خدمات مقاله

خدمات ترجمه

خدمات ویراستاری

خدمات کتاب

ثبت سفارش

درباره ما

چگونگی تشخیص مجلات معتبر ISI از مجلات جعلی

انتشار 8 تیر 1399
مطالعه 3 دقیقه

روش‌های مختلفی برای برای تشخیص مجلات معتبر ISI از مجلات جعلی وجود دارد. از جمله این روش‌ها مراجعه به بخش جستجوی مجلات سایت تامسون رویترز و جستجوی نام مجله است. روش دیگر استفاده از مرورگر گوگل می باشد که در عرض چند لحظه نتایج را نشان می دهد.

چگونگی تشخیص مجلات معتبر ISI از مجلات جعلی

استفاده از سایت تامسون رویترز برای تشخیص مجلات معتبر ISI از مجلات جعلی

  1. ابتدا وارد سایت www.thomsonreuters.com شوید.
  2. در صفحه باز شده، لیست پایگاه داده های مختلفی که در تامسون وجود دارد را برای شما نمایش داده میِ شود که از میان آنها فقط سه مورد مربوط به ISI می باشد.

Science citation index expanded: SCIE

Social Science citation index

Arts & Humanities Science citation index

شما با سه روش می توانید نام یک مجله را از لیست ISI استعلام کنید .

الف - از طریق نام کامل مجله

ب- از طریق شماره ISSN

ج- از طریق یک کلمه در کل عنوان مجله

روش کار :

در مستطیلی که کلمات search term در مقابل آن است می توانید لغات زیر را تایپ کنید :

1- نام کامل مجله به انگلیسی : در اینصورت در کادر زیر ین باید گزینه Full journal title را انتخاب نمایید و کادر search را کلیک نمایید.

2- شماره ISSN مجله : در اینصورت در کادر زیر ین باید گزینه ISSN را انتخاب نموده و کادر search را کلیک نمایید.

3- یک لغت در کل عنوان مجله : در اینصورت در کادر زیر ین باید گزینه Title word را انتخاب نموده و کادر search را کلیک نمایید.

برخی از مجلات هستند که در هیچ کدام از پایگاه های فوق الذکر نیستند. در صورتی که مجله مورد نظر شما جز مجلات ISI نباشد، هیچ یک از این سه مورد را در بخش Coverage نمایش نخواهد داد.

استفاده از گوگل برای تشخیص مجلات معتبر ISI از مجلات جعلی

روش دیگر استفاده از مرورگر گوگل می باشد. با استفاده از موتور جستجوی گوگل می توان درون هر سایتی جستجو کرد، بنابرابن نام مجله مورد نظر خود را در گوگل سرچ کنید، تا از قرار گرفتن آن در لیست مجلات ISI مطمئن شوید.

برای این کار باید ابتدا داخل یک کاما نام مجله را وارد کرده و سپس، نام سایت تامسون رویترز را وارد نمایید. اگر در آن صفحه نام مجله و مشخصات آن وجود داشته باشد یعنی آن مجله در لیست مجلات ISI یا همان مجلات تامسون رویترز می باشد.

از این روش می توان به گونه دیگری نیز استفاده نمود. به این صورت که می توان به جای نام مجله، شماره ۸ رقمی ISSN مجله را وارد کنید. ISSN که به معنی شماره سریال استاندارد بین المللی است و برای هر مجله به صورت اختصاصی وجود دارد سپس با جستجوی آن به روش فوق می توانید از ISI بودن یک مجله کسب اطمینان کنید.

نتیجه

نکته پایانی و قابل ذکر این است که اگرچه روش های بسیاری برای جستجوی مجلات ISI وجود دارد اما همواره باید این روش، به سایت این موسسه یعنی سایت تامسون رویترز ختم شود. هدف موسسه اشراق از ارائه خدمت صرفاً کسب درآمد از چاپ یک مقاله یا کتاب نیست بلکه در کنار موارد فوق آموزش نحوه جمع آوری داده ها نیز در دستور کار ما قرار دارد. به عبارت بهتر هدف نهایی ما از ارائه خدمات علمی و پژوهشی مشارکت هر چه بیشتر ما در زمینه تولید علم و افزایش بنیه علمی کشور می باشد. گروه افق با هدف ارتقای سطح علمی و همیاری به دانشجویان و اساتید محترم در زمینه چاپ مقالات، تبدیل پایان نامه ها به کتاب و چاپ کتاب های مختلف در جامعه فعالیت خود را آغاز کرده و تا به امروز افتخارات زیادی را کسب نموده است.

جهت ارسال سفارشات و مشاوره رایگان در این زمینه می توانید عضو سامانه افق شوید و با شماره های 09149724933-09911851170-04133373424 تماس بگیرد و یا با آدرس ایمیل:isiisc2011@gmail.com یا isi.eshragh@gmail.com درخواست خود را ارسال نمایید.

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری


خدمات موسسه انتشاراتی اشراق