خدمات مقاله

خدمات ترجمه

خدمات ویراستاری

خدمات کتاب

ثبت سفارش

درباره ما

نرم افزارهای تشخیص سرقت ادبی

انتشار 7 آذر 1397
مطالعه 6 دقیقه

سرقت ادبی و یا دستبرد علمی به دستاوردهای دیگران یعنی کپی برداری و یا تقلید از مقاله و نوشته کسی بدون آوردن نام آن شخص . در دنیای امروز با رشد تکنولوژی و ارتباطات و هم چنین افزایش سرعت نقل و انتقال داده های اطلاعاتی ، میزان سرقت ادبی نیز افزایش یافته است .

نرم افزارهای تشخیص سرقت ادبی

سرقت ادبی و یا دستبرد علمی به دستاوردهای دیگران یعنی کپی برداری و یا تقلید از مقاله و نوشته کسی بدون آوردن نام آن شخص . در دنیای امروز با رشد تکنولوژی و ارتباطات و هم چنین افزایش سرعت نقل و انتقال داده های اطلاعاتی ، میزان سرقت ادبی نیز افزایش یافته است . فارق از اینکه این کپی برداری و استفاده از مطالب دیگران عمدی و یا غیر عمدی است ، کار بسیار نا پسند و نا خوشایندی برای هر دو طرف می باشد.

ابزارهایی وجود دارند که قادر به شخیص کپی‌برداری و سرقت ادبی می باشند. این ابزار ها می توانند در مبارزه با سرقت ادبی نقش به‌سزایی داشته باشند. ابزارهای آنلاین و آفلاین زیادی برای تشخیص سرقت ادبی وجود دارند . برخی از این سایت ها با عضویت و برخی بدون عضویت در آنها قادر به ارائه خدمات می باشند. سایت های آنلاین بسیاری وجود دارند که بصورت رایگان کار تشخیص سرقت علمی را انجام می دهند و قابل دسترس برای تمامی پژوهشگران می باشند . مانند :

http://www.plagscan.com/

http://seoabzar.com/plagiarism-checker

http://www.anticutandpaste.com/

http://www.copyscape.com/

http://www.turnitin.com/

http://smallseotools.com/

https://academicplagiarism.com/

http://www.dustball.com/cs/plagiarism.checker

http://plagiarism-detect.com

http://www.duplichecker.com

http://www.scanmyessay.com

https://www.paperrater.com/plagiarism_checker

http://www.effectivepapers.com/plagiarism-checker-for-students.html

http://www.plagiarismsoftware.net/

https://www.scanmyessay.com/

http://www.ithenticate.com/

https://www.diffnow.com/

https://text-compare.com/

https://www.diffchecker.com/

http://www.textdiff.com/

توانایی این سایت ها در شناسایی سرقت علمی انجام شده از مقالاتی است که به آنها دسترسی دارند . برخی از پایگاههای معتبر همچون الزویر ، اشپرینگ ، جی سی ار و .... اجازه دسترسی به مقالات چاپ شده در مجلات خود را به این سایت ها نمی دهند. بنابراین کار تشخیص سرقت علمی از این سایت ها با مشکل مواجه شد .

البته راه حل دیگری وجود دارد . استفاده از نرم افزارهایی که به مقالات ثبت شده در تمامی پایگاههای معتبر دسترسی دارند و مورد تایید خود این مجلات نیز هستند.

به معرفی برخی از این نرم افزار ها می پردازیم .

1-گرمرلی Grammerly

تصویر
 
 

این ابزار علاوه بر تشخیص سرقت ادبی، محتوای شما را به دقت مطالعه می‌کند و بالغ بر ۲۰۵ نوع خطای گرامری را تشخیص می دهد. گرمرلی در عرض چند ثانیه محتوای شما را با بیش از هشت میلیارد صفحه‌ی وب تطبیق داده و گزارش آن را در اختیار شما می‌گذارد. این نرم‌افزار به امکان تشخیص سرقت ادبی مجهز بوده و یکی از بهترین ابزارهای ضد سرقت ادبی موجود به شمار می‌رود.

 

2-کپی‌لیکس COPYLEAKS

تصویر
 
 

کپی‌لیکس یک پلتفرم آنلاین است که انتشار محتوای آموزشی در فضای وب را مورد بررسی قرار می‌دهد.

این ابزار دارای اپلیکیشن موبایل و یک افزونه‌ی مایکروسافت آفیس است که می‌توانید هنگام نوشتن مطلب برای جلوگیری از سرقت ادبی غیرعمد از آن کمک بگیرید.

برای بررسی محتوای آموزش الکترونیک، باید ابتدا یک حساب کاربری ایجاد کنید. متاسفانه تنها بررسی ۱۰ صفحه‌ی نخست، یعنی ۲۵۰۰ کلمه رایگان بوده و برای بررسی صفحات بیشتر باید با پرداخت ۹.۹۹ دلار اشتراک سرویس موردنظر را خریداری کنید.

3-پلیجریزم چک Plagiarism checke

تصویر
 
 

بر خلاف بیشتر ابزارهای رایگان بررسی سرقت ادبی، این ابزار دارای محدودیت تعداد کلمات است. با این وجود اگر قصد بررسی صفحات زیادی را ندارید، این نرم‌افزار عالی عمل کرده و از تمامی فرمت‌های متنی پشتیبانی می‌کند.

با این‌که ممکن است برخی از ابزارهای ضد سرقت ادبی برای مناطق جغرافیایی خاصی باشد و قابل دسترسی در ایران نباشند، پلیجریزم چک چنین محدودیتی نداشته و به صورت کاملا آزاد و رایگان در دسترس است.

4- پلیجریزما (Plagiarisma)

تصویر
 
 

پلیجریزما ابزاری چندمنظوره برای کشف سرقت ادبی است که کار با آن بسیار ساده است. برای بررسی یک مطلب کافی است آن را در برنامه تایپ کرده یا متن را paste کنید. فرمت‌های مورد پشتیبانی پلیجریزما عبارتند از: HTML، TXT، DOC، RTF، DOCX، XLS، XLSX، ODT، PDFR، EPUB، FB2 و PDB.

با استفاده از نسخه‌ی رایگان این برنامه، تنها تعداد محدودی بررسی قابل انجام است؛ بنابراین، اگر به دنبال بررسی صفحات زیادی هستید نسخه‌ی رایگان این برنامه به کار شما نخواهد آمد؛ اما در صورت ثبت نام می‌تواند حساب کاربری خود را به پریمیوم یا ویژه ارتقاء داده و محدودیت‌ها را برطرف کنید.

5- داپلی چکر (DupliChecker)

تصویر
 
 

داپلی‌چکر نیز یکی از مفیدترین ابزارهای رایگان تشخیص سرقت ادبی است که هرچند ظاهر چندان جذابی ندارد؛ اما به خوبی از پس کشف سرقت ادبی برمی‌آید. استفاده از این ابزار کاملا رایگان است.

6- PlagTracker

تصویر
 
 

این ابزار در کشف سرقت ادبی بسیار سریع عمل می‌کند. پلیج‌چکر از شش زبان انگلیسی، فرانسوی، رومانیایی، اسپانیایی، آلمانی و ایتالیایی پشتیبانی می‌کند. در نسخه‌ی رایگان این ابزار امکان بارگذاری فایل مطلب را ندارید و برای این‌کار باید حساب کاربری پریمیوم را در قبال پرداخت ماهانه ۷.۴۹ دلار فعال کنید.

7- پلیج‌اسکن (PlagScan)

تصویر
 
 

این نرم‌افزار کاملا آنلاین است و برای استفاده از آن نیاز به دانلود هیچ فایلی ندارید. پلیج‌اسکن می‌تواند با جستجو در محتواهای متعدد از جمله سیستم‌ها مدیریت آموزشی کار اسکن متن مورد نظر را انجام دهد. کاربرای عادی برای استفاده‌ی شش ماهه از فضای ذخیره‌سازی آنلاین این برنامه باید ۵,۹۹ دلار بپردازند.

8- کپی‌اسکیپ (CopyEscape)

تصویر
 
 
کپی‌اسکیپ یک ابزار رایگان بررسی سرقت ادبی است که به کمک آن می‌توانید ببینید مطالب شما در اینترنت موجود است یا خیر. کپی‌اسکیپ پریمیوم نسخه‌ی پولی این نرم‌افزار است که نسبت به نسخه‌ی رایگان هم قدرت تشخیص بالاتری دارد و هم گزینه‌های بیشتری ارائه می‌کند.

9-SmallSEOTools

تصویر
 
 

این ابزار یک پلتفرم آنلاین است که هرچند ممکن است نسبت به رقبا چندان قدرتمند نباشد، اما به دلیل رایگان بودن کاربران زیادی را به خود جذب کرده است. ابزار رایگان SmalSEOTools می‌تواند متن‌های بازنویسی شده را نیز تشخیص دهد .

10- یونی‌چک

تصویر
 
 

این برنامه می‌تواند همزمان از پس بررسی کردن چند فایل بر بیاید؛ بنابراین، مجبور به آپلود و بررسی نوبتی فایل‌ها نخواهید بود.می‌توانید تا ۵ مقاله را فارغ از این‌که چه حجمی دارند، همزمان مورد بررسی قرار دهید و نرم‌افزار بدون هیچ‌گونه افت سرعت آن‌ها را بررسی خواهد کرد. این ابزار از ۹۹ درصد فایل‌ها پشتیبانی می‌کند؛ اما امکان بررسی تصاویر برای آن وجود ندارد.

این ابزار از رنگ‌های مختلف برای های‌لایت قسمت‌های مشکوک به سرقت در گزارش خود استفاده می‌کند. به همین دلیل، به راحتی می‌توانید ببینید که کدام قسمت از متن شما کاملا کپی شده است و نیاز به ذکر منبع دارد.

با انواع مختلف سایت ها و نرم افزارهای تشخیص سرقت علمی آشنا شدیم هریک مزیت و ایرادی داشتند . اکثر نرم افزارها برای کارایی بهتر نیاز به پرداخت پول دارند ، برخی هم با اینکه با پرداخت هزینه هستند بازهم کارایی مناسب و دسترسی به مجلات پایگاههای معتبر ندارند . برخی از نرم افزارها هم که اصلا برای کشور ایران ارائه خدمات نداشتند. بنابراین نیازمند کمک از جانب یک فرد با تجربه در این زمینه و متخصص هستیم. از این رو است که موسسه اشراق در لیست خدمات خود ، تشخیص میزان سرقت علمی و رفع آن را ارائه نموده است . تا با همکاری کارشناسان متخصص و مجرب به کمک نرم افزارهای مورد تایید پایگاههای معتبر ( Elsevier ،  Spring ، Isi و ....) به تشخیص میزان سرقت علمی موجود در مقالات علمی شما بپردازد و با روش های مناسب به رفع آنان اقدام نماید .

خدمات ما:

ترجمه فوق تخصصی در سایت شبکه مترجمین اشراق

پذیرش و چاپ مقاله در معتبریترین مجلات داخلی و خارجی

تبدیل پایان نامه به کتاب در تیراژ دلخواه شما

واریز و دریافت تمامی حوالجات دلاری و یورویی

 

راههای ارتباطی موسسه اشراق 

  041-33373424                                      09149724933                               isiisc2011@gmail.com  

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری


خدمات موسسه انتشاراتی اشراق