خدمات مقاله

خدمات ترجمه

خدمات ویراستاری

خدمات کتاب

ثبت سفارش

درباره ما

آیا خود دانشجو می‌تواند مقاله خود را چاپ کند؟

انتشار 17 آذر 1398
مطالعه 7 دقیقه

دانشجویان زمانی که با چاپ مقالات تخصصی مواجه می‌شوند این مرحله را بسیار دشوار تصور می‌کنند و گمان می‌کنند که نمی‌توانند از عهده چنین اقدامی برآیند اما ما در این مطلب ساده ترین روشهای چاپ مقاله را به شما آموزش خواهیم داد تا با اطمینان خاطر بتوانید مقاله خود را چاپ کنید.

آیا خود دانشجو می‌تواند مقاله خود را چاپ کند؟

چاپ مقاله

دانشجویان در دوران تحصیلی علاوه بر یادگیری دروس روزمره خود و گذراندن واحدهای دانشگاهی جهت اخذ مدرک تحصیلی به فکر آینده و اشتغال یا ادامه تحصیل نیز می‌باشند و با توجه به شرایط به وجود آمده در دنیا و افزایش رقابت علمی برای اینکه از پیشرفت جای نمانند باید به فکر تقویت رزومه نیز باشند. زمانی که شما به عنوان یک دانشجو می‌خواهید وارد مرحله تحصیلی جدید شوید و یا در دوره های استخدامی شرکت کنید تنها مدرک تحصیلی کافی نیست و آنچه که اهمیت دارد مهارت می‌باشد. مهارت ها و توانایی هایی که دارید باید در قالب یک سند رسمی ارائه کنید و آنرا در رزومه خود ثبت کنید. با توجه به تخصصی شدن تمامی علوم و افزایش اهمیت دوره های تخصصی بیشترین اهمیت و اعتبار متعلق به ترجمه, چاپ کتاب, چاپ مقاله می‌باشد. شما توسط فعالیت های علمی و تخصصی که انجام داده‌اید شناخته خواهید شد و چه بهتر که مهارت و استعداد های خود را به شکل مقاله یا کتاب تبدیل کنید تا هم در جامعه مفید واقع شود و هم در رزومه شغلی و تحصیلی شما.

تصویر

مقالات به عنوان اسناد رسمی و معتبر در دنیا شناخته می‌شوند و حامل اطلاعات تخصصی و بسیار مهمی می‌باشند که دانشجو و محقق با ماهها و سالها تلاش آنرا گرد آوری کرده است. اما با توجه به اینکه مراحل سختی پیش روی آنها قرار می‌گیرد تا بتوانند مقالات خود را چاپ کنند دچار سردرگمی می‌شوند و نمی‌دانند چگونه باید اقدام به چاپ مقاله کنند و باتوجه به افزایش هزینه‌ها توان پرداخت هزینه سنگینی نیز ندارند از این رو چاپ مقاله و تقویت رزومه را به عنوان یک دغدغه بزرگ می‌شناسند غافل از اینکه چاپ مقاله فقط در چند مرحله توسط خود دانشجو نیز می‌تواند انجام شود و فقط کافی است دانشجو تحقیقات خود را به شکل سازمان یافته در چهارچوب مقاله تبدیل کند و سایر مراحل را با انگیزه پیش ببرد.

چهارچوب مقالات در تمامی ژورنالها تقریبا یکسان می‌باشند و تفاوت زیادی با یکدیگر ندارند و در حالت کلی چهارچوب مقالات به این شکل شناخته می‌شوند.

مراحل چاپ مقاله 

و اما مراحل چاپ مقاله که اصلی‌ترین دغدغه دانشجویان از این مرحله شروع می‌شود. دانشجویان عزیز توجه داشته باشید که نحوه عملکرد شما در مراحل چاپ مقاله قطعا در آینده شما تاثیر زیادی خواهد داشت بنابراین با دقت بیشتری مراحل چاپ مقاله پیش ببرید تا بتوانید نامه اکسپت مقاله را به صورت تضمینی به دست آورید.

تصویر

شروع مراحل چاپ مقاله در ژورنالهای داخلی و خارجی وزارت علوم

  1. قبل از هر چیز بهتر است هدف خود را از چاپ مقاله مشخص فرمایید مجلات از لحاظ اعتبار و نحوه امتیاز دهی تفاوتهای زیادی با یکدیگر دارند اگر هدف شما از چاپ مقاله فقط استفاده از مزایای آن در داخل کشور برای اشتغال و تحصیل می‌باشد که بهتر است از امتیاز چاپ مقاله در ژورنالهای داخلی استفاده کنید. اما اگر هدفتان مهاجرت و گرفتن پذیرش از دانشگاههای خارجی می‌باشد ژورنالهای خارجی مناسبتر هستند. بنابراین اولین گام تصمیم گیری برای انتخاب ژورنال مناسب می‌باشد. 
  2. با توجه به اینکه برخی از ژورنالهای داخلی مقاله را به صورت فارسی و برخی دیگر به انگلیسی پذیرش می‌کنند باید نوع مجله را بشناسید تا بتوانید تصمیم بگیرید که قصد ترجمه مقاله را دارید یا به زبان فارسی باید باقی بماند. ژورنالهای خارجی مقالات را به صورت انگلیسی پذیرش می‌کنند. هر مقاله باید به صورت روان سلیس و با کیفیت بسیار بالا به انگلیسی ترجمه شود و کیفیت زیادی داشته باشد. ترجمه تخصصی مقالات فقط باید یک فرد متخصص انجام شود که علاوه بر تسلط کافی به یک زبان در رشته تخصصی نیز مهارت داشته باشد بنابراین شرط لازم و کافی برای ترجمه تخصصی مقالات داشتن تخصص در زمینه مقاله و مسلط بودن به زبانهای مبدا و مقصد می‌باشد. ترجمه باید منسجم سلیس و روان باشد و با کیفیت طلایی ترجمه شده باشد که دارای درصد بیشتری از کلمات تخصصی باشد. دانشجوی عزیز استفاده از ابزارهای ترجمه و یا ترجمه مقاله با کیفیت پایین یا متوسط به هیچ عنوان در بخش داوری پذیرفته نخواهد شد بنابراین تمام تلاش خود را مبنی بر ارائه ترجمه با کیفیت مقاله به کار بگیرید.
  3. بعد از ترجمه ویرایش مقاله را شروع کنید. ویرایش مقالات شامل ویرایش محتوا و غلط‌های دستور زبانی و نگارشی می‌باشد و همچنین ایرادات محتوای مقاله را نیز باید در مرحله ویرایش بررسی کنید و تمامی آنها را از بین ببرید. ویرایش مقالات یک اقدام کاملا تخصصی و حرفه ای می‌باشد که بهتر است توسط یک فرد متخصص صورت پذیرد و کیفیت زیادی داشته باشد. ویرایش نیز از جمله مواردی است که از دیدگاه داوران حائز اهمیت است. مقاله تا زمانی که ویرایش نشود و کیفیت خوبی نداشته باشد احتمال دارد ریجکت گردد. 
  4. انتخاب ژورنال گام بعدی می‌باشد متاسفانه دانشجویان چون شناخت کافی از مجلات ندارند گاها نمی‌توانند در این مرحله انتخاب درستی داشته باشند و دچار گمراهی می‌شوند. توجه داشته باشید که در انتخاب مجله مناسب باید سه نکته کلیدی را در نظر بگیرید. سطح کیفی مقاله مطابق با مجله, حوزه تخصصی مجله مطابق با زمینه تخصصی مقاله, معتبر بودن و دارا بودن تاییدیه از سوی وزارت علوم و بهداشت. هر مقاله باید از لحاظ سطح کیفی و حوزه موضوعی بررسی گردد ژورنالهای تخصصی فقط در فیلدهای تخصصی خاصی مقاله پذیرش می‌کنند از طرفی بلند پروازی در انتخاب ژورنال و دست گذاشتن روی ژورنالهای با کیفیت دلیل قطعی ریجکت مقاله می‌باشد. و از طرفی مجله انتخابی حتما باید قابل تایید وزارت علوم و وزارت بهداشت باشد در صورت نداشتن تاییدیه از طرف این دو وزارت روشن است که مجله جعلی است. دانشجویان کم تجربه بهتر است در این مرحله از افراد مسلط و متخصص کمک بخواهند.
  5. بعد از اینکه ژورنال مورد نظرتان را نیز انتخاب کردید آنرا سابمیت کنید. ژورنال ها اصولا در بخش راهنما در مورد نحوه سابمیت مقاله اطلاعاتی ارائه می‌کنند و می‌توانید با مراجعه به آنها راههای ارتباطی مجله را پیدا کنید و مقاله را از طریق راههای تعیین شده سابمیت نمایید. برخی ژورنالها سیستم مکانیزه جهت سابمیت مقاله دارند, برخی از ژورنالها از طریق آدرس ایمیلی که در اختیار دارند می‌توانند مقاله را سابمیت کنند باید طبق دستورالعملی که مجله معین کرده است مقاله را سابمیت کنید.
  6. بعد از سابمیت تمام تلاش شما مورد سنجش قرار خواهد گرفت و در این مرحله کاری از دستتان بر نمی‌آید مگر اینکه به وسیله راههای ارتباطی وضعیت مقاله را پیگیری کنید. مقالات بعد از بررسی داوران 3 حالت ممکن است داشته باشند. ریجکت گردند, نیاز به بازبینی داشته باشند, پذیرفته شوند. اخذ نامه پذیرش به منزله موفقیت شما می‌باشد و می‌توانید از امتیازات آن استفاده کنید. اما برای چاپ مقاله در ژورنال نیاز به یک مرحله دیگر دارید. 
  7. مرحله گالی پروف یا فرمت‌بندی در مقالات بعد از اخذ نتیجه پذیرش باید انجام شود. هر مجله برای پذیرش مقاله فرمت خاصی دارد و باید تمامی مقالات از این فرمت و الگو پیروی کنند. فرمت هر مقاله در مجله مشخص شده است و باید دوباره به آدرس سایت مجله مورد نظر تان مراجعه کنید و فرمت مقاله را به دست آورید و آنرا فرمت‌بندی و دوباره سابمیت کنید تا چاپ شود. توجه داشته باشید که در این مرحله حق هیچگونه ویرایشاتی ندارید و باید به همان شکل مقاله را سابمیت نمایید فقط فرمت آنرا تغییر دهید.

تصویر

خدمات موسسه اشراق

در راستای تحقق اهداف شما دانشجویان عزیز در تمامی حوزه های تخصصی مفتخریم اعلام داریم کلیه فرآیند چاپ مقالات در تمامی ژورنالهای معتبر داخلی و خارجی به صورت کاملا تضمینی و با پایین‌ترین هزینه به نفع شما عزیزان در این موسسه انجام خواهد شد. می‌توانید درخواست خود را مبنی بر چاپ مقالات تخصصی به کارشناسان ما ارسال فرمایید تا فرآیند چاپ مقاله آغاز گردد. همچنین در تمام مدت چاپ مقاله می‌توانید با کارشناسان مکاتبه فرمایید و فرآیند پیشرفت را پیگیری نمایید. چاپ مقاله در ژورنالهای تخصص معتبر به صورت کاملا تضمینی و در کمترین زمان ممکن انجام می‌شود.

خدمات موسسه شامل

  • ترجمه تخصصی مقالات با 72 ساعت گارانتی
  • ویرایش تضمینی مقالات توسط زبده ترین کارشناسان
  • معرفی ژورنالهای تضمینی و تخصصی معتبر
  • فرمت‌بندی و ویرایش نهایی مقالات
  • سابمیت مقالات توسط راههای ارتباطی آنلاین

مطالب مرتبط با این موضوع

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری

پرسش ها و دیدگاه های کاربران
بازدیدکننده
تیم پشتیبانی
5 سال پیش
با سلام و وقت بخیر از رضایتمندی شما از وب سایت اشراق بسیار خرسندیم . باسپاس
بازدیدکننده
کریم عادلی
5 سال پیش
خیلی خوب و دقیق اشاره کردید خیلی ممنونم خیلی از سوالات مبهم که در ذهنم بود حل شد موفق باشید.


خدمات موسسه انتشاراتی اشراق