شامل می شود. بها دادن به این بخش به انتشار مقاله کمک می کند. می توانید از فصل نتایج پایان نامه آن دسته از نتایجی را که مطالب آن در مقاله استخراج شده استفاده شده است را وارد نمایید .

بحث و تحلیل

در این بخش نویسنده اطلاعات بیشتری در مورد نتایج به دست آمده ، همبستگی متغیرها و تفسیر آنها به خواننده ارائه می دهد. در این بخش ، نویسنده باید دلیل هرگونه انحراف از نتایج مورد انتظار یا نتایج تحقیقات قبلی را برای عموم توضیح دهد. خوشبختانه این بخش نیز در در بخش بحث و نتیجه گیری پایان نامه موجود است و به راحتی فقط با کمی تغییرات در نحوه جمله بندی می توانید ارائه دهید .

نتیجه

نتیجه گیری کلی باید هنگام نوشتن مطالعه در نظر گرفته شود. در این بخش ، نویسنده باید بتواند نتیجه کلی تحقیق ، اهمیت آن و تفسیر آن از نتایج بدست آمده را به خواننده متن ارائه دهد. همچنین می توانید نتایج خود را پاراگراف به پاراگراف بنویسید. جمله اول این بخش معمولاً کل کار را معرفی می کند .

منابع

در این بخش ، نویسنده باید لیستی از تمام منابعی را که هنگام نوشتن مقاله از پایان نامه از آن ها استفاده کرده است را می آورد . نباید تمامی منابع پایان نامه را کپی کنید . بلکه فقط آن دسته از منابعی که در داخل مقاله به آن ها رفرنس دهی شده است و از مطالب آن استفاده شده است باید آورده شوند . رمز موفقیت مقاله به رفرنس های جدید است .از تعداد زیادی منبع جدید استفاده کنید .

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
(امتیاز 0 توسط 0 نفر)
  ارسال به دوستان:

در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری


خدمات موسسه انتشاراتی اشراق