خدمات مقاله

خدمات ترجمه

خدمات ویراستاری

خدمات کتاب

ثبت سفارش

درباره ما

همه چیز در مورد چاپ مقاله

انتشار 8 مهر 1399
مطالعه 5 دقیقه

همه چیز در مورد چاپ مقاله isi . چاپ مقاله نیازمند محتوای محکم و ترجمه تخصصی می باشد تا بتواند برای پذیرش نظر داوران را به خود جلب نماید. موسسه اشراق می تواند شما را زمینه استخراج مقاله به صورت تخصصی و ترجمه فوق تخصصی و تضمینی و همچنین پذیرش و چاپ مقاله در مجلات معتبر همراهی نماید

همه چیز در مورد چاپ مقاله

همه چیز در مورد چاپ مقاله

معمولا زمان لازم برای به سرانجام رساندن یک مقاله کمی طولانی می باشد.شما باید در ابتدا حوزه و تخصص مد نظر خودتان آشنایی کامل داشته باشید و موضوع مورد علاقه تحقیق و پژوهش خود را جستجو و انتخاب نمایید. برای انتخاب موضوع نیاز است تا مقالات زیادی در زمینه کاری تان مطالعه نمایید تا هم موضوع به روزی را انتخاب نمایید و هم با نحوه نگارش مقالات آشنا شوید. این مقوله ممکن است کمی زمانبر باشد اما مطمئنان نتیجه خوبی  بدست خواهید آورد. مقالات باید شکل و ساختار منسجم و یکپارچه ای داشته باشند و برای شروع به نگارش مقاله باید هر بخش از مقاله را با دقت بسیار بالایی نگارش کرد.

تصویر

ترتیب و مراحل نگارش مقاله

1. عنوان مقاله (Tittle)

در انتخاب عنوان مقاله باید دقت شود و عناوینی که در کنار کوتاه و مختصر بودن جذاب و رسا باشد به گونه‌ای که توجه خواننده را برای مطالعه آن جلب نماید. در عنوان مقاله نباید از علائم اختصاری و یا فرمول استفاده کنید.

2.  چکیده مقاله (Abstract)

چکیده مقاله، همانطور که از نام آن مشخص است عصاره ای از مقاله بوده  که معمولا در چهار بخش عمده هدف پژوهش، روش بررسی، نتایج و بحث بطور خلاصه‌وار آورده می‌شود و به خواننده کمک می‌کند سریعتر به محتوی مقاله پی‌ببرد و تصمیم بگیرد که ادمه مقاله را بخواند یا نه. حجم این بخش از مقاله بسته به مجلات متفاوت می‌باشد و معمولا بین 150 تا 200 کلمه متغییر می‌باشد. در این بخش  از نقل قول و ذکر منابع خودداری کنید چون تمامی مطالب باید از سمت خود شما نوشته شود. در چکیده مقاله افعال را در زمان گذشته (ماضی) بکار بگیرید.

3. کلمات کلیدی (Keywords) 

کلید واژه‌ها کلماتی هستند که خوانندگان بهتر و راحتتر مقاله مورد نظر خود را جستجو و پیدا کنند.

4. مقدمه (Introduction)

مقدمه باید جامع و کامل باشد و دلیل پژوهش و اهمیت مقاله را اعلام می نماید و مرور کوتاهی بر پژوهش‌های پیشین و ویژگی‌هایی که باعث تمایز پژوهش ما از پژوهش‌های پیشین می‌شود را توضیح می‌دهید. از هدف پژوهش مقاله نیز صحبت می‌کند و نهایتاً هدفی روشن از ارایه مقاله در این قسمت می‌آورید.

 5. مواد و روش ها (Materials and methods) 

مهمترین قسمت مقاله بخش مواد و روش انجام تحقیق می‌باشد اما سعی کینید از کلی گویی در این بخش خوداری کنید.در این بخش بایستی کلیه مراحل انجام پژوهش را را به گونه‌ای بیان کنید تا اگر محقق ديگري تصميم به تكرار كار شما گرفت براحتي بتواند مطالعه را عيناً و يا به شكل ديگري انجام دهد.نوع و تعداد نمونه‌ها و روش نمونه‌گیری، نوع مواد مورد استفاده به همراه نام تجاری و نام شیمیایی آن ذکر گردد و همچنین روش بکارگیری مواد در طول پژوهش (روش تهیه، غلظت و دوز مواد)، روش جمع‌آوری داده‌ها (دستگاه‌ها، ابزارآلات، آزمون‌ها و پرسش نامه‌ها)، شیوه اجرا (توصیف خلاصه وار تمام مراحل اجرا پژوهش)، روش‌های تحلیل آماری (نام و منبع استخراج آزمون‌ها و روش‌ها) در این بخش آورده می‌شود.

6. نتایج (Results)

بخش نتایج در قالب توصیف کلی یافته‌های مهم پژوهش و همچنین بیان واضح و دقیق اطلاعات نگارش می‌گردد. اطلاعات ارائه شده در این قسمت باید دربرگیرنده موضوعات مرتبط با عنوان تحقیق باشد و همچنین فرضیات رد شده یا تایید شده‌ی پژوهش نیز بایستی مشخص گردد. و هیچ بحثی در مورد اینکه چرا فرضیه‌ها رد شده یا تایید شده نمی‌کنید.

7. بحث (Discussion)

در این بخش باید شباهت‌ها و یا تفاوت‌های بین نتایج بدست آمده از پژوهش خود را با پژوهش‌های قبلی ذکر کنید و نقاط ضعف و قوت یافته‌های پژوهش را ذکر نمایید و همخوانی یا عدم همخوانی دستاوردهای حاصل با یافته‌های پیشین را با دقت و ذکر علت توضیح دهید. توجه داشته باشید در برخی مقالات ممکن است بخش‌ نتایج و بحث با هم ادغام شده با عنوان نتیجه گیری و بحث نگارش شوند.

8. نتیجه ‌گیری (conclusion)

بخش نتیجه ‌گیری مقاله، مرور مختصری بر کل پژوهش می‌باشد و نتیجه نهایی در این بخش آورده می‌شود و موضوع‌های مرتبطی که در آینده در حیطه این پژوهش می توان انجام داد پیشنهاد می‌شود. در حقیقت این قسمت از مقاله همانند بخش چکیده می‌باشد با این تفاوت که در این بخش محدودیت در تعداد کلمات ندارید.

9. تقدیر و تشکر (Achnowledgment) 

در این بخش مي‌توان از همكاران، دوستان، موسسات و ارگان و افرادی که به نحوی در انجام پژوهش شما را یاری کردند سپاسگذاری نمایید. این بخش لزوما در همه مقالات وجود ندارد.

10. منابع (references)

در بخش منابع به ذکر مشخصات کامل و دقیق منابع و مراجعی که در متن مقاله به آن‌ها ارجاع شده است، پرداخته می‌شود. نحوه نگارش این بخش بر اساس دستورالعمل ارائه شده از طرف مجله انتخابی شما می‌باشد.

11. ضمیمه (appendix)

در صورتی که جدول  یا نقشه‌ای دارید که در متن گنجانده نشده می‌توانید بصورت پیوست در این بخش بیاورید. وجود این بخش برای هر مقاله‌ای اجباری نیست و بستگی به مقاله و مجله شما دارد.

تصویر

اخذ پذیرش و چاپ در مجلات معتبر

پس از نوشتن مقاله انتخاب مجله بسیار مهم می باشد. آیا مجله انتخابی جز مجلات داخلی و به زبان فارسی است و یا مجلات لاتین می باشد. شما باید دنبال مجله ای باشید که حتما محتوای مقاله شما و موضوع آن را پوشش دهد. اگر به دنبال چاپ مقاله تان در مجلات خارجی هستید باید به ترجمه تخصصی مقاله نیز دقت زیادی داشته باشید. زیرا ترجمه مقاله باید به نحوی باشد تا نظر داوران را به خود جلب کند و بتواند نتایج بدست آمده را به آنها انتقال دهد.

روال داوری در مجلات نیز بسته به نوع مجله و تعداد مقالاتی که دریافت می کنند متغییر است. در این بین برخی مجلات رایگان و برخی هزینه ای هستند. که اطلاعات کامل را می توانید در مقاله هزینه پذیرش و چاپ سریع مقاله مطالعه نمایید.

 " برای شروع کار می توانید درخواست خود را از طریق ثبت سفارش و یا شماره و ایمیل های درج شده در سایت با کارشناسان موسسه اشراق در تماس باشید "

" تا خط پایان با شما هستیم "

" همین حالا با ما تماس بگیرید "

 
 

 

 

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری


خدمات موسسه انتشاراتی اشراق