معرفی ژورنالهای معتبر isc
ISC یک پایگاه اطلاع رسانی علمی است و با هدف رتبهبندی دانشگاههای ایران و جهان اسلام و مجلات علمی کشورهای اسلامی بر اساس معیارهای علم سنجی به وجود آمده است. این پایگاه با پیشنهاد ایران به وجود آمده و مرکز اصلی آن در ایران و شهر شیراز میباشد. در بین موسسات نمایه کننده مجلات معتبر در دنیا پایگاه isc نیز از جایگاه بسیار خوبی برخوردار است و مجلات این پایگاه اعتبار بسیار بالایی دارند. این مجلات داخلی میباشند و با توجه به اینکه پذیرش مقاله در ژورنالهای داخلی فارسی میباشد در خارج از کشور اعتباری ندارند و تنها در داخل کشور میتوان از اعتبار این ژورنالها استفاده کرد. مجلات isc در ایران اعتباری برابر با مجلات isi دارند ولی در دنیا به اینصورت نمیباشد. ISC مخفف عبارت Islamic World Science Citation Center است که مفهوم آن پایگاه استنادی جهان اسلام میشود. این پایگاه سامانه ای است برای رتبه بندی و ارزشگذاری مجلات و دانشگاه های ایران و کشورهای اسلامی است و معیارها و استانداردهای علمی برای خود تعریف کرده است که به وسیله آن ها مجلات علمی چاپ شده در کشورهای اسلامی مورد ارزیابی و کنکاش قرار میگیرند و بر اساس این معیارهای علمی، مجلات نمایه میشوند.
پایگاه استنادی جهان اسلام توسط مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری شیراز پایه ریزی گردید و بعد از ISI در آمریکا و پایگاه اسکوپوس در هلند، سومین نظام استنادی علمی دنیا میباشد و 57 کشور در آن مشارکت دارند و مجلات ایندکس شده در آن که به
مجلات ISC شناخته میشوند از اعتبار علمی منطقه ای و جهانی برخوردار میباشند.
isc شامل تعداد زیادی از رشته های تخصصی میباشند و تقریبا در تمامی حوزه های علمی مقاله پذیرش میکنند. در هر حوزه تخصصی تمایل به چاپ مقاله داشته باشید میتوانید به چاپ مقاله در ژورنالهای داخلی isc اقدام فرمایید.
فرآیند نگارش مقاله isc
فرآیند نگارش مقاله و چهارچوب اصلی مقاله تقریبا برای تمامی مجلات یکسان میباشد و باید با فرمت خاصی نگارش شوند. فرمت و نحوه قرار گیری بخش های یک مقاله به ترتیب زیر میباشد:
- عنوان: عنوان مقالات تخصصی بهتر است ناب و جدید باشد و تا حد امکان مختصر و کوتاه نوشته شود. عناوین تخصصی در مقالات بهتر است مرتبط با موضوع باشند و در برگیرنده کلمات کلیدی مرتبط با محتوای مقاله باشند.
- افیلیشن: افیلیشن در مقالات به اسامی نویسندگان تعلق میگیرد و همچنین در این قسمت میبایست نویسنده مسئول را نیز معرفی کرد.
- چکیده: طول چکیده و نحوه نگارش چکیده بستگی به ژورنالی دارد که میخواهید مقاله خود را به آن ارسال نمایید. در متنِ چکیده باید از ذکر هرگونه توضیح اضافی خودداری شود. مطالب چکیده باید فقط به صورت گزارش (بدون ارزشیابی و نقد) از زبان خود پژوهشگر (نه نقل قول) به صورت فعل ماضی تهیه شود.
- کلمات کلیدی: کلمات کلیدی تاثیر زیادی در جذب استناد به مقاله تاثیر دارند و هر چه کلمات کلیدی بیشتری انتخاب کنید که در رابطه با موضوع مقاله باشد کمک زیادی به تعداد استنادات به مقاله کرده اید.
- مقدمه: مقدمه باید به صورت برنامه ریزی شده شروع به توضیح مقالات کلی کند و سپس به معرفی جزئیات بپردازد. هدف اصلي از بيان مقدمه پاسخ به اين سوال است كه «چرا پژوهش انجام شده است». خيلي از اوقات مقدمه مقالهاي كه براي مجله فرستاده ميشود، تنها قسمتي است كه خوانده ميشود.
- روش تحقیق: چگونگی و روش انجام پژوهش توضیح داده میشود. همچنین نمونه های مورد برسی، چگونگی نمونه گیری، جامعه هدف، مراحل اجرائی پژوهش و نحوه تجزیه و تحلیل داده ها ذکر میشود. در این مرحله در مورد تغییر بیشتر بحث شده و روش اندازه گیری و میزان دقت و چگونگی کنترل آنها بیان میشود.
- یافته های تحقیق: در این قیمت نتایج به دست آمده از پژوهش ذکر میشود. نتایج کلیدی مطالعه باید با کلمات روان و دقیق و بدون بزرگ نمایی عنوان شود. از روش های مختلفی برای ارائه نتایج استفاده میشود. استفاده از اعداد، جداول و نمودارها به طور کامل تشریح شده و مورد تجزیه و تحلیل قرار گیرند. در مواردی که از روش ها و آزمون ها آماری برای بررسی نتایج و تحلیل داده ها استفاده شده باشد، باید نوع آن نیز ذکر شود.
- بحث و نتیجه گیری: در این قسمت به تفسیر نتایج ارائه شده میپردازیم. همچنین میتوان به مقایسه نتایج به دست آمده از مطالعه حاضر با نتایج سایر مطالعه ها پرداخت و با توجه به مجموعه شواهد نتیجه گیری نمود. درصورت لزوم میتوان پیشنهادهایی برای انجام مطالعات بهتر و کامل تر در آینده ارائه داد.
- منابع: در پایان لازم است کلیه منابعی که در تحقیق مورد استفاده قرار گرفته اند، به شیوه ای مطلوب ذکر شوند. شیوه نگارش منابع در نشریات مختلف متفاوت است و بهتر است از راهنمایی این نشریات و شرایط نگارش مقالات کمک بگیریم.
مراحل اخذ پذیرش از ژورنالهای isc
این نکته برای همه پژوهشگران کاملا روشن میباشد که پذیرش از ژورنالهای isc تضمینی نیست و این مجلات شرایط پذیرش بسیار دشواری دارند. برای پذیرش گرفتن از یک ژورنال میبایست طبق مراحل زیر اقدام فرمایید.
قبل از هر چیز میبایست مجله ای که انتخاب کرده اید را نظر سنجی کنید و تصمیم خود را بگیرید که میخواهید مقاله خود را به چه ژورنالی سابمیت نمایید. مجله انتخابی ممکن است مقاله ای را به صورت فارسی یا انگلیسی پذیرش کند و تا قبل از اینکه از این نکته اطمینان نداشته باشید نمیتوانید مراحل چاپ مقاله را شروع کنید. بعد از اینکه زبان قابل پذیرش برای مجله را مشاهده فرمودید میتوایند فرآیند چاپ مقاله را آغاز نمایید.
- ترجمه تخصصی مقاله با کیفیت بالا
- ویرایش تخصصی مقالات ویرایش دستور زبانی و ساختاری مقاله
- انتخاب ژورنالهای تخصصی و معتبر برای مقاله
- ویرایش نهایی مقاله و سابمیت آن به ژورنال انتخاب شده
- چاپ مقاله در ژورنال مورد نظر
خدمات موسسه اشراق
کلیه فرآیند لازم برای سابمیت و چاپ مقاله در ژورنالهای تخصصی و معتبر isc انجام میشود و همه مجلات تخصصی با کیفیت بسیار بالا آماده سابمیت به مجلات میشوند. گرچه چاپ مقاله در ژورنالهای داخلی و دارای ایمپکت فکتور تضمینی نمیباشد اما موسسه اشراق تمام تلاش خود را مبنی بر پذیرش و چاپ مقالات انجام میدهد. کلیه خدمات آماده سازی مقالات برای سابمیت به ژورنال ها به صورت تضمینی انجام میشود و کیفیت بسیار زیادی دارد.
- ترجمه متون تخصصی به صورت تضمینی و با 72 ساعت گارانتی انجام میشود.
- ویرایش و آماده سازی مجلات با کیفیت بالایی انجام میشوند و دارای گارانتی میباشند.
- معرفی ژورنالهای معتبر و مورد تایید وزارت علوم در این موسسه به صورت تضمینی میباشد.
مطالب مرتبط با این موضوع