مقاله ISI پروسه خاص خود را برای تدوین و آماده سازی چاپ دارد . ممکن است مقاله ISI از پایان نامه استخراج گردد که در این صورت نیز باید اصول و قواعدی را رعایت کند و صرفاً خلاصه برداری از پایان نامه نباشد . اگر مقاله باید نگارش شود و نه استخراج باید مراحل و اصولی را رعایت کند.
پیش از این بارها با عناوین مجلات و مقاله ها آشنا شدیم .به طور خلاصه می توان گفت مقاله ISI مقاله ای است که در مجلات ISI به چاپ برسد . و مجلهISI مجله ای است که در سایت تامسون رویترز قابل رویت است و از استانداردها و معیارهای ISI تبعیت می کند . در این پژوهش بطور خلاصه با نحوه نگارش مقاله ISI و نحوه چاپ آن در مجلات ISI می پردازیم.
مقاله ISI پروسه خاص خود را برای تدوین و آماده سازی چاپ دارد . ممکن است مقاله ISI از پایان نامه استخراج گردد که در این صورت نیز باید اصول و قواعدی را رعایت کند و صرفاً خلاصه برداری از پایان نامه نباشد . اگر مقاله باید نگارش شود و نه استخراج باید مراحل و اصولی را رعایت کند.
بطور مختصر مراحل نگارش مقاله عبارت است از :
1- انتخاب موضوع
انتخاب موضوع می تواند نقش بسزایی در نگارش مقاله داشته باشد . عنوان مقاله باید جذاب باشد و بتواند نظر داوران و خوانندگان را به خود جلب کند . عنوان بايد كوتاه و گويا باشد و تنها بيانگر متغيرهاي اصلي پژوهش باشد و با تفسیر جزئیات کاری نداشته باشد ( نامی نباشد که در مورد آن فقط در بخشی از مقاله به اختصار سخن گفته باشیم در مورد کلیت و نتیجه مقاله باشد ) . موضوعی که برای نوشتن مقاله انتخاب می شود نباید خیلی کلی باشد که بتوان برای آن کتاب نوشت.
2- نام مؤلف يا مؤلفان و سازمان وابسته
بعد از عنوان پژوهش، نام مؤلف يا مؤلفان ذكر ميشود و در سطر زير آن، نام دانشگاه يا مؤسسه كه هر يك از مؤلفان در آن مشغول به كارند، ميآيد. اگر پژوهش به وسيله دو يا چند نفر انجام بگيرد و همه آنها به يك دانشگاه يا مؤسسه وابسته باشند، نام مؤسسه يكبار، آن هم به دنبال نام مؤلفان ذكر ميشود. اما اگر هر يك از مؤلفان به سازمان خاصي وابسته باشند، بايد بعد از نام هر يك از آنان، بلافاصله نام مؤسسهاي كه به آن وابستهاند، ذكر شود. ترتيب قرار گرفتن نام مؤلفان به دنبال يكديگر، معمولاً متناسب با ميزان مشاركت آنان در انجام پژوهش است؛ اما اگر ميزان مشاركت همه افراد در اجراي پژوهش يكسان باشد، اسامي آنان به ترتيب حروف الفبا در دنبال هم قرار ميگيرد.
3- چكيده
چكيده، خلاصه جامعي از محتواي يك گزارش پژوهشي است كه همه مراحل و اجراي اصلي پژوهش را در خود دارد. هدفها، پرسشها، روشها، يافتهها و نتايج پژوهش، به اختصار، در چكيده آورده ميشود..چكيده در حقيقت بخشي كامل، جامع و مستقل از اصل گزارش در نظر گرفته ميشود و نبايد پيش از انجام گزارش، پژوهش تهيه شود.
واژگان كليدي:
معمولاً در انتهاي چكيده، واژگان كليدي پژوهش را بيان ميكنند تا به خواننده كمك كنند، پس از خواندن چكيده و آشنايي اجمالي با روند تحقيق، بفهمد چه مفاهيم و موضوعاتي در اين مقاله مورد توجه قرار گرفته است.
4- مقدمه
در مقدمه مقاله مسئله تحقيق و ضرورت انجام آن و اهداف آن از نظر بنيادي و كاربردي به صورت مختصر بيان ميگردد و سپس به بررسي سوابق پژوهشي كه به طور مستقيم به موضوع تحقيق مرتبط است، پرداخته ميشود. مقدمه بايد يك منطق اساسي را در تحقيق بيان كند و به خواننده نشان دهد كه چرا اين تحقيق ادامه منطقي گزارشهاي پيشين است.
5- طرح روش کار و متن اصلی مقاله
تمامی مراحل و کارهای صورت گرفته در تحقیق این مقاله را باید در متن اصلی گنجاند البته با رعایت نکات اصلی و اصولی نگارش مقاله .هدف اصلی از نوشتن بخش مواد و روش ها، ارائه جزئیات کافی برای یک محقق، برای تکرار مطالعه شما و تولید نتایج جدید است. روش علمی مستلزم آن است که نتایج شما قابل تکرار باشد و شما باید مبنایی برای تکرار مطالعه خود توسط دیگران باشید.
6- نتایج حاصل
این بخش نشان می دهد که چگونه کار از زمینه فعلی دانش، پیشرفت می کند. در برخی از مجلات، این بخش در مقالات بصورت جداگانه نوشته می شود؛ در برخی دیگر، این نتایج به همراه بحث نوشته می شود. در هر صورت، بدون نتیجه گیری دقیق، کار شما ناقص است و شایسته چاپ نمی باشد .شما باید توجیه علمی روشن برای کار خود را در این قسمت ارائه دهید و در صورت لزوم توضیح بیشتری برای آن ذکر کنید. علاوه بر این، شما می توانید کارهایی که در آینده در ادامه پژوهش شما می تواند انجام بگیرد را مطرح کنید
7- منابع
تمامی استنادات و نتایجی را که از دیگر منابع استفاده نموده اید را حتما در قسمت منابع آن ذکر نمایید.
همان طور که گفته شد مقاله ISI ممکن است از پایان نامه استخراج شود و یا نگارش یافته باشد . در مورد نگارش و مراحل آن مختصری صحبت کردیم و در اینجا به مراحل چاپ مقاله پس از آماده شدن مقاله می پردازیم . و جدای از اینکه مقاله استخراج شده است و یا نگارش شده است بحث پیرامون مسائل بعد از آن برای هر دو مورد می باشد .
1-اولین و مهم ترین مرحله در این بخش ترجمه تخصصی مقاله می باشد . مقاله تدوین شده هرچقدر هم که دارای محتوای بسیار قوی باشد و حاوی نتایج علمی بسیار مفید وجدید باشد ولی به درستی و بصورت تخصصی با توجه به استانداردهای مجلات ISIبه ترجمه نشود . قابل ارائه به مجلات ISI نخواهد بود و یا در صورت ارسال به مجله مورد پذیرش قرار نمی گیرد و ریجکت می شود . بنابراین به اهمیت فوق العاده ترجمه تخصصی فارسی به انگلیسی مقاله پی می بریم . موسسه اشراق با مترجمین مجرب خودکه با اصول و قواعد مجلات ISI کاملا آشنا هستند در خدمت پژوهشگران عزیز است . تا اولین و مهم ترین مرحله چاپ مقاله را به درستی و راحتی طی نمایند .
2-مرحله بعدی که همچون مرحله قبل از اهمیت خاصی به نوبه خود برخوردار است؛ انتخاب یک مجله معتبرو مناسب با موضوع مقاله می باشد . انتخاب مجله ای که در اسکوپ مقاله شما باشد و جزو بلک لیست هیچ وزارتی قرار نگرفته باشد انتخاب مناسبی می باشد. انتخاب یک مجله معتبر و متناسب با موضوع مقاله بخش بسیار مهمی در انتشار مقاله تان است که موسسه اشراق در این زمینه یاری رسان پژوهشگران است و بهترین انتخاب ها را در اختیار پژوهشگران می گذارد. معرفی مجلات مناسب و انتخاب صحیح آنها این امکان را در اختیار ما می گذارد که اولا مقاله ما با آن مجله مرتبط باشد و هم این که با استانداردهای آن همخوانی داشته باشد و دوما در سرعت داوری نیز با افزایش سرعت و کاهش زمان داوری شود .
3-ارسال مقاله به مجله
ارسال و سابمیت مقاله ISI در مجلات ISI روش های متفاوتی دارند . برخی از مجلات به شیوه سنتی و از طریق ایمیل مقالات را میپذیرند اما برخی دیگر سیستم آنلاین دارند که شما میتوانید هر روز فرایند داوری مقالات خود را بررسی کنید.
انواع روشهای سابمیت مقاله عبارتند از : سايت مجله ، ايميل به سردبير ، سيستم آنلاين
در حال حاضر اکثر مجلات معتبر بوسیله سيستم آنلاين مقاله های مطبوع را دریافت مي كنند. موسسه ISI تحت برند Scholar One خدمات دريافت مقاله از محققین وپژوهشگران نگارننده مقاله ISI و یا موسساتی که وظیفه ارسال مقاله را بر عهده گرفته اند همچون موسسه اشراق؛ و تحويل آن به دفتر مجله را انجام مي دهد. به ازاي تحويل هر 100 مقاله در سال، 3000 دلار دريافت مي كند
4-داوری مقاله
پس از ارسال مقاله به مجله و دریافت آن توسط ادیتور مجله ، مقاله شما را به صورت مقدماتی از نظر نو بودن موضوع، کیفیت ترجمه و همخوان بودن با ساختار مجله بررسی میکند. درصورت رد شدن از فیلترهای مجله و اصلاحات لازم طی مکاتبات ادیتور و نگارنده و درصورت صلاحدید ادیتور مقالات به داوران ارسال می گردند. پروسه داوری و تعداد داوران با توجه به نوع مجلات متفاوت می باشد .
5-اکسپت یا ریجکت مقاله
پس از طی فرایند داوری مقالات ، در صورت مورد قبول واقع شدن توسط داوران مقاله اکسپت شده و وارد مرحله چاپ می شود.اگر مقاله شما پذیرش شود نامه اکسپت برای شما ارسال می شود و مقاله تان برای چاپ ارسال می شود. اما اگر مقاله شما رد شود شما اصلاحاتی که داوران به رایگان برای شما ارسال کرده اند را مطالعه کنید. امکان دارد که داوران پذیرش مقاله ISI شما را منوط به انجام اصلاحاتی در مقاله بدانند در آن صورت با انجام اصلاحات و ارسال مجدد آن به مجله مجددا در صف داوری قرار می گیرید. و اما درصورت ریجکت شدن و مورد پذیرش قرار نگرفتن مقاله شما نامه عدم پذیرش نیز برای شما ارسال می گردد.
موسسه اشراق می تواند با تجربه ای که در این زمینه دارد با در اختیار قرار دادن اصلاحات مورد نیاز و استانداردهای مناسب مجله احتمال عدم پذیرش مقاله شما را تا حد قابل ملاحضه ای کاهش دهد . و نیز با مکاتبات و رایزنی های موثر خود می تواند زمان داوری مقاله را نیز کاهش دهد.
برای ثبت سفارش میتوانید با شماره های 09149724933 و یا 04133373424 با کارشناسان موسسه تماس حاصل نمایید و از مشاوره آنها بهره مند شوید و یا درخواست خود را از طریق ایمیل isiisc2011@gmail.com ارسال نمایید تا مشاور های مورد نیاز برای شما ارائه شود.