دانشجویانی که در آزمون ورودی دوره دکتری پذیرش شده اند ، بدون شک به آن میزان توانایی و دانش رسیده اند که قادر به گذراندن یک مصاحبه علمی تخصصی باشند . در این جلسه مصاحبه قرار نیست که معجره کنید فقط آنچه که تا به آن روز در زمینه علمی خود چه در دوران تحصیل در دانشگاه و چه در خصوص سایر پژوهش ها بدست آورده اید را باید ارائه کنید .
دانشجویان مستعد و تلاشگر که در تدارکات شرکت در مصاحبه دکتری می باشند ، پیوسته سوالاتی در خصوص جلسه مصاحبه در ذهن دارند . سوالاتی از قبیل : مصاحبه دکتری چند امتیاز دارد ؟ چه چیزی را باید در جلسه ارائه نمایم ؟ رزومه مصاحبه دکتری را چگونه باید بنویسم ؟ در مصاحبه چه سوالاتی قرار است بپرسند ؟ چه مدارکی را باید با خود ببرم ؟ چگونه باید امتیاز کامل را کسب کنم ؟ چه مقالاتی امتیاز دارند؟ آیا چاپ کتاب امتیاز محسوب می شود ؟ و بسیاری سوالات دیگر
در خصوص پاسخ گویی به این سوالات باید مروری بر جلسه دکتری و محتوای آنچه که در آن جلسه رخ می دهد بپردازیم .
دانشجویانی که در آزمون ورودی دوره دکتری پذیرش شده اند ، بدون شک به آن میزان توانایی و دانش رسیده اند که قادر به گذراندن یک مصاحبه علمی تخصصی باشند . در این جلسه مصاحبه قرار نیست که معجره کنید فقط آنچه که تا به آن روز در زمینه علمی خود چه در دوران تحصیل در دانشگاه و چه در خصوص سایر پژوهش ها بدست آورده اید را باید ارائه کنید .
پس نیازی به نگرانی و استرس و اضطراب نیست زیرا با راه کارها و راه حل هایی که ارائه خواهیم داد به راحتی می توانید از بخش با موفقعیت عبور نمایید .
توصیه می شود که در اولین قدم سعی به تقویت زبان انگلیسی خود نمایید و تا روز مصاحبه در یکی از آزمون های TOEFL، TOLIMO ، IELTS، MSRT، MHLE ، UTEPT ، EPT شرکت نموده و نمره قبولی را اخذ نمایید .
پس از آن باید سوابق آموزشی خود را از مدرک دوره کارشناسی تا کارشناسی ارشد را گرد آوری نمایید .
پس از آن وارد مرحله پژوهشی می شویم یعنی مواردی که در مصاحبه دکتری در زمینه سوابق پژوهشی مورد پرسش و امتیاز دهی قرار می گیرد .
این سوابق پژوهشی عبارتند از : مقالات علمی چاپ شده در مجلات علمی پژوهشی ، مقالات علمی چاپ شده در مجلات isi - scopus - Jcr و ... ، مقالات چاپ شده در مجلات علمی ترویجی ،مقالات علمی ارائه شده در کنفرانس های داخلی و خارجی ، تالیف کتاب ، ترجمه کتاب .
تا اینجای کار گمان می شود که به پاسخ برخی از سوالاتتان رسیده اید و متوجه شده اید که چه مواردی را باید در جلسه مصاحبه ارائه دهید و چه مواردی امتیاز دارند ، البته در ادامه به نحوه امتیاز دهی و امتیاز هر یک از این بخش ها خواهیم پرداخت . با معرفی موارد امتیاز مصاحبه به این نتیجه رسیدیم که تالیف و چاپ کتاب می تواند برای مصاحبه دکتری امتیاز محسوب شود و در پاسخ این سوال که آیا چاپ کتاب در مصاحبه دکتری امتیازی دارد ؟ باید بگوییم که بله دارای امتیاز می باشد .
در مصاحبه دکتری باید امتیاز هریک از این بخش ها را بدست بیارید . ولی در صورتی که هیچ یک از این موارد را ندارید ، نگران نباشید ما به کمک شما آمده ایم تا تمامی این امتیازات را به طور کامل بتوانید کسب نمایید . متخصصین علمی در موسسه انتشاراتی اشراق با ارائه خدماتی از جمله : استخراج مقاله علمی از پایان نامه ، ترجمه تخصصی مقالات علمی ، پذیرش و چاپ فوری مقالات علمی در مجلات معتبر داخلی و خارجی ، چاپ مقالات علمی در کنفرانس های داخلی و خارجی ، استخراج کتاب از پایان نامه ، ترجمه کتاب و چاپ کتاب می توانند دانشجویان عزیز را در کسب امتیاز های لازم به منظور قبولی از مصاحبه دکتری و ورود به آن دوره کمک کنند.
امتیاز دهی بخش سوابق پژوهشی دانشجو در مصاحبه دکتری | |
سوابق پژوهشی | امتیاز |
مقالات علمی چاپ شده در مجلات معتبر داخلی و خارجی ( علمی پژوهشی ، Isi ، Jcr ، Scopus و ..) | 22 امتیاز ( مقاله 7 امتیاز ) |
مقالات علمی چاپ شده در مجلات علمی ترویجی | 6 امتیاز ( هر مقاله 2 امتیاز ) |
مقالات ارائه شده در کنفرانس های داخلی و خارجی | 4 امتیاز ( کنفرانس های خارجی 2 امتیاز / کنفرانس های داخلی 1 امتیاز ) |
چاپ کتاب / ترجمه کتاب | 4 امتیاز |
کیفیت پایان نامه | 4 امتیاز ( عالی 4 امتیاز / خیلی خوب 2 امتیاز ) |
مجموع امتیازات سوابق پژوهشی | 40 امتیاز |
در کنار هزینه چاپ کتاب، یکی از اساسی ترین موضوعات امروز در حوزههای دانشگاهی تبدیل پایان نامه به کتاب برای کسب امتیاز و تقویت رزومه پژوهشی محققین و دانشجویان تحصیلات تکمیلی است. تبدیل پایان نامه به کتاب اساسا کار چندان سختی نیست، زیرا نیاز به صرف زمان طولانی مدت برای تالیف آن ندارد و محتوای آن تقریبا آماده است و صرفا لازم است مراحل آماده سازی آن برای چاپ طی شود. از طرفی هزینه چاپ کتاب از پایان نامه نیز آنقدرها گزاف و سنگین نیست که نتوان از عهده آن بر آمد. بنابراین میتوانید با صرف هزینه اندکی برای چاپ کتاب، رزومه خود را تقویت کرده و موقعیتهای بعدی خود را تضمین کنید ما در موسسه انتشاراتی اشراق به همراه تیم حرفهای متشکل از ویراستاران، طراحان گرافیک و ناظرین چاپ آمادهایم تا با بهرهگیری از اصول نوین و مدرن و به وسیله دستگاه های چاپ پیشرفته آثار نویسندگانی که قصد دارند اندیشه و دانش خود را ماندگار سازند را چاپ کنیم.
جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد چاپ کتاب، میتوانید با کارشناسان موسسه انتشاراتی اشراق در ارتباط باشید.
موسسه انتشاراتی اشراق هم در زمینه چاپ کتاب های عمومی و هم در زمینه چاپ کتاب های دانشگاهی فعالیت دارد.
اخذ مجوز از وزارت ارشاد اسلامی، شابک و فیپا از کتابخانه ملی
قطع همان اندازه کتاب است. قطعهای رایج برای کتابهای علمی وزیری و در صورت کم بودن تعداد صفحات قطع رقعی میباشد. برای کتاب های غیر علمی هم معمولا برای کتاب های رمان و حجیم همان قطع وزیری و برای کتابهای خاصتر و کم حجمتر مثل شعر و دل نوشته، قطع رقعی مناسب میباشد. البته برای کتابهای علمی انواع مختلف قطع مورد استفاده قرار میگیرد که کاملاً سلیقهای است و سلیقهی صاحب اثر مد نظر است
وقتی مجوز فیپای کتاب اخد میشود صاحبین اثر میتوانند به صورت آنلاین آن را در سایت سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران مشاهده کنند. همچنین بعد از چاپ کتاب، صاحبین اثر میتوانند وارد وب سایت خانه کتاب شده و در آنجا نیز با جستجوی نام اثر و کتاب خود از گرفتن مجوزهای رسمی برای چاپ کتاب مطمئن شوند.