اکسپت سریع مقاله در مجلات معتبر علمی دنیا در موسسه اشراق
مراحل داوری مجلات مختلف میتواند متفاوت میباشد؛ ممکن است برخی از مجلات مراحل زیاد و یا کمی داشته باشند اما به طور اصولی مراحل داوری در بین مجلات به ده مرحله طبقهبندی میشود.
🏁 سابمیت مقاله به ژورنال
در این مرحله مقاله معمولا از طریق سیستم آنلاین یا هر سیستم پیشنهادی از طرف مجله به ژورنال مربوطه ارسال یا سابمیت میشود.
🏁 ارزیابی اولیه مقاله توسط ژورنال
در این مرحله، مقاله صرفا از لحاظ ترکیب و ساختار بررسی میشود؛ در مراحل بعدی از لحاظ کیفیت علمی مورد ارزیابی قرار میگیرد.
🏁 ارزیابی توسط سردبیر ژورنال
یک ارزیابی توسط سردبیر ژورنال انجام میشود تا بررسی شود که مقاله ارسالی شما در اسکوپ مجله آنها هست یا خیر و یا اینکه موضوع مقاله جذاب و بروز میباشد و نقطه ابتکاری دارد یا نه. بعد از بررسیهای اولیه نظر خود را مبنی بر ریجکت یا قرار گرفتن در پروسه داوری را اعلام میکند.
🏁 اختصاص یک ویراستار
هر ژورنال یک فرمتبندی خاص برای مجله خود در نظر میگیرد و مقالات را در این فرمت به چاپ میرساند و بعضی از آن ها یک ویراستار مخصوص برای ژورنال در نظر میگیرند.
🏁 انتخاب داور
در این مرحله دعوتنامهای به افرادی که در زمینه علمی مربوطه مجرب هستند، ارسال میشود تا مقالهی شما را مورد داوری و ارزیابی قرار دهند. تعداد این افراد در بین ژورنالهای مختلف متغیر است. معمولاً برای جلوگیری از طولانی شدن زمان انتظار نویسنده، حداقل یک داور وحداکثر سه داور برای هر مقاله انتخاب میشود.
🏁 رای مثبت داوری
داوران پس از بررسی دعوتنامه با توجه به توانایی، تجربه و علایقشان نسبت به پذیرش یا رد دعوتنامه اقدام مینمایند. درصورت عدم پذیرش میتوانند نسبت به پیشنهاد افراد مستعد جهت داوری نیز اقدام نمایند.
🏁 تحلیل و ارزیابی مقاله
داوران مقاله مورد نظر را مورد مطالعه قرار میدهند و چنانچه مشکلات اساسی نداشته باشد و در چارچوب یک مقاله علمی باشد مورد تحلیل و ارزیابی قرار میدهند ولی در صورت تایید نکردن مقاله میتوانند مقاله را رد کنند؛ همچنین یادداشتی از بررسی دقیق مقاله و راههای مشخصی برای رفع خطاهای احتمالی موجود در مقاله نیز به صورت همزمان تهیه میگردد. در نهایت نتیجه بررسیها به همراه نظر نهایی رد Reject یا تایید Accept و یا درخواست بررسی مجدد مقاله Revise به نویسنده میفرستند.
🏁 بررسی نظرات داوران
ژورنال جهت اخذ تصمیم نهایی، نظرات داوران را بررسی نموده و در صورتیکه اختلاف نظر قابل توجهی در آرا وجود داشته باشد، نسبت به دعوت تعداد بیشتری از داوران اقدام میکند.
🏁 اعلام نتیجه به نگارنده مقاله
ژورنال نتیجه و تصمیم نهایی را به همراه نکات بررسی شده توسط داوران به نگارنده مقاله ارسال میکند. ارسال یا عدم ارسال نام داوران بسته به موسسه متفاوت میباشد.
🏁 مراحل نهایی
اگر مقاله پذیرفته شود، اقدامات لازم جهت انتشار آن صورت میگیرد. در صورتیکه مقاله رد یا جهت بررسی مجدد به نگارنده مقاله ارسال گردد، وی میتواند با توجه به کامنتهای ارزشمند داوران نسبت به بهبود مقاله اقدام نماید. همچنین پس از اصلاح مقاله، نتیجه جهت بررسی مجدد به داوران ارسال میشود، مگر در شرایطی که آنها عدم تمایل به بررسی مجدد مقاله را اعلام کرده باشند. همچنین در صورتی که تنها مشکلات جزیی در مقاله دیده شده باشد، ممکن است ویراستار ژورنال، اقدام به ویرایش مقاله کند.
دانشجویان در رابطه با کاهش زمان چاپ و پذیرش فوری مقاله میتوانند از خدمات موسسه اشراق استفاده نمود. کارشناسان مجرب موسسه اشراق با سابقهای طولانی مدت و درخشان که در زمینه پذیرش و چاپ مقاله در مجلات معتبر علمی دارند با نحوه داوری این نوع مجلات آشنا هستند و میتوانند به نحو احسن مقالات نگارش شدهی شما را از نظر ساختاری و فرمتبندی تقویت نمایند تا هرچه سریعتر بدون هیچگونه درخواست اصلاحاتی از سوی مجله مورد پذیرش قرار گیرد.
همچنین در صورتی که موفق به نگارش مقاله نشده باشید و بازه زمانی کوتاهی دارید، میتوانید به کمک محققان موسسه اشراق اقدام به استخراج مقالات از پایاننامه نمایید که در عرض 2 الی 3 روز مقاله شما آماده میشود و به صورت کاملا تخصصی ترجمه میشود و آماده ارسال به مجلات مختلف معبر علمی در دنیا میشود. موسسه اشراق با رایزنی موثر خود بازه زمانی چاپ مقاله را بطور چشمگیری کاهش داده. موسسه اشراق به عنوان معتبرترین موسسه پذیرش و چاپ مقالات علمی که دارای سوابق بسیار درخشانی در کارنامه فعالیتی خود می باشد، با همکاری و رایزنیهایی که انجام داده است بازه داوری مقالات isi را از 3 ماه به 20 روز کاهش داده و میتواند در بازه زمانی 20 روزه مقالات isi پژوهشگران عزیز را به صورت تضمینی پذیرش نماید.
بیشتر بخوانید💭
روش های داوری تخصصی (Peer Review)
فرایند داوری (Peer Review) مقالات ISI
مراحل ارزیابی مقالات ارسال شده به مجلات
لیست ناشرانی که امکان چاپ سریع مقاله دارند
اصلی ترین دلایل ریجکت مقاله چیست؟
سرنوشت یک مقاله بعد از ارسال به ژورنال
مراحل اکسپت مقاله در مجلات معتبر