خدمات مقاله

خدمات ترجمه

خدمات ویراستاری

خدمات کتاب

ثبت سفارش

درباره ما

مراحل سابمیت مقاله + فرم‌های مورد نیاز

انتشار 26 آذر 1397
مطالعه 13 دقیقه

پذیرش و چاپ یک مقاله در مجلات مختلف، مراحل و پروسه مربوط به خود را دارد که یک پژوهشگر بایستی تمامی این مراحل را بدون نقص انجام دهد. یکی از این مراحل نیز سابمیت مقاله می‌باشد. در این مطلب می‌خواهیم به بررسی انواع سابمیت و مراحل آن بپردازیم. با ما همراه باشید.

مراحل سابمیت مقاله + فرم‌های مورد نیاز

منظور از سابمیت مقاله چیست؟


زمانی که شما یک مقاله نگارش کرده‌اید و می‌خواهید توسط چاپ مقاله در مجلات معتبر، امتیاز کسب کنید، صرفاً با ارائه فایل مقاله به تنهایی نخواهید توانست با ارائه مقاله نگارش شده خود، امتیاز کسب کنید؛ فلذا نیاز خواهید داشت تا این مقاله را در مجله یا در کنفرانس معتبری ثبت و نشر نمایید؛ بنابراین شما باید مقاله و سایر اطلاعات مربوط به آن را به مجله یا کنفرانس مربوط ارسال کرده تا آن‌ها مقاله شما مورد ارزیابی قرار دهند و در صورت تائید چاپ کنند. به پروسه ارسال مقاله به مجله یا کنفرانس، اصطلاحاً سابمیت مقاله گفته می‌شود. شما پس از سابمیت مقاله بایستی منتظر حصول نتیجه از طرف داوران باشید. سابمیت مقاله برای هر مجله از راه و روش‌های متفاوتی انجام می‌شود که باید به دقت مطالعه و بررسی شده و سپس سابمیت مقاله انجام شود.

سابمیت مقاله از چه راه‌هایی انجام می‌شود؟


متداول‌ترین راه سابمیت مقاله، از دو طریق سابمیت پنلی و سابمیت ایمیلی می‌باشد که هر مجله یا کنفرانس، فقط یکی از این راه‌ها را جهت سابمیت مقاله انتخاب خواهد کرد. به عبارتی شما به اختیار خود نمی‌توانید راه سابمیت مقاله را انتخاب کنید و بایستی از قوانین گفته شده در مجله تبعیت کنید. هر کدام از روش‌های سابمیت، مزایا و معایبی دارند که به شرح زیر می‌باشد:

سابمیت پنلی


سابمیت پنلی یا سابمیت آنلاین به معنای این است که شما در ابتدا وارد سایت مجله می‌شوید و برای خود یک پنل کاربری می‌سازید و پس از وارد شدن در پنل، نسبت به سابمیت مقاله خود از طریق راه‌های گفته شده اقدام می‌کنید. امروزه اکثر مجلات دارای سیستم سابمیت پنلی هستند؛ زیرا سابمیت از این طریق بسیار آسان‌تر از سابمیت از طریق ایمیل می‌باشد. در این نوع سابمیت شما هر زمان که وارد پنل خود شوید، می‌توانید وضعیت مقاله‌تان را مشاهده کنید و خیلی کمتر از سابمیت ایمیلی، نیاز به پیگیری خواهد داشت. همچنین در داخل پنل، لیست مقالاتی که به آن مجله سابمیت شده، در حال داوری و یا نتیجه آن مشخص شده است را هر زمان که بخواهید می‌توانید ملاحظه کنید.

submit

سابمیت ایمیلی


روش دوم سابمیت که سابمیت از طریق ایمیل سردبیر انجام می‌شود، یک روش قدیمی جهت سابمیت مقالات است؛ اما هنوز هم مجلاتی هستند که از این روش جهت دریافت مقالات استفاده می‌کنند. در سابمیت ایمیلی، معمولاً آدرس ایمیل سردبیر مجله در سایت مجله نوشته می‌شود و شما بایستی فایل مقاله و اطلاعات مربوط به آن را از طریق ایمیل به او ارسال کنید. سابمیت ایمیلی معمولاً بسیار زمان‌بر تر از روش قبلی است و متاسفانه در این حالت شما نمی‌توانید قبل از اینکه پاسخی از جانب سردبیر دریافت نمایید، از وضعیت مقاله خود باخبر شوید.

email

قبل از سابمیت مقاله باید چه اقداماتی انجام داد؟


همان‌طور که دانستید، سابمیت مقاله آخرین مرحله از اقدامات مربوط به چاپ مقاله است که بایستی انجام دهید؛ بنابراین قبل از سابمیت موارد بسیار زیادی وجود دارند که بایستی در خصوص مقاله انجام دهید تا مقاله ارزشمندتان آماده سابمیت شود. در این بخش می‌خواهیم به این مراحل اشاره مختصری داشته باشیم.

انتخاب مجله

انتخاب مجله مناسب مرحله بسیار مهمی است. جهت سابمیت مقاله، پارامترهایی مانند اعتبار مجله، هزینه و مدت زمان داوری، اسکوپ مجله، محدودیت‌های اعمال شده برای نویسندگان، بلک لیست نبودن مجله انتخابی و... در نظر داشته باشید.

تهیه مقاله

برای تهیه مقاله، ساده‌ترین و سریع‌ترین راه، استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد و یا رساله دکتری می‌باشد. شما می‌توانید با رعایت استانداردهای مقاله، از محتوای پایان نامه خود حتی چندین مقاله نیز استخراج کنید.

بررسی میزان تشابه

بعد از تهیه مقاله خود و قبل از سابمیت آن به مجله یا کنفرانس، بایستی از طریق نرم افزارهای مشابهت یاب، میزان تشابه مقاله خود را بسنجید تا در صورت نیاز پارافریز تخصصی مقاله انجام دهید که متهم به سرقت ادبی نباشید.

ذره بین

ترجمه تخصصی

در صورتی که قصد ارسال مقاله خود به ژورنال‌های خارجی را دارید، بایستی مقاله خود را در بهترین کیفیت و به صورت تخصصی، ترجمه کنید. منظور از ترجمه تخصصی این است که مترجم موردنظر در حوزه تخصصی مقاله تان مسلط باشید.

ویراستاری تخصصی

ویراستاری مقاله امری مهم و ضروری است. مقاله شما نباید دارای اشتباهات نگارشی و گرامری باشد. ویراستاری مقاله حالت‌های مختلفی مانند ویراستاری محتوایی، ساختاری، گرامری، نیتیو و... دارد که با توجه به نیاز مقاله خود بایستی انجام دهید.

فرمت بندی تخصصی

مرحله مهمی که قبل از سابمیت انجام می‌شود، فرمت بندی مقاله طبق فرمت مجله می‌باشد. در این مرحله شما بایستی ظاهر و ساختار مقاله مانند اندازه فونت، فاصله حاشیه‌ها متن، سبک رفرنس نویسی و... را فرمت بندی نمایید.

اصطلاحات مربوط به سابمیت مقاله


در هنگام سابمیت مقاله خود اللخصوص در مجلات خارجی، ممکن است با یکسری از اصطلاحات خاصی مواجه شوید که اگر معانی آن‌ها را ندانید، دچار سردرگمی شوید؛ بنابراین بهتر است قبل از انجام پروسه سابمیت، با این اصطلاحات آشنایی کافی داشته باشید. در این قسمت می‌خواهیم به برخی از مهم‌ترین این اصطلاحات اشاره‌ای داشته باشیم.

Draft

متن مقاله­‌ی علمی قبل از سابمیت شدن در مجلات، Draft یا پیش‌نویس نامیده می‌­شود.

Manuscript

پیش‌­نویس نهایی مقاله است که در یک مجله سابمیت و ثبت شده اما هنوز به مرحله­‌ی انتشار نرسیده است.

Final version

به نسخه­‌ی نهایی یک مقاله، پس از آن که توسط نویسندگان اصلاح شد گفته می­‌شود.

Citation

به معنای رفرنس دهی سایر نویسندگان به مقاله شما در مقاله خودشان است.

Plagiarism

به معنای وجود درصد تشابه زیاد و سرقت علمی در مقاله می‌باشد که باید رفع گردد.

Regular issue

شماره­‌های معمولی مجلات است که در فواصل زمانی مشخصی به صورت منظم (مثلا هر فصل یا هر ماه) منتشر می‌­شوند.

Special issue

شماره­‌ی ویژه­‌ای در مجلات هستند که به صورت تخصصی بر روی یک موضوع خاص تمرکز می­کنند و علاوه­ بر regular issue منتشر می­‌شوند. برای مثال تخصص روانشناسی در مجله‌ای که تخصص اصلی آن پزشکی است، شماره ویژه به حساب می‌آید.

Editor

ادیتور همان سردبیر مجله است. ادیتور مقالات را برای بررسی علمی و داوری به یک یا چند نفر که توانایی و تخصص بررسی مقاله را دارند می‌­فرستد و مکاتبات با نویسندگان را انجام می‌دهد.

With Editor

به مرحله پیگیری و یافتن داور که توسط سردبیر انجام می‌شود تا برای مقالات ارسال شده داوری اصلی صورت گیرد، گفته می‌شود.

Guide for author

به معنی دستورالعملی است که نویسندگان مجله باید درمورد آن مجله بدانند. فرمت مقاله‌­ای که نویسنده به مجله می­‌فرستد، باید با توجه به نکات و الگویی باشد که در راهنمای نویسندگان مجله ارائه شده است.

Aims and Scopes

به معنای اهداف و چشم اندازهای یک مجله است که شما برای اینکه بدانید یک مجله در حوزه تخصصی شما قرار دارد یا خیر به این قسمت مراجعه می‌کنید.

Cover Letter

نامه‌­ای کوتاه و رسمی به سردبیر مجلات است که به منظور معرفی درست مقاله و بیان اهداف و منحصر بودن حیطه­‌ی پژوهش نوشته می­‌شود.

resubmit

به معنای سابمیت مجدد است و زمانی این مرحله به وجود می‌آید که مقاله توسط نویسنده اصلاح و جهت بررسی دوباره توسط داوران، ری سابمیت می‌شود.

Revise

به ایرادات گرفته‌شده از مقاله گفته می‌شود که باید توسط نویسنده اصلاح گردند. اگر این ایرادات زیاد باشند، به آن ماژور ریوایز (Major revise) و اگر کم باشند، به آن مینور ریوایز (Minor Revise) گفته می‌شود.

کد DOI

شناسه­‌ای الکترونیکی است که برخی ژورنال­‌ها به هر مقاله چاپ شده در آن ژورنال اختصاص می‌­دهند که یک عدد منحصر به فرد می‌­باشد.

Publication fee

به هزینه‌های کلی چاپ و انتشار مقاله گفته می‌شود که معمولا در مجلات با سیستم اوپن اکسس وجود دارد.

Affiliation

شامل نام نویسنده یا نویسندگان مقاله، وابستگی سازمانی آن‌­ها به مرکز تحقیقات یا دانشگاه، عنوان و رتبه­‌ی علمی آن­ها می­‌باشد و الگوی خاص آن برای نوشتن باید رعایت شود.

Corresponding author

به نویسنده­‌ی مسئول مقاله گفته می‌شود که وظیفه مکاتبه و پاسخگویی به پیغام‌های ارسال شده از طرف مجله را دارد.

Conflict of interests

به معنای وجود رضایت همه­‌ی نویسندگان مقاله، درمورد سازمان حامی پژوهش، ترتیب نویسندگان و انتشار مقاله است؛ که مربوط به اخلاق در پژوهش است.

ORCID Code

یک کد منحصر به فرد قابل شناسایی ، برای محققان و نویسندگان می‌باشد. نویسندگان می‌توانند رزومه و کارکرد خود را در سرویس به ثبت برسانند و به جای ارسال رزومه به بخش‌های مختلف ، کد ORCID خود را در اختیار آن‌ها قرار دهند.

مراحل سابمیت مقاله


در این بخش نوبت به بررسی مراحل سابمیت مقاله می‌رسد. اینکه چگونه می‌توانید مقاله‌ای که با توجه به موارد ذکر شده در مراحل قبلی تهیه و تدوین شد، سابمیت نمایید. سابمیت ایمیلی مراحل خاصی ندارد و شما فایل‌های موردنیاز خود را از طریق ایمیل سردبیر به او ارسال خواهید کرد؛ اما سابمیت پنلی مراحل خاصی دارد که باید انجام شود و هر مجله ممکن است مراحل مخصوص به خود را داشته باشد اما به طور کلی این پروسه در تمامی مجلات مشابه می‌باشد. در این بخش نیز می‌خواهیم به مراحل سابمیت پنلی اشاره‌ای داشته باشیم.

در مرحله اول شما باید در سایت مجله ثبت نام کرده و یک پنل کاربری برای خود بسازید.

در مرحله دوم روی گزینه سابمیت مقاله کلیک کرده و عنوان و چکیده مقاله خود را در محل تعیین شده بارگذاری می‌کنید.

مشخصات نویسندگان و افیلیشن آن ها را به دقت وارد کرده و نویسنده مسئول مقاله را مشخص کنید.

هر یک از فایل‌های موردنیاز نظیر کاورلتر، چکیده گرافیکی، تصاویر و جداول مقاله و فایل اصلی مقاله را در جای تعیین شده بارگذاری کنید.

با قوانین مجله مانند قوانین کپی برداری و یا تعارض منافع و هر مورد دیگری که وجود دارد موافقت کرده و به مرحله بعدی بروید.

پس از تایید موارد خواسته شده و فرمت مقاله خود به صورت pdf یا html، روی گزینه سابمیت کلیک کنید.

در مرحله آخر کد مقاله را دریافت و دقت کنید پس از سابمیت مقاله و دریافت آن توسط سردبیر، شاید دیگر امکان ویرایش اطلاعات وجود نداشته باشد.

submit

فرم‌های موردنیاز در هنگام سابمیت مقاله


در هنگام سابمیت مقاله، علاوه بر فایل اصلی مقاله و اطلاعات مربوط به آن، ارسال یکسری فرم‌های مهم نیز لازم و ضروری می‌باشد. از جمله فرم‌هایی که معمولاً مجلات و یا کنفرانس‌ها در خواست می‌کنند عبارت‌اند از:

فرم کپی رایت


در فرم کپی رایت شما متعهد می‌شوید که مقاله‌تان قبلاً در هیچ نشریه داخلی یا خارجی پاپ نشده است همچنین تا اتمام داوری نیز به هیچ مجله دیگری ارسال نخواهد شد. همچنین متعهد می‌شوید که در جریان اجرای این تحقیق و تهیه مقاله کلیه اصول اخلاق حرفه‌ای مرتبط با موضوع تحقیق از جمله رعایت حقوق آزمودنی‌ها، سازمان‌ها و نهادها و نیز مولفین رعایت شده است.

فرم تعارض منافع


مطابق با فرم تعارض منافع، نویسندگان مقاله اعلام می‌دارند که در رابطه با انتشار مقاله ارائه شده به‌طور کامل از اخلاق نشر، از جمله پرهیز از سرقت ادبی، سوءرفتار، جعل داده‌ها و یا ارسال و انتشار دوگانه، پرهیز نموده‌اند و منافعی تجاری در این راستا وجود ندارد و نویسندگان در قبال ارائه اثر خود وجهی دریافت ننموده‌اند. نویسنده مسئول از جانب سایر نویسندگان این فرم را امضا و اصالت محتوای آن را اعلام می‌نماید.

کاورلتر و title page


در کاورلتر شما به طور خلاصه به ویژگی‌های برجسته مقاله خود می‌پردازید و همچنین در خصوص تضاد منافع و اصالت مقاله صحبت می‌کنید.title page یا همان صفحه عنوان دربردارنده اطلاعات عمومی شامل عنوان مقاله، اسامی، افیلیشن نویسندگان، منابع مالی برای انجام پروژه، تعداد کلمات مورد استفاده شده در مقاله، تعداد اشکال و جداول مورد استفاده در مقاله، تضاد منافع است.

مقاله پس از سابمیت چه مراحلی را طی می‌کند؟


پس از اینکه فرآیند سابمیت مقاله شما در مجله تکمیل شد، مقاله در ابتدا توسط هیئت تحریر مجله یا سردبیر مجله مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت. سردبیر مجله، پارامترهایی را برای مقاله در نظر دارد که از جمله مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به ساختار عنوان و چکیده مقاله، کاورلتر، همخوانی موضوع مقاله با اسکوپ مجله، رعایت فرمت بندی مقاله بر طبق قوانین مجله اشاره کرد. در صورتی که مقاله شما از نظر سردبیر تایید شود، یعنی پذیرش اولیه مقاله با موفقیت همراه بوده است؛ اما به معنای پذیرش کامل مقاله نیست و بایستی مرحله دوم که همان ارزیابی دقیق توسط داوران اصلی مقاله می باشد، صورت گیرد. اگر هم که مورد تایید قرار نگیرد ریجکت شده و یا جهت انجام اصلاحات به نویسنده برگشت زده می‌شود. مرحله داوری اصلی ممکن است کمی زمان‌بر باشد؛ اما بایستی تا حصول نتیجه منتظر بمانید. نتیجه‌ای هم که حاصل خواهد شد همانند مرحله قبلی، پذیرش یا عدم پذیرش و یا درخواست اصلاحات و سابمیت مجدد مقاله خواهد بود.

check

send

آیا می‌توان یک مقاله را همزمان به چند مجله سابمیت کرد؟


اگر بخش فرم‌های مربوط به سابمیت مقاله که در ابتدای مطلب آورده شده بود را به دقت مطالعه کرده باشید، خود به خود به این سوال نیز پاسخ خواهید داد. همان‌طور که در آن بخش نیز ملاحظه کردید، در هنگام سابمیت مقاله، شما یک فرم تعهد تکمیل شده و امضا می‌کنید که این مقاله در این تاریخ فقط برای یک مجله سابمیت شده است و همچنین قبلاً نیز در مجله دیگری به چاپ نرسیده است. این تعهد نشان دهنده این است که شما در حال حاضر فقط یک سابمیت انجام می‌دهید و اگر خلاف آن ثابت شود به معنی این است که قوانین پژوهشی را نقض کرده‌اید و ممکن است دردسرهایی برای شما به همراه آورد و تا مدت‌ها از ارسال و یا چاپ مقاله محروم بمانید؛ بنابراین بهتر است در این شرایط تا زمانی که مقاله تحت داوری هست منتظر حصول نتیجه از جانب داوران مجله باشید. در صورتی که مقاله شما از مجله مورد تایید جهت پذیرش و چاپ قرار نگرفت، در آن صورت می‌توانید همان مقاله را به مجله دیگری سابمیت نمایید. البته لازم به ذکر است که ارسال هم‌زمان مقالات مختلف با محتوا و ساختار متفاوت به چند مجله ایرادی ندارد.

آیا با سابمیت مقاله می‌توان امتیاز گرفت؟


در پاسخ به این سوال ابتدا بایستی هدف از ارسال مقاله و دلیل نیاز پژوهشگر به امتیاز چاپ مقاله را دانست. برای مثال در برخی از دانشگاه‌ها در مقطع کارشناسی ارشد، برای دریافت دو نمره پایان نامه، استخراج مقاله از آن و سپس ارائه نامه سابمیت به دانشگاه، دانشجو می‌تواند نمره خود را اخذ نماید؛ زیرا در این مقطع نسبت به چاپ مقاله، سخت گیری زیادی اعمال نمی‌شود؛ اما برای مثال اگر شما دانشجوی دکتری باشید و جهت کسب اجازه دفاع، اقدام به چاپ مقاله کرده باشید، نمی‌توانید صرفاً با استناد به نامه سابمیت، نمره خود را بگیرید. در این مقطع حتماً بایستی مقاله پذیرش شده ارائه دهید. همچنین جهت اخذ امتیاز در مصاحبه دکتری و یا تقویت رزومه پژوهشی خود، به واسطه چاپ مقاله، بایستی پذیرش و چاپ مقاله را ارائه دهید و صرفا سابمیت مقاله برای شما نمره و امتیازی به همراه نخواهد داشت.

چه موسسه‌ای را برای سابمیت مقاله خود انتخاب کنیم؟


امروزه موسسات زیادی در خصوص خدمات مربوط به چاپ مقاله فعالیت دارند که اگر پژوهشگران، دانشجویان و حتی اساتید در خصوص انجام این مراحل اطلاعات کافی نداشته باشند، می‌توانند از خدمات این موسسات بهره مند شوند. مورد مهمی که در انتخاب این موسسات باید دقت کنید، معتبر بودن آن‌هاست. علاوه بر آن مشخصات بارز و مهم دیگری در این خصوص وجود دارد که باید همواره در ذهن خود داشته باشید. از جمله مهم‌ترین این ویژگی‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

group

داشتن نماد اعتماد الکترونیکی


معرفی مجلات معتبر و مرتبط با مقاله


توانایی پیگیری پس از انجام سابمیت مقاله


تحویل پروژه ها در سریع ترین زمان


پشتیبانی 24 ساعته و 7 روز هفته


حفظ محرمانگی اسناد و فایل ها


گارانتی تا زمان پذیرش و چاپ مقاله


مراحل ثبت سفارش سابمیت مقاله در موسسه انتشاراتی اشراق


به دلیل اینکه هر یک از مجلات روند متفاوتی برای سابمیت و نشر مقاله دارند، ما در موسسه انتشاراتی اشراق به همراه متخصصان با تجربه در این زمینه آماده‌ایم تا مقاله شما را در مجلات و کنفرانس‌های مختلف سابمیت کرده و پیگیری‌های بعد از آن را انجام دهیم. برای اینکه روند داوری هر چه سریع‌تر اتفاق بیفتد و نتیجه پذیرش مشخص شود، لازم است تغییراتی در ساختار مقالات در هنگام سابمیت به وجود آورید تا بیشتر مورد توجه داوران قرار بگیرد و سریع‌تر پذیرفته شود و به این خاطر هم متخصصان با تجربه در تیم موسسه انتشاراتی اشراق آماده انجام سفارشات سابمیت مقاله شما در مجلات معتبر هستند.

سفارش

ابتدا یک پروژه سابمیت مقاله ایجاد کرده و فایل مقاله و سایر اطلاعات موردنیاز را ارسال کنید.

پشتیبانی

درخواست شما توسط پشتیبانی بررسی و مرتبط‌ترین مجله با مقاله شما جهت سابمیت معرفی می‌شود.

نامه

سابمیت مقاله به مجله و پرداخت هزینه‌های مربوط به ارسال مقاله و قرار دادن در پروسه داوری

جعبه

پیگیری وضعیت مقاله و دریافت پاسخ نهایی از سوی مجله و اعلام نتیجه به شما

سخن آخر


با توجه به نیاز مشتریان عزیز اعم از دانشجویان و اساتید و دانشگاهیان برای سابمیت مقاله، موسسه انتشاراتی اشراق با گزینش دقیق و چند مرحله‌ای تیم فنی خود، در صدد ارائه خدمات با حفظ نهایت تعهد در امانت‌داری و کیفیت است تا دغدغه‌ی مراجعین برای مراحل مختلف سابمیت مقاله را برطرف سازد.

برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره در مورد سابمیت مقاله در موسسه انتشاراتی اشراق، می‌توانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

لوگو

موبایل

راه‌های ارتباطی با موسسه انتشاراتی اشراق


موسسه انتشاراتی اشراق در راستای انجام رسالت پاسخگویی به مخاطبان خود، مجهز به سیستم پاسخگویی 24 ساعته در 7 روز هفته می‌باشد. شما می‌توانید برای ارتباط با قسمت پشتیبانی و دریافت مشاوره از کارشناسان، یکی از راه‌های زیر را انتخاب کنید:

eshragh_company

isi.eshragh@gmail.com

09149724933

041-33373424

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
(امتیاز 0 توسط 0 نفر)
  ارسال به دوستان:

سوالات متداول

معمولاً پس از ارسال مقاله و شروع فرآیند داوری، امکان اعمال تغییرات اساسی در مقاله وجود ندارد. با این حال، می‌توانید از طریق ارتباط با ویراستار مجله، درخواست اصلاحات جزئی را مطرح کنید.

زمان بررسی و انتشار مقاله بسته به مجله و فرآیندهای داخلی آن متفاوت است. معمولاً فرآیند داوری بین چند هفته تا چند ماه طول می‌کشد. پس از پذیرش، زمان چاپ نیز ممکن است بین چند هفته تا چند ماه باشد.

خیر، ارسال همزمان یک مقاله به چند مجله غیر اخلاقی و خلاف قوانین انتشار است. باید منتظر نتیجه داوری مجله اول باشید و در صورت رد شدن، می‌توانید مقاله را به مجله دیگری ارسال کنید.

مقالات با کیفیت پایین، تحقیقاتی که اهمیت علمی کافی ندارند، و مقالاتی که به خوبی نوشته و ساختاربندی نشده‌اند معمولاً پذیرفته نمی‌شوند. همچنین مقالاتی که قبلاً در جای دیگری منتشر شده‌اند نیز رد می‌شوند.

عوامل موثر بر پذیرش مقاله شامل انتخاب مجله مناسب، رعایت دقیق دستورالعمل‌های مجله، نگارش دقیق و شفاف مقاله، استفاده از داده‌های معتبر و به روز، و پاسخ مناسب به نظرات داوران می‌باشد.

سوالات بیشتر
در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری

پرسش ها و دیدگاه های کاربران
بازدیدکننده
کارشناس موسسه اشراق
6 روز پیش
در پاسخ به:
باسلام نیاز به مشاوره دارم
با سلام و احترام فرهیخته ی گرامی در زمینه ی ترجمه ویراستاری چاپ مقاله و کتاب در خدمتتان هستیم راه های ارتباطی واتس اپ :09149724933 ایمیل :isi.eshragh@gmail.com باتشکر
بازدیدکننده
میثاق
2 هفته پیش
باسلام نیاز به مشاوره دارم


خدمات موسسه انتشاراتی اشراق